ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/09/2012, 13:32:48
Απο περιέργεια..Θέλω να δω πως είναι..πως φαίνονται..γενικά όλα...
08/09/2012, 20:00:26
Και για ποιο λόγο αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον;

In anticipation of my resurrection...

10/09/2012, 12:56:23
Δεν ξέρω..έτσι μου ήρθε να μάθω..αφου πνέυμα φοβάμαι να καλέσω πάλι για την ώρα...να έχουμε κάτι να πούμε εδώ..
12/09/2012, 23:29:33
quote:

Δεν ξέρω..έτσι μου ήρθε να μάθω..αφου πνέυμα φοβάμαι να καλέσω πάλι για την ώρα...να έχουμε κάτι να πούμε εδώ..

Είναι κάπως έτσι:
http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/245245d1297110377-decomposed-body-found-farm-decomp1.jpg

24/09/2012

13/09/2012, 22:00:26
Ουάου...πως να μυρίζει τωρα αυτό?? Το φαίνομενο ηλεκρικής φωνής ισχύει τελικά?Το έχει κάνει κανεις ποτέ?
Mari@nΝέο Μέλος
19/09/2012, 14:12:46
Καλησπέρα,είμαι καινούριο μέλος εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που το ξέρουν λίγα δικά μου άτομα(τα οποία με δουλεύουν).Όταν ήμουν στην ηλικία τον 10 χρόνων μου συνεύει κάτι παράξενο καθώς και ανατριχιαστικό.Βρισκόμουν λοιπόν ξαπλωμένη στο κρεβάτι αλλά δεν κοιμόμουν καθώς δεν νύσταζα και ήταν και μέρα,το κεφάλι μου κοιτούσε προς την μερία που είχα μια ραφιέρα με κάποια από τα παιχνίδια μου,εκεί λοιπόν είχα και μία κούκλα απο αυτές τις μεγαλόσωμες με πρόσωπο μωρού.Ξαφνικά ενώ όλα ήταν οκ αρχίζω και αντιλαμβάνομαι κίνηση από την πλευρά που ήταν η ραφιέρα,γυρνάω και τότε αντίκρισα κάτι που με έκανε να τρέξω έντρομη έξω από το δωμάτιο.Είδα την κούκλα που σας προανέφερα παραμορφωμένη σαν να την είχε λιώσει η φωτία και το ποιο τρελό από όλα δίπλα από το στόμα της σαν να έτρεχε ενα υγρό.Με το που αντίκρισα το θέαμα έτρεξα στην μαμά μου,η οποία μπήκε στο δωμάτιο και την πέταξε..Η ιστορία μου ακόμα και σε εμένα ακούγετε ηλίθεια,ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!

21/09/2012, 15:12:32
quote:
Mari@n
Καλησπέρα,είμαι καινούριο μέλος εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που το ξέρουν λίγα δικά μου άτομα(τα οποία με δουλεύουν).Όταν ήμουν στην ηλικία τον 10 χρόνων μου συνεύει κάτι παράξενο καθώς και ανατριχιαστικό.Βρισκόμουν λοιπόν ξαπλωμένη στο κρεβάτι αλλά δεν κοιμόμουν καθώς δεν νύσταζα και ήταν και μέρα,το κεφάλι μου κοιτούσε προς την μερία που είχα μια ραφιέρα με κάποια από τα παιχνίδια μου,εκεί λοιπόν είχα και μία κούκλα απο αυτές τις μεγαλόσωμες με πρόσωπο μωρού.Ξαφνικά ενώ όλα ήταν οκ αρχίζω και αντιλαμβάνομαι κίνηση από την πλευρά που ήταν η ραφιέρα,γυρνάω και τότε αντίκρισα κάτι που με έκανε να τρέξω έντρομη έξω από το δωμάτιο.Είδα την κούκλα που σας προανέφερα παραμορφωμένη σαν να την είχε λιώσει η φωτία και το ποιο τρελό από όλα δίπλα από το στόμα της σαν να έτρεχε ενα υγρό.Με το που αντίκρισα το θέαμα έτρεξα στην μαμά μου,η οποία μπήκε στο δωμάτιο και την πέταξε..Η ιστορία μου ακόμα και σε εμένα ακούγετε ηλίθεια,ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!

Φίλη Mari@n . Πολλές φορές η φαντασία μας , και ιδιαίτερα σ' αυτήν την ηλικία , μας παίζει πολλά παιχνίδια . Μήπως εκείνον τον καιρό έτυχε να πατακολουθήσης στην τηλεόραση κάποιο διαφημηστικό τρέϊλερ του έργου με την σατανική κούκλα , και επηρεάστηκες ?

*

Edited by - Sesostris on 21/09/2012 15:14:00

Edited by - Sesostris on 21/09/2012 15:14:43

21/09/2012, 15:17:59
quote:

Η μητέρα σου επαληθεύει οτι η κούκλα είχε λιώσει; Ή μόνο το είδες εσύ;
Mari@nΝέο Μέλος
21/09/2012, 16:07:48
Η μητέρα μου όταν την ρωτώ ακόμη και σήμερα μου απαντάει ότι δεν θυμάται..και όχι δεν είχα επιρεαστεί από τίποτα..προφανώς ήταν κάποιο παιχνίδι της φαντασίας και τίποτα παραπάνω.Ανέφερα την ίστορια γιατί μου έχει μείνει στο μυαλό

21/09/2012, 16:23:10
Στην κατάσταση μεταξύ ξύπνιου ύπνου, πολλί τυχαίνουν να έχουν παρόμοιες εμπειρίες. Εχω ξανακούσει παρόμοια περιστατικά. Με τη διαφορά οτι είχαν να κάνουν κυρίως με ψευδαισθήσεις και οχι με παραισθήσεις όπως στη περίπτωση αυτή. Αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο.