- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
διαφωνειτε οτι στο συμφωνειτε????

ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι....

Χρειαζομαστε κατι σαν και αυτο για να την εντοπισουμε

Edited by - PREDATOR on 19/09/2010 20:03:27

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Τιο ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε...διαφορετικό χρόνο Βιομηχανικέ μου,
αλλά, πρέπει να το δείχνεις συνέχεια;...Εσύ ζεις στο χθές..
Δηλαδή, αν γίνει στους επόμενους δυο μήνες, δεν έχω δίκαιο, ή εσένα, θε σε δικαιώσει σε τιποτε;
Καλα, δεν βαριέσαι να λές κοτσάνες;...Απορία το έχω....
Καποιο δικιο θα'χει σε αυτο ο trexagireve...![]()
Για διαβαστε το παρακατω :
"Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Ή TOURGOUT, ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΝΤΟΝΜΕΣ, ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΟΙΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.»(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ» - «ΓΕΣ» ΚΑΙ «ΓΕΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟ 2012.
της παγκοσμιοποίησης, επειδή γίνονται,με πλάνο και με καθυστέρηση, καμιά φορά, γι αυτό και πετυχαίνουν..Θυμάμαι και για την Κύπρο, το 74, παίζονταν απο χρόνια η ειβολή,ευκαιρία περιμένανε οι Τούρκοι.
Αυτό λεμε, αν είμαστε και τώρα, σε μια τέτοια κατάσταση, δεν έχει σημασία πότε θα γίνει, αλλά, πόσο εμείς είμαστε, προετοιμασμένοι...
αυτό το post 42ΝΑ ως τι το παραθετεις ?
ως ασυμμετρη απειλή ?
το οτι δεν το σχολίασες "ανάλογα" σημαίνει οτι το παραθετεις ως "είδηση" ?