ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο χρηματοδότης της 17Ν! - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Ο χρηματοδότης της 17Ν! - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Εχετλαίος5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/11/2003, 03:07:43
Ακούγοντας την είδηση για Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία που χρηματοδοτούσε την 17Ν (σύμφωνα με την "στάζι") και διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο..
http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=110&id=57023708
κάθησα και σκέφτηκα: "Καλά, ποιός επιχηρηματίας είχε σχέση με τη στάζι;"
και η απάντηση ήρθε αυθόρμητα.......
"Μα ο ***** ο γνωστός και ως krokus!"
Έχει γούστο!!!!
Εσείς τι λέτε;

Φιλικά, Εχετλαίος

04/11/2003, 12:15:05
Εγώ λέω ότι κάποιος πρέπει να τροποποιήσει το εν λόγω μνμ γιατί σηκώνει μύνηση...

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

Stavros_ΗΜέλος
04/11/2003, 12:33:03
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΑΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

04/11/2003, 15:49:48
quote:
Εγώ λέω ότι κάποιος πρέπει να τροποποιήσει το εν λόγω μνμ γιατί σηκώνει μύνηση...

Ναι, μηνύστε με γιατί εκφράζω μια σκέψη μου!!!!!!
Δεν πάμε καλά....
quote:
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΑΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Μα ακόμη δεν έγινε συζήτηση....
Εξάλλου για θεωρία συνομοσίας πρόκειται και τίποτα περισσότερο....
ΘΕΩΡΙΑ και όχι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Θεωρία όμως με κάποια υποτυπώδη βάση και αρκετό ζουμί....
Εάν έχετε κάποιον άλλο μεγαλοεπιχειρηματία στο μυαλό σας πείτε το.
Έπειτα, η στάζι τα λέει αυτά, εγώ απλά προχώρησα λίγο παραπέρα.
Όσο για την απαλλαγή του από τις κατηγορίες, θα μπορούσε να εξηγηθεί αν το αναλύσει κάποιος παραπέρα, πάντοτε ΕΦ' ΟΣΟΝ μιλάμε για τον παραπάνω επιχειρηματία....
Τις σκέψεις σας θα ήθελα....

Φιλικά, Εχετλαίος

04/11/2003, 16:13:31
Το Θέμα αυτό θεωρώ ότι ξεφεύγει κατά πολύ από τα αποδεκτά για την ευρύτερη θεματολογία των Forums του ESOTERICA.

Για την ακρίβεια, εκτός του ότι δεν έχει κάποια εσωτεριστική ή μεταφυσική χροιά(ούτε από την άποψη των τύπων των συνομωσιολογικών θεωριών που ανήκουν στο πεδίο ενασχόλης των Forums), εμπεριέχει και στοιχεία που πιθανώς να δημιουργήσουν προβλήματα σε ανθρώπους αλλά και στο ίδιο το ESOTERICA.

Οι απόψεις είναι σεβαστές οπωσδήποτε, αλλά πρέπει να συμφωνούν και με τη Θεματολογία αλλά και με τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums.

Κατόπιν τούτων, ας με συγχωρήσουν οι φίλοι που συμμετείχαν ή θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτό το Θέμα, το απενεργοποιούμε και το "απολιθώνουμε".

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------