- ΑΓΙΑ ΣΙΝΔΟΝΗ (ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
1. Για τη σινδόνη η εισαγωγή του Ιάσονα μάλλον τα είπε όλα. Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και τις απόψεις του Illuminati.VE. Άλλωστε αυτές ήταν και οι μόνες απόψεις που παρουσιάστηκαν σχετικά με το θέμα.
Τα υπόλοιπα ήταν οι γνωστές δοξασίες που ακούει ο κόσμος κάθε Κυριακή και εορτή από άμβωνος.
2. Για την ανάλυση περί ανάστασης του schwabe τι να πώ, με άφησε άφωνο. Τον βλέπω να καίγεται σε καμιά πυρά με τις ερμηνείες του, πολύ λογική βάζει και ...χμμμ.... κακό πράμα αυτό αν μιλάς για θρησκευτικά πράματα... Σιγά σιγα θα μας πει ότι η γη γυρίζει κι όχι ο ήλιος.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου έδωσε ερέθισμα να κοιτάξω πάλι τις σημειώσεις μου και να προβληματιστώ τα μάλα. Πάντοτε απόλαυση να σε διαβάζω φίλτατε Schwabe.
macedon
«Τον βλέπω να καίγεται σε καμιά πυρά με τις ερμηνείες του, πολύ λογική βάζει και ...χμμμ.... κακό πράμα αυτό αν μιλάς για θρησκευτικά πράματα... Σιγά σιγα θα μας πει ότι η γη γυρίζει κι όχι ο ήλιος.»
Είναι βέβαιο φίλε μου ότι εάν ζούσαμε λίγα χρονάκια παλαιότερα είτε θα…..είχα πάρει τα βουνά είτε θα είχα πέσει θύμα «Θεϊκής Κατάσχεσης»!!![]()
(πάντα κατά τα βιβλικά πρότυπα..)
Εδώ ένα e-mail έχουνε στα χέρια τους, και έχω ακούσει ότι μπορείς να φανταστείς αλλά και έχω δεχθεί ότι ιό και Trojan horse κυκλοφορεί.![]()
(Ας είναι καλά οι φίλοι μου οι κομπιουτεράδες!)
Πάντως, θαρρώ ότι εάν υπήρχε αυτός ο κακομοίρης ο Χριστός (έτσι τον κατάντησαν τελικά..) τότε μάλλον θα χαίρονταν για όσους πάνε κόντρα στο πανίσχυρο Ιερατείο του Ναού και της πολιτικής δόξας. Στο Ιερατείο του χρήματος και της εξουσιαστικής ίντριγκας.
Αλήθεια, τι άλλαξε είπαμε από τότε??
Μάλλον θα χαίρονταν για όσους θέτουνε βασανιστικά ερωτήματα, για όσους αμφιβάλλουν για τις αυθαιρεσίες που του κόλλησαν ως λόγια στο στόμα Του («ιερά παράδοση» βάφτισαν τις αυθαιρεσίες..), για όσα αμφισβητούνε ως θαύματα και θαυματοποιούς («Άγια Φλόγα», «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ» και άλλα πολλά ευφάνταστα και πελατειακά..).
Να’σαι καλά!![]()
quote:
Schwabe
Αλήθεια, τι άλλαξε είπαμε από τότε??
Εχμμ... τοο.... αυτό πως το λένε.... χμμμ... κάτσε εδώ το έχω...
macedon
quote:
Πω πω...ψοφησε το θεμα,και μαλιστα 3 σελιδες ασχετες με το τοπικ...
Μπα, θα έλεγα μάλλον ότι το θέμα λύθηκε. Δεν υπάρχει πλέον θέμα συζήτησης.
Είχαμε ένα "θαύμα", εξετάστηκε, αναλύθηκε, πιστοποιήθηκε, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, θαύμα τέλος. Συνήθως έτσι γίνεται.
macedon
quote:
Το θεμα λυθηκε;ποτε ρε παιδια;δεν ακουσα κατι αναλογο...χμμμ ουτε στο περιοδικο Science Illustated ειδα την λυση του θαυματος..τελικα εμεις εδω στο εσωτερικα βαζουμε τα γυαλια σε ενα σωρο ειδικους που το ψαχνουν χρονια..πωπω,ειδες τι κανουν τελικα 3 σελιδες στο τοπικ;
και κυρίως αν είναι εκτός θέματος όπως εδώ!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
«χμμμ ουτε στο περιοδικο Science Illustated ειδα την λυση του θαυματος..τελικα εμεις εδω στο εσωτερικα βαζουμε τα γυαλια σε ενα σωρο ειδικους που το ψαχνουν χρονια..πωπω,ειδες τι κανουν τελικα 3 σελιδες στο τοπικ;»
Για να την δεις την ανάλυση αγαπητέ, στο συγκεκριμένο ή σε άλλα περιοδικά, θα πρέπει πρώτα ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην έρευνα. Όμως, αν και φωνές και προκλήσεις υπάρχουνε από ούκ ολίγους, κανένας εκεί κάτω δεν λέει να ανοίξει την πόρτα του κουβουκλίου.
Γιατί άραγε? Γιατί δεν αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξουν σε όλους τους «άπιστους Θωμάδες» την τρομερή……επιθυμία του Κυρίου?
Εύκολο το έχεις? Και μετά………ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ??![]()
![]()