ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9534 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
bajanackerΜέλος
18/11/2003, 14:19:18
quote:
Ρε καρδιές μου τι το θέλετε αφού σας χαλάει?

Τι το θέλετε ή τι το πίνετε

Το άγιο ύδωρ εννοώ , και πάλι Avallon πονηρούλα...

bajanacker
### knowledge is Power ###

junk95Μέλος
18/11/2003, 15:12:59
quote:

quote:

EBΡΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..ΤΟΥ 2001-
Erev 17-19
Rosh Hashannah -Jewish
ΚΡΑΤΑΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ..

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ 4000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ?
ΚΑΘΟΤΙ 11+10 =21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ..

Έτσι όπως μας τα γράφεις φαίνεται πολύ λογικό. Μήπως όμως θα πρέπει να δούμε αν την προηγούμενη της επίθεσης οι 4000 βρισκόντουσαν στις εργασίες τους; Και αν βρισκόντουσαν, πήραν ξαφνική άδεια Πρωτοχρονιάς την συγκεκριμένη ημέρα;

Ελλαδάρα

Μήπως να μην πιστεύουμε ό,τι φαντασιοπληξία λέει ο κάθε ναζιστάκος και να κοιτάξουμε τα δεκάδες εβραϊκά ονόματα στη λίστα των θυμάτων;

http://www.september11victims.com/september11Victims/victims_list.htm

Πολύ με κουράζει αυτή η ιστορία. Το ότι οι Εβραίοι και οι Αμερικάνοι
δεν είναι ηλίθιοι και κατάφεραν ένα μεγάλο τρομοκρατικό πλήγμα
να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους, δε σημαίνει ότι ήταν και
πίσω από το χτύπημα. Σημαίνει απλά ότι οι αντίπαλοί τους ήταν
Ή-Λ-Ι-Θ-Ι-Ο-Ι.

ΘησεύςΝέο Μέλος
18/11/2003, 15:16:43
quote:

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ,ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ"..

Δεν έχω το δημοσίευμα να σας το δώσω αλλά αν θυμάμαι ορθώς, σε κάποια ιστοσελίδα, εβραϊκή φυσικά, ειδοποιούσαν τον κόσμο να μην πάει στις εργασίες τους εκείνη την ημέρα. Την επομένη που το παρουσιάσανε στην τηλεόραση στην σελίδα μπήκε φραγή και για να μπείς έπρεπε να χρησιμοποιήσεις όνομα και κωδικό χρήστη.

Ελλαδάρα

ΘησεύςΝέο Μέλος
18/11/2003, 15:33:42
quote:

Μήπως να μην πιστεύουμε ό,τι φαντασιοπληξία λέει ο κάθε ναζιστάκος και να κοιτάξουμε τα δεκάδες εβραϊκά ονόματα στη λίστα των θυμάτων;

Καλό θα ήταν οι χαρακτηρισμοί να λείπουν γιατί όπως εμείς δεν γνωρίζουμε ποιός είσαι εσύ και τι ρόλο βαράς, έτσι δεν γνωρίζεις κι εσύ ποιοί είμαστε εμείς.
Το να χαρακτηρίσεις κάποιον είναι πολύ εύκολο. Μην πέφτεις λοιπόν στην παγίδα της αμάθειας γιατί μόνο αυτοί χαρακτηρίζουν τόσο βιαστικά διότι δεν γνωρίζουν...

Ελλαδάρα

junk95Μέλος
18/11/2003, 18:02:04
quote:

quote:

Καλό θα ήταν οι χαρακτηρισμοί να λείπουν γιατί όπως εμείς δεν γνωρίζουμε ποιός είσαι εσύ και τι ρόλο βαράς, έτσι δεν γνωρίζεις κι εσύ ποιοί είμαστε εμείς.
Το να χαρακτηρίσεις κάποιον είναι πολύ εύκολο. Μην πέφτεις λοιπόν στην παγίδα της αμάθειας γιατί μόνο αυτοί χαρακτηρίζουν τόσο βιαστικά διότι δεν γνωρίζουν...

Ελλαδάρα

Αναφερόμουν στον Καρατζαφέρη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την
εισαγωγή του συγκεκριμένου μυθεύματος στην Ελλάδα (το οποίο δέχονται όλοι ως αναντίρρητη αλήθεια ενώ το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κοιτάξουν τη λίστα των νεκρών, πράγμα που με εξοργίζει και
με θλίβει βαθύτατα).

Επίσης δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία απέναντι στους χαρακτηρισμούς,
όταν εξέχοντα μέλη του φόρουμ χαρακτηρίζουν συλλήβδην τους Εβραίους
προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού και ξεστομίζουν απίστευτες
συλλογικές κατηγορίες.

LISISTRATIΝέο Μέλος
19/11/2003, 13:38:48
agapitoi filoi, sas efxaristw pou me kalosorisate sto forum sas.
parakolouthw edw kai kero to forum sas me idieteri efxaristisi vlepontas oti polla nea paidia exoun vathiterous stoxasmous.
Afto pou thelw na rwtisw, einai to e3is: itan i oxi swstos o Xitler pou thelise na afanisei tous evraious (ontas kai aftos evraios) apo proswpou ghs? mipws proevlepe telika ton xamo pou tha prokalouse afti i "fara"????

ΘησεύςΝέο Μέλος
19/11/2003, 16:26:17
quote:
εισαγωγή του συγκεκριμένου μυθεύματος στην Ελλάδα (το οποίο δέχονται όλοι ως αναντίρρητη αλήθεια ενώ το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κοιτάξουν τη λίστα των νεκρών, πράγμα που με εξοργίζει και
με θλίβει βαθύτατα).

συλλογικές κατηγορίες.

Νομίζω ότι τα μέλη του φόρουμ δεν αναφέρονται για όλους τους εβραίους, αλλά για τους σιωνιστές, οι οποίοι είτε κάποιοι το αρνούνται είτε όχι είναι υπεύθυνοι για τα χίλια μύρια δεινά του ελληνισμού. Εμένα αυτό που με εξοργίζει είναι όταν κάποιοι δεν το βλέπουν αυτό ή δεν θέλουν να το δούν.

Ελλαδάρα

LISISTRATIΝέο Μέλος
19/11/2003, 16:29:42
quote:

quote:
με θλίβει βαθύτατα).

συλλογικές κατηγορίες.

Νομίζω ότι τα μέλη του φόρουμ δεν αναφέρονται για όλους τους εβραίους, αλλά για τους σιωνιστές, οι οποίοι είτε κάποιοι το αρνούνται είτε όχι είναι υπεύθυνοι για τα χίλια μύρια δεινά του ελληνισμού. Εμένα αυτό που με εξοργίζει είναι όταν κάποιοι δεν το βλέπουν αυτό ή δεν θέλουν να το δούν.

Ελλαδάρα

agapite thisefs, sixorese me gia ta greeklish mou, alla mia kai eimai sto grafeio touti tin wra, mou einai poli poio efkolo.
simfono apolita mazi sou..... kai erwtw. telika itan i oxi tera o Xitler pou ithele na afanisei tin mastiga tou kosmou mas pou akouei sto onoma "evraioi" h oxi????

LISISTRATIΝέο Μέλος
19/11/2003, 16:38:17
any ways, epeidi prepei na sxolasw, tha perimenw enagoniws an dw kammia apadisi sta erwtimata mou.

Ellines enothite giati xanomaste!

kalo apogevma se olous!!!!

endoramaΜέλος
19/11/2003, 18:13:18
quote:
kai erwtw. telika itan i oxi tera o Xitler pou ithele na afanisei tin mastiga tou kosmou mas pou akouei sto onoma "evraioi" h oxi????
καλησπερα LISISTRATI

εχουμε και λεμε
ο Χιτλερ εκτος απο τους τους εβραιους αφανισε Ρωσσους,τσιγγανους,Πολωνους,Ελληνες,αναπηρους και η λιστα των αφανισμενων ειναι ατελειωτη ωσπου στο τελος αφανισε και τον λαο του και τον εαυτο του και μετα απο τοσα χρονια το δηλητηριο του ακομα δηλητηριαζει συνειδησεις

ατομα σαν τον Καρατζαφερη και Σια ειναι δηλητηριασμενα ασχετα αν αγαπανε οπως λενε την πατριδα τους και ο Χιτλερ το ιδιο την αγαπουσε και ονειρευοταν και αυτος οπως και οι "πατριωτες" μας την μεγαλη Γερμανια (Ελλαδα)

επισης
δεν υπαρχουν κακοι λαοι αλλα κακοι αρχηγοι (ειναι τοσο απλο και ομως μερικοι δεν μπορουν να το καταλαβουν)

ετσι λοιπον δεν μπορουμε να κρινουμε εναν λαο απο μια ομαδα που εχει σκοτεινους σκοπους προσωπικα δεν με νοιαζει ολα εδω πληρωνονται (αν δειτε καποιον να τρεχει τρεξτε και εσεις απο την αντιθετη κατευθηνση ομως)

ο Αδολφος λοιπον ξεκινησε με εβραικα χρηματα αυτο ειναι γνωστο και φυσικα δεν του τα χαρισαν δανεικα ηταν ετσι λοιπον με το να ξεφορτωθει τους εβραιους αυτοματος εσβηνε και τα χρεη του κρατους.

αν δεν κανω λαθος η γιαγια του ηταν εβραια.

ο χιτλερ πριν ασχοληθει με την πολιτικη ηταν ζωγραφος και ζουσε πουλωντας πινακες την περιοδο εκεινη ομως ηταν στην μοδα το εβραικο στυλ ζωγραφικης (σαν να λεμε εβραικα μαθηματικα) κατι το οποιο δεν ακολουθουσε ο φιλος μας και φυσικα ηταν πολυ στην πεινα και καπου εκει ξεκιναει και το μισος του εναντια στον εβραικο λαο.

δεν λεω καθησε καλα στον εβραικο λαο η ολη ρατσιστικη φαση την οποια την χρησιμοποιησαν και την χρησιμοποιουν ακομα για τα συμφεροντα τους ομως δεν πιστευω οτι εκαναν κρατος χωρις βοηθεια και μονο με την γκρινια του αφανισμου ομως ειναι δικαιωμα καθε λαου να εχει το δικο του κρατος ασχετα αν δεν το εχουν αναγνωρισει ακομα σε πολλες φυλες εκει παιζουν αλλα παιχνιδια ομως το εβραικο κρατος εκει που δημιουργηθηκε ηταν οτι επρεπε για μερικα συμφεροντα και δεν μιλαω μονο για τα εβραικα συμφεροντα

τωρα οσο αναφορα το μακελειο που γινεται εκει ειπαμε δεν υπαρχουν κακοι λαοι αλλα κακοι αρχηγοι που με της πραξεις τους κρατανε το μισος ζωντανο τωρα βεβαια υποθετω οτι θα αργησει αρκετα να βρεθει λυση αφου οι αμερικη δεν νομιζω να πολυγουσταρει να δημιουργηθει ακομα ενα αραβικο εθνος το οποιο τρεφει αγνα αισθηματα μισους απεναντι της και εκτος απο αυτο εχετε ακουσει Εβραιο (σιωνιστη)να γκρινιαζει? κακια πεθερα γιατι η δημιουργια του κρατους θα χαλασει τα σχεδια των σιωνιστων που θα κανουν τον ναο τους μετα?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

DVX100Νέο Μέλος
29/06/2005, 15:58:48
...Συγχωρήστε με αν ανοιγω θέμα που έχει ξανασυζητηθεί.

Είμαι τρελλός Βητάς με όρια ανοχής που αρχίζουν από το "Butterfly effect" (Η ΤΑΙΝΙΑΡΑ αλλά υπερπαραγωγή για τα μέτρα μου), απόλυτο μέσο το "They Live" και κάτω άκρο το "Destroy all Brains" μαζί με το " Lobsterman from Mars". Αυτά βέβαια αλλάζουν - τα δίνω απλά για σημείο αναφοράς...

Το θέμα της ερώτησής μου προκύπτει από μία πρόσφατη αγορά μου, το "Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά", το οποίο και δεν είχε τύχει να το δω, μιας και είναι αρκετά δυσεύρετο.

Αν το έχετε δεί, θα ήθελα γνώμες. Είμαι διχασμένος. Πρώτη μου γνώμη ότι γύρισαν ένα ακόμα Safe Sex στυλ χαχανοφιλμάκι. Το όλο στήσιμο (εικόνα, ήχος feeling και απουσία πλοκής) με έκανε να νομίζω ότι κάποιος σκέφτηκε την ιδέα με τον μουσακά και πίστεψε ότι έπιασε τον τράγο (ή τον πάππα λένε...?)απο τ'άρχ#$#$.

Καλός και ο χαβαλές ρε παιδιά, αλλά πιστεύω ότι η Ε.Φ. που σέβεται τον εαυτό της, όσο Β,Γ ή και Δ και να είναι πρέπει να περνάει μύνημα (Δες Catagga - Butterfly effect). Μια χρυσή τομή, δεν μιλάω για το ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, εννοώ απλά κάτι που να σε βάζει σε σκέψεις. Τον ελάχιστο σεβασμό στους μεγάλους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο όραμα του μέλλοντος.

Είμαι ανοιχτός σε γνώμες.

DVX100 Video Freak

Edited by - DVX100 on 29/06/2005 16:24:54

29/06/2005, 17:30:24
Γειά σου DVX100.

Τον είχα δει τον μουσακά, όταν είχε βγει στους κινηματογράφους.

Στην αρχή μου άρεσε.
Μετά όμως, το παρατράβηξε, έγινε ιδιαίτερα κιτσ και κουραστικό, με αποτέλεσμα να με απογοητεύσει.
Κρίμα, γιατί είχε προοπτικές ταινιάρας β...

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

DVX100Νέο Μέλος
30/06/2005, 00:13:01
http://blog.spitaki.org/?p=72
Αφιέρωμα στο κιτς. Για άλλο θέμα βέβαια, αλλά βγάζει νόημα.

http://www.movieworld.gr/cinema/ekswsths/default.asp?ID=102
Αφιέρωμα στον Εντ Γουντ, τον άρχοντα του κιτς. (Στο "Plan9" μόνο τις πετονιές δεν βλέπεις που κρεμιώνται τα ούφο!!!)

DVX100 Video Freak

01/07/2005, 01:09:57
accha.)

cprtght@tm@2005