- Πνευματα και ανθρωποι.Η δικη μου ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορια. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λιγο παραξενη αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας..Σασ παρακαλω..
Στη ζωη μου εχω δει και εχω ακουσει αρκετα πραγματα.Ολοι λιγο πολυ πιστευουμε στο πνευματικο κοσμο.Θελω να ξεκινησω λεγοντας οτι η μητερα μου ειχε μια ιδιαιτερη ελξη προσ το μεταφυσικο.διαβαζε αρκετα,ειχε βιβλια πως να καλεσεις πνευματα κτλ εβλεπε θριλερ,ως και βιπερ διαβαζε με τετοια θεματα..Ετσι μια μερα ενω ειχε δεσμο με τον πατερα μου μαζευτηκαν με δυο φιλες και εστησαν το witchboard..η αληθεια ειναι οτι πιστευω οτι δεν μου τα χει πει ολα..τεσπα και συνεχιζω..ειπε οτι καλεσαν πνευμα,το ρωτησαν αν ειναι καλο εκεινο απαντησε ΝΑΙ και καναν ερωτησεισ για το ΜΕΛΛΟΝ.Δεν μου ειπε τι και πως,ειπε οτι δεν θυμαται,το μονο που θυμαται ειναι οτι το ρωτησε αν θα παντρευτει τον πατερα μου και της ειπε ΝΑΙ.συνεχισαν να το πολιορκουν με ερωτησεισ.Δεν ξερω τι απλα ξερω οτι ηταν για το μελλον και στο τελος τις εβρισε.Δεν μπορω να πω τι τους ειπε και ειπαν οτι τελειωσε.Η αληθεια ειναι οτι τοτε αρχισαν ολα..γιατι απο τοτε η μαμα μου σε εκεινο το σπιτι (ισως και γενικα) δεν ηρεμησε..Ανοιγαν οι μπαλκονοπορτες ενω κοιμοταν,καποιος εξινε τον τοιχο που ακουμπουσε το κρεβατι χωρις να υπαρχει τιποτα απο πισω,ηταν κενο..μια φορα μου ειπε οτι ηταν σαν σηματα μορσ.μετα πηγε και ο πατερας να μεινει μαζι της.Καθε βραδυ εκλεινε την πορτα του δωματιου,ειτε πριν κοιμηθουν ειτε κατα τη διαρκεια του υπνου σηκωνοταν.Δεν τις ελεγε τιποτα τησ μαμας μου ωσπου μια μερα κατατρομαξε και της ειπε τι γινοταν.Καθε βραδυ στεκοταν εκει στην πορτα μια μαυροφορεμενη γυναικα και εκεινο το βραδυ ηταν γονατισμρνη διπλα του και τον κοιταζε!!Μια μερα πριν απο το γαμο ο μπαμπας μου εμεινε μονοσ του και παραμονη του γαμου τους ακουγε κατι μεσα στην κρεβατοκαμαρα με αποτελεσμα να μην τον αφησει να κοιμηθει κθολου,εμεινε ολο το βραδυ στο σαλονι..Εκει εμεινε εγκυος σε εμενα στο ιδιο σπιτι..
Μετακομησαμε πηγαμε σενα αλλο διαμερισμα..(καιρος ηταν αν θελετε τι γνωμη μου)Εκει εμεινα εγω απο βρεφος..Εβλεπα συνεχεια εφιαλτες και ιδιαιτερα μεσα στο δωματιο μου..Πριν απο λιγες μερες η μαμα μου μου εξωμολογηθηκε οτι εκεινο το δωματιο ειχε κακη αυρα,δεν εδωσε σημασια τοτε..τα βραδια ετριζαν ολα εκει μεσα..Καθως αρχισα να μεγαλωνω εβλεπα παρουσιες μεσα στο δωματιο,εβγαινα απο το σωμα μου και το εβλεπα καθως ημουν ξαπλωμενη και τριγυρνουσα στο δωματιο.Με ειχαν βρει πολλες φορες κατω απο το κρεβατι χωρις να νιωθω τιποτα ουτε να κλαιω.Το παραξενο ειναι οτι παντα εμφανιζοταν κατι που εμοιαζε με τη μαμα μου αλλα ενιωθα οτι δεν ηταν αυτη..Θυμαμαι εικονες,οχι ολοκληρωμενες καταστασεις και καθως μεγαλωνα τισ συνδεα..Ενιωθα οτι καποιος ηταν συνεχεια μαζι μου..
Στο επομενο σπιτι αλλαξαν λιγο τα πραγματα..Μονο το πρωτο καιρο εβλεπα εφιαλτες και εκεινη την παρουσια με τη μορφη της μαμασ μου..Ειχα και αλλα παραξενα καθως μεγαλωνα και αλλαξαμε ακομη ενα σπιτι..Πραγματα που δεν θα ξεχασω ποτε,πολλες φορες ετρεχα στην εκκλησια τρομαγμενη..
Η πιο προσφατη εμπειρια μου ηταν το καλοκαιρι καταμεσημερο που ειδα την γιαγια του αρραβωνιαστικου μου στο σπιτι τους χωρις να την ξερω η να την εχω δει σε φωτογραφια..Τα χαραματα πεθανε η αδερφη της, ετσι και καποιοι δυσπιστοιμε πιστεψαν..
Μπορειτε να με βοηθησετε??ξερετε μηπως τα πνευματα που ερχονται απο το "ποτηρακι" μενουν ειδικα αν ρωτας για το μελλον και στοιχιωνουν ολοι την οικογενεια??Μπορω να κανω κατι για να ηρεμησουμε??
Αγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν, φύλακα των ψυχών και των σωμάτων ημών παρά του Κυρίου αιτησώμεθα..
quote:
Μπορειτε να με βοηθησετε??ξερετε μηπως τα πνευματα που ερχονται απο το "ποτηρακι" μενουν ειδικα αν ρωτας για το μελλον και στοιχιωνουν ολοι την οικογενεια??Μπορω να κανω κατι για να ηρεμησουμε??
Η μόνη και αποτελεσματικότερη λύση που βλέπω είναι να εκδιώξεις από το μυαλό σου όλες αυτές τις σκέψεις. Σ' αυτό θα σε βοηθήσει πολύ κάποια νέα ενασχόληση. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορούν να σε τραβήξουν σε άλλους δρόμους και να απαλλαγείς από προβλήματα του είδους αυτού.
Παράθεσε την εμπειρία σου εδώ(ΜΩΡΑ):
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6306&whichpage=18&ARCHIVE=
ή στο θέμα της Αστρική προβολής:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10232&whichpage=35&ARCHIVE=
Προτείνω να κοιτάξεις αυτά τα θέματα για τις εμπειρίες σου. Ευχαριστώ.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Έχετε δοκιμάσει ποτέ «εξορκισμους»;
Κάτι που μπορεί να βοηθήσει επίσης είναι να αλλάξει ενεργειακά το περιβάλλον. Το κάψιμο του μοσχολίβανου βοηθά σημαντικά σε αυτό.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Αγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν, φύλακα των ψυχών και των σωμάτων ημών παρά του Κυρίου αιτησώμεθα..
just you!