ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγεια - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Μαγεια - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Πανδωρα4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΠανδωραΝέο Μέλος
21/12/2011, 17:28:55
Καλησπέρα
θα ήθελα να συζητήσω με όποιον έχει γνωσεις γύρω από το θέμα της μαγείας και επίσης αν κάποιος έχει προσωπικές εμπειρίες πανω στο θεμα να τις μοιραστεί μαζί μας....

22/12/2011, 01:15:34
Καλησπέρα και σε σένα Πανδώρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Τώρα για το συγκεκριμένο ερώτημα που αναφέρεσαι στο θέμα σου μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο λινκ που σου δίνω παρακάτω όπου μπορείς να συμμετάσχεις στον διάλογο γράφοντας αυτά που σε ενδιαφέρουν, ακόμα να μου επιτρέψεις να ρωτήσω τι εννοείς λέγοντας… «θα ήθελα να συζητήσω με όποιον έχει γνωσεις γύρω από το θέμα της μαγείας»…

(Τα bold δικά μου)

Πιστεύω να καταλαβαίνεις πως είναι λίγο ασαφής αυτό που λες, γι΄ αυτό και σου κάνω και αυτό το ερώτημα…

ΜΑΓΕΙΑ

ΠανδωραΝέο Μέλος
23/12/2011, 21:05:42
Καλησπέρα και σε 'σενα...
όταν λέω να μιλήσω με κάποιον που έχει γνωσεις γύρω από το θεμα της μαγείας εννοώ να έχει ασχοληθει σοβαρα και να έχει φτασει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό εξοικίωσεις με το θεμα.
Ευχαριστώ

24/12/2011, 01:00:15
Πανδώρα για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ (δικό μου λάθος που δεν το εξήγησα καλύτερα…) θα σου δείξω κάποια λινκ με διάφορες ”κατηγορίες μαγείας” ….

Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron"

Σολομωνική

Λευκή μαγεία..

Καταπολεμηση μαγειας

Μαγεία-δέσιμο??

χώμα, κόκαλα, τρίχες, είναι μαγεία;

μαγεία και μαγικά κόλπα

Δηλαδή όπως βλέπεις υπάρχουν αρκετές διαφορετικές αντιλήψεις στο τι ορίζουμε και ερμηνεύουμε ως “Μαγεία”, εσύ σε πια κατηγορία ανήκεις;