- Ιησους Χριστος-Χριστιανισμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το μόνο που έκανες στην απάντηση σου ήταν να παπαγαλίσεις θεώριες συνομωσίας και ταυτοπρωσοποίας, που σου φαίνονται ποιο πιστευτές από την ιστορία των εβραίων και του χριστιανισμού που δεν γνωρίζεις, please δεν θέλω να σου απαντώ, get out of here.
Σχετικά με αυτά που είπα για το προσκύνημα. Είπα κανένας Έλληνας δεν προσκύνησε, δεν είπα κανένας χριστιανός. Το προσκυνηζείν είναι χριστιανίκο, μήπως γνωρίζεις πως γίνονταν τα Ελευσίνια Μυστήρια, ή η απόδοση τιμών στους θεούς στην αρχαία Ελλάδα, έχεις διαβάσει το Παράδεισός και Κόλαση (εκδ. Αρχέτυπο); Μπα
Η ταχύτητα του φωτός έχει ξεπεραστεί και ευτηχώς που το μυαλό μου αδυνατή να αποδηξεί το τύπο, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ. Τα Έλληνικά πανεπιστήμια είναι 30 χρόνια πίσω και ο τύπος του εβραίου Αινστάιν έχει απορριφθεί (Ε=mc^2)γιατί δεν είναι σταθερός και γι αυτό το λόγο δεν επιτευχθηκέ ποτέ η επιτάχυνση ηλεκτρονίων στη ταχύτητα του φωτός.
Επίσης λόγο της αστάθειας του τύπου, η μάζα πολλάπλασιάστηκε και συμπτήχθηκε σε περισσοτέρων της μίας διάστασης ταυτόχρονα απο την επιβολή ηψηλών μαγνητικών(η βαρυντικών, αυτό μου διαφευγεί τώρα) πεδίων, με αποέλεσμα το βαπόρι Λέων που λένε πως έγινε ξυραφάκια!!
Θα δώσω το στοιχείο πως η γρηγορότερη ταχύτητα που αναφέρομαι βρίσκεται στον πυρήνα των φωτονίων.
Ciao.. απλά γνωρίζω, και ακουώ μόνο για γνώσεις όχι αφηρημένες ιδέες..
Μην περιοριστείτε στο topic που είπα ότι κάψατε, δείτε την μορφή που έχει πάρει σήμερα. Ποια είναι αυτή;
Πέρα των αφορισμών/αναθεματισμών/καταδικασμών και του καψίματος βιβλίων, έχει πάρει και τη μορφή της ημιμάθειας. Ελλιπείς γνώσεις παρουσιάζονται πλήρεις και οι υπόλοιπες απορρίπτονται με το προσδιορισμό τους σε “εκ του σκότους υποκινούμενα βουλεύματα”. Δεν σας είπε κανείς να πιστέψετε τίποτα, να διαβάσετε για να αποκτήσετε γνώμη σας λέω.
Οι χριστιανοί κατηγορούν τους “Δωδεκαθειστές“ ειδωλολάτρες, δηλαδή ότι λάτρευαν κατά τη χριστιανική εξήγηση το υλικό που ήταν κατασκευασμένο το άγαλμα.
Καλά, αφού λάτρευαν το υλικό (μάρμαρο, πηλός, η οτιδήποτε άλλο) γιατί έμπαιναν οι αμόρφωτοι που δεν ήξεραν τι τους γίνεται(οι αρχαίοι Έλληνες εε;) στο κόπο να δώσουν στην ύλη που λάτρευαν, τη μορφή προσωπικοτήτων, απείρου κάλλους και αισθητικής;
Αφού λάτρευαν την ύλη θα έπρεπε να είχανε μια πέτρα στο βωμό, έτσι σκέτη, ή ένα κομμάτι μάρμαρο ακατέργαστο(σαν αυτά της Ακρόπολης εε;) και να τα γλύφουν και να τρίβονται με αυτά, γιατί αυτός φαίνεται ότι ήταν ο τρόπος ζωής τους από τα κείμενα τους που έχουν διασωθεί(αυτό κάνει άλλωστε οποιασδήποτε δεν είναι χριστιανός)
Καταλάβετε, ότι το μεγαλείο των Ελλήνων είχε 12 που ήταν 1 . Οι χριστιανοί έχουν μόνο 3, γιατί αυτά είναι αρκετά για την εμπορική συναλλαγή. Οι Έλληνες είχαν έρθει πιο κοντά στο θείο και είχαν ερμηνεύσει όλες της πτυχές της ζωής και παραπέρα.
Δείγμα αμάθειας;
Άρης ο (κακός) θεός των ειδωλολατρών.
Αν ρωτήσετε γούτους που ξερόυν, θα πουν ότι είναι ο θεός του δίκαιου αγώνα.
“Την υπερμάχο στρατηγό”
Τι δουλειά είχε τώρα να σκάσει μύτη η παναγία στον ουρανό, με περικεφαλαία και δόρυ;;;
Αλλά να ναι καλά ο χριστιανισμός που βρίσκει έφορο έδαφος στους αφελείς, όπως ευλογάνε και τα όπλα αν είναι των συμφερόντων τους ο αγώνας, διαφορετικά λένε “αγάπα τον εχθρό σου” και δεν πιάνουν όπλο.
Μήπως μπροστά σε αυτό το μεγαλείο, ο περιούσιος λαός του θεού, το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν αντισχοινά και γάζες λεπρών;
Τι ξέρεις peronosporos για των “ειδωλολάτρη” που λεγόταν Αρίσταρχος ο Σάμιος;
Για πείτε ένα πρόσωπο τους, που διακρίθηκε σε κάποια επιστήμη εκτός από το εμπόριο/απάτη/κλοπή/παραχάραξη/φοινίκισμα;
Οι ειδωλολάτρες διδάσκονται τουλάχιστον σε όσους ανθρώπους θέλουν να κατανοήσουνε το σύμπαν καθότι οι παλιοί (όχι αρχαίοι) ήταν πανεπιστήμονες. Μόνο το 5% της Ελληνικής γνώσης γλίτωσε από τη λύσσα των ρασοφόρων κομποσκοινήτων και αυτοί μας αναθεματίζουν χαμογελώντας στο όνομα της αγάπης του Γιαχβέ, Αμήν!
quote:
peronosporos
Θα δώσω το στοιχείο πως η γρηγορότερη ταχύτητα που αναφέρομαι βρίσκεται στον πυρήνα των φωτονίων.
Βρε παλικάρι μου, για σύνελθε λίγο και φέρε το νου σου! Που είναι οι γνώσεις που μας λες;; Που βρίσκουν εφαρμογή σήμερα;;; Δώσε ένα παράδειγμα;
Αυτά τα πράγματα που λες είναι ωραίο να τα διαβάζεις σαν μυθιστόρημα και να χαλαρώνει ο νους και να ξεκουράζεται. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να επανέλθει ο νους στην πραγματικότητα και να ζήσει μέσα σε αυτή προσπαθώντας να την κάνη κάθε μέρα και καλύτερη!!!
Είναι να αναρωτιέται κανείς, πώς κάποιοι επιτήδειοι σήμερα εκμεταλλεύονται τον ενθουσιασμό των νεαρών και τους κάνουν ότι θέλουν;;
Φιλικά όπως πάντα
Πιστεύεις στους εξωγηίνους και τους υπογήινους; Έχεις δει φωτογραφίες τους ταινίες τους, ανθρώπους των, αλλά δεν τους αναγνωρίζεις.
Πόλυ φοβάμαι ότι το θέμα που είχε παρουσίασει επιγραμματικά ο χαρδαβέλλας για την γενια του απριλη του 83, δεν ήταν έρευνα αλλά πήραμα
Γιατι στα ιερά κείμενα σας, ό θεός καταδικάζει τον όφι, γι αυτό που έκανε να σερνεται στη γη. Απο τότε όμως ό όφης προσπαθει να ξαναβγάλει πόδια.
Τι ξέρετε για τον ιο SARS εκτος του οτι ειναι θανατηφορος και ευτυχως ήταν μακρυά απο σας:
quote:Δώσε μου μόνο την πηγή από αυτήν την "πατάτα" και σου ορκίζομαι ότι δεν θα ξανασχοληθεί κανένας με σένα "γραφικέ" τύπε. Άκους εκεί έχει ξεπεραστεί η ταχύτητα του φωτός....
peronosporos
Σχετικά με αυτά που είπα για το προσκύνημα. Είπα κανένας Έλληνας δεν προσκύνησε, δεν είπα κανένας χριστιανός. Το προσκυνηζείν είναι χριστιανίκο, μήπως γνωρίζεις πως γίνονταν τα Ελευσίνια Μυστήρια, ή η απόδοση τιμών στους θεούς στην αρχαία Ελλάδα, έχεις διαβάσει το Παράδεισός και Κόλαση (εκδ. Αρχέτυπο); ΜπαΗ ταχύτητα του φωτός έχει ξεπεραστεί και ευτηχώς που το μυαλό μου αδυνατή να αποδηξεί το τύπο, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ. Τα Έλληνικά πανεπιστήμια είναι 30 χρόνια πίσω και ο τύπος του εβραίου Αινστάιν έχει απορριφθεί (Ε=mc^2)γιατί δεν είναι σταθερός και γι αυτό το λόγο δεν επιτευχθηκέ ποτέ η επιτάχυνση ηλεκτρονίων στη ταχύτητα του φωτός.
Επίσης λόγο της αστάθειας του τύπου, η μάζα πολλάπλασιάστηκε και συμπτήχθηκε σε περισσοτέρων της μίας διάστασης ταυτόχρονα απο την επιβολή ηψηλών μαγνητικών(η βαρυντικών, αυτό μου διαφευγεί τώρα) πεδίων, με αποέλεσμα το βαπόρι Λέων που λένε πως έγινε ξυραφάκια!!
Άνθρωπος που βγαίνει και ισχυρίζεται τέτοιες αντεπιστημονικές μπούρδες ζηλεύει το μεγαλείο των αρχαίων ελλήνων.
quote:Δεν κατάλαβα εσύ δεν είσαι ενοχλητικός δηλαδή;; Τον κύριο δεν τον ξέρω διαφώτισε με τί λέει λοιπόν αν έχεις το θάρρος. Μόνο να κρύβεσαι πίσω από άλλους ξέρεις.
Peronospore είσαι ενοχλητικότερος απο τον τίτλο του topic μου. Για εσένα προσωπικά έχει γράψει ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΠΑΝ στη σελίδα 38 του βιβλίου του ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. Διάβασε να δείς τη λέει, με στοιχεία εε;
quote:Έλα στον θείο περονόσπορο τώρα!! Ποιοί ήταν λοιπόν αυτοί οι 12 λεβέντη μας;; για πες μας λίγο να γίνεις λίγο ρόμπα!!!!
Καταλάβετε, ότι το μεγαλείο των Ελλήνων είχε 12 που ήταν 1
quote:Εσύ δεν μου απάντησες η ανταλκίδειος ειρήνη από ποιούς επικυρώθηκε και τί δικαιώματα έδινε στους πέρσες.
Σχετικά με αυτά που είπα για το προσκύνημα. Είπα κανένας Έλληνας δεν προσκύνησε,
Θα σου απαντήσω εγώ: πληρώσαμε φόρο ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στους ΠΕΡΣΕΣ, εγκαταλείψαμε τις αποικιές στην Μικρά Ασία και ΤΑ ΝΗΣΙΑ. Και ο Πέρσης βαιλέας ορίστηκε διαμεσολαβητής μεταξύ των Ελλήνων. Γίναμε τσιφλίκι κανονικότατο των Περσών, λεβέντες αρχαιολάτρες!!! Για μάθε λοιπόν ιστορία γιατί εσύ αυτήν αγνοείς και μου λές μπαρούφες.
quote:Λάθος που δείχνει ελλειπή γνώση μυθολογίας και ιστορίας. Ο Άρης λατρευόταν μόνο από τους Θράκες, αλλού δεν υπήρχαν ναοί του Άρη. Εσύ αναφέρεσαι σε παλαιότερη θεότητα τον "Ενυάλιο" που αργότερα ταυτίστηκε με τον Άρη και στον οποίον αποδίδονται τα χαρακτηριστικά που λές. Ψάξε να μάθεις αστοιχείωτε....
Άρης ο (κακός) θεός των ειδωλολατρών.
Αν ρωτήσετε γούτους που ξερόυν, θα πουν ότι είναι ο θεός του δίκαιου αγώνα.
Δες και τον όρκο των Αθηναίων
quote:
Ου καταισχύνω όπλα τα ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τον παραστάτην, ότω αν στοιχήσω. Αμυνώ δε καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών.Την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δε καί αρείω όσης αν παραδέξωμαι. Καί ευηκοήσω των αεί κράινοντων (εμφρόνως) καί τοίς θεσμοίς τοίς ιδρυμένοις πείσομαι, καί ούς τινας άν άλλους το πλήθος ιδρύσεται ομοφρόνως.
Καί άν τις αναιρή τους θεσμούς ή μή πείθηται, ούκ επιτρέψω. Αμυνώ δέ καί μόνος καί μετά πολλών
Καί ιερά τα πάτρια τιμήσω. Ίστορες θεοί τούτων,
Άγραυλος, Ενυάλιος, Άρης, Ζεύς, Αυξώ, Θαλλώ, Ηγεμόνη.
quote:Της δώσαν το προσωνύμιο μετά την θαυματουργή λύση της πολιορκίας από τους αβάρους επί Ηρακλείου, αφού βυθίστηκαν τα πλοία από "θείο άνεμο". Αλλά είπαμε ιστορία δεν ξέρεις. Άρα δικαιολογείσαι να γράφεις ότι νομίζεις εγώ έχω λυθεί στο γέλιο προσωπικά, από τις οικτρές γνώσεις ιστορίας που έχεις
“Την υπερμάχο στρατηγό”
Τι δουλειά είχε τώρα να σκάσει μύτη η παναγία στον ουρανό, με περικεφαλαία και δόρυ;;;
Αλλά να ναι καλά ο χριστιανισμός που βρίσκει έφορο έδαφος στους αφελείς, όπως ευλογάνε και τα όπλα αν είναι των συμφερόντων τους ο αγώνας, διαφορετικά λένε “αγάπα τον εχθρό σου” και δεν πιάνουν όπλο.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Peronospore
Οι 12 που είπα ήταν θνήτοι. Τι έχεις να πεις γι αυτό;
Δεν προκειταί να μάθεις από εμένα τα βιβλία τα αναφέρω πιο πάνω δεν τα βλέπεις; Μηπως θες να στα ξεφυλλίσω ή να στα συλλαβίσω;
Αν δεν έχεις βιβλία δεν έχεις γνώμη.
Μονόπλευρη ενημέρωση είναι και είναι σωστή όπως λέει ο μέγας GodsenD.
Το βιβλίο από το οποίο μου απέδωσες τον χαρακτηρισμό δεν το έγραφες πάνω. Για πες μου λοιπόν τί λέει σε εκείνο το σημείο;;
Όσο για την ταχύτητα του φωτός περιμένω την πηγή ακόμα λεβέντη μας. Έννοια σου και έχω ράμματα για την γούνα σου με τις αντεπιστημονικές @$$#%@$ που διαδίδεις χωρίς να ξέρεις. Άκους εκεί ξεπεράστηκε η ταχύτητα του φωτός!!!!
Και πώς θα το συμπεράνεις αυτό ρε μεγάλε αφού η ταχύτητα του φωτός προς αδρανειακό παρατηρητή είναι πάντα C όσο γρήγορα και να κινείσαι. Που σημαίνει ότι και να τρέχει κάτι πιο γρήγορα, πάλι με C θα το παρατηρείς να κινείται...
Edited by - Peronosporos on 06/12/2005 14:27:30
«Άντε πάω για ύπνο γιατί οι ανακαλύψεις που έκανα στο άλλο θέμα με κούρασαν και πρέπει να πάω να ξεκουράσω λίγο την ιδιοφυία μου γιατί πρέπει και αύριο να δουλέψω και να προσφέρω νέα και συνταρακτικά στοιχεία!!»
Ψηλέ χαίρομαι που το διασκεδάζεις.![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον, «παίρνεις» κάτι από αυτό το forum……..![]()
![]()
![]()
![]()
«Πάντως Schwabe μαλλον δίκιο έχεις. Εγώ δεν θυμάμαι να το αναφέρει στην "Αλεξάνδρου Ανάβασις" του Αρριανού που θεωρείται η πιό αξιόπιστη πηγή για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου.»
Πολύ σωστά το επισημαίνεις αγαπητέ. Αυτό, ας φτάσει κάποτε και στα αυτιά των υπευθύνων που αναμοχλεύουνε κάθε χρόνο ακούραστα τα ίδια ιστορικά ψεύδη.
Αλλά βλέπεις, ότι προσδίδει άρωμα «αναγνώρισης» του χριστιανισμού από τους αρχαίους Έλληνες, ότι ακούγεται ως «πρόδρομος» της χριστιανικής κοσμοθεώρησης, έστω και ανύπαρκτο ή πλαστό, ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!
Τελικά, τόσο ψέμα για να φανεί το «φως»??
Berlitz Charles : Το μυστήριο της Ατλαντίδος - Μυστήρια από ξεχασμένους κόσμους - Το τρίγωνο των Βερμούδων - Το πείραμα της Φιλαδέλφειας.
Αν θέλετε να έχετε δικαίωμα για γνώμη εσείς οι επιστημονιστές, διαβάστε και άλλα κείμενα. Επίσης κατά ένα χοντροκομμένο ορισμό μου, όποιος δεν έχει τουλάχιστον 100 βιβλία αναγνωρισμένων συγγραφέων σπίτι του, που να ΜΗΝ αναφέρονται για ένα τομέα μόνο της επιστήμης, να μην είναι ποιητικές συλλογές, εγκυκλοπαίδειες, θρησκευτικά ή σχολικά βιβλία, είναι ημιμαθής.
quote:Για κακή σου τύχη τα έχω και τα 4 και τα έχω διαβάσει και είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ με όλη την έννοια της λέξης
Berlitz Charles : Το μυστήριο της Ατλαντίδος - Μυστήρια από ξεχασμένους κόσμους - Το τρίγωνο των Βερμούδων - Το πείραμα της Φιλαδέλφειας.
Θα απαντήσεις peronospore σε καμία απο τις ερωτήσεις που σου κάνω ή ανοίγεις το στόμα σου απλά για να δηλώσεις την ύπαρξη σου;
Το πείραμα της Φιλαδέλφειας είναι μπούρδα;;;
Δεν πουλήσανε δηλαδή οι Αμερικάνοι μετά το παροπλισμένο αντιτορπιλικό πλοίο στην Ελλάδα και δεν ονομάστηκε Λέων και δεν υπηρέτησε εκεί κανένας ναύτης και δεν ήταν στο Σκαραμαγκά και δεν το πήραν πίσω οι Αμερικάνοι λέγοντας το ψέμα ότι έγινε ξυραφάκια στη Κύπρο. Αυτά δεν έγιναν ποτέ κατά εσένα και αφού τα διάβασες (τρομάρα σου) για πές τι πήγε στραβά στο πείραμα; Η να ρωτήσουμε το παπά;;
Είσαι ανιστόρητος το λιγότερο που θα πώ, για να μην αρχίσουν τα κοάσματα περί προσβολών ανύπαρκτων προσωπικοτήτων.
Γιατί ημιμαθή peronospore ο βράχος της Ακρόπολης λέγεται και "άορνος πέτρα"; Τι ρόλο παίζει το σημείο που βρίσκεται εκτός από το να επιβλέπει;
Peronospore ουου, γνωρίζεις μήπως τα ταχυόνια και σε ποια κατάσταση ηρεμούν;
quote:Γιατί η μάζα ενός υλικού απειρίζεται με το που φτάνει την ταχύτητα του φωτός.
Γιατί η ταχύτητα του φωτός είναι άφθαστη με τους διαδεδομένους τύπους φυσικής, το ξέρεις
Όσο για τα ταχυόνια ποιός σου είπε ρε ότι υπάρχουν, θεωρητικά σωματίδια είναι. Άσε που ΔΕΝ ηρεμούν ποτέ, γιατί δεν γίνεται να πέσουν κάτω από την ταχύτητα του φωτός (άν υπάρχουν).
Είσαι ένας κλασσικός γραφικός τύπος που έχει διαβάσει πέντε πράγματα, δεν τα κατανοεί και τα "πετάει" δεξιά αριστερά για να κάνει εντύπωση. Είσαι για κλάματα φίλε μου.
Και αυτό που λες για το ότι γίνεται
quote:, όχι δεν γίνεται και φαίνεται πόσο δεν κατανοείς αυτά που διαβάζεις. Για αυτό υποθέτουμε την ύπαρξη των ταχυονίων γιατί ΔΕΝ γίνεται να επιταχυνθούν τα σώματα σε τέτοιες ταχύτητες. Το ότι αναφέρεις την επιτάχυνση σώματος πέρα από τις ταχύτητες του φωτός απαγορεύει την ύπαρξη ταχυονίων (τον άλλο ισχυρισμό σου δηλαδή). Τελικά είχα δίκιο δεν ξέρεις τί σου γίνεται τα έχεις κάνει όλα ένα κυκεώνα μες στο μυαλό σου και πας να μπερδέψεις και εμάς.
Η ταχύτητα του φωτός έχει ξεπεραστεί (μόνο στη ΝΑΣΑ) ,
Αμ δε, έχουν γνώση οι φύλακες και καλή χώνεψη.
Υ.Γ.Όσο για την ακρόπολη έχω ακούσει "διάφορα" αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα για την ιδιαιτερότητα του χώρου.