ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επικλήσεις αγγέλων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Επικλήσεις αγγέλων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OuijaKozani19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
OuijaKozaniΝέο Μέλος
13/04/2012, 17:26:51
camelot. διαβασα απλα το πρωτο σο μυνημα, δεν κοιταξα καν τις αλλες απαντησεις ... αγγελους. ΔΕΝ γινετε να καλεσεις! αφτο ειναι ΝΟΜΟΣ. αμα θες να βασιστεις στον θεο . απλα προσευχησου.... ο χριστος σε βαζει να πιστεψεις με την δυναμη του μυαλου και οχι των ματιων...
γι'αφτο ο σατανας μπορει και να εμφανιζετε και οι δαιμονες του το ιδιο... γιατι προσπαθει να κερδισει την πιστη με κάθε μεσο!

6ZT6HR6

erzebet_bathoryΜέλος
08/05/2012, 01:03:15
quote:

Δηλαδή θες να μου πεις ότι επειδή κάποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως η διπλανή του είναι σατανίστρια (δικαίωμα της να είναι ότι θέλει εφόσον δεν σε ενοχλεί.. πρόσεχε όχι να ΝΟΜΙΖΕΙΣ εσύ οτι σε ενοχλεί), επειδή φαντάζεται ήχους, πιστεύει σε δαίμονες και αγγέλους, θεωρεί πως έχει κάποια σχέση το ότι έβαλε μουσική με το ότι τον έκλεψαν, εσύ πλέον είσαι σίγουρος πως είναι μια επικίνδυνη κακοποιός που πρέπει να συλληφθεί. Και μάλιστα του λες να πει και ΨΕΜΜΑΤΑ ότι είχαν διαφορές και ότι έχει ενδείξεις ότι μπήκε αυτή στο σπίτι. Θα κάνω μια μόνο ερώτηση... είσαι σοβαρός? Αν είχα εσάς για γείτονες όταν άκουγα gothic πχ ένα φεγγάρι παλιά και ντυνόμουν στα μαύρα τώρα θα ήμουν στην Ψυρρού.. μερικοί είστε απλά επικίνδυνοι και δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσες γυναίκες θα είχατε κάψει αν ζούσατε στον μεσαίωνα.

πεστα !!!
κι εγω δηλ επειδη ακουω κ black metal.. industrial.. gothic κ ντυνομαι σχεδον παντα στα μαυρα κι αν μου τη δωσει φοραω κ κανα μενταγιον με νεκροκεφαλη σημαινει οτι ειμαι μαγισσα η σατανιστρια ?
επειδη καποιοι εχουν ψυχολογικα θεματα? επισκεψου συντομως εναν ειδικο χρηζεις θεραπειας.

Timendi causa est nescire...

CamelotΜέλος
08/05/2012, 20:41:12
Τις διαγνωσεις σου στους γνωστους σου. Σε αυτην την κατηγορια ασχολουνται με "περιεργα". Δεν μιλησα για ντυσιμο. Το ντυσιμο ειναι προσωπικη επιλογη, οσο κακογουστη και να ειναι, το ιδιο ισχυει και για τη μουσικη. Σε περιπτωση που δεν πιστευεις σε τετοια φαινομενα. . . Ξερεις εσυ! Διαλεξε αλλη κατηγορια ΠΧ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

!!!Vanish the shadows!!!

13/05/2012, 05:21:02
quote:
erzebet_bathory:

επειδη καποιοι εχουν ψυχολογικα θεματα? επισκεψου συντομως εναν ειδικο χρηζεις θεραπειας.

Εντελώς απαράδεκτη η συμπεριφορά σου erzebet bathory, και στο παρόν θέμα αλλά και στο:
Αλλεπάλληλες συχνές επιθέσεις: Πώς το διαχειρίζομαι;

To έχουμε γράψει πολλές φορές, δε θα ανεχτούμε την προσβολή της προσωπικότητας άλλων ανθρώπων μέσα στα forums με πρόσχημα την οποιαδήποτε επίδειξη "σκεπτικισμού" ή ότι άλλο θέλει να επιδείξει κανείς (ίσως απλά και μόνο να πετάξει μια εξυπνάδα...)

Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται για 1 βδομάδα.

steviegreekΝέο Μέλος
23/05/2012, 12:39:31
Θα ήθελα αν ήταν δυνατό να μας εξηγήσεις τι είδους θόρυβοι είναι αυτοί που ακούς. Βουητά ? Κρότοι ? Γρυλίσματα ? Φωνές ? Γίνε λίγο πιο ακριβής, για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα.Επίσης είσαι σίγουρος πως αυτοί οι ήχοι δεν προέρχονται από φυσικές πηγές ?
Πως δεν ήταν δηλαδή από κάποια ταινία ή βιντεοπαιχνίδι ή έστω cd ?

Δεύτερον,όπως λέχθηκε δεν μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους επικλήσεις αγγέλων,τουλάχιστον κατά τον χριστιανισμό. Οι άγγελοι καταρχάς είναι ασώματοι,άυλοι και δεύτερον υπάρχουν ούτως ή άλλως κοντά σου όταν κάνεις μια προσευχή,για να μεταφέρουν το μήνυμα σου στον Θεό.Οι άγγελοι είναι οι αγγελιοφόροι του Θεού.Όταν μιλάς στον Θεό είναι παρόν ένας άγγελος ο οποίος ακούει το μήνυμα σου και κάνει τη μεταφορά.Αυτή είναι η αποστολή τους. Αν προσπαθούσες να κάνεις έναν άγγελο να εμφανιστεί υλικά ή να έρθει με το ζόρι,θα προσπαθούσες να τον αποσπάσεις από το να κάνει το έργο που έχει ορίσει ο Θεός,άρα θα ήταν 'κακή' πράξη.

Πάνω κάτω συμβαίνει το ίδιο και για τα κακά πνεύματα/δαίμονες. Οι δαίμονες είναι και αυτοί άγγελοι,οι οποίοι όμως επαναστάτησαν και γύρισαν κατά του Θεού.Δηλαδή δεν έχουν υλικό σώμα,είναι ασώματοι. Η εξουσία που τους έχει δοθεί είναι να πηγαίνουν όπου θέλουν και να λένε ότι θέλουν,αλλά παραμένουν χωρίς σώμα.Δηλαδή αυτό που θα σου κάνει αν σε βάλει στο μάτι θα είναι να έρθει και να σου 'ψιθυρίσει' στο μυαλό για να σε πείσει να κάνεις κακές πράξεις,του τύπου "αδίκησε αυτόν,κλέψε,τσακώσου,σκότωσε..",δηλαδή να σε διαβάλλει,για αυτό και λέγονται διάβολοι.Επειδή προσπαθούν να σε διαβάλουν. Άμα κάποιος επιχειρήσει να κάνει μια επίκληση σε αυτούς είναι κακό γιατί από κει που κάνουν ότι θέλουν είναι σαν να τους αναγκάζεις να κάνουν κάτι που δεν θέλουν.Και εφ' όσων γύρισαν τη πλάτη στο Θεό γιατί έτσι γούσταραν,
επειδή θέλαν να κάνουν ότι θέλουν,φαντάσου πως θα νιώθουν και πόσο θυμωμένοι θα είναι αν ένας απλός και αδύναμος άνθρωπος προσπαθεί να τους επιβληθεί με τέτοιο τρόπο! Το καλύτερο θα ήταν να τους αφήσουν οι άνθρωποι στην ησυχία τους,για το καλό και των δύο.

Από κει και πέρα αν εσύ είσαι εντάξει,καλός άνθρωπος και πιστεύεις στο Θεό δεν θα έρθουν να σου κάνουν εσένα κακό στο σπίτι σου ακόμα και αν είναι στο διπλανό διαμέρισμα.Εκτός αν τους προκαλέσεις...
Στο κάτω κάτω άμα ακόμα πιστεύεις πως κινδινεύεις κάνε ένα ευχέλαιο να αγιαστεί το σπίτι και θα σε εντάξει.

Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ τη στιγμή που τη ρώτησες αν είναι σατανίστρια.. Θα ήθελα να ήμουν από μια γωνιά να παρατηρήσω τις αντιδράσεις σας.

fratercvΝέο Μέλος
31/05/2012, 09:50:38
Εγω αυτο που βρισκω εκπληκτικο ειναι με τι ευκολια χαρακτηριζουμε εναν ανθρωπο σατανιστει. Ξερεις αυτη η κοπελα με τι ασχολειται ακριβως? Οτιδηποτε μη Χριστιανικο, σημαινει αυτοματως οτι ειναι και Σατανιστικο?
Τοση αγνοια πια?
Επισης...και Αγγελους μπορεις να καλεσεις και Δαιμονες και ολα αυτα μπορει να ερθουν κοντα σου χωρις να τα εχεις καλεσει, αλλα γιατι τους τραβαει κατι σε σενα. Διαβαστε λιγο, ανοιξτε τα ματια σας και το μυαλο σας. Οσο για την επικληση στο Θεο...πως μπορεις να επικοινωνησεις με κατι οταν δεν καταλαβαινεις τη φυση του? Μιλατε για το Θεο σαν να ειναι οντοτητα? Σοβαρα?? Αν αυτο σας κανει και νοιωθετε καλα με τον εαυτο σας, δεν εχω να πω κατι. Αλλα το λεω καθαρα, αν κατι βασανιζει τον φιλο Camelot και ειναι δαιμονικης φυσεως, αυτα που του λετε δεν θα τον βοηθησουν καθολου. Προφανως δεν εχετε ιδεα το τι σημαινει Δαιμονας και τι μπορει να κανει αν το θελει. Επισης...ποτε μα ποτε μην νομιζετε οτι γνωριζετε τις προθεσεις μιας Δαιμονικης ή Αγγελικης οντοτητας. Δεν ειναι ανθρωποι και σταματηστε επιτελους να τους αποδιδετε ανθρωπινες ιδιοτητες. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρο και ασπρο οσο νομιζετε. Ελπιζω τα λογια μου να μην πανε χαμενα και εστω και ενας να καταλαβει τι ειναι αυτο που λεω.

31/05/2012, 10:14:26
εχεις καει στο supernatural κι εσυ ε;
ενταξει, μια σειρα ειναι,μην τρελενεσαι

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

fratercvΝέο Μέλος
31/05/2012, 10:57:08
Φιλε Ισοκρατη, χαιρομαι που απαντησες με σοβαροτητα και απαξιωσες με τοση ευκολια εμενα και τα λεγομενα μου.

VitrasΜέλος
31/05/2012, 12:57:45
quote:

πως μπορεις να επικοινωνησεις με κατι οταν δεν καταλαβαινεις τη φυση του? Μιλατε για το Θεο σαν να ειναι οντοτητα? Σοβαρα?? Αν αυτο σας κανει και νοιωθετε καλα με τον εαυτο σας, δεν εχω να πω κατι.

Επισης...ποτε μα ποτε μην νομιζετε οτι γνωριζετε τις προθεσεις μιας Δαιμονικης ή Αγγελικης οντοτητας. Δεν ειναι ανθρωποι και σταματηστε επιτελους να τους αποδιδετε ανθρωπινες ιδιοτητες. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρο και ασπρο οσο νομιζετε. Ελπιζω τα λογια μου να μην πανε χαμενα και εστω και ενας να καταλαβει τι ειναι αυτο που λεω.

Φιλε fratercv, δηλαδη εσυ γνωριζεις κατι παραπανω που δεν γνωριζουμε (ολοι μας!) ;

Ειχες καποιες εμπειριες; Ή ειναι απλως αυθαιρετα τα λογια;

fratercvΝέο Μέλος
31/05/2012, 13:10:22
Φιλε Vitras, αυθαιρετα λογια δεν θα ελεγα ποτε. Δεν εχω αυτο τον σκοπο και σιγουρα σκοπος μου δεν ειναι να δειξω οτι ειμαι κατι. Νομιζω ειναι φυσιολογικο, αναλογα με τις εμπειριες και τον χρονο που εχει αφιερωσει καποιος, να γνωριζει καποια πραγματα καλυτερα. Παντα υπαρχει καποιος που γνωριζει πιο πολλα και καποιος που γνωριζει λιγοτερα και αυτο πιστευω ισχυει για ολους τους ανθρωπους. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν θα πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι σε αυτα που λεμε, ειδικα αν δεν εχουμε προσωπικες εμπειριες. Λογια οπως " Απαγορευεται δια νομου" ή πως οι Αγγελοι ειναι αυλη ενω οι Δαιμονικες οντοτητες εμφανιζονται για να πιστεψεις, τα θεωρω τουλαχιστον τραγικα και δειχνουν ελλειψη προσωπικων εμπειριων. Οπως ειπα, δεν θελω να επεκταθω στο τι εχω ζησει εγω, δεν ειναι εκει το θεμα. Ουτε θελω να πεισω κανεναν για τιποτα και ουτε πρεπει. Πολυ θα ηθελα να γινει μια σωστη κουβεντα πανω στα θεματα αυτα, χωρις αφορισμους και ειρωνειες.

31/05/2012, 13:12:57
quote:

quote:

πως μπορεις να επικοινωνησεις με κατι οταν δεν καταλαβαινεις τη φυση του? Μιλατε για το Θεο σαν να ειναι οντοτητα? Σοβαρα?? Αν αυτο σας κανει και νοιωθετε καλα με τον εαυτο σας, δεν εχω να πω κατι.

Επισης...ποτε μα ποτε μην νομιζετε οτι γνωριζετε τις προθεσεις μιας Δαιμονικης ή Αγγελικης οντοτητας. Δεν ειναι ανθρωποι και σταματηστε επιτελους να τους αποδιδετε ανθρωπινες ιδιοτητες. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο μαυρο και ασπρο οσο νομιζετε. Ελπιζω τα λογια μου να μην πανε χαμενα και εστω και ενας να καταλαβει τι ειναι αυτο που λεω.

Φιλε fratercv, δηλαδη εσυ γνωριζεις κατι παραπανω που δεν γνωριζουμε (ολοι μας!) ;

Ειχες καποιες εμπειριες; Ή ειναι απλως αυθαιρετα τα λογια;

Νομίζω οτι όλοι μας έχουμε κάποιες εμπειρίες...
CamelotΜέλος
02/06/2012, 17:39:04
Εεε στο τελος ειπα πως η κοπελα ασχολειται με επικλησεις, δεν ειναι σατανιστρια. Οι ηχοι ηταν σαν κατι να ακουμπα και να ξυνει τον τοιχο, συνεχιζονται μεχρι σημερα, εγινε μερος της καθημερινοτητας μου. Ημουν υπερβολικος...
Βασικα πιστεψα στην δικη μου δυναμη. Οτι και να ειναι αντιμετωπιζεται.
Σημερα εχουμε μια καλη και φιλικη σχεση με την κοπελια.

!!!Vanish the shadows!!!

Basilis2012Νέο Μέλος
05/06/2012, 08:17:00
Καλημερα ειμαι νεος στο φορουμ..παρακολουθησα προσεκτικα τα γεγονοτα που σου συνεβησαν φιλε μου πες στην τυπισα να μην ασχολειτε με τις επικλησεις εφοσον δεν ειναι επαγγελματιας γιατι αν ερθουν οι δαιμονες στον φυσικο κοσμο δεν φευγουνε με τιποτα παρα μονο με διαφορες προσευχες πραγμα το οποιο δεν νομιζω να κανει η γειτονισα σου..εγω στην θεση του η θα αλλαζα διαμερισμα η θα της την ελεγα χοντρα..(αν πραγματι αληθευει) κανονικα πρεπει να εφαρμοστει νομος σχετικα με τετοια θεματα να απαγορευονται αυτα αν ενοχλει τον αλλον χωρις λογο..πιστευω εχει φερει στην ηλικο κοσμο καποιο δαιμονα και παιζει μαζι σου μεχρι να τρελαθεις!! πως γινεται τωρα δηλαδη να εχεις τερμα τα ηχεια και να παιζουνε ψαλμου των παπαδων σε εκκλησιες και την αλλη μερα να το δει στο στερεο διαλυμενο...αρα κατι παιζει!! σου συνιστω για δικο σου καλο να την κανεις με ελαφρα απο κει μην σου συμβει τιποτα χειροτερο..

NotirkΜέλος
05/06/2012, 09:54:26
-Θα μου επιτρέψετε να καταθέσω την άποψη μου για την εμφάνιση Αγγέλων μετά από δύο προσωπικές εμπειρίες που είχα χωρίς να το επιδιώξω, χωρίς να επικαλεστώ την παρουσία τους.
-Οι Άγγελοι, είναι αιθερικές οντότητες, πού προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, με μηνύματα που στέλνουν σε μια συχνότητα με την οποία δεν είναι συντονισμένος ο άνθρωπος.
-Για να συντονιστεί ο άνθρωπος με αυτή την συχνότητα, πρέπει να εξαγνιστεί.
-Εξαγνισμός σημαίνει, λιγότερες υλικές σκέψεις και πράξεις και περισσότερες πνευματικές.
-Αυτό μπορεί να γίνει, είτε συνειδητά, είτε με τον τρόπο ζωής που έχουμε μάθει να ζούμε.
-Για παράδειγμα , αν έχουμε βάλει στη ζωή μας είτε συνειδητά ,είτε γιατί έτσι γεννηθήκαμε, σε δεύτερη μοίρα την απόκτηση υλικών αγαθών και σε πρώτη μοίρα την απόκτηση πνευματικών αγαθών, έρχεται κάποια στιγμή που συντονιζόμαστε με την υψηλή συχνότητα των Αγγέλων (Αγγελιοφόρων) , και έτσι πιάνουμε τα μηνύματα τους είτε με οράματα, είτε ακουστικά , είτε ακόμα και μας παρουσιάζονται.
-Δεν είμαι χριστιανός, η πιο σωστά δεν είμαι με την κοινή έννοια. Πιστεύω όμως , ότι η Διδασκαλία του Χριστού όπως ασφαλώς και η διδασκαλία του Σωκράτη περί αρετής,μας μαθαίνουν πώς να συντονιστούμε με την συχνότητα την οποία χρησιμοποιούν οι δημιουργοί μας για να μας στείλουν μηνύματα μέσω των Αγγελιοφόρων τους /Αγγέλων.

fratercvΝέο Μέλος
05/06/2012, 11:07:17
Ο φιλος Notirk ειπε καποια σημαντικα πραγματα που θεμελιωνουν ουσιαστικα την βαση για επικοινωνια με Οντοτητες. Οσο περισσοτερο καταργεις το ΕΓΩ σου, τοσο πιο ανοιχτος θα εισαι να ακουσεις κατι εκτος του μυαλου σου.
Δεν μου αρεσει να δινω τον τιτλο Αγγελος, Δαιμονας ή δεν ξερω εγω τι αλλο, αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη προτιμηση. Συνηθως με τους ορους αυτους, προδιαθετουμε και αναλογη συμπεριφορα..και αυτο δεν μπορει να ειναι καλο. Αν αφησεις μια οντοτητα να εκδηλωθει απο μονη της, χωρις να της προσδιδεις εσυ χαρακτηριστικα, τοτε σιγουρα εχεις να γνωρισεις μεγαλα και θαυμαστα πραγματα. Επισης...σε καποιους απο εδω, μην μπερδευεται τα εργα και οτι εχετε δει σε θριλερ με δαιμονες, με το τι συμβαινει σε μια επικληση ή απλα σε μια επαφη. Καθως οι οποιεσδηποτε εμφανισεις συνοδευονται και με συγκεντρωσεις ενεργειας, το χειροτερο που μπορει να συμβει σε κατι υλικο, οπως ενα στερεο, ειναι να μην παιρνει ρευμα...ή να ερθουν τα πραγματα ετσι ωστε να το καταστρεψεις ο ιδιος. Οσο για τον φιλο που λεει για νομους και οτι αυτα θα επρεπε να απαγορευονται...τι να πω...

AlkuoniΝέο Μέλος
16/06/2012, 16:03:47
pantw paidia mhn kaleite pneymata k daimones k ktl... pote den jereis ths 8a fereis se auth thn diastash k den 8a milaga an kapoia gnwsth moy den t ekane....prin kapoia xronia ekana parea m auth thn kopela gt htan h monh pou mporousa n suzitisw kapoia 8emata san auta pou exei t forum ....ena vradu loipon meta3u plakas kai sovarou mazeutikan me kati files ths gia na kalesoun pneumata k me phre thl na paw ..egw den phga gt genika den mou aresei n polu mperdeuomai ma auta gt tote einai san na kaneis ton eauto sou orato s oti kalo h kaoko einai ekei e3w..ths eipa n mhn t kanei alla den akouse...apo oti mou eipan ekatsan se kuklo piasmenes xeri xeri k eipan ma epiklish sthn arxh den egine kt alla meta ekousan enan 8urovo san kapoios n rixnei gro8ies st psugio ..t ntoulapia xtupagan an k den eixan anoi3ei t kerie esvisan k kt san pagwnia aplo8ike st spiti ...panikovli8ikan alla den h3eran pws n diw3oun auth thn parousia ...kalesan loipon enan filo ths pou h3ere apo auta k kapws (den 8umame akrivws pws) katafere k efuge auto apo t spiti....thn idia nuxta h mhtera ths kopelas pou eixe thn idea pe8ane st krevati ths xwris kamia etia pou oute k oi giatroi mporesan na dwsoun apanthsh ...enw i idia mt apo enan mhna phge st nosokomia m friktous ponous k ths diegnwsan karkino st mhtra (pou den einai fusiologiko g mia kopela 19 etwn) mia apo tis kopeles t idio vradu trakare k emeine paralhth ths allhs pe8ane o pateras ths enw h teleutea trela8ike k phge n autoktwnisei...opote kalhtera n meneis ap'e3w

"κατὰ τὸν ἐμαυτοῦ δαίμονα"

NotirkΜέλος
17/06/2012, 12:42:50
-Ανδρεία, Δικαιοσύνη, Φρόνηση, Σωφροσύνη, δηλαδή ενάρετη ζωή περιμένουν οι Άγγελοι από τον άνθρωπο για να του παρουσιαστούν και μάλιστα παίρνουν μεγάλη χαρά κάθε φορά γίνεται αυτό.

watermanΝέο Μέλος
18/06/2012, 22:43:52
Αγγελοι δεν μπορουν να ερθουν εκτος αν εχουν παρει εντολη ή ειναι εκπτωτοι. Επειδη φετος ακουσα απο ενα κατα τα αλλα γραμματισμενο ατομο που εχει περασει και σε ανωτατη σχολη οτι καλεσε τον αγγελο του και ηρθε σε επικοινωνια λεγωντας πως ειναι και ο ουριελ μην προσπαθεισετε ποτε να καλεσετε αγγελο θα μπειτε σε μονοπατια κακα οπου δεν ξερετε που θα σας οδηγησουν.

ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου

watermanΝέο Μέλος
18/06/2012, 22:45:29
και πανω απο ολα ειναι οτι ο καμελοτ καταφερε να περασει τις φοβιες του και νομιζω να μην χρησιμοποιησε το οφθαλμου αντι οφθαλμου

ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου