- Προτεινόμενα βιβλία. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Σήμερα έτυχε να δω τα λόγια της ΜΥΘΩΔΕΙΑΣ που έδωσες σε αυτό το forum.
Νόμιζα ότι ξέρω Ελληνικά, και νοιώθω κάπως …βάρβαρος
Έχω τη ΜΥΘΩΔΕΙΑ πάνω από χρόνο, την ακούω τακτικά αλλά δεν είχα πιάσει λέξη.
Ακουγόταν σαν:
ONE, TWO, THREE
THREE—A E—ΛA
...και η εκτέλεσή της έγινε στο ναό του Ολυμπίου...![]()
![]()
![]()
![]()
Συγχαριτήρια για την καλή δουλειά!
Να είσαι καλά!
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΥΘΩΔΙΑ
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΣΤΟ SITE ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΩΤΡΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE WWW.e-e-e.gr
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ DVD ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕ ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ) ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΥΘΙΓΡΑΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ
-ου καταισχυνω οπλα τα ιερα......αμυνω δε υπερ ιερων και υπερ οσιων και μονος και μετα πολλων..την πατριδα δε,οθκ ελλατω παραδωσω,πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξομαι....-
Απλά γίνεται μία προσπάθεια αποηχογραφήσεώς των καθότι δεν υπάρχουν δημοσιευμένοι πουθενά και υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις (και αποδείξεις) ότι υπάρχουν στίχοι.
Μέχρι στιγμής, έχω βρεί το 95% των στίχων μερικούς από τους οποίους έχω δημοσιεύσει σε αυτό το topic.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Τ'ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ,Ε???
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ HOLST THE PLANETS.ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΗΣ ΑΝΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,JOHN WILLIAMS ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ
Παρακαλώ όπως με ενημερώσεις για τις αναμενόμενες εξελίξεις.
Θέλω να σε ρωτήσω εάν συνεργάστηκες με κάποιους γι’ αυτό το θέμα ή η έρευνα είναι μόνο δική σου.
Ευχαριστώ ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.
Υ.Γ.: Καλή επιστροφή της ΕΛ-ΛΑΣ στην ΙΘΑΚΗ.
ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΟΝΟΣ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ....
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΔΙΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΑΣΗ ΑΡΑ "ΚΑΤΙ" ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ.
ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ.

Edited by - Εχετλαίος on 06/09/2003 11:43:36

ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2042
και αυτό κυρίως:
http://www.geocities.com/ehetlaios
γιατί βλέπω ότι είσαι σε λάθος θέμα.
ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
ΔΕ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ. SORRY
Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
Ας πουμε για αρχη, ποιος αστερισμος ειναι αυτος που προβαλλεται?
Γιατι προβαλλοντε συνεχως εικονες αρχαιοελληνικες?
...κτλ κτλ...
...open minds are better minds!
ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΣΤΟ DVD

ΩΡΙΟΝΑΣ1

ΩΡΙΟΝΑΣ2
ΔΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ?
Edited by - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΗΣΑΛΗΘΕΙΑΣ on 06/10/2003 00:59:34