- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΕαρινόςΔεν χρειάζεται ρε Zip...
Ναι, ναι ... δεν χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει ούτε μία φορά, γι' αυτό ...
Τι υποκρίσια πάντως, ε ; ... Σου λέει "Εγώ ; Εγώ έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη" κι όταν του λες "Δείξε μας ΜΙΑ φορά που να το έκανες", γυρνάει και σου λέει "Ε, 'ντάξει, δεν χρειάζεται". Τι να γίνει ; είπαμε ... σκουπίδια ... με όλη την σημασία της λέξης ... πραγματικά σκουπίδια ! Ούτε λόγο έχουν, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε μπέσα, ούτε τίποτε. Ξεφτιλισμένοι άνθρωποι ... ![]()
Κι ο alex22 μιλάει για τιμή ... που να την βρούνε ρε φίλε αυτοί οι άνθρωποι την τιμή ;
quote:
ΕαρινόςΠάντως μην ρίχνεις τσιγάρα στη λεκάνη , βρέχονται και μετά ανάβουν δύσκολα.... Η νεότητα είναι υπέροχο πράγμα , κρίμα να σπαταλιέται σε παιδιά...
Και η μαλακία σου πάει σύννεφο ... ![]()
Edited by - zip on 19/08/2011 16:48:47
Ηρέμησε , η ζωή είναι ωραία .... μολονότι τα έχει μ'αλλον και όχι μ'εσένα...![]()
Άπειρες φορές έχω ζητήσει συγγνώμη και το γεγονός ότι εσύ το αγνοείς .... ε!!! δεν σημαίνει δα και τίποτα ξέρεις και ούτε νοιώθω την ανάγκη να σου αποδείξω οτιδήποτε , ειδικά εσένα....![]()
Εσύ συνέχισε να βρίζεις και να προκαλείς και να το παίζεις αδιάφορος...του στύλ "Εγώ δεν το είπα έτσι , το είπα αλλοιώς...και δεν εννοούσα αυτό αλλα εσείς φταίτε που εγώ είμαι έτσι και που σε άλλη περίπτωση θα ήμουν αλλοιώς..."
...ηρέμησε...δεν περνάς απαρατήρητος , σε προσέχουμε φίλε μου ΚΑΙ σένα...
![]()
Αλήθεια , που πηγαίνουν οι λέξεις όταν τις σβήνουμε απο τον πίνακα..???*?*![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Ίσως μάθεις πέντε πράγματα για αυτά που λέμε εμείς ... τιμή, ειλικρίνεια, ευθύτητα, δικαιοσύνη & φιλαλήθεια.
quote:
ΕαρίνοςΆπειρες φορές έχω ζητήσει συγγνώμη και το γεγονός ότι εσύ το αγνοείς .... ε!!! δεν σημαίνει δα και τίποτα ξέρεις και ούτε νοιώθω την ανάγκη να σου αποδείξω οτιδήποτε , ειδικά εσένα....
Μα ... δεν θα το αποδείξεις σε μένα ρε ανόητε, σε σένα τον ίδιο θα το αποδείξεις. Εγώ, τι να το κάνω ; Ειλικρινά, πιστεύεις ότι εγώ σε προκαλώ να μου πεις πότε έχεις ζητήσει εσύ συγνώμη από κάποιον γιατί εμένα με ενδιαφέρει αυτό ; Με νοιάζει δηλ. εμένα πότε και αν έχεις ζητήσει εσύ συγνώμη από κάποιον ; Έχω ντέρτι ; νταλγκά ; Δεν κοιμάμαι τα βράδυα γι' αυτό ; Χαχα!
Άντε ... για δείξε στον εαυτό σου ΜΙΑ φορά που να έχεις ζητήσει συγνώμη ... άντε ντε! ![]()
Edited by - zip on 19/08/2011 17:08:29
Έχεις e-ασυλία Zip...ε???
Η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε για να σου δημιουργεί προβλήματα ως φαίνεται , προφανώς πρίν το ατύχημα ήσουν -νόμιζες- Rolce Roys Phantom*....![]()
Μιλάει ο αγαπητός zip για αξιοπρέπεια...χε χε χε....

quote:quote:
ΕαρίνοςΆπειρες φορές έχω ζητήσει συγγνώμη και το γεγονός ότι εσύ το αγνοείς .... ε!!! δεν σημαίνει δα και τίποτα ξέρεις και ούτε νοιώθω την ανάγκη να σου αποδείξω οτιδήποτε , ειδικά εσένα....
Μα ... δεν θα το αποδείξεις σε μένα ρε ανόητε, σε σένα τον ίδιο θα το αποδείξεις. Εγώ, τι να το κάνω ; Άντε ... για δείξε στον εαυτό σου ΜΙΑ φορά που να έχεις ζητήσει συγνώμη ... άντε ντε!
![]()
Διαβάζεις και ωραία βιβλία Zip-άκο ε???
Δεν ευθυγραμμίζεσαι όμως με τον κώδικα Μπουσίντο...ακόμα εδώ είσαι...
Στο ξανα-είπα , είτε το κενό μιλάει ... είτε ο αέρας ο κοπανιστός ... είτε εσύ , προσωπικά το ίδιο μου κάνει...
Σε καταννοώ , σε συμμερίζομαι...σε πονάω...αλλα δεν μπορώ τίποτα να κάνω...
Κάνε μια προσπάθεια και σύ...![]()

quote:
Εγώ σου είπα : Δείξε μου ΜΙΑ φορά που να έχεις ζητήσει εσύ συγνώμη από κάποιον εδώ μέσα στο forum. Μία. Και μετά, πες ότι θες ...
Και γώ με αγάπη , θα σου πρότεινα να διαβάσεις την Κοκκινοσκουφίτσα....
Δεν θα σου πώ , που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...![]()
Αρκεί που το γνωρίζουν εκείνοι απο τους οποίους ζήτησα συγγνώμη...
Εξάλλου η μόνη χρησιμότητά σου -και το ταλέντο σου- είναι όταν ειρωνεύεσαι και βρίζεις...τότε βρίσκεις την ταυτότητά σου και ευθυγραμμίζεσαι με το είναι σου και γώ δεν θα στο χαλάσω...
Αν δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε εσύ για τον εαυτό σου , μην το ζητάς απο εμένα...![]()
Τέλος εκπομπής...διαφημίσεις....![]()

Edited by - Εαρινός on 19/08/2011 17:36:08
quote:
ΕαρινόςΚαι γώ με αγάπη , θα σου πρότεινα να διαβάσεις την Κοκκινοσκουφίτσα.... Δεν θα σου πώ , που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...
Άντε γεια καραγκιοζάκο ... κι όταν λες κάτι, να έχεις τα guts και να το αποδεικνύεις (αν σου ζητηθεί).

Edited by - zip on 19/08/2011 17:23:17
Ο Ρίτσος είναι ένας από τους δικούς μου “Άγιους”, της δικής μου “θρησκείας”
Με πιάνει θλίψη αναλογιζόμενος, πως θα ένιωθε σήμερα αυτός ο σπουδαίος οραματιστής, διαπιστώνοντας την “τσούλα την ιστορία” να του έχει “ξεσκίσει” όλα τα σπουδαία του οράματα.
Νά τώρα, ένας κόμπος στο λαιμό, “το πάνω κάτω της αναγούλας” όπως ο ίδιος έλεγε , με εμποδίζει να συνεχίσω με αυτά .....
Να είσαι καλά φίλε και να περνάς καλά
..........
Νασαι καλα και ΕΣΥ φίλε, και δυο λογια για σκέψη, αφου σ'αρεσει να το ψάχνεις..
Έχεις και ΕΣΥ τον Άγιο σου λες, και την δικιά σου θρησκεία. Βέβαια και καταλαβαίνω τόσο το πνεύμα που γράφεις, όσο και τις μεγάλες διάφορες που υπάρχουν, απο κάθε πλευρά. Μα σαν κίνηση, (του μυαλού και του εγω/εαυτου) σε τι διαφέρουν? αν δεις σε βάθος, εαυτος (και εγω κρύβεται) οι στους Χριστού αδερφους, εαυτος και στους οραματισμους του Μαρχ, και του κάθε ποιητή. (όσο μεγάλος και αν είναι αυτός)
Αυτο που με έκανε να αναρωτιέμαι Γιάννη, ήταν (Ένα παράδειγμα σου γράφω) γιατί αυτοί οι άνθρωποι, παρολον το μέγαν της σπουδης, κουλτουρας, πιστεύω που είχαν, υπέφεραν, φοβοντουσαν, ήσαν ανελευθεροι, κλπ κλπ. Μιλαγα λιγο απο μικρός, μα αν βάλεις σωστά τις ερωτήσεις, ενυπαρχει παντα μέσα η απάντηση. Δες στο θέμα μας...
Πρέπει,
Οπωσδήποτε,
Να ανήκουμε,
Σε κάποια
Θρησκεία...
Πρώτα βρίσκεις τι θα πει και τι είναι η θρησκεία....
Μετα βρίσκεις τη σχέση που έχει αυτο που ονομάζουμε εαυτο...
Είναι διαφορετικό? είναι η θρησκεία μέρος του....
Έτσι τα βρίσκεις όλα μόνος....χωρίς επιφωτησεις κανενός τύπου....
Ελιζω να καταλαβαίνεις (είμαι σίγουρος) το ύφος της γραφής μου...