ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σωστή πορεία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Σωστή πορεία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

baroque47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
14/07/2004, 14:38:29
quote:

ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΞΕΝΙΤΙΑ.
ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΛΛ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ?
ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1,18,20,23,25,29,31,32,34,35,36,
45,46,48,,49,57,64,67,,73,81,85,94.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,Η ΙΛΙΑΔΑ , Η ΜΕΛΙΝΑ , Ο ΕΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ Η ΚΟΠΕΛΙΑ <ΞΕΝΙΤΙΑ> ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ?
ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΙΛΛ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΑ?
ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

Πίστεψέ με. ούτε η Ιλιάδα ούτε ο Ελύτης με προστατεύουν από την αναλγησία του Ελληνικού Κράτους, από την διάλυση της κρατικής μηχανής, από την ανευθυνότητα των βαριεστημένων υπαλλήλων των υπουργείων, εφοριών, ταμείων και λοιπών υπηρεσιών, τις φοροεπιδρομές και την ανικανότητα των όποιων υπεύθυνων να φέρουν σε πέρας οποιοδήποτε έργο ή κατασκευή, και χίλια άλλα παραδείγματα.

Αυτή είναι η διαφορά, όταν μεγελώνουμε και σταματάμε να βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια του ονειροπόλου.

Άν θές, μπορείς φυσικά να συνεχίζεις όσο σε παίρνει...

soukiΝέο Μέλος
21/07/2004, 00:09:46
Δικο μου λαθος.εννοουσα πως το αυθορμητο και το αληθινο ειναι αυτο που ειμαστε,κι ας λεμε μερικες φορες αλλα.μαλλον ειχα καταλαβει εγω λαθος αυτο που ειχες πει πιο πριν.
δε λεω πως οι αλλοι λαοι δε χαιρονται με νικες και επιτυχιες,αλλα προτιμω να βλεπω αυτους που χαιρονται να το εκδηλωνουν με οποιο τροπο μπορουν.απλα εγω το προτιμω.

22/07/2004, 01:35:05
Αλήθεια, γιατί?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

27/07/2004, 23:01:47
quote:
Γιατί μιλάμε καλά τις ξένες γλώσσες...αλλά ποιοι μιλούν καλά τα ελληνικά;

Όσο για την προφορά... ναι φαινόμαστε από χιλιόμετρα πως είμαστε έλληνες..

Τεσπα.. επειδή έχω πάρα πολλές ενστάσεις για το θέμα.. και φίλη Ξενιτιά.. εσύ είσαι καλά εκεί που είσαι.. και κάπου κάπου σου λείπει και το αυθόρμητο όπως το λες.. για σκέψου και εμάς που είμαστε εδώ?

Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπε ο Vril.. γιατί βλέπω πως το πρώτο πράγμα που γίνεται είναι το γιουχάρισμα απέναντι σε όποιον δεν βλέπει την Ελλάδα με περηφάνεια και λέει τα πράγματα με το όνομά τους... Εκεί .. θα έχουμε το ίδιο γλυφιτζούρι και θα το πιπιλάμε.. άσχετα εάν υποφέρουμε όλοι μαζί..
Τόσο κλειστά μάτια? Τόσο μικρά μυαλά? Πώς αλλιώς να το πω? Που δεν με χωράει πια..

Εκεί στον ύπνο μας.. και πότε πότε όταν μας την πούνε θυμόμαστε την ιστορία και τα φώτα και τους λέμε... Τί λες ορέ? Ξέρεις ποιός είμαι εγώ? εγώ είμαι Έλληνας..ξέρεις τί είναι η Ελλάδα? Ξέρεις τί ιστορία έχει? και αφού έχουμε πιστέψει πως τον πείσαμε ξαναπέφτουμε στην χειμέρια-καλοκαιρινή νάρκη μας...

Άυτό είμαστε... ένα μάτσο περήφανοι που έχουμε ξεχάσει τί σημαίνει πρόοδος, κράτος, εξέλιξη, και επαναπαυόμαστε στην περηφάνεια που μας διακατέχει..
Αφού γεννήθηκα έλληνας, γιατί να παλέψω? Έχω τους προγόνους μου εγώ..
Τα χει κάνει άλλος αυτά για εμένα.. Εγώ απλώς λιάααζομαι!!!

Φίλε vril μου άρεσε πολύ ο λόγος σου..

quote:
Πίστεψέ με. ούτε η Ιλιάδα ούτε ο Ελύτης με προστατεύουν από την αναλγησία του Ελληνικού Κράτους, από την διάλυση της κρατικής μηχανής, από την ανευθυνότητα των βαριεστημένων υπαλλήλων των υπουργείων, εφοριών, ταμείων και λοιπών υπηρεσιών, τις φοροεπιδρομές και την ανικανότητα των όποιων υπεύθυνων να φέρουν σε πέρας οποιοδήποτε έργο ή κατασκευή, και χίλια άλλα παραδείγματα.

Άντε ξυπνήστε...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

27/07/2004, 23:05:05
Αλήθεια για ποιόν λόγο βρίσκεσαι στην ξενιτιά?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

29/07/2004, 00:17:44
quote:

Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπε ο Vril..
(...)
Φίλε vril μου άρεσε πολύ ο λόγος σου..

quote:

Άντε ξυπνήστε...

..και να σκεφτείς οτι έχω προσωπική εμπειρία από εξωτερικό (το έχω ξαναπεί σε άλλα θέματα στο forum)

οτι ξέρω πάάάάάρα πολύ καλά να υπερασπίζεσαι τη μαμά πατρίδα (εχω ξενυχτίσει και στα σύνορα με ένα απασφαλισμένο G3, σε άλλες εποχές, όχι με κέτερινγκ ... αλλά με Σεισμίκ στο Αιγαίο)

έχω μια άποψη για το τί σημαίνει Πατρίδα,

τιμώ την Ελληνική Σημαία και την κεντρική ιδέα του να είσαι Έλληνας (έχω άπειρα σημάδια από "μαστίγωμα" ΕΠΕΙΔΗ είμαι Έλληνας, μέχρι και διαζύγιο έφαγα για αυτό, πληρώνω ΟΛΕΣ μου τις εισφορές σε ΙΚΑ, ταμεία, εφορία κ.λ.π.)

αλλά μου σηκώνεται η τρίχα, όταν η πατριδοκαπηλία γίνεται αρετή στα μάτια μερικών, που από καταβολής κάφροι γελοιοποιούν την έννοια Ελλάδα για να καλύψουν τα κόμπλεξ κατωτερότητάς τους κάτω από μια κυματίζουσα γαλανόλευκη.

29/07/2004, 00:54:43
Να σου κάνω λοιπόν μερικές ερωτίσεις Βριλ , το να νοίωθεις περήφανος για τον ελληνισμό είναι κακό το να νοίωθεις περίφανος για το είναι σου και να το εκφράζεις είναι κακό ; Όσο για τα κόμπλεξ κατοτερότητας που δημιουργούνται από την τωρινή κατάσταση αλλά και από μιζέρια και ανθελινισμό μερικών είναι καλό να ξεπεραστούν , ειδικώς αν αυτό το συναίσθημας χαράς και υπερηφάνειας είναι μαζικό ότι αναγκάζει εκατομύρια άνθρώπους να βγόυν στους δρόμους από αρά είναι καλό .

Ελπίζω πως αυτό θα γίνει μάθημα σε όλους τους Έλληνες να προσπαθούν για το καλύτερο και να μην αποπέρνουν δεν γνωρίζω για τις εμπειρίες σου Βρίλ αλλά για κάποιον λόγο είσαι κατά κάποιον τρόπο ανθέλλινας δεν με νοίαζουν όπως είπα οι εμπηρίες σου θέλω να μου πεις απλά και καθαρά γιατί δεν γουστάρεις τους Έλληνες με επειχηρήματα , τι πιστέυεις για την κατάσταση του Ελληνισμού τι πιστέυεις πρέπει να γίνει. Και τί κερδούμε με το να δουλέυουμε για την πατρίδα μας . Επίσης πώς μπορούμε να αναπτήξουμε τον Ελληνικό πολιτισμό και πώς μπορούμε να μεταφέρουμε τον σπουδαίο ελληνικό πολιτισμό σε μια πιο παγκόσμια θέση ;

Άλλες ερωτήσεις δικές μου είναι : Τι πιστέυεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες επίσης τί πιστέυεις για την κατάκτηση του γιουρό από την ομάδα των Ελλήνων.

Γενικότερα τί πιστέυεις πως κάποιος πρέπει να νιώθει και να κάνει για την πατρίδα του σε σεβασμό πάντα στους άλλους .

Τι πιστέυεις φταίει για μία πτώση του Ελληνισμού τα τελευυταία χρόνια και τι πιστέυεις πως θα κάνει την κατάσταση καλύτερη

Τελευταίο ερώτημα ένα πολαπλλης επιλογής Θέλω να επιλέξεις από το χειρότερο στο καλείτερο μερικά μιάζουν

Τι είναι χειρότερο για ένα λαό

1) Να χάσει την αξιοπρέπεια του

2) Να χάσει την παγκόσμια θέση του (οικονομική θεση θέση στρατού πχ αμερική)

3) Να χάσει την ταυτότητα του

4) Να χάσει τον πολιτισμό του

Πως μειώνεις επίσης κάθε τι από αυτά τα δυσάρεστα από το συμαντικό στο πιο ασήμαντο (μπορείς να αφήσεις το 2)

Ευχαριστώ Βρίλ εκ τον προτέρον

Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας