- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δε ξέρω πιάνο, ερασιτεχνικά παίζω(έπαιζα) για τη πλάκα μου, αλλά φέτος θα ήθελα να μάθω.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/07/2010 16:16:36
Λοιπόν χάρη σε σένα CHARMED κατάφερα και βρήκα τις ηχογραφίσεις μου χαχα. Ευτυχώς που δεν τις έχωσα και πουθενά αλλού.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/07/2010 18:20:11
Edited by - pandi on 10/07/2010 19:02:18
quote:
Θα σου τραγουδήσω και θα στο στείλω χαχα.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΝΑΙ LIVE ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
quote:
Δε ξέρω πιάνο, ερασιτεχνικά παίζω(έπαιζα) για τη πλάκα μου, αλλά φέτος θα ήθελα να μάθω.
ΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΑ ΘΑ 'ΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΞΑΛΛΟΥ..
quote:
Λοιπόν χάρη σε σένα CHARMED κατάφερα και βρήκα τις ηχογραφίσεις μου χαχα.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΛΟΙΠΟΝ !
CHARMED
CHARMED
quote:Πολλάαα θες τώρα. Την εποχή που τραγουδούσα μόνο με κασετόφωνο σε γράφανε χαχα. Άσε που θα το έκανα αν το σκεφτόμουν αλλά ήμουν παιδί τότε, κυριολεκτικά, αλλά τι φωνή είχα.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΝΑΙ LIVE ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
quote:Ναι βρήκα κάτι ηχογραφίσεις κάτι μηνών παλιές που ήταν μούρλια. Θα τις στείλω σε μια φίλη που 'χει γκρούπ να μου πει τη γνώμη της.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΛΟΙΠΟΝ !
quote:
Ναι βρήκα κάτι ηχογραφίσεις κάτι μηνών παλιές που ήταν μούρλια. Θα τις στείλω σε μια φίλη που 'χει γκρούπ να μου πει τη γνώμη της.
LET US KNOW..
CHARMED
Για να βάλεις εικόνα(πρώτα απ' όλα φρόντισε να είναι σχετικά μικρή)
πρέπει πρώτα να την ανεβάσεις στο ιντερνετ μέσω κάποιου σάιτ
(εκτός αν χρησιμοποιείται ήδη κάπου στο ιντερνετ οπότε απλά πατάς προβολή εικόνας και κάνει αντιγραφή τον Λινκ)
τότε απλά κάνε αντιγραφή το λινκ της εικόνας ανάμεσα στα: (img)www.dgdfgd.jpg(/img)
Έτσι.
OK!![]()
![]()
XAXA
CHARMED
quote:Δεν έχω κάτι to let you know, δεν έχει κάνα σπουδαίο γκρούπ οπότε και να βε βάλουν δεν έγινε τίποτα απλά έτσι για να μου πει τη γνώμη της.
LET US KNOW..
CHARMED
Edited by - pandi on 11/07/2010 13:48:26
(888)dec+(88)hex-8-8-8=(888)dec+(136)dec-8-8-8=1000
To hex σημαίνει δεκαεξαδικό και dec σημαίνει δεκαδικό... δηλαδή αντί για δεκαδικό που έχουμε δεκάδες εκατοντάδες κτλ (πχ το 136 είναι 1 εκατοντάδα, 3 δεκάδες και 8 μονάδες) έχουμε το δεκαεξαδικό με τις δεκαεξάδες(88 στο hex σημαίνει 8 δεκαξάδες και 8 μονάδες)....Αν θεωρήσεις το 88 δεκαεξαδικό και ΟΧΙ δεκαδικό αριθμό βγαίνει 1000
Βέβαια δεν ήθελα να το γράψω γιατί είμαι κομπιουτεράς και είναι πιο εύκολο για μένα να σκεφτώ άλλο αριθμητικό σύστημα...
Edited by - IndustrialAngel on 11/07/2010 13:20:34
quote:φιλε μου κομπιουτερά απετυχες ,δεν υπαρχει 136 ουτε υποθέσης,
γιατί είμαι κομπιουτεράς
88 σε δεκαεξαδικό=136 σε δεκαδικό...