- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δεν γνωρίζω την ηλικία σου φίλη μου και δεν ήταν η διατύπωσή μου τέτοια που θα χρειαζόταν αποκρυπτογράφιση και ιδιαίτερο I.Q προκειμένου να αντιληφθείς σε ποιόν απευθυνόταν ό λόγος μου , ωστόσο επέλεξα αυτόν τον τρόπο και δεν το έκανα -σίγουρα- με δόλιο λόγο , το αντίθετο μάλιστα...
Θα παρατηρούσα πάντως , ότι υπάρχουν και άλλοι έφηβοι Chess και δεν έχεις την πρωτοκαθεδρία στο εφηβικό της ηλικίας , προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία και θα έλεγα ότι ο τρόπος με τον οποίο διατυπώνεις τις απόψεις σου , όντως προβάλλει εκείνο που ως διακαιολογητικό κατέθεσες για την επιλογή του τρόλινγκ...τον εκνευρισμό σου -αν δεν κάνω λάθος- για ορισμένους συνδικτύους σου...
Θα σου συνιστούσα να είσαι ψυχραιμότερη και να μην ψάχνεις γύρω σου τους λόγους για τους οποίους εκνευρίζεσαι...άποψή μου πάντα!!!
Ηρέμησε , δεν είναι 'δώ το Σούλι....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Bad always looks better than the god one....
quote:
Mε παρακινεις να σε βρισω απροκαλυπτα αλλα δεν θα το κανω.....Bad always looks better than the god one....
Να με βρίσεις όπως θές....αλλα πριν το κάνεις να μου πείς τον/ους λόγους Chess...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Επισης,κατι αλλο πυ με νευριαζει ειναι το πως οτι και να πεις,θα το πεις με εναν τετοιο τροπο που το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι:"Παλι θα αρχισει τις αμπελοφιλοσοφιες και δεν θα αντεξω να διαβασω ολο το ποστ του".. Ξερω οτι πανω σε αυτο το δευτερο,θα μπορουσες να μου πεις οτι τα δικα σου ποστς εχουν περιεχομενο ενω τα δικα μου οχι (τις συνηθιζεις κατι τετοιες επιθεσεις)...Αλλα ρε παιδι μυ,οκ καταναλωνεις φαια ουσια για ενα ποστ..Ποσταρε το σωστα το ρημαδι για να μπορουμε να το διαβασουμε...
Οσο για την ψυχραιμια που μου προτεινεις,θα φροντισω να σε θεσω ως φωτεινο παραδειγμα.....
Bad always looks better than the god one....
quote:
zip:Ψάχτε τους λογαριασμούς : ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Spacegirl - καλά αυτή γνωστή είναι, κάνει μπαμ δηλ ποια είναι - και AFRODIDE1984. Καραμπινάτοι διπλοί ... και μάλιστα ο ένας και με trolling ...
Σχετικά με τα παραπάνω γραφόμενά σου zip:
Οι κατηγορίες αυτές είναι σοβαρές και εμπρηστικές. Και καλά για τους δύο λογαριασμούς Spacegirl και AFRODIDE1984, τα μέχρι τώρα στοιχεία μας υποδηλώνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν την ίδια προέλευση.
Αλλά όσον αφορά στον ΝΙΚΟΜΑΧΟ, δεδομένων και των πρόσφατων συμβάντων, θα πρέπει οπωσδήποτε να είσαι πολύ πιο συγκεκριμένος και σε ουδεμία περίπτωση να μη γράφεις κάτι για να δημιουργείς εντυπώσεις!

quote:
amaliaΑλλά όσον αφορά στον ΝΙΚΟΜΑΧΟ, δεδομένων και των πρόσφατων συμβάντων, θα πρέπει οπωσδήποτε να είσαι πολύ πιο συγκεκριμένος και σε ουδεμία περίπτωση να μη γράφεις κάτι για να δημιουργείς εντυπώσεις!
.
.
.
.
*είναι αργά amalia, αλλιώς θα σου γέμιζα την σελίδα με links ... άσε τώρα, άσε που σου λέω ... εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ; Μας τα είχε πρήξει - τσουρέκια μας τα είχε κάνει - τόσο καιρό πως ήμουν ο Πελεγκρίνο ... άσε σου λέω ρε amalia ... σε μένα το λες τώρα αυτό ;;;
Edited by - zip on 25/06/2011 00:33:02