ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προτεινόμενα βιβλία. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Προτεινόμενα βιβλία. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
κώσταςΜέλος
03/06/2003, 18:21:14
Εχετλαίε εγώ τώρα τι να πω…

Σήμερα έτυχε να δω τα λόγια της ΜΥΘΩΔΕΙΑΣ που έδωσες σε αυτό το forum.
Νόμιζα ότι ξέρω Ελληνικά, και νοιώθω κάπως …βάρβαρος

Έχω τη ΜΥΘΩΔΕΙΑ πάνω από χρόνο, την ακούω τακτικά αλλά δεν είχα πιάσει λέξη.

Ακουγόταν σαν:
ONE, TWO, THREE
THREE—A E—ΛA

...και η εκτέλεσή της έγινε στο ναό του Ολυμπίου...

Συγχαριτήρια για την καλή δουλειά!
Να είσαι καλά!

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣΝέο Μέλος
13/06/2003, 12:42:54
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΥΘΩΔΙΑ
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΣΤΟ SITE ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΟΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΩΤΡΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE WWW.e-e-e.gr
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ DVD ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕ ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ) ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΥΘΙΓΡΑΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

hel-linΜέλος
13/06/2003, 13:09:00
θα Συμφωνησω μαζι σου φιλεμου "ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ"..Και σε οτι αφορα τον Παπαθανασιου,και σε ο,τι αφορα το site που προτεινεις.Εχει παρα πολλες γνωσεις,πηγες και αρχαια κειμενα...Καταπληκτικο για οποιον τον ενδιαφερει..Και γω τυχαια το ανακαλυψα πριν λιγους μηνες..Ουπς,παρασυρθηκα..Συγνωμη για το εγκωμιο,αλλα αξιζει τον κοπο...
-ου καταισχυνω οπλα τα ιερα......αμυνω δε υπερ ιερων και υπερ οσιων και μονος και μετα πολλων..την πατριδα δε,οθκ ελλατω παραδωσω,πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξομαι....-

κώσταςΜέλος
06/07/2003, 11:52:29
Μήπως γνωρίζει κάποιος από που προέρχονται οι στίχοι της μυθωδείας, αν δηλαδή υπήρχαν σε κάποιο αρχαίο κείμενο ή γράφτηκαν τώρα;

gnothe seauton
06/07/2003, 12:47:25
Οι στίχο της μυθωδίας γράφτηκαν από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου.
Απλά γίνεται μία προσπάθεια αποηχογραφήσεώς των καθότι δεν υπάρχουν δημοσιευμένοι πουθενά και υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις (και αποδείξεις) ότι υπάρχουν στίχοι.
Μέχρι στιγμής, έχω βρεί το 95% των στίχων μερικούς από τους οποίους έχω δημοσιεύσει σε αυτό το topic.

proud 2b sagΝέο Μέλος
18/07/2003, 21:31:14
ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΘΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗ.ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ MARS,THE BRINGER OF WAR TOY GUSTAV HOLST ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Τ'ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ,Ε???
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ HOLST THE PLANETS.ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΗΣ ΑΝΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,JOHN WILLIAMS ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

04/09/2003, 15:28:09
Κανένα νέο από τον Εχετλαίο; ή και από οποιονδήποτε φίλο που γνωρίζει κάτι για το θέμα;

05/09/2003, 17:55:39
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΔΥΣΣΕΙΕ,

Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

06/09/2003, 11:15:23
ΕΧΕΤΛΑΙΕ, είσαι ένας υπέροχος ΕΛ-ΛΗΝ και φίλος από εδώ και στο εξής.
Παρακαλώ όπως με ενημερώσεις για τις αναμενόμενες εξελίξεις.
Θέλω να σε ρωτήσω εάν συνεργάστηκες με κάποιους γι’ αυτό το θέμα ή η έρευνα είναι μόνο δική σου.
Ευχαριστώ ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.

Υ.Γ.: Καλή επιστροφή της ΕΛ-ΛΑΣ στην ΙΘΑΚΗ.

06/09/2003, 11:32:05
Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΟΝΟΣ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ....
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΔΙΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΑΣΗ ΑΡΑ "ΚΑΤΙ" ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ.

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ.

Edited by - Εχετλαίος on 06/09/2003 11:43:36

alf_nikaiaΝέο Μέλος
06/09/2003, 14:17:32
Καλησπέρα.Από ότι έχω ακούσει για το "Μυθώδια" ο Παπαθανασίου έστειλε και προς κάποια άλλη "κατεύθηνση" τη μελωδία εκτός από τον Άρη.Αν κάποις γνωρίζει κάτι γι αυτό θα ήθελα να πει κάτι

NoctaΝέο Μέλος
21/09/2003, 03:53:26
Γεια χαρά. Πολυ ενδιαφέρον το θέμα που συζητάτε. Συγχαρητήρια στον Εχέτλαιο για την καταπληκτική δουλειά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ασχολείται κάποιος από εσάς με την μουσική. Αν ναι, μια καλή πρόταση βιβλίου που να σχετίζεται με μουσική, με τον χρυσό αριθμό και γενικά με την Αρχαία Ελλάδα; Ευχαριστώ.

04/10/2003, 18:01:59
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗ ΜΥΘΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

04/10/2003, 19:45:35
Αχ αυτές οι ανατριχίλες φίλε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, τις έχουμε περάσει όλοι μας. Καλώς ήρθες στο club.

Έσετε Έλευσις

ΔΙ-Α

ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ

04/10/2003, 19:58:46
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ελπίζω να το έχεις δει αυτό:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2042
και αυτό κυρίως:
http://www.geocities.com/ehetlaios
γιατί βλέπω ότι είσαι σε λάθος θέμα.

ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ

05/10/2003, 00:19:19
ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΘΩΔΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???
ΔΕ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ. SORRY

05/10/2003, 12:14:15
Όχι καλά έκανες φίλε μου, απλά δεν ήξερα αν το έχεις δει και ήθελα να σε βοηθήσω.Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κολήσει στη ΜΥΘΩ-ΔΙΑ τώρα και θα την ακούς συνέχεια.

Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ

05/10/2003, 17:15:55
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ MOVEMENT 4 ΣΤΑ 12 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ(πχ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ X-FILES THE MOVIE)?????? Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

AlastisΜέλος
05/10/2003, 21:14:40
Εγω εδω, θα προτεινα να αναλυσουμε και τις εικονες που προβαλοντε ανα κομματι.

Ας πουμε για αρχη, ποιος αστερισμος ειναι αυτος που προβαλλεται?
Γιατι προβαλλοντε συνεχως εικονες αρχαιοελληνικες?
...κτλ κτλ...

...open minds are better minds!

06/10/2003, 00:58:08
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ DVD ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΩΡΙΟΝΑ.
ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΣΤΟ DVD

ΩΡΙΟΝΑΣ1

ΩΡΙΟΝΑΣ2

ΔΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ?

Edited by - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΗΣΑΛΗΘΕΙΑΣ on 06/10/2003 00:59:34