ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- μορα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- μορα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

diamantis19803 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
diamantis1980Νέο Μέλος
03/10/2008, 09:33:17
παιδια καλισπερα!ειναι η δευτερη φορα που μου συμβενη και αποφασισα να μπω στο ιντερνετ,και βρηκα το σαιτ.ειμαι καινουργιος.ο λογοσ σαφος ειναι η μορα,δεν θα σας διηγηθω και τις δυο ιστοριες,απλος σας λεο οτι πριν 3 χρονια το επαθα και να σου παλι εχθες 2/10/2008.πηγα για υπνο γυρο στης 1 το βραδι,κοιμηθηκα μετα απο κανενα μισαωρο,διπλα μου η κορι μου 19 μηνων και παραδιπλα η γηνεκα μου.στις 3 ξηπναει η κορι μου με εντονο κλαμα και χτιπιοτανε στην κιριολεξια,μετα απο μισι ωρα κοιμηθηκε.εμενα ισα που με επερνε ο υπνος,ξαφνικα μια παγομαρα,και μια ανατριχιλα αρχησε να με διαπερναει,γυριζω το κεφαλι μου στιν πορτα και τι να δω?μια μαυρι σκια σε μορφη νανου να με κοιταει και πριν προλαβω να μηλισω τισ γηναικας μου που κοιμοταν καθετε πανο μου,οπως και την προτη φορα ετσι και τορα δεν μπωρουσα να μηλισω και να κουνιθω,μετα βιασς μπορεσα και φιλησα το σταυρο μου και τοτε αρχισα να ηρεμο.οταν πηγα να σηκοθω ολο μου το σωμα με πονουσε παρα πολη,ακομα και τορα που τα γραφω ανατριχιαζω,ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα.παρακαλω απαντηστε με ενδιαφερει η γνωμη σας,και η εμπηρεια σας.ευχαρηστω για τον χρονο σας.
03/10/2008, 21:47:09
diamantis1980 καλώς ήρθες στο ESOTERICA.

Ενδιαφέρουσες απόψεις μπορείς να διαβάσεις, αλλά και να γράψεις και εσύ τις δικές σου απορίες, στο παρακάτω λινκ .

Και βέβαια για οτιδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει να διαβάσεις και να συμβάλεις και εσύ με την γνώμη σου, μπορείς από την αναζήτηση που υπάρχει αριστερά επάνω να ψάξεις να βρεις αν υπάρχει, ώστε να μην έχουμε διπλά θέματα…

Σ΄ ευχαριστώ .

ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη

04/10/2008, 13:01:44
Αγαπητέ diamantis1980, καλώς μας βρήκες!
Σου εύχομαι να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις στα Forums του Esoterica!

Όπως πολύ σωστά σου είπε ο elo, υπάρχει ήδη κάποιο ενεργό θέμα σχετικά με τη Μόρα.
Εάν κλικάρεις στον τίτλο που σου παρέθεσε μπορείς να μπεις κατευθείαν, να το διαβάσεις και πατώντας στην επιλογή "Αποστολή νέας απάντησης" να καταθέσεις την εμπειρία σου ή τα ερωτήματα σου.

Για να μην γράφεις ξανά το μήνυμα από αυτό εδώ το θέμα, μπορείς να κάνεις copy - paste ώστε να το παραθέσεις κι εκεί.

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο ήδη σχετικό θέμα με τη Μόρα.

In anticipation of my resurrection...