- Ανεξήγητη εμπειρία... έζησε κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
όπως κατάλαβες εγώ πιστεύω την κοπέλα αλλα έχει ξεκινήσει να
δημιουργείται η πεποίθηση οτι όποιος εδω μέσα δεν αναφέρει όνομα
τότε αυτό που λέει είναι ψέμματα, και ότι παράξενο νοιώσει είναι
για γέλια. Συμφωνείς ?
υπαρχουν και αλλα κενα στην μαρτυρια
1)ο νεαρος ειδε το φως και εκεινη την βραδια
2)η κοπελα οταν βγηκε εξω απο το σπιτι ειδε στον ουρανο κοκκινα συνεφα
αφου ηταν 02.00 το βραδυ πως καταφερε να δει το χρωμα που ειχαν τα συνεφα
και πως με συνεφια ειδε ο νεαρος το φως
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 08/09/2006 12:59:39
ALOS δεν το κατάλαβα γι΄αυτό σου έγραψα να προσέχεις τις εκφράσεις σου. Ακριβώς επειδή διαπιστώνω αυτό που αναφέρεις και δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε ανθρώπους να νοιώθουν άβολα θεώρησα καλό να σου γράψω.
Ευχαριστώ για την εξήγηση που μου έδωσες και ζητώ συγγνώμη για το μήνυμά μου.
εγώ ευχαριστώ που υπάρχει ενεργή παρέμβαση επι των αμφισβητούμενων
θεμάτων, που μπορεί να πάρουν άλλη δυσάρεστη τροπή.
Αγαπητή escape δεν ξέρω αν βοηθάνε οι συζητήσεις αυτών των ανθρώπων
http://www.talkaboutsleep.com/message-boards/viewtopic.php?t=8871&sid=a7bad7abadab01a17b0d65e6fea661a6
http://www.hppdonline.com/board/viewtopic.php?p=32160&sid=e0c0cffb0939ebaba0dafcbd49b3b20e
quote:
αφου ηταν 02.00 το βραδυ πως καταφερε να δει το χρωμα που ειχαν τα συνεφα
και πως με συνεφια ειδε ο νεαρος το φως
Συντοπίτη, έτσι όπως το θέτεις, αφού είναι βράδυ, πως είναι δυνατό να είδε καν τα σύννεφα;;! –Αλλά δεν είμαι δικηγόρος της escape.
Άλλωστε ήδη έχω επισημάνει κάτι...
Ας αφήσουμε λιγάκι τη ροή να κυλήσει και βλέπουμε...
http://www.talkaboutsleep.com/message-boards/viewtopic.php?t=8871&sid=a7bad7abadab01a17b0d65e6fea661a6
http://www.hppdonline.com/board/viewtopic.php?p=32160&sid=e0c0cffb0939ebaba0dafcbd49b3b20e
[/quote]
( ΑLos?
Πραγματικά σε ευχαριστώ, στο δευτερο link ομως βγαζει error!και παλι ομως σε ευχαριστώ πολυ! )
------
Η αληθεια είναι πως εγραψα θεμα σε αυτο το φορουμ γιατι πιστευα πως οι περισσοτεροι θα κατανοουσαν καποια τετοιου ιδος κατασταση και ισως να χε περασει και καποιος αλλος κατι τετοιο παρομοιο... ομως ειδα πως οι περισσοτερες απαντησεις ηταν απαντησεις αμφιβολιας μηπως κανω πλακα.Ποιος ο λογος να κανω πλακα?και ειπα και παραπανω οποιος εχει ορεξη για πλακα καλητερα να μην απανταει στο θεμα. εμενα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να βγαλω μια ακρη. Ποιος ο λογος να μπαινετε σε ενα τετοιο φορουμ αν δεν περνετε τετοιες καταστασεις στα σοβαρα?Αν σας φενετε κατι παραλογο και αστειο, μην απαντατε! Την επομενη φορα που θα συμβει κατι παρομοιο σε καποιον(που για να συμβει κατι παραλογο,παρονοικο,αφυσικο, λογικα αυτος ο καποιος δεν θα βρισκετε και σε καλη ψυχολογικη κατασταση),αφου θα χει διαβασει τις απαντησεις που δινετε, θα φοβατε να το γραψει ακομη και σε ενα τετοιου ειδους φορουμ για να βρει ''λυση''. Θα προτειμαει να σωπασει για παντα.
Οσο για τα συνεφα, ειπα ηταν κοκκινα γιαυτο και φενοντουσαν, αν και πολλες φορες συμβαινει να χει πολυ φεγγαρι εξω και να διακρινοντε τα συνεφα και χωριςς να ναι κοκκινα!
Την λαμψη που ειδε ο φιλος μου στο σπιτι του, να ερχετε και να φευγει γρηγορα , γινοταν να την δει γιατι τα συνεφα δεν καλιπταν ολο τον ουρανο αλλα ηταν αραια... αλλιως λογικα αν ηταν πυκνα και μαζεμενα , θα χε βρεξει, και οπως ειπα ακομα δεν εχει βρεξει, και ετσι θα δικαιολογουσα και το χρωμμα τους αφου θα ταν ισως απο κοκκιχωμα!
Και κατι ακομα, ο φιλος μου μενει σε αλλη περιοχη απο μενα, ισως εκει να μην ειχε καν συνεφα!μεχρι να ερθει ειχα βγει εξω οπως ειπα παραπανω για να βλεπω ανθρωπους γιατι φοβομουν μονη μου.
εγώ προσωπικά τέτοια εμπειρία δεν είχα ποτέ και ούτε έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο. όμως αφού όπως λες το ίδιο ένιωσαν και άτομα σε διαφορετική περιοχή από τη δική σου (και με το δεδομένο ότι δεν μένεις σε μια μεγαλούπολη με πολλά κέντρα υγείας και νοσοκομεία), ίσως μια επίσκεψή σου στο νοσοκομείο να σε διαφώτιζε αν και άλλα άτομα ένιωσαν έτσι εκείνο το διάστημα. σίγουρα αν ήταν κάτι μαζικό θα το έχουν συγκρατήσει τα άτομα του νοσηλευτικού προσωπικού γιατί θα τους έκανε εντύπωση.
θα σου πρότεινα να πας μια βόλτα από κει, καλήτερα παρέληψε τα περί φωτός κλπ για ευνόητους λόγους, και ψάρεψε να δεις μήπως μάθεις κάτι παραπάνω.
το πιο φυσιολογικό θα ήταν πως άν και άλλα άτομα ένιωθαν έτσι περίεργα και με το σκεπτικό πως λίγοι μπαίνουν σε φορουμ σαν αυτό, βοήθεια θα ζητούσαν από το γιατρό.
καλά αποτελέσματα λοιπόν.
Το εχω δει πολλες φορες!

1)δεν θα φαινονται τα αστρα
2)αν εχει φεγγαρι θα φωτιζει ειτε μεσα απο συνεφα αν ειναι καλυμενο
η θα φωτιζει τα συνεφα που θα ειναι γυρο του
quote:
Η αληθεια είναι πως εγραψα θεμα σε αυτο το φορουμ γιατι πιστευα πως οι περισσοτεροι θα κατανοουσαν καποια τετοιου ιδος κατασταση και ισως να χε περασει και καποιος αλλος κατι τετοιο παρομοιο... ομως ειδα πως οι περισσοτερες απαντησεις ηταν απαντησεις αμφιβολιας μηπως κανω πλακα.
συγνωμη που εχουμε αμφιβολιες
quote:
Ποιος ο λογος να κανω πλακα?
μα για να περασεις την ωρα σου
quote:
και ειπα και παραπανω οποιος εχει ορεξη για πλακα καλητερα να μην απανταει στο θεμα.
αν η αμφιβολια ειναι για σενα πλακα
τοτε δεν ξερεις τι θα πει ανταλαγη αποψεων
quote:
Ποιος ο λογος να μπαινετε σε ενα τετοιο φορουμ αν δεν περνετε τετοιες καταστασεις στα σοβαρα?
για να παρω μια κατασταση στα σοβαρα πρεπει να μου δειξει το ατομο που γραφει την κατασταση οτι οι αμφιβολιες μου δεν εχουν βαση
και λυπαμε αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω πιστει οτι τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα παρουσιαζεις
quote:
Αν σας φενετε κατι παραλογο και αστειο, μην απαντατε!
τοτε καλο θα ηταν να γραψεις στο εισαγωγικο σου μηνυμα
<<οσοι εχουν αμφιβολιες να μην απαντησουν
θα απαντω μονο σε οσους δεχτουν οτι τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα γραφω>>
στην τελικη το μηνυμα σου δεν μου φαινετε ουτε παραλογο ουτε αστειο
απλα δεν ειναι πιστευτο τουλαχιστον οχι ακομη
quote:
Οσο για τα συνεφα, ειπα ηταν κοκκινα γιαυτο και φενοντουσαν,
και πουα με μοβ βουλες να ηταν απ οτην στιγμη που ειναι σε καποιο αλφα υψος στις 02.00 το βραδυ δεν προκεται να δεις το χρωμα
quote:
αν και πολλες φορες συμβαινει να χει πολυ φεγγαρι εξω και να διακρινοντε τα συνεφα και χωριςς να ναι κοκκινα!
στην δικη σου περιπτωση ειχε φεγγαρι η οχι;
quote:
Την λαμψη που ειδε ο φιλος μου στο σπιτι του, να ερχετε και να φευγει γρηγορα , γινοταν να την δει γιατι τα συνεφα δεν καλιπταν ολο τον ουρανο αλλα ηταν αραια...
αρκετα βολικο δεν νομιζεις;;
quote:
αλλιως λογικα αν ηταν πυκνα και μαζεμενα , θα χε βρεξει, και οπως ειπα ακομα δεν εχει βρεξει, και ετσι θα δικαιολογουσα και το χρωμμα τους αφου θα ταν ισως απο κοκκιχωμα!
δεν ειναι απαραιτητο οτι οταν ειναι πυκνα βρεχει
quote:
Και κατι ακομα, ο φιλος μου μενει σε αλλη περιοχη απο μενα, ισως εκει να μην ειχε καν συνεφα!
το βολικο που λεγαμε
αλλα εδω μας βγαινει ενα ακομη προβληματακι
ο φιλος σου μενει σε αλλη περιοχη αλλα η επιροη που του ασκητε απο το α.τ.ι.α.=αγνωστης ταυτοτητας ιπταμενο αντικειμενο
ειναι τοσο υσχυρη που επιρεαζει και εσενα
ενω δεν επιρεαζει τους αλλους μεσα σε αυτην την περιοχη
quote:
μεχρι να ερθει ειχα βγει εξω οπως ειπα παραπανω για να βλεπω ανθρωπους γιατι φοβομουν μονη μου.
δεν το ξεχασα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Υ.Γ.
Είναι κρίμα να μετατραπεί το θέμα σε ένα ακόμα flame.
σεβαστές οι απόψεις σου, αλλα δεν σεβάστηκες και την άποψη του μέλους
escape, που ήταν όποιος δεν με πιστεύει, να μήν συνεχίσει να απαντάει.
(μπορούσες απλά να διαβάζεις). Δέν υπάρχει απαγόρευση μήν το πάρεις
αλλιώς, αλλα σεβασμός για την άποψη ενός ανθρώπου. Θα μπορούσε να
έλεγε είδα τον Έλβις χθές και κατέβηκε απο μιά ιπτάμενη Κάντιλακ,
φορώντας τα μπλέ του τα παπούτσια με τη ρίγα τη λαδί, αλλά εκεί δεν
θα απαντούσες, γιατί θα ήξερες οτι η πλειονότητα δεν θα την πίστευε
άρα εσύ δεν θα είχες να κάνεις κάτι για να συνεισφέρεις στην φώτιση
της αλήθειας, αφού για όλους θα ήταν ηλίου φαεινότερον. Αλλα με την
εσωτερική σου στάση να επιμείνεις να απαντήσεις ώς σκεπτόμενο όν,
φούλ απο επιχειρήματα δεν σε κάνει ούτε περισσότερο σκεπτόμενο (που
είσαι δεν έχω καμία αμφιβολία - και ιδιαίτερα οξυδερκή θα έλεγα),
ούτε περισσότερο υπερασπιστή της αλήθειας, όταν για κάποιον αυτή,
συμπορεύεται με τον σεβασμό, του εαυτού του πάνω απ'όλα.
Σίγουρα υπάρχει ανωνυμία εδώ, αλλα πολύ εύκολα οι μάσκες πεφτουν όταν
βρεθούμε μαζί, αύριο σε κάποια συγκέντρωση και όλοι θα αποκτήσουμε
όνομα και επώνυμο. Βλέπεις υπάρχουν δεκάδες μέλη εδώ που συνεχίζουν
χρόνια να υπάρχουν, και δεν είναι διάτοντες αστέρες, που διατείνουν,
μια άποψη και φεύγουν, του στύλ "Είδα ένα ούφο" και δεν ξανα-απαντάνε,
αφήνοντας μόνο εντυπώσεις.
Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση ώς προς την αληθοφάνεια είναι η
εσωτερική της ανάγκη να το μοιραστεί, και να ψάξει ΤΙ ήταν αυτό, και
άν ήταν ΚΑΤΙ σαν αυτό, που με κάνει να την πιστεύω για αυτό που
έννοιωσε, όχι για αυτό που ΛΕΓΕΤΑΙ οτι έννοιωσε. Έχει διαφορά.
Το trailing vision είναι κοινό σε ανθρώπους, με υπερευαισθησία,
σε συγκεκριμένα φάρμακα, και καταστάσεις, καθώς όμως αυτή η
υπερευαισθησία, συνοδεύεται απο αντίστοιχη ευαισθησία σε ακοή,
(μαχητικά, αέρηδες), κλπ. είναι πολλές φορές πρόδρομος κάποιων
άλλων ασθενειών. Η συμβουλή της pyramid ήταν απο της καλύτερες,
θα έλεγα, καθώς βάζοντας διάφορα "παράλογα" πράγματα σαν εξήγηση,
μπορούμε να χάσουμε την πιο λογική, οπου θα μπορούσε να είναι
κάτι πιο απλό. Απο κεραίες τηλεφωνίας πχ. μέχρι οτιδήποτε.
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ είναι οτι μιλάμε για παραπάνω απο 1 ή δύο άτομα.
που είχαν τα ίδια συμπτώματα και αυτό είναι ανησυχητικό άν είναι,
δωσμένο ακριβώς έτσι.
Τώρα ως προς τα σύννεφα που λές
quote:
και πουα με μοβ βουλες να ηταν απ οτην στιγμη που ειναι σε καποιο αλφα υψος στις 02.00 το βραδυ δεν προκεται να δεις το χρωμα
Ότι ώρα και άν είναι τα σύννεφα θα φαίνονται στον ουρανό. Δέν
χρειάζεται επιστημονική ανάλυση ούτε μπορώ να καταλάβω την
επιμονή σου για το αντίθετο.