- Δημιουργία μιας οντότητας στο φυσικό κόσμο? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Προς θέου , δεν έκανα την αναφωρα στο Τυπικό του Αμπραμελιν για να το εφαρμόσει η Yami , αλλα για να είναι ξεκάθαρο το οτι μπορεί να ορκίσει οποια οντότιτα θέλει οσο καλή η κακία ειναι αυτη.
ok, απλά το είπα μήπως η αγαπητή yami κατάλαβε κάτι τέτοιο. Τζιζ, κακό
quote:
και ο Αλιστερ Κροούλι, όταν το προσπάθισαι , εφυγε απο το σπίτι τρέχοντας ενα βράδυ.
μέχρι και το θηρίο πήρε τους δρόμους???? φαντάσου
quote:
μήπως όπως θα έπρεπε να διαβάσεις πάρα πολλά περισσότερα από αυτά που ξέρεις για να καταπιαστείς με κάτι τέτοιο?
Έχεις απόλυτο δίκιο.Σίγουρα θα πρέπει να διαβάσω πολλά περισσότερα που και πάλι αρκετά δεν θα είναι.Δεν είπα ότι θ' αρχίσω την διαδικασία υλοποίησης αύριο ούτε είμαι σίγουρη αν θα το κάνω.Και επίσης να αρχίσω να έχω περισσότερες εμπειρίες σχετικά με το θέμα για να μάθω ακριβώς προς τα που να στραφώ για να πάρω πληροφορίες που θα με βοηθήσουν άμεσα.
quote:
Δεν είναι ένα μπουγιούμι για να φέρεις τον γκόμενο πίσω. /quote]
[quote]Αλλά μου λες ότι ένιωσες κακό όταν άκουσες το άλλο όνομα. Τι γινεται τελικά? είναι παγίδα ή όχι? Το ότι αισθάνθηκες κακό, αυτό ήταν πολύ καλό. Γιατί μπόρεσε να δουλέψει η διαίσθησή σου. Να την εμπιστεύεσαι.
Another star, όντως αισθάνθηκα ότι ήταν κάτι πολύ κακό το όνομα που άκουσα και αυτόματα μέσα στο όνειρο το συνδίασα με ένα άλλο κακό όνομα πιο γνώριμο και στη συνέχεια μούδιασα αυτόματα και μετά ξύπνησα.Οπότε ναι, μάλλον η διαίσθησή μου λειτουργεί καλα ακόμα (παρ' ότι είμαι εντελώς ερωτοχτυπημένη![]()
)
Θα την εμπιστεύομαι![]()
Όταν χωρίστηκαν, ο..κακός είχε γονατίσει κάτω, με αλλαγμένη μορφή και ρούχα (ένα τελείως διαφορετικό άτομο) και ο αστρικός μου φίλος, ημιδιάφανος στεκόταν δίπλα μου, κοντά μου.Τι είδους παγίδα θα μπορούσε να' ταν?
Εννοείται ότι θέλω να πάρω Γνώσεις πριν προχωρήσω στην πράξη.Ακόμη, εκτός απο το να τον τσεκάρω και τα συνηθισμένα που κάνουμε όταν είμαστε μαζί στο αστρικό, δεν έχω κάνει τίποτα άλλο που μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο ακόμα.
Απ όσο γνωρίζω βέβαια![]()
quote:
Yami συγουρα το Μαγικό Τυπικό Του Αμπραμελίν δεν αναφέρεται σε ανθρόπους με τη δική σου και τι δική μου αποκριφιστική γνώση...
Το ψιλοφαντάστηκα και μόνο ακούγοντας τον τίτλο![]()
![]()
quote:
καποιοι στην προσπάθια τους αυτοκτόνισαν και ο Αλιστερ Κροούλι, όταν το προσπάθισαι , εφυγε απο το σπίτι τρέχοντας ενα βράδυ.
quote:
Αnother star:μέχρι και το θηρίο πήρε τους δρόμους???? φαντάσου
Αλλά μπήκα σε μεγάλες σκέψεις και περιέργεια τώρα.
Όχι για να το κάνω προς θεού.Κατέχω αρκετό απ' το μέγεθος της άγνοιάς μου, για να μη περπατώ ξυπόλητη στα αγκάθια.Αλλά έστω θεωρητικά.Τι συνέβη σε αυτούς![]()
![]()
![]()
quote:
εκτός απο το να τον τσεκάρω και τα συνηθισμένα που κάνουμε όταν είμαστε μαζί στο αστρικό, δεν έχω κάνει τίποτα άλλο που μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο ακόμα.
Απ όσο γνωρίζω βέβαια
Δεν κατάλαβα! Τι θα μπορούσες να κάνεις και να το θεωρείς επικίνδυνο? Και μόνο η παραμονή σου στο αστρικό μπορει να κρίβει κινδύνους!
quote:
Τι θα μπορούσες να κάνεις και να το θεωρείς επικίνδυνο?
Να..για παράδειγμα, την ερωτική συνεύρεση.Θα μπορούσαν να παραφυλάνε κίνδυνοι όπως incubi, για παράδειγμα αλλά δεν νομίζω να κινδυνεύω λόγω του ότι αυτό γίνεται πάνω απο 2 χρόνια χώρις να έχω πρόβλημα.
quote:
Και μόνο η παραμονή σου στο αστρικό μπορει να κρίβει κινδύνους!
Εννοείς με την παραμονή μου στο αστρικό γενικά ή όταν έχω συνείδηση? Γιατί για να πω την αλήθεια, όλα τα περίεργα μου συμβαίνουν όταν έχω συνείδηση![]()
![]()
Σαν τι κινδύνους εννοείς εσύ, Crystal tear?
Αυτά!
Ήδη έχω αρχίσει να διαβάζω το θέμα της αστρικής προβολής και έχει πέσει το μάτι μου, σ' εκείνο το βιβλίο της Μπεζαντ που διαχωρίζει τους κάτοικους του αστρικού.Πιστεύω να με βοηθήσει.![]()
Αυτόν τον καιρό με έχουν απορροφήσει (δυστυχώς) κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις και γι’ αυτό άργησα να σου απαντήσω.
Καταρχήν μια μικρή παρένθεση για το τυπικό του Αβραμελίν. Ο Crystal_Tear πιστεύω πως σου ανέφερε το παράδειγμα αυτού του τυπικού, για να σου δείξει τη δύναμη αυτών των επικλήσεων πάνω στις οντότητες αυτές. Οι παρατηρήσεις όμως της Another Star, είναι σωστές. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επίπονο τυπικό που περιλαμβάνει πολύμηνη προετοιμασία, και σύμφωνα με εμπειρίες ακόμη και έμπειρων αποκρυφιστών, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Δεν συνιστάται λοιπόν η χρήση του…
Άλλωστε μην νομίζεις ότι η απλή απαγγελία, κάποιου τυπικού που δεν γνωρίζουμε τη σημασία του, ωφελεί. Η διαίσθησή σου και η εσωτερική σου ανάγκη έκαναν τον απλό εξορκισμό σου αποτελεσματικό.
Τώρα για τον φίλο σου. Τα γεγονότα δείχνουν δύο υποθέσεις. Η πρώτη είναι ότι πρόκειται για ένα δικό σου δημιούργημα, μια εξωτερίκευση δηλαδή της εσωτερικής σου επιθυμίας για τον ιδανικό σου σύντροφο (εξ ου και το διάφανο της κατάστασής του). Σε αυτή την υλοποίηση, προσκολλήθηκε (ή την χρησιμοποίησε εκ των υστέρων) μια αρνητική οντότητα. Στην περίπτωση αυτή, αυτό που προστάζει η λογική (την οποία δεν ακολουθούμε πάντα), είναι να σταματήσεις κάθε επαφή και προσπάθεια επικοινωνίας.
Η δεύτερη περίπτωση είναι ο φίλος σου να έχει αντικειμενική ύπαρξη, αλλά να πρόκειται απλά για μια χαμένη ψυχή. Ψυχές προσκολλημένες στον υλικό κόσμο, δέσμιες των παθών τους. Μια τέτοια ψυχή, εμποτισμένη από την λαγνεία της σταματά την μεταθανάτια πορεία της προς τα πάνω, και παραμένει περιπλανώμενη. Αυτό το φαινόμενο είναι πιο συχνό όταν στην γήινη ζωή της έχει λάβει αποκρυφιστική εκπαίδευση (ίσως η ιστορία με την Αίγυπτο να υπονοεί κάτι τέτοιο).
Είναι επίσης πιθανό ότι παρόλο που εσύ θα σταματήσεις την αναζήτηση του, «αυτός» να εξακολουθεί να θέλει αυτό που έπαιρνε από σένα. Η μόνη λύση τότε είναι η ψυχική άμυνα και μια μορφή της είναι το LBRP που αναφέραμε παραπάνω.
Δεν θα σου συνιστούσα να συνεχίσεις τις όποιες επαφές μαζί του. Αν παρόλα αυτά επιμένεις, εκπαίδευσε πρώτα λίγο τις άμυνες σου για το κάθε ενδεχόμενο . Αν θελήσεις να ασχοληθείς πάντως με την πρακτική όψη του εσωτερισμού θα σου έλεγα να κοιτάξεις με μια αναδρομή, τυχόν προηγούμενες ζωές σου. Ίσως και να εκπλαγείς.

quote:
Αν θελήσεις να ασχοληθείς πάντως με την πρακτική όψη του εσωτερισμού θα σου έλεγα να κοιτάξεις με μια αναδρομή, τυχόν προηγούμενες ζωές σου
χμ... Αν θες πες μας περισότερα για αυτο... ποιο τρόπο εχεις να προτίνεις? Γιατι νομίζεις οτι θα βοηθίσει? Γιατι να εκπλαγεί? Αν καποιος κανει μια αναδρομή πως θα ξερει οτι αυτο που βλεπει ειναι ανδρομη και οχι δημιουργιμα της φαντασιας του ?
Αν θεωρει καποιος οτι θα ξεφυγουμε απο το θέμα ας ανοιξει ενα αλο τοπικ.
Περιμένω με αγωνία!
Σε περίμενα με ανυπομονησία.
Μην ανησυχείς, εξάλλου και γω αν θυμάσαι είχα αργήσει να απαντήσω λόγω ακριβώς όπως το'πες: συμβατικών υποχρεώσεων.
Για το Τυπικό του Αβραμελίν.Όλα κατανοητά.
quote:
Η διαίσθησή σου και η εσωτερική σου ανάγκη έκαναν τον απλό εξορκισμό σου αποτελεσματικό.
Χαίρομαι πολύ που η διαίσθησή μου, εξακολουθεί να λειτουργεί παρ' όλο τον ενθουσιασμό μου.Αλλά μαζί και με την εσωτερική μου ανάγκη, μου λέει επίσης να το συνεχίσω μέχρι τέλος, ότι και αν χρειάζεται να αντιμετωπίσω![]()
quote:
Η πρώτη είναι ότι πρόκειται για ένα δικό σου δημιούργημα, μια εξωτερίκευση δηλαδή της εσωτερικής σου επιθυμίας για τον ιδανικό σου σύντροφο (εξ ου και το διάφανο της κατάστασής του). Σε αυτή την υλοποίηση, προσκολλήθηκε (ή την χρησιμοποίησε εκ των υστέρων) μια αρνητική οντότητα.
Οκτίνομε, αν ισχύει αυτή η εκδοχή,δεν μπορώ να ξορκίσω και να διώξω ΜΟΝΟ την αρνητική οντότητα και να συνεχίσω να είμαι μαζί με αυτόν που δημιούργησα εγώ καθαρά?![]()
![]()
quote:
Στην περίπτωση αυτή, αυτό που προστάζει η λογική (την οποία δεν ακολουθούμε πάντα), είναι να σταματήσεις κάθε επαφή και προσπάθεια επικοινωνίας.
![]()
![]()
εμ..πάλι μ' έπιασες.. (στην παρένθεση![]()
)
quote:
Η δεύτερη περίπτωση είναι ο φίλος σου να έχει αντικειμενική ύπαρξη, αλλά να πρόκειται απλά για μια χαμένη ψυχή. Ψυχές προσκολλημένες στον υλικό κόσμο, δέσμιες των παθών τους. Μια τέτοια ψυχή, εμποτισμένη από την λαγνεία της σταματά την μεταθανάτια πορεία της προς τα πάνω, και παραμένει περιπλανώμενη.
Αυτό το βρίσκω λίγο πιο απίθανο.Αλλά αν ισχύει, δεν μπορώ να τον βοηθήσω κάπως?
Υπάρχει περίπτωση και να ισχύει κάποια τρίτη εκδοχή που δεν μας περνάει απ' το μυαλό? Και υπάρχει κάποιος τρόπος για να σιγουρευτώ ΑΚΡΙΒΩΣ απο που προέρχεται? Να τον ρωτήσω? Στα ίσια.Όχι τον κακό.Τον άλλο.
quote:
Αυτό το φαινόμενο είναι πιο συχνό όταν στην γήινη ζωή της έχει λάβει αποκρυφιστική εκπαίδευση (ίσως η ιστορία με την Αίγυπτο να υπονοεί κάτι τέτοιο).
Οκτίνομε, τώρα που το θυμάμαι, πρέπει να είχα όνειρα με έρημο και περιοχές που μου θύμιζαν Αίγυπτο και πριν τον γνωρίσω.
quote:
Δεν θα σου συνιστούσα να συνεχίσεις τις όποιες επαφές μαζί του. Αν παρόλα αυτά επιμένεις, εκπαίδευσε πρώτα λίγο τις άμυνες σου για το κάθε ενδεχόμενο.
Θα εκπαιδεύσω τις άμυνές μου!! Πως μπορώ να αρχίσω να το κάνω?
quote:
Αν θελήσεις να ασχοληθείς πάντως με την πρακτική όψη του εσωτερισμού θα σου έλεγα να κοιτάξεις με μια αναδρομή, τυχόν προηγούμενες ζωές σου. Ίσως και να εκπλαγείς.
Οκτίνομε, έγινες κατανοητός![]()
Και ναι, θα ήθελα να ασχοληθώ σοβαρά με τον πρακτικό αποκρυφισμό.Θα αρχίσω διαβάζοντας κάποια σχετική βιβλιογραφία, που μου έχετε προτείνει![]()