- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πολύ ωραίες οι ιστορίες σου Kitty.
Φίλη IAIRA έψαξα λίγο το θέμα poltergeist. Εκτός από την εφηβεία όπως επισημαίνει η sansationf το φαινόμενο εμφανίζεται σε άτομα καταπιεσμένα από το περιβάλλον τους για κάποιον λόγο και όχι συνέχεια αλλά όταν βρίσκονται σε μεγάλη πίεση ή στρες. Οι νεώτερες απόψεις επι του θέματος πιστεύουν ότι το φαινόμενο το προκαλεί το ίδιο άτομο και έχει σχέσεις με τις ανεξερεύνητες δυνάμεις του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Δεν ξέρω αν η συνπεριφορά του ξαδέλφου σου ταιριάζει με τα παραπάνω...
Παιδιά, κάτι άσχετο : εδώ και 3 μέρες έχω πρόβλημα να μπω στα forums ¨
, αργούν πολύ να ανοίξουν οι σελίδες ή στέλνω απάντηση και μου βγάζει τη σελίδα ανενεργή. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα αυτές τις μέρες;
ΦΙΛΗ NARYA ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ''BYTES RECEIVED''.....ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ SITE.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ. Π.Χ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ''ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΑΤΙΑ'' ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΖΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ.....ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΤΟ ΣΤΟΠ .....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Π.Χ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ''ΑΣΠΡΟΥΛΗ'' ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΓΕ.
ΠΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ (ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΚΑ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΚΑ. ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Π.Χ. ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ, Κ.Τ.Λ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
ΑΚΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!
ΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ( ΑΝ΄ΡΘΕΙΤΕ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ!) ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ!!!
ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ VEREGARIA(ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ, Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΙΧΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ! ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ, ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΣΑΝ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ, ΦΟΒΟΥ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΦΡΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!!
ΑΑΑ!!! ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΡΥΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ.ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ......
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ????
respect
respect

ΤΟ EAU DE PARFUME TOY AKATANOΜΑΣΤΟΥ....
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΓΩ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΩΝΙΣΜΟ....ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ.....ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!
Φίλη Avalon το μέντιουμ σίγουρα καλούσε δαίμονες. Η φοιτήτρια πάντως από μία πλευρά καλύτερα που δεν πίστευε σ' αυτά γιατί θα επηρεαζόταν πολύ χειρότερα ο ψυχισμός της και μπορεί να αργούσε να το ξεπεράσει. Μερικές φορές είναι καλύτερα να αγνοείς μερικά πράγματα. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
quote:
Φίλη Avalon το μέντιουμ σίγουρα καλούσε δαίμονες.
Eίμαι και γω σίγουρη γι'αυτό...
quote:
Η φοιτήτρια πάντως από μία πλευρά καλύτερα που δεν πίστευε σ' αυτά γιατί θα επηρεαζόταν πολύ χειρότερα ο ψυχισμός της και μπορεί να αργούσε να το ξεπεράσει. Μερικές φορές είναι καλύτερα να αγνοείς μερικά πράγματα. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

υπαρχει η περιπτωση του αμοιρου γερακου ο οποιος φοβοταν υπερβολικα τους βρυκολακες και ειχε γεμισει το δωματιο του με σκορδα και σταυρους τελικα καποιο βραδυ εβαλε και ενα κομματακι σκορδο στο στομα του
το οποιο οσο κοιμοταν καθησε στον λαιμο του και πνιγηκε
πολλες ιστοριες ξεκινουν και απο αφηγηση καποιου στο διπλα τραπεζακι στην καφετερια που φτανει στα αυτια μας σε στυλ σπασμενου ραδιοφωνου ασχετα αν εκεινος αφηγειται ενα ονειρο,ταινια ακομα και μια ιστορια που του ειπε ο ψευτης του χωριου και την διηγειται για να γελασουν οι φιλοι του
γιαυτο και πολλες απο της ιστοριες αυτες ξεκινανε με το
ειχα ακουσει..............
ενας φιλος μου ειχε ακουσει..............
οπου καπνος και φωτια
επισης μυρωδιες θειαφιου και πετρελαιου σημαινει γενικα κακη παρουσια 
Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Edited by - endorama on 13/12/2003 22:42:44