ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!!! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!!! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

16/09/2003, 21:50:17
θα συμφωνησω :))))))

μου αρεσουν οι σκεψεις σας ,με καλυπτουν πληρως,σας ευχαριστω:))

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

17/09/2003, 00:28:56
ο έρωτας είναι ζωή, είναι και θάνατος...
ο έρωτας είναι αναγέννηση, και η αναγέννηση έρχεται σαν αποτέλεσμα του θανάτου.
θάνατος σε κάτι που υπήρχε πριν και που δίνει την θέση του σε κάτι άλλο...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

DestinyΜέλος
17/09/2003, 13:38:35
quote:

..μην ερωτεύεσαι το τέλειο, γιατί μπορεί να μην το βρεις ποτέ!
ερωτέυσου κάτι ατελές, και κάνε το αντικείμενο του έρωτά σου τέλειο με την αγάπη και τον έρωτα, που θα του προσφέρεις!

λιλιθ, ...λιλιθ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δεις τους ανθρωπους οπως πραγματικα Ειναι
...πρεπει να τους αγαπας διχως ορους!
Αν δεν το κανεις αυτο δεν θα σου αποκαλυφθουν Ποτε
...και θα τους εχεις χασει για παντα !

κοχυλιΝέο Μέλος
17/09/2003, 18:37:55

The last possible deed is that which defines perception itself, an invisible golden cord that connects us: illegal dancing in the courthouse corridors. If I were to kiss you here they'd call it an act of terrorism--so let's take our pistols to bed & wake up the city at midnight like drunken bandits celebrating with a fusillade, the message of the taste of chaos.

No, listen, what happened was this: they lied to you, sold you ideas of good & evil, gave you distrust of your body & shame for your prophethood of chaos, invented words of disgust for your molecular love, mesmerized you with inattention, bored you with civilization & all its usurious emotions.
There is no becoming, no revolution, no struggle, no path; already you're the monarch of your own skin--your inviolable freedom waits to be completed only by the love of other monarchs: a politics of dream, urgent as the blueness of sky.

Πολλά φιλιά από ένα καινουργιο μέλος..Ελπίζω να υπαρχει χώρος στην παρεα σας για ένα κοχύλι.

17/09/2003, 21:33:44
φυσικα και υπαρχει χωρος:)))))))))))))))

εκανα μεταφραση του κειμενου που παρεθεσες , απο το systran,ετσι ωστε να το διαβασουμε ευχαριστα:))))))

Η τελευταία πιθανή πράξη είναι αυτή που καθορίζει την αντίληψη η ίδια, ένα αόρατο χρυσό σκοινί που μας συνδέει: παράνομος χορός στους διαδρόμους δικαστηρίων. Εάν επρόκειτο να σας φιλήσω they'd εδώ το καλέστε μια πράξη της τρομοκρατίας -- έτσι πάρτε τα πιστόλια μας στο κρεβάτι & ξυπνήστε επάνω την πόλη στα μεσάνυχτα όπως τους μεθυσμένους ληστές που γιορτάζουν με ένα τουφεκίδι, το μήνυμα της προτίμησης του χάους. Όχι, ακούει, τι συνέβη ήταν αυτό: είπαν ψέματα σε σας, σας πώλησαν ιδέες καλός & κακός, σας έδωσαν τη δυσπιστία του σώματός σας & η ντροπή για το prophethood χάους σας, λέξεις της αποστροφής για τη μοριακή αγάπη σας, σας γοήτευσε με την απροσεξία, σας τρύπησε με τον πολιτισμό & όλες τις usurious συγκινήσεις της. Δεν υπάρχει κανένας να γίνει, καμία επανάσταση, καμία προσπάθεια, κανένα μονοπάτι ήδη είστε ο μονάρχης του δέρματός σας -- η απαραβίαστη ελευθερία σας περιμένει να ολοκληρωθεί μόνο από την αγάπη άλλων μοναρχών: μια πολιτική του ονείρου, επείγουσα ως blueness του ουρανού.

προσπαθησα,το αποτελεσμα απο το systran,δεν ειχε και τελεια αποτελεσματα,θα δοκιμασω με το ultrex χαααχαα:))))

μονος μου σχολιαζω,μονος μου γελαω,θα μου περασει,δεν ειναι τιποτα :)))))))))))))))))

Edited by - manos on 17/09/2003 21:37:49

κοχυλιΝέο Μέλος
18/09/2003, 02:53:50

Μανο μου νασαι καλα και σ'ευχαριστω πολυ για τη μεταφραση.Εγω δεν το τολμησα γιατι δεν εμπιστευομαι τα αγγλικα μου για να μεταφρασω τετοια κειμενα Ομως εσυ τα πηγες μια χαρα και σ'ευχαριστω. Μονο που δεν μου ειπες τη γνωμη σου για το συγκεκριμενο αποσπασμα. Καταρχην ξερεις απο ποιο βιβλιο το δανειστηκα? Γνωριζεις το Τ.Α.Ζ?
Οπως και ναχει σ'ευχαριστω για την μεταφραση. Το καταχαρηκα που ειχα την ευκαιρια να το διαβασω στα ελληνικα!!!!!
Κοχυλι

Κοχυλι

18/09/2003, 04:57:33
quote:

ο έρωτας είναι ζωή, είναι και θάνατος...
ο έρωτας είναι αναγέννηση, και η αναγέννηση έρχεται σαν αποτέλεσμα του θανάτου.
θάνατος σε κάτι που υπήρχε πριν και που δίνει την θέση του σε κάτι άλλο...

Δε θα συμφωνήσω...Ο έρωτας είναι ζωή, ο ερωτευμένος είναι ένας αναγεννημένος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια-ζωή. Όταν πάψει να είναι έτσι, όταν δεν είναι ερωτευμένος δεν είναι γιατί ο έρωτας πέθανε.
Ο έρωτας δε μπορεί να πεθάνει. Ο έρωτας είναι εκ φύσεως δημιουργικός. Αυτό που θεθαίνει είναι η αίσθηση που έχουμε οτι πλέον δεν είμαστε ερωτευμένοι.
Αυτό πολλές φορές είναι τόσο βαρύ και ασήκωτο για το συναισθηματικό μας κόσμο που αυτόματα και ίσως αστόχαστα, βιάζεται να κρίνει την παύση του έρωτα ώς θάνατο.
Θάνατος υπάρχει, κάτι μέσα πέθανε, κάτι έχει σβήσει, αλλά δεν είναι ο έρωτας που πέθανε.
Ο έρωτας έχει μόνο μια υπηρεσία να εκτελέσει.
Έρχεται να ρίξει τα βέλη του και ήδη πριν καταλάβουμε οτι είμαστε ερωτευμένοι, αυτός έχει φύγει.
Αυτό που πέθανε μέσα μας είναι ή ανακάλυψη της πραγματικότητας...
είναι η ανακάλυψη του οτι έχει φύγει η "μέθη" του έρωτα, οι "αντίπαλοι" -επιτρέψτε μου να ονομάσω έτσι τους ερωτευμένους γιατί ανταγωνίζονται στην γοητεία- έχουν εναποθέσει και τις τελευταίες μάσκες τους και πλέον έχουν αποκαλυφθεί πολλά νεώτερα στοιχεία που μας κάνουν να δυσανασχετούμε και να αμφισβητούμε το γεγονός οτι κάποτε είμασταν ερωτευμένοι με αυτό το άτομο.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 18/09/2003 05:04:04

18/09/2003, 09:03:00
καλημερουδια:)))))))))))))))))))))))

κοχυλι ,οχι δεν εχω ιδεα τι ειναι τα αρχικα που παραθετεις...,οπως επισης και το βιβλιο απο οπου εχεις δανειστει το αποσπασμα.:)

καλη και ομορφη η προσπαθεια σου ,ειμαι σιγουρος πως εχεις πολλα να προσφερεις απο τα δικα σου πιστευω επι του θεματος:)))))))))

θα συμφωνησω με τα οσα ανεφερες ,οπως τα ανεφερες reptilesalonica.

Edited by - manos on 18/09/2003 09:07:36

BRAINSTORMΜέλος
29/09/2003, 03:10:26
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ.ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΓΙΟΥΟΥΟΥΧΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

piece love unity & respect

29/09/2003, 03:19:59
Σου εύχομαι να μη το συνειδητοποιήσεις ποτέ φίλε Brainstorm...
Μόνο να το οσφρίζεσαι τρελλά!!!

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you