- ΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ cat ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΦΩΤΑ.......
ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ......
ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Έστω καθυστερημένα θα μου επιτρέψεις να εκφέρω την γνώμη μου για
το συγκεκριμένο forum.
Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο έλειπε από την Ελληνική πραγματικότητα.
Οι συγγράφοντες και συνομιλούντες αποδεικνύονται (πλήν ελαχιστο-
τάτων-ΕΥΤΥΧΩΣ) άτομα υπέρ το δέον αξιόλογα.
Ο κατεγισμός πληροφοριών και γνώσεων είναι εκπληκτικός.Δεν σου
κρύβω ότι μου είναι αδύνατον να παρακολουθώ και να ενημερώνωμαι
για όλα όσα γράφουν οι συμπαθέστατοι φίλοι.
Παρατηρώ επίσης ότι το forum έχει αποκτήσει και εύχομαι να την
διατηρήσει, μία εκπληκτική σοβαρότητα.
Ας δώσω καλλίτερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!
Φιλικώτατα
Πετρος
quote:
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ
Τελικα δεν ειναι μονο ο τοπος...πρωτα απο ολα ειναι τα ατομα που το περιβαλουν και το κρατανε ζωντανό.
Η αναζητηση του καθενος ειναι πολυ προσωπικη υποθεση που ομως χρειαζεται και τον αντιλογο, και την διαφορετικη αποψη. Αν καποια στιγμη δεν αναθεωρησεις τα οσα εχεις αναζητησει αν δεν τα αμφισβητησεις, αν δεν προβληματιστεις για τα οσα πιστευεις, αυτα δεν θεμελιωνονται μεσα σου, δεν γινονται ενα με σενα - απλα υπαρχουν...και αυτο γινεται πολλες φορες εδω μεσα..σου δινετε το ερεθισμα να ξανα αναλυσεις αυτα που νοιωθεις και πιστευεις ωστε στο τελος να μεινει αυτο που πραγματικα εχεις μεσα σου...
Και γιαυτο χρειαζεται ενα η και περισσοτερα ατομα που αναζητουν...
And I keep on wondering....
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Η αναζητηση του καθενος ειναι πολυ προσωπικη υποθεση που ομως χρειαζεται και τον αντιλογο, και την διαφορετικη αποψη. Αν καποια στιγμη δεν αναθεωρησεις τα οσα εχεις αναζητησει αν δεν τα αμφισβητησεις, αν δεν προβληματιστεις για τα οσα πιστευεις, αυτα δεν θεμελιωνονται μεσα σου, δεν γινονται ενα με σενα - απλα υπαρχουν...και αυτο γινεται πολλες φορες εδω μεσα..σου δινετε το ερεθισμα να ξανα αναλυσεις αυτα που νοιωθεις και πιστευεις ωστε στο τελος να μεινει αυτο που πραγματικα εχεις μεσα σου...
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .... ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΙΛΩΝ ΕΧΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ......
ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ .... ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
πληροφοριες που οταν βρουμε την καταληλη ερωτηση τοτε αυτοματα μπαινουν σε μια ταξη και μας δινουν την απαντηση...
απαντηση που ηδη υπαρχει στο μυαλο μας απο πριν γι αυτο και την αναγνωριζουμε ως σωστη οταν ερθει...
αυτο που γινεται εδω ειναι.... ανταλαγη πληροφοριων και τριβη προηγουμενων απαντησεων απο την πορεια μας....
ψαχνουμε λοιπον ερωτησεις σε απαντησης που ηδη ξερουμε χωρις να το ξερουμε
στο τελος ισως να γνωριστουμε κι ολας...
love for what is comming and forgivness for the past...
ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ...ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ,ΑΠΟΡΕΙ,ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ,ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΤΟΥ...ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ...ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ!
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ...
ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΓΝΩΣΗ...
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ,ΓΝΩΣΕΙΣ,ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,ΓΕΛΙΑ,ΦΟΒΟ,ΑΓΩΝΙΑ...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ,ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ(ΠΑΡΟΔΙΚΑ) ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΑΓΩΝΑ...
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΤΟ ΦΩΣ...
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΗΧΗΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΛΥΤΗΣ:<<ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ,ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ>>.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Glorfindel ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ......
ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ,ΑΓΧΟΣ,ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ!ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ Ε-ΞΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ...ΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΤΥ,ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ...
ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..
quote:
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΤΟ ΦΩΣ...
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΗΧΗΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΛΥΤΗΣ:<<ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ,ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ>>.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ??????????
ΤΙΠΟΤΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟΣ .......
ΑΞΙΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Γιατί μερικές φορές ομολογό οτι το παρατραβάμε με κάποιες θεωρίες πολύ ριζοσπαστικές !!!!!
Βέβαια ..η ελευθερία του λόγου σε δυκτιακούς τόπους ειναι προνόμιο ολων....αλλα και επίτευγμα λίγων!!!!
Δεν ειναι πάντα ευκολο να εκφράζεις της εμπειρίες σου, μέσα απο προσωπικές αναζητήσης....οσοι εχουν κάτι να πουν ..καλός ...οσοι δεν εχουν αλλα θα θελαν ..μαθαίνουν τον τρόπο για της αποκτήσουν.
Αυτό ειναι το εσοτέρικα ...η το εσοτερικά οπως το θέλουν μερικοί ..
Το εσοτέρικα ειναι Δρόμος ...ειναι μονοπάτι...ειναι διέξοδος από την άγνοια !!!!

Edited by - cat on 14/04/2003 00:47:08
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ cat ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Φτάνει βεβαια ...καμια μέρα μην επέλθει και η λογοκρισία .....
Γιατί μερικές φορές ομολογό οτι το παρατραβάμε με κάποιες θεωρίες πολύ ριζοσπαστικές !!!!!
ΤΟ ESOTERICA.gr ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΛΕΣ cat
quote:
Το εσοτέρικα ειναι Δρόμος ...ειναι μονοπάτι...ειναι διέξοδος από την άγνοια !!!!
ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()