ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

NASAROYTAKI61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
OceanbornΝέο Μέλος
13/03/2012, 15:19:03
quote:

Το παραπάνω δηλαδή, μπορεί να το επικαλεστεί και κάποιος Μουσουλμάνος ,
αντικαθιστώντας (όπου Θεός) Αλλάχ ?

Πιάνει και σε άλλες θρησκείες
ή πάσης μη Χριστιανός (απλά) μαθαίνει να ζει με τα δαιμόνια ?

Κάθε θρησκεία προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ξορκίσει το κακό και να κατευνάσει την αγωνία και τον φόβο των πιστών της. Εδώ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ύπαρξη αγγέλων και δαιμόνων-με την προαναφερθείσα μορφή τουλάχιστον. Πόσο μάλλον να γνωρίζουμε κάποιο τρόπο κάθαρσης και προσευχής σε άλλα θρησκεύματα. Ο φίλος/η ammia αυτό πιστεύει και αυτό παρέθεσε. Δε νομίζω να σημαίνει ότι αν είσαι άθεος, μουσουλμάνος ή ολυμπιστής είσαι καταδικασμένος να ζεις ανάμεσα στους δαίμονες...

CamelotΜέλος
15/03/2012, 01:05:44
παιδιά, ευχαριστώ που ασχολείστε με το πρόβλημα μου... η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμό! είδα παράξενα πράγματα και σύμβολα μέσα στο σπίτι της... τα αντικείμενα αυτά αποκλείεται να τα μετακινεί κάποιος γιατί ότι μπαίνει στο δωμάτιο μου και είναι δικό μου βγαίνει μόνο με την άδεια μου :Ρ...

!!!Vanish the shadows!!!

15/03/2012, 01:19:03
quote:
παιδιά, ευχαριστώ που ασχολείστε με το πρόβλημα μου... η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμό!

Ού μπλέξεις
Εσύ κοίτα να ασχολείσαι με θετικά πράγματα λοιπόν. Κάνε προσευχή... και ηρεμία. Η ψυχραιμία είναι το παν.
CamelotΜέλος
17/03/2012, 19:44:33
τιποτα δεν γινεται. . . Τωρα εχει αρχιζει και μυριζει καπως παραξενα το σπιτι. . . Θα δοκιμασω την επικληση αγγελων που βρηκα. . . Κλεινεις τα ματια και φανταζεσαι εναν φωτεινα διαφανα ομως τειχη να υψωνωνται αργα-αργα γυρω απο το σπιτι. Επειτα ανοιγεις τα ματια και λες με ολη τη δυναμη της ψυχης σου "καλω τον αγγελο (ονομα)". Εγω θα δοκιμασω να καλεσω τον αβριηλ. Ο οποιος φυλαει τα συνορα γης και κολασης. . . Οχι, δεν ειμαι ψυχοπαθης

!!!Vanish the shadows!!!

17/03/2012, 20:49:06
Εγω θα λέγα να βάλεις τσιτα τη μουσική να της σπάσεις τα νεύρα!
17/03/2012, 20:53:37
quote:
η διπλανή ασχολείται 100% με τον σατανισμό

Χεχε , και άμα ισχύει αυτο βάλε τέρμα τα ηχεία με κανένα κομμάτι του τύπου "ω γλυκυ μου εαρ".
Περιμένω εξελίξεις :p

18/03/2012, 13:24:02
quote:

quote:

Χεχε , και άμα ισχύει αυτο βάλε τέρμα τα ηχεία με κανένα κομμάτι του τύπου "ω γλυκυ μου εαρ".

Χαχαχαχαχα
Καλο!
Πράγματι! Βάλε εκκλησιαστικούς ύμνους στο φουλ.
CamelotΜέλος
19/03/2012, 15:18:35
χαχαχαχα θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ χαχαχα

!!!Vanish the shadows!!!

26/03/2012, 09:57:49
quote:
Απεστάλη: 19/03/2012, 15:18:35

χαχαχαχα θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ χαχαχα

Μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα, ε;

In anticipation of my resurrection...

OceanbornΝέο Μέλος
27/03/2012, 21:40:45
quote:

quote:

χαχαχα και μην ανοίξεις την πόρτα!

CamelotΜέλος
31/03/2012, 01:52:46
τελικα καθολου καλη ιδεα δεν ηταν! Οχι μονο τωρα νιωθω παντα οτι κατι κρυβεται στο σκοταδι και με περιμενει αλλα την επομενη μερα μπηκαν και πηραν τα παντα εκτος απο το ακριβουτσικο στερεο το οποιο το βρηκα σπασμενο! Φρικαρω. . . Μου φαινεται θα κανω το αγαπημενο μου !fighting fire with fire!

!!!Vanish the shadows!!!

31/03/2012, 17:42:34
quote:

τελικα καθολου καλη ιδεα δεν ηταν! Οχι μονο τωρα νιωθω παντα οτι κατι κρυβεται στο σκοταδι και με περιμενει αλλα την επομενη μερα μπηκαν και πηραν τα παντα εκτος απο το ακριβουτσικο στερεο το οποιο το βρηκα σπασμενο! Φρικαρω. . . Μου φαινεται θα κανω το αγαπημενο μου !fighting fire with fire!

!!!Vanish the shadows!!!

Σοβαρά τώρα; Έβαλες εκκλησιαστική μουσική δυνατά και στο έκαναν αυτό; Κάλεσες την αστυνομία; Τους είπες ότι έχεις Σατανιστές για γείτονες;
CamelotΜέλος
31/03/2012, 19:22:14
εαν δεν ηταν αληθεια δεν θα υπηρχε λογος να περναω την ωρα μου γραφοντας ανοησιες. . . φυσικα και τους το ειπα πως διπλα μου μενει μια σατανιστρια! Μονο που δεν με συνελαβαν για να με κλεισουν σε κανα ψυχειατρειο! Αυριο θα κανω μια επισκεψη στην γλυκια μου γειτονισσα! Εχω να της πω τοσα πολλα! Και μετα ας ξανατολμησει να καλεσει δαιμονες!

!!!Vanish the shadows!!!

31/03/2012, 19:55:04
quote:
Αυριο θα κανω μια επισκεψη στην γλυκια μου γειτονισσα! Εχω να της πω τοσα πολλα! Και μετα ας ξανατολμησει να καλεσει δαιμονες!
Ναι... κανόνησε. Μπήκε μέσα στο σπίτι σου, έχει πρόβλημα να κάνει τίποτα και σε εσένα.
quote:
εαν δεν ηταν αληθεια δεν θα υπηρχε λογος να περναω την ωρα μου γραφοντας ανοησιες. . . φυσικα και τους το ειπα πως διπλα μου μενει μια σατανιστρια! Μονο που δεν με συνελαβαν για να με κλεισουν σε κανα ψυχειατρειο!
Καλά τι τους είπες; Πρέπει να τους λες πράγματα απλά και λογικά, για να τα πιάνει το μυαλό τους (είναι και λίγο αργόστροφοι) Έπρεπε να τους πει κάτι του στυλ, υποψιάζομαι ότι η γειτόνισα ενεπλάκει στην ληστεία γιατί είχαμε κάποιες διαφορές (π.χ. πες για το στερεοφωνικό, που απλά το έσπασε, χωρίς να το πάρει) χτυπήστε της να της κάνετε και καλά ερωτήσεις και ρίξτε και μια ματιά στον χώρο να επαληθεύσετε τα όσα λέω (με ήρεμο αλλά βέβαιο τρόπο ώστε να έχεις ελπίδες να κάνουν κάτι).

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/03/2012 20:04:51

CravenΜέλος
01/04/2012, 01:45:35
Δηλαδή θες να μου πεις ότι επειδή κάποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως η διπλανή του είναι σατανίστρια (δικαίωμα της να είναι ότι θέλει εφόσον δεν σε ενοχλεί.. πρόσεχε όχι να ΝΟΜΙΖΕΙΣ εσύ οτι σε ενοχλεί), επειδή φαντάζεται ήχους, πιστεύει σε δαίμονες και αγγέλους, θεωρεί πως έχει κάποια σχέση το ότι έβαλε μουσική με το ότι τον έκλεψαν, εσύ πλέον είσαι σίγουρος πως είναι μια επικίνδυνη κακοποιός που πρέπει να συλληφθεί. Και μάλιστα του λες να πει και ΨΕΜΜΑΤΑ ότι είχαν διαφορές και ότι έχει ενδείξεις ότι μπήκε αυτή στο σπίτι. Θα κάνω μια μόνο ερώτηση... είσαι σοβαρός? Αν είχα εσάς για γείτονες όταν άκουγα gothic πχ ένα φεγγάρι παλιά και ντυνόμουν στα μαύρα τώρα θα ήμουν στην Ψυρρού.. μερικοί είστε απλά επικίνδυνοι και δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσες γυναίκες θα είχατε κάψει αν ζούσατε στον μεσαίωνα.
01/04/2012, 03:33:37
Ρε άνθρωπε, υποθέτω ότι το παιδί ξέρει καλύτερα τον γείτονά του απο εμένα. Αυτό που λες πολύ πιθανό να ισχύει, αλλά παίρνω ως δεδομένο ότι το άλλο άτομο έχει κάποια σιγουριά για αυτά που λέει. Όπως είπες, μπορεί να είναι τυχαίο το περιστατικό με τη ληστεία, αλλά εγώ δεν είπα να "συλληφθεί" κανένας (ο Κάμελοτ το είπε αυτό μη τα μπερδεύεις) είπα να πει στην αστυνομία να κάνει ερωτήσεις στο γείτονα. Αυτό κανονικά πρέπει να το κάνει ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, αυτό είναι το απόλυτα φυσιολογικό δηλαδή. Αλλά επειδή η αστυνομία εδώ... έχει ένα πρόβλημα με κάποια ευνόητα πράγματα, ίσως θέλει και λίγο ενθάρρυνση (με κάτι που να έχει βάση). Και αν ισχύουν τα όσα λέει σχετικά με τον γείτονα, καλό θα ήταν να τον έχουν υπόψη τους. Με μία κίνηση, πετυχαίνεις τρία πράγματα.
01/04/2012, 03:47:01
Πάντως Camelot έχει δίκαιο σε αυτό που λέει ο Craven. Τώρα ξαναδιάβασα κάποια μηνύματά σου... Μην πας και κάνεις φασαρία στον άνθρωπο, βασισμένος στο ότι ξέχασες τα κλειδιά σου στο σαλόνι, δεν τα βρήκες στη κρεβατοκάμαρα, και φρίκαρες. Αν δεν δεις τα ίδια τα κλειδιά να σηκώνονται στον αέρα και να πηγαίνουν στο σαλόνι μόνα τους, άσε τις υποθέσεις περι μαγείας. Γιατί εσένα μπορεί να σε τρελαίνει να βρίσκεις τα κλειδιά στο σαλόνι αντί στο άλλο δωμάτιο, αλλα δε χρειάζεται να τρελάνεις και τον γείτονα για τον ίδιο λόγο. Και οι θόρυβοι αντικειμένων μην ανησυχείς... τους ακούω χρόνια τώρα. Welcome στη ζωή σε διαμέρισμα με γείτονες που όλο το βράδυ μένουν ξύνπιοι. Επίσης απο μια ηλικία και μετά δεν δικαιολογείσαι να φοβάσαι το σκοτάδι.
Καληνύχτα σας...

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 01/04/2012 03:48:37

01/04/2012, 12:50:41
Αγαπητέ Camelot, λυπάμαι αλλά θεωρώ πως για όσα σου συμβαίνουν ή νομίζεις ότι συμβαίνουν, δεν ευθύνεται η γειτόνισσα σου αλλά ο δικός σου φόβος.
Είναι πολύ φυσιολογικό να μη σε πάρουν στα σοβαρά οι αστυνομικοί εάν όντως πήγες στο τμήμα για να τους πεις ότι νομίζεις πως δίπλα σου μένει μια σατανίστρια, η οποία μάλιστα θέλει να σου κάνει κακό με επικλήσεις δαιμόνων και με μάγια.
Εφόσον ο ίδιος φοβάσαι, είναι λογικό να σου συμβαίνουν καταστάσεις τις οποίες εσύ να εκλαμβάνεις ως γεγονότα που συνδέονται με την πεποίθηση σου ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι σατανίστρια.
Κι εμένα μου έχει τύχει να αφήσω ένα αντικείμενο σε ένα σημείο και να το βρω σε κάποιο άλλο.
Δε σκέφτηκα ότι κάποιος γείτονας μου έχει κάνει επίκληση δαιμόνων για να με ταλαιπωρήσει αλλά ότι προφανώς, όντας αφηρημένος κάποια στιγμή, το μετακίνησα εγώ χωρίς να το θυμάμαι.
Εφόσον εσύ ο ίδιος έχεις τροφοδοτήσει τόσο πολύ το φόβο σου για δικούς σου λόγους, είναι λογικό και να αναπτύσσεις μια φοβία για τον κάθε άσχετο ήχο που θα ακούς, για το σκοτάδι, για τη συγκεκριμένη γυναίκα κ.ά.

Εάν όντως μπήκαν ληστές στο σπίτι σου, δε μπορώ να καταλάβω γιατί συνδέεις το περιστατικό με τη γειτόνισσα σου.
Δυστυχώς, διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και οι ληστείες δίνουν και παίρνουν.
Τι σημαίνει αυτό, ότι πίσω από κάθε ληστεία κρύβεται κι ένας σατανιστής;

Επομένως, άσε τη γυναίκα στην ησυχία της και προσπάθησε να καταπολεμήσεις του φόβους σου...

In anticipation of my resurrection...

CamelotΜέλος
01/04/2012, 22:07:25
Μα εγω τι ειπα! Να την συλλαβουν, να την βασσανισουν λιγακι για να μην το ξανακανει. . .τι; αδικο εχω;Craven σοβαρεψου! Σιγα μην τους ειπα τιποτα τετοιο! Δεν ανεφερα τιποτα γι αυτην! Ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει, αλλα η ελευθερια σταματα εκει οπου ξεκινα η ελευθερια του αλλου! Εγω παντως σημερα εκανα μια επισκεψη! Φορεσα το καλυτερο μου χαμογελο αγορασα απο χτες γλυκα και της τα πηγα. Ανοιξε μια πολυ γλυκια κοπελα, μου χαμογελασε μολις ειδε το κουτι με τα γλυκα και με καλεσε μεσα. . .μιλησαμε για διαφορα θεματα αλλα δεν κρατηθηκα και τη ρωτησα εαν ειναι σατανιστρια! Αυτη μου απαντησε πως δεν ειναι απλα πιστευει γενικα σε ολα αυτα και ασχολειται... Δεν της ειπα τιποτα γι αυτα που συμβαινουν στο σπιτι μου ομως...Τωρα θα δοκιμασω να τα αγνοω! Ειμαι για δεσιμο; Ohhh yeeeah!

!!!Vanish the shadows!!!

CravenΜέλος
01/04/2012, 22:46:39
Εγώ να σοβαρευτώ αλλά εσύ είπες "φυσικα και τους το ειπα πως διπλα μου μενει μια σατανιστρια!" εννοώντας τους αστυνομικούς.. οπότε όταν για μια ληστεία ενημερώνεις τους αστυνομικούς για κάποιον και μάλιστα με ψευδής δηλώσεις (όχι πιστεύω.. είναι) τι να σοβαρευτώ? :) Ξέρω τι διάβασα!
By the way η ελευθερία μου σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου αρκεί ο άλλος να μην ορίζει αυθαίρετα τα όρια της δικής του ελευθερίας (και τα φτάνει πχ μέχρι μέσα στο σπίτι μου).
Όπως και να χει σημασία έχει πως χαίρομαι που ο DJMH (αμάν με το μακρυνάρι το nick σου!) κατάλαβε την υπερβολή των όσων λέγονταν (και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι άνθρωποι δεν έχουν εγωισμό) και χαίρομαι επίσης που την γνώρισες και κατάλαβες ότι τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως τα φαντάζεσαι. Το μόνο που είναι κρίμα είναι πως εφόσον ήταν τόσο γλυκιά κοπέλα και αν εσύ είσαι σόλο, ενώ με τα γλυκά θα μπορούσες να την γνωρίσεις καλύτερα και ποιος ξέρει.. είμαι σίγουρος ότι την στιγμή που την ρώτησες "είσαι σατανίστρια" (στο πολύ περίπου) θα την ξενέρωσες όσο δεν πάει :)

Όπως και να χεις έχεις αναίτιες φοβίες που καλό είναι να καταπολεμίσεις γιατί όσο υπάρχουν τόσο περισσότερα θα βλέπεις (ή θα νομίζεις πως βλέπεις). Φαντάσου δηλαδή να είχες δει στην ζωή σου αυτά που έχω δει (η νόμίζω πως έχω δει) εγώ... ;) Το να ξεχάσεις ότι μετακίνησες τα κλειδιά ή το να σε κλέψουν είναι πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή και δεν χρειάζεται να τους δίνουμε μεταφυσικές διαστάσεις.