- Θελω μηχανάκι .......αλλα....KYMCO SPYKE η Vespa? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
εχω ψαξει παντού ..αλλα πουθενά δεν μπορώ να μάθω αυτα που θέλω !!!
Λοιπόν λάτρεις της μηχανής ...θέλω να μου προτείνεται ..το καλύτερο η βεσπάκι η παπάκι ...γιατί δεν βγάζω ακρη
Εχω στο μυαλλό μου 2 ...το ενα ειναι της KYMCO SPYKE η το PEOPLE 125
Που ειναι Βέσπα ..ποιο ειναι καλύτερο από τα 2? το παπί ή η βέσπα
Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου δώσει μια γνώμη ..γιατί οπου ρωτάω ...(π.χ. σήμερα ρώτησα εναν αντιπρόσωπο ασχέτου ..)και μου ειπε οτι τα KYMCO ειναι τα χειρότερα....τρέχα γυρευόπουλος δηλαδί ...
Οποιος εχει κάποια ιδέα...ας μου πει
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Edited by - cat on 09/06/2003 18:28:03
Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε κάποια πεζώ αυτή τη στιγμή.
Και μιας και λέμε για μηχανές...
Πουλάω μια yamaha virago 250.
Σε καλή κατάσταση, καινούργια λάστιχα,καινούργια σέλα (όχι την παλιά την ξεσκισμένη από τα τρία σκυλάκια μου),καινούργιος δίσκος ταχυτήτων, καινούργια αλυσίδα που την άφησα κι αυτή όμως να σκουριάσει σε 3 μήνες... με καμιά 80 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ξέρω, δεν είναι λίγα, αλλά οι μηχανές αυτές, και τελείως χάλι να είναι δεν σε προδίδουν, πόσο μάλλον εάν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.
Και αρκετά καλή τιμή βέβαια...
Ξέρετε, μαζέυω λεφτά για μια επέμβαση.
Επέμβαση στην τοπική αντιπροσωπεία της yamaha, για να πάρω μια καινούργια.
Οσοι πιστοί προσέλθετε!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
...μην τα θέλω και όλα δικά μου...η R1 πρέπει να περιμένει λιγάκι...!!!
τι εννοείς ?
Ειχα βάλει στο μάτι ενα βεσπάκι πεζό...looxor 125 ...αλλά ηταν πανάκριβω //γυρω στα 2280 euro
Αν εχεις κάποια πρόταση ...κατέθεσε την ..και βλέπουμε ..![]()
Ευχαριστώ ...αν και δεν με περνετε στην σπηλιά μαζί σας ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε; Καμιά βολτίτσα στη σπηλιά;
Τωρα που θα πάρεις το σκουτεράκι, θα πηγαίνεις και μόνη σου. Αν και θα τα ψιλοφτύνει στο χωματόδρομο, αλλά μάλλον θα το παρκάρεις και θα συνεχίζεις με τα πόδια. Εύχομαι μόνο μην το κλέψει κανα βριλ...
Λοιπόν, το σχετικά εύκολα αναφέρεται σε μεταχειρισμένα σκουτεράκια. Αλλά απ'ότι ειδα εσύ στοχεύεις σε καινούργιο.
Χμ, καινούργιο. Καινούργιο είχα πάρει κι εγώ το πρώτο μηχανάκι μου -σκουτεράκι- και σε 3 χρόνια το είχα καταντήσει παλίο. Η αδελφή μου δε, βρήκε ένα piaggio 150 κυβικών ελαφρώς μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση, και είναι τζάμι. Στα 3/4 της αρχικής τιμής. Αυτό που λέμε ευκαιρία... Σου εύχομαι να χτυπήσεις μια τέτοιαν.
Οχι δίχρονο, θα βαρεθείς να πληρώνεις βενζίνη. Και μετά αν θες να το πουλήσεις είναι πιο δύσκολο. Απλά τα δίχρονα τρέχουν πιο πολύ και υποτίθεται κοστίζει λιγότερο το σέρβις τους, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το κόστος της παραπάνω βενζίνης είναι σημαντικότερο.
Οπως σου είπα μπορώ να σου βρω κάποιο πεζό στα 125 μεταχειρισμένο, έτσι για αρχή. Μπορείς κι εσύ αν θέλεις να κοιτάς αγγελίες, να πας και σε κανένα μαγαζί (συνήθως έχουν και κάποια πολύ καλά μεταχειρισμένα...κοίταξε στη Μηχαλακοπούλου), μπας και σου τύχει κάποια καλή ευκαιρία. Για kymco δεν το συζητώ βέβαια.
αυτή...που τα κατάφερε!
Edited by - amalia on 02/06/2003 22:09:50
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

Cat θα σου πρότεινα μια DUCATI Supersport 1000 DS, πιστεύω ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου….

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 08/06/2003 21:27:49
quote:
Η αδελφή μου δε, βρήκε ένα piaggio 150 κυβικών ελαφρώς μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση, και είναι τζάμι. Στα 3/4 της αρχικής τιμής. Αυτό που λέμε ευκαιρία...
Αμαλία, τό είχα πάρει 680.000 ενώ αρχικά κόστιζε 1.200.000. Δηλαδή στο 1/2 και όχι στα 3/4 της τιμής.
το λέω αυτό γιά να σου πω cat ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά αν δεν ψάχνεις εντελώς καινούργιο μηχανάκι. αν θες, μπορώ να σου δώσω πληροφορίες γιά το πως πήρα το δικό μου, οπότε, αν είναι κάτι που να σ ενδιαφέρει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με email.
ελπίζω κάπως να βοήθησα την κατάσταση
Το καλύτερο ‘όχημα’ για τον δρόμο προς την σπηλιά γλυκιά μου γατούλα.

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια ...!!!!
Λίλιθ ..καλή η ιδέα του μεταχειρισμένου ...αλλά ειδα κάποια και ειχαν γρατζουνιές κλ.. λέω αφού ειναι η πρώτη μου αγορά ...να πάρω κάτι σε καινούργειο ...ειναι αλλη αισθηση ...
ευχαριστώ παντως ...![]()
![]()