- Άλσος Λογγίνου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
erzebet_bathoryΜέλος
χεχεχε
Timendi causa est nescire...
StefosΝέο Μέλος
Kαλησπέρα παιδιά! Πήγα σήμερα τα μεσάνυχτα στο άλσος με ένα φιλαράκι. Δεν νοιώσαμε ούτε αντιληφθήκαμε κάτι το περιέργο. Είμαι απο εκείνους που ερευνούν το μυστήριο, τα στοιχειωμένα μέρη χωρίς να κοροιδεύω και να ειρωνεύομαι. Απλά το συγκεκριμένο άλσος είναι ψιλο φόλα το θέμα. Σίγουρα κάτι το μυστήριο θα έχει, αλλά περί στοιχειώματος ούτε λόγος. Όταν στα απέναντι σπίτια μένει κόσμος και βλέπεις την γιαγιά με τον παππού να αγναντεύουν σαν χάνοι απο το απέναντι μπαλκόνι το μόνο που σκέφτεασαι είναι πως θα ξεφορτωθείς το περιβόητο βιβλίο του Γιαννουλάκη. Το μόνο που μπορεί να σε τρομάξει είναι μην σκάσει μύτη κανένα πρεζόνι με κανένα μαχαίρι αλά ράμπο και αρχίσει την ξιφομαχία. Αυτά περί άλσους....!!!!!
χψς
erzebet_bathoryΜέλος
συμπερασμα? δε ξανα αγοραζουμε βιβλιο αυτου του ψευτη
Timendi causa est nescire...
YUGI-OHΜέλος
Ποιο βιβλιο και ποιανου βρε παιδια;
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
Μάλλον για το..... δικό μου θα λέει
Του Παντελή μωρε. Παντελή μου Παντελάκι φορά μου παντελονάκι; Ένας εστί ο Παντελής.
YUGI-OHΜέλος
Ο Παντελεήμων! Ελέησον και σώσον ημας παρά του Κυριου δεηθωμεν! 
Thanks
Thanks
to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal
DAGONΜέλος
Η ευρύτερη περιοχή έχει ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Πέρα από αυτό έχει και μία ωραία ατμόσφαιρά αν κυκλοφορείς βράδυ, από άποψη φωτισμού, ησυχίας (σε μεγάλο βαθμό αν σκεφτείς ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης) πρασίνου και αρχιτεκτονικής -πολλά νεοκλασικά σπίτια. Επίσης εκεί βρίσκοταν, και..βρίσκεται ακόμα, ο Ιλισσός το ιστορικό ποτάμι της Αθήνας. Τα υπόλοιπα μάλλον ανοίκουν στην σφαίρα της φαντασίας φανταστίκών συγγραφέων για ακόμα πιο φαντασμένους αναγνώστες!
Πράγματι DAGON, είναι πολύ ωραία περιοχή για νυχτερινή βόλτα.
Ένα βράδυ σε έναν περίπατο είχαμε πετύχει στο κεφαλόσκαλο ενός σπιτιού που ήταν χωμένο σε στενά και σκαλοπάτια (σε μέρος που δεν παιρνούσαν αυτοκίνητα) ένα μαξιλάρι με 7-8 μικρά γατάκια που άλλα κουλουριάζονταν και άλλα ήθελαν να παίξουν με τους νυχτερινούς επισκέπτες.
Ένα βράδυ σε έναν περίπατο είχαμε πετύχει στο κεφαλόσκαλο ενός σπιτιού που ήταν χωμένο σε στενά και σκαλοπάτια (σε μέρος που δεν παιρνούσαν αυτοκίνητα) ένα μαξιλάρι με 7-8 μικρά γατάκια που άλλα κουλουριάζονταν και άλλα ήθελαν να παίξουν με τους νυχτερινούς επισκέπτες.
Το μέρος είναι λοιπόν φανταστικό και σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις βρεθεί κάπου αλλού, σα να περνάς μια μαγική πύλη, αν και η μαγεία της οφείλεται στην ησυχία και στην ομορφιά της περιοχής και όχι σε υπερφυσικά φαινόμενα - έτσι πιστεύω. ![]()

DAGONΜέλος
Αντίστοιχη ιστορία με γατάκια μου έχει συμβεί κι εμένα εκεί. Είναι εν αφθονία! Περί ατμόσφαιρας, ίσως είναι και ο συνδυασμός αρχαίου-νέου που συντελεί σε αυτό. Πάντως υπάρχουν αντίστοιχες περιοχές πχ στα βόρεια προάστια που έχουν αυτό το "κάτι" τις νύχτες.
ΥΓ. Γεια σου Αμαλία, είναι δεν είναι μισή δεκαετία!![]()