ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NemesiΜέλος
19/12/2005, 17:45:08
Κι όπως ίσως να καταλάβατε, έβαλα λάθος χαμογελάκι στο προηγούμενο μήνυμα. Αυτό είναι το σωστό

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

20/12/2005, 02:11:43
pixeldream
Ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί από αύριο το βράδυ για ένα μήνα (μέχρι τις 20 Ιανουαρίου).
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανενεργοποίησή σου - εάν αυτή καταστεί δυνατή - είναι η συνάντησή σου με μέλη της ομάδας συνεργατών του ESOTERICA, ώστε να διερευνηθεί, κατά πόσο είναι εφικτή η συμμετοχή σου στα forums με τρόπο ουσιαστικό και όχι διασπαστικό για τις συζητήσεις. Εάν στη συνάντηση αυτή, διαπιστωθεί και από τις δύο πλευρές πως υπάρχει γόνιμο πεδίο για μια ουσιαστική συμμετοχή, τότε θα επανενεργοποιηθείς.
Η συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί από το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ο λογαριασμός ΑΦΡΟΔΙΤΗ έχει επανενεργοποιηθεί από σήμερα το μεσημέρι.

20/12/2005, 05:20:57
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ.
ΕΦΕΥΓΑ.

ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;
ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ;

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;
ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΜΑΛΙΑ;
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ;
ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ;
ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ;

ΘΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ;

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL.

ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ADMIN ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ...ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM...ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΜΟΥ.

ΨΕΜΜΑΤΑ;
ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ;

ΟΧΙ ΕΓΩ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL(ΟΧΙ EMAIL ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).
ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΩ ΠΩΣ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ...ΕΙΤΕ ΟΧΙ...Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΠΡΑΞΗ.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΕΙΜΑΙ PIXEL ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤE ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ PIXEL...ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...ΔΗΛΩΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ...ΕΝΟΧΛΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ POST...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.

..

20/12/2005, 09:16:29
Aρχισε λίγο στραβά η μέρα ή είναι η ιδέα μου?

Οπως το δει κανείς...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
PeronosporosΜέλος
20/12/2005, 09:48:02
quote:
Aρχισε λίγο στραβά η μέρα ή είναι η ιδέα μου?
Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε???
Καλημέρα σε όλους

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

21/12/2005, 10:04:33
Αυτό φίλε Περονόσπορε ξαναπέστο!...

Λοιπόν...

Από χθες ξεκίνησα να διαβάζω το τόπικ του allzzaro για τα Βότανα στη Θεραπεία και έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας...

Συνήθως δεν συμμετέχω στο φόρουμ της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ αλλά λόγω του ότι τόσα χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ τόπικ σε αυτό το χώρο με τόσες πολλές αναγνώσεις είπα να το διαβάσω γιατί κατάλαβα ότι αξίζει!

Πάω λοιπόν στην πρώτη σελίδα βλέπω νέα μέλη .... πάω δεύτερη, τρίτη,έφτασα στην 7 σελίδα και το μόνο παλιό μέλος που ζήτησε συμβουλή ήτανε η mystic. Ολοι οι άλλοι ήτανε νέα μέλη με 2-3-6 μηνύματα που όλα κι όλα ήταν τοποθετειμένα στο τόπικ αυτό!

ΕΛΕΟΣ! Ρε παιδιά! Βγάλτε επιτέλους τις μάσκες! Μη κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Είναι πιο εύκολο να γράψετε κατ' ιδίαν στον allzzaro και να πάρετε τις πληροφορίες σας από το να μπαίνετε στον κόπο να δημιουργείτε νέο λογαριασμό για να μην καταλάβουνε ότι έχετε κυτταρίτιδα και προστάτη!!.

Και γω έχω! (όχι προστάτη, κυτταρίτιδα)
Τι πάει να πει αυτό? Θα ντραπώ να το δηλώσω εδώ μέσα?
Μήπως κατεβαίνω στα καλλιστεία και δεν το ξέρω ή βάζω υποψηφιότητα για δήμαρχος?

Ελπίζω να κάνω λάθος και στις υπόλοιπες σελίδες να δω και παλιά μέλη να συμμετέχουν.... Δε μπορεί.... του πούσ** πια! Τόσες χιλιάδες αναγνώσεις να έχουν γίνει μόνο από νέα μέλη...

PagwnaΜέλος
21/12/2005, 10:47:04
Εβρέθη θεραπεία για την κυτταρίτιδα?????!!!!!! Και τώρα το λές βρε Avallon??? Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
...εμ....υπάρχει και βυζί restoration therapy? Δεν ρωτάω για μένα! Για μία φίλη μωρέ!
21/12/2005, 15:12:43
Δυστυχώς για σένα πήρα το τελευταίο βότανο κυτταρίτιδας.
Αν θες μπορούμε να συναντηθούμε και να σου δώσω λίγο να δοκιμάσεις...
Πως θα με γνωρίσεις?
Θα είμαι αυτή με την κυτταρίτιδα στη μύτη...
Οσο για σένα κατάλαβα... Θα είσαι αυτή με το βυζί στον αφαλό...

Μην με παρεξηγείς... είμαι ανεβασμένη γιατί πήγα στο φαρμακείο και ο φαρμακοποιός είχε ντύσει το βοηθό του ζωτικό και εκείνος ήταν ντυμένος Αη Βασίλης!!

Ηταν αρκετό για να μου φτιάξει τη μέρα...

21/12/2005, 16:43:11
quote:
ΕΛΕΟΣ! Ρε παιδιά! Βγάλτε επιτέλους τις μάσκες! Μη κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Είναι πιο εύκολο να γράψετε κατ' ιδίαν στον allzzaro και να πάρετε τις πληροφορίες σας από το να μπαίνετε στον κόπο να δημιουργείτε νέο λογαριασμό για να μην καταλάβουνε ότι έχετε κυτταρίτιδα και προστάτη!!.

Τιιιιιι??? δεν είναι δυνατόν... εγώ ο καχύποπτος.. και να μην πάρω χαμπάρι τίποτα.. μένω άναυδος..

Avallon .. αν διαβάσεις.. στην προτελευταία σελίδα..μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά... και το κάνω θέμα με την pyramid.. και της λέω .. ρε πυραμιδάκι.. είσαι η μόνη απο τα φόρουμς που μπήκε και με ρώτησε κάτι.. και εσύ .. με απορία μπήκες.. αλλά και αυτή η δόλια που να ξέρει.. εντάξει αυτή η δόλια εγώ.. ο μπαγλαμάς.. που δεν πήρα χαμπάρι τίποτα...

Αλλά για κάτσε.. εσύ απο που συμπεραίνεις.. οτι δεν είναι νέα μέλη αλλά παλιά.. ρωτνάω.. μπορεί και πράγματι να είναι
νέα μέλη..λεω μήπως
Δεν μπορώ να καταλάβω .. πως αυτό μου ξέφυγε.. πως δεν πέρασε απο το μυαλό μου

Γεροντική άνοια.. Αλσχάιμερ.. βοήθεια

Edited by - allzzaro on 21/12/2005 19:10:36

21/12/2005, 19:16:58
quote:
Και γω έχω! (όχι προστάτη, κυτταρίτιδα)

Για τον προστάτη .. δεν με εχει ρωτήσει κανείς... βέβαια..ο προστάτης χτυπά ανω των 45 και εδώ είναι ολοι κάτω απο 45.. εκτός απο εμενα..

Αλήθεια.. οσοι είναι πάνω απο 50 να σηκώσουν το χέρι τους