ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

neinta30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
farfallaΝέο Μέλος
04/07/2005, 02:07:58
Ws pneumata pou eimaste ston plenhth gh,einai logiko na sumbainei ena mperdema metaksu mas.H dunamh ths energeias pou uparxei trigurw mas kai pou ekpempetai apo ka8enan diaforetika prokalei se allous parais8hseis kai se allous gegonota.Auto eksartatai apo thn pneumatikh dunamh tou ka8enos...Egw otan hmoun 15 xronwn,ksaplwsa ena bradu kai me to pou akoumphsa to krebati me plakwse sto sth8os ena baros to opoio prolaba kai to eida...Htan morfh nuxteridas pou me thn kinhsh ths mou milhse...Kai omws,otan auto sumbainei se kapoion de ginetai tuxaia...kapoios logos uparxei...Auto mono tou to ka8e pneuma to anakaluptei...Sigoura kapoia stigmh to kanei.Egw loipon twra pou eimai 26 xronwn kserw oti to sth8os mou to plakwnei kati allo kai oxi nuxterida pia.8a gelasete alla einai petalouda me neraida mazi...8elw na pw oti gia mena h mora den einai panta kati kako...Makari na to blepei kai kapoios allos auto etsi...
mariha2912Μέλος
04/07/2005, 17:31:25
ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ,ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
sentnaΝέο Μέλος
04/07/2005, 18:00:25
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ....ΑΠΛΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ....
16/07/2005, 16:32:45
Love Cats μια φιλική συμβουλή:
Απομάκρυνε τον καθρέπτη από το οπτικό πεδίο του κρεββατιού σου ή κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς να τον σκεπάζεις με ένα ύφασμα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Dr4g0nΝέο Μέλος
20/07/2005, 13:05:02
gia sas..tha ithela na sas euharistiso gia to forum poli exipiretiko ki endiaferon me voithise poli se kapia themata san: pou imouna mikros ida ton demona enopion mou na me kali na pao pio konta kati me pieze na pao to polemousa den mporousa na miliso na kounitho san na mou pire ton elenho tromahtika to iha mesa mou gia 7 hronia mehri pou diavasa pola ki katalava oti ola ginonte me ti dinami tou mialou ida kiala pola o tropos na ta nikisis pisteuo oti einai na min niothis fovo..einai i dinami tou mialou pou ta kani auta? i kati alo? epidi asholithika me voudismo,karma,white magic ki anakalipsa ena neo kosmo ta magia iparhoun pantou gia paradigma.kathe hrono pou ta pedia kanoun birthdays kanoun mia euhi ki svinoun ta keria ki an i euhi einai apo kardia,ki to pisteui tha pragmatopiithi,ki stis eklisies paromio, k.a.. ki me tin filenada mou imaste se mia paraxeni empiria ehoume ta idia matia asinithisto prasino me mple kai imaste entolos i idioi oti ekana sti zoi mou ta ekane ki ekini oti po to leei ki ekini ala meta anakalipsa oti asholite me magia san emena ala einai se pio psilo epipedo. to katalava me ta dora pou mou prosferne pou merika hrisimopiounte se spells opos kristala, filahta pou mou ipe oti einai gia tihi ki mia mera mono pou ta angixa me pisti ki kardia piga ekso kati me kalouse ki vrika pola leuta sto dromo etihe na vro 5 fores leuta se diaforetikous dromous.ala meta den xana asholithika me auta pisteuontas oti ta hrisimopiise se spells opos diavasa se love spell pou ta tools Needed for the spell are a red candle and a crystal ego den kano spells k.a epidi meta ta pleronis den mporeis na alaksis ti mira tou alou erhonte kaka se sena meta an den petihi only indians have the power for that opos pou maheronounte ki den niothoun entelos tipota auto to petihenoun kanontas nisties proseuhes k.a..iparhi kamia exigisi gia ola auta ta gegonota?iparhoun ola sauto ton kosmo san theoi etc i ta kani ola i dinami tou mialou?auta iha na po sas euharisto..

john

ΝεραιδαΝέο Μέλος
10/08/2005, 02:26:59
δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο κι ευχομααι να μη μου συμβει.θελω ομως να σας διηγηθω 3 περιστατικα που συνεβησαν σε καποια κοντινα μου προσωπα.ενας φιλος μου ειχε αυτη την ακινισια κ την πιεση στο στηθος συνοδευομενα απο πανικο γιατι δεν μπορουσε να φωναξει.το απεδωσε αργοτερα σστην υππερβολικη κουραση.
ενας αλλος φιλοσ μου μου διηγηθηκε την εξης ιστορια: εμενε στο σπιτι με την αδερφη του για λιγες μερες.οι γονεις τοθσ ειχαν παει διακοπες.25χρονων αφτοσ τοτε 17 η αδερφη του.ειχε γυρησει βραδυ απο φιλικο σπιτι .η αδερφη του θα κοιμοταν αλλου.οπως ηταν ανασκελος στο κρεβατι ακουσε θορυβο βηματων στην ξυλινη σκαλα του σπιτιου.(σαν καποιος να ανεβαινε).κι αφου ''ανεβηκε'' αυτος ο καποιος τη σκαλα ,μετα παλι ησυχια.νομιζωντας πως ηρθε τελικα η αδερφη του σπιτι φωναξε:ελα σε καταλαβα βρε ηληθια!'' μα παλι ησιχια.φωναξε μερικες φορες ακομη μα τιποτα.επιχειρησε τοτε να σηκωθει για να κοιταξει μα δεν μπορουσε να κουνηθει κ τοτε πανικοβληθηκε.ενοιωσε ενα βαρος πανω του.προσπαθησε να πει τοτε:ιησους χρηστος νικα μα ολες τις φορες εβγενε απ το στομα του η λεξη ''διαβολος''.και τοτε μπροστα του ειδε ενα ασπρο εκτυφλωτικο φως πολυ ομορφο που παρομοιο του δεν εχει ξαναδει.ακουγε μια γυναικεια φωνη να φωναζει τονομα του.ενοιωσε πολυ αναλαφρος και ενοιωσε να βγαινει εξω απ το σωμα του.παρακαλαγε το Θεο να μινει στο σωμα του.ολα αυτα τα διεκοψε η καμπανα της εκκλησιας που ειναι διπλα στο σπιτι του και επανηλθαν ολα.
και η τριτη ιστορια ειναι για μια φιλη που ενοιωθε πιεση στο στηθος ,δεν μπορουσε να κουνησει και να φωναξει(ανασκελα ηταν) και εβλεπε καποιον με τιν ακρη του ματιου της στο παραθυρο που ηταν πισω απ το κεφαλι της.με τη μονη διαφορα πως εκεινη, μου ειπε πως καποιες ωρες πριν ξαπλωσει, επεξε κατι σαν παιχνιδι με ενα μεγαλο κλειδι και τη βιβλο νομιζω που καλεσαν καποιον... κατι... δεν θυμαμαι, και δεν την ξαναρωτησα...
βγαζετε καμια ακρη ρε παιδια???

πες μου ποιον θαχεις να τα λες...

ΝεραιδαΝέο Μέλος
10/08/2005, 02:30:13
δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο κι ευχομααι να μη μου συμβει.θελω ομως να σας διηγηθω 3 περιστατικα που συνεβησαν σε καποια κοντινα μου προσωπα.ενας φιλος μου ειχε αυτη την ακινισια κ την πιεση στο στηθος συνοδευομενα απο πανικο γιατι δεν μπορουσε να φωναξει.το απεδωσε αργοτερα σστην υππερβολικη κουραση.
ενας αλλος φιλοσ μου μου διηγηθηκε την εξης ιστορια: εμενε στο σπιτι με την αδερφη του για λιγες μερες.οι γονεις τοθσ ειχαν παει διακοπες.25χρονων αφτοσ τοτε 17 η αδερφη του.ειχε γυρησει βραδυ απο φιλικο σπιτι .η αδερφη του θα κοιμοταν αλλου.οπως ηταν ανασκελος στο κρεβατι ακουσε θορυβο βηματων στην ξυλινη σκαλα του σπιτιου.(σαν καποιος να ανεβαινε).κι αφου ''ανεβηκε'' αυτος ο καποιος τη σκαλα ,μετα παλι ησυχια.νομιζωντας πως ηρθε τελικα η αδερφη του σπιτι φωναξε:ελα σε καταλαβα βρε ηληθια!'' μα παλι ησιχια.φωναξε μερικες φορες ακομη μα τιποτα.επιχειρησε τοτε να σηκωθει για να κοιταξει μα δεν μπορουσε να κουνηθει κ τοτε πανικοβληθηκε.ενοιωσε ενα βαρος πανω του.προσπαθησε να πει τοτε:ιησους χρηστος νικα μα ολες τις φορες εβγενε απ το στομα του η λεξη ''διαβολος''.και τοτε μπροστα του ειδε ενα ασπρο εκτυφλωτικο φως πολυ ομορφο που παρομοιο του δεν εχει ξαναδει.ακουγε μια γυναικεια φωνη να φωναζει τονομα του.ενοιωσε πολυ αναλαφρος και ενοιωσε να βγαινει εξω απ το σωμα του.παρακαλαγε το Θεο να μινει στο σωμα του.ολα αυτα τα διεκοψε η καμπανα της εκκλησιας που ειναι διπλα στο σπιτι του και επανηλθαν ολα.
και η τριτη ιστορια ειναι για μια φιλη που ενοιωθε πιεση στο στηθος ,δεν μπορουσε να κουνησει και να φωναξει(ανασκελα ηταν) και εβλεπε καποιον με τιν ακρη του ματιου της στο παραθυρο που ηταν πισω απ το κεφαλι της.με τη μονη διαφορα πως εκεινη, μου ειπε πως καποιες ωρες πριν ξαπλωσει, επεξε κατι σαν παιχνιδι με ενα μεγαλο κλειδι και τη βιβλο νομιζω που καλεσαν καποιον... κατι... δεν θυμαμαι, και δεν την ξαναρωτησα...
βγαζετε καμια ακρη ρε παιδια???

πες μου ποιον θαχεις να τα λες...

10/08/2005, 07:48:54
Πρώτη φορά ακούω να γίνεται η δεύτερη περίπτωση που είπες και να νομίζει οτι είναι Μόρα.
Εμένα μου έτυχε πρόσφατα να μη μπορώ να κουνηθώ και να μιλήσω καθόλου και να νιώθω ένα βάρος στη πλάτη μου, γιατί κοιμόμουν μπρούμυτα.
Δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν, αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

AcayptosΝέο Μέλος
23/11/2005, 17:50:47
Katarxin , kalws sas brika..eimai kainourgios sto forum!!!

Gia tin mora i moni empeiria pou exw einai na dw thn mhtera mou na ths sumbainei. H mhtera mou to pa8ainei apo polu mikri kai mou exei milisei gia to sugkekrimeno fenomeno edw kai kapoia xronia.

Blepei ston upno ths enan mauro antra na anebainei panw ths kai na thn pataei me ta duo podia sto sth8os, me apotelesma na ths prokalei tromeri duspnoia. O tropos pou to antimetwpizei einai na leei to pater hmwn kai na fwnazei ta onomata kapoiwn agiwn. Uphrxan fores pou to antimetwpise eukola, uphrxan kai alles fores pou pragmatika duskoleutike.Apo auta pou mou eixe perigrapsei htan san na ths sunebaine kanonika afou ekeinh thn wra eblepe diafora antikeimena sto dwmatio kai htan topo8ethmena opws ta eixe afhsei prin koimh8ei(px. mia fora eixe afhsei proswrina kati panw sto kalorifer tou dwmatiou kai thn wra pou to epa8e gurise kai eide auto to antikeimeno) Telospantws egw den eixa dwsei idiaiterh shmasia, ospou prin kana 2 mhnes hmoun sto dwmatio twn goniwn mou kai eblepa thn panatha sto champions league(tous goneis mou tous eixe pareo upnos). H mhtera mou koimotan anaskela(oxi mproumita opws polloi aneferan) kai ksafnika arxise na anasanei baria alla egw 8ewrhsa pws roxalize, omws meta apo kana lepto arxise na bogkaei kai anasanei me tromeri duskolia les kai ths eixan fraksei tis anapneustikes odous.

Fobithika kai thn ksupnisa me arketh duskolia, afou thn epiasa kai thn kounisa polu dunata gia kamposa deuterolepta(enw upo kanonikes sun8ikes ksupnaei me mikro8orubous). Ekeinh thn wra htan san laxaniasmeni kai mou ekshghse oti eblepe pali ekeino ton mauro antra na thn pataei.

Einai endiaferon pou kapoioi aneferan pws an den to fobasai feugei, giati h mhtera mou den to fobatai alla to exei gia arketa xronia. Bebaia den to fobatai giati leei pws me thn boh8eia tou 8eou kserei na to antimetwpizei.

ps:thn wra pou to pa8ainei auto adunatei na kanei otidhpote para mono na milaei.

Sumperasma:
Sigoura sumbainei enw eisai se katastash upnou kai as nomizeis pws einai pragmatikothta ekeinh thn wra. Den mporw bebaia na kserw an ontws einai kapoio pneuma-ontothta alla sigoura xtupaei thn wra tou upnou.

afroxilanuiΝέο Μέλος
25/11/2005, 13:31:56
Πήρα το θάρρος να σας εξομολογηθώ μία προσωπική μου εμπειρία που πραγματικά με έχει σοκάρει.
Πρν λίγες μέρες ο πατέρας μου μου είχε μιλήσει για μια σκιά που έρχεται ατον ύπνο και σου παραρηλεί το σώμα. Εγώ χθες βράδυ επειδή είμαι άρρωστη είχα ξυπνήσει από το βήχα. Μετά δεν μπορύσα να κοιμηθώ γιατί σκεφτόμουν αυτά που μου ειπε ο πατέρας μου και φοβόμουν.Τελικά με πήρε ο ύπνος και είδα ένα όνειρο ότι μίλαγα σε μία φίλη μου γι αυτή τη σκιά ξαφνικά ξύπνησα και ασυναίσθητα κοίταξα στον τοίχο και είδα μια σκιά(είχα αφήσει ένα φωτάκι ανοιχτό δίπλα από το κραβάτι μου) Ξαφνικά δεν μπορούσα να κουνηθώ και τα μάτια μου έκλεισαν αλλά η αναπνοή μου δεν είχε κοπεί. Μου είχε πει ο πατέρας μου ότι πρέπει να κάνεις μια απότομη κίνηση αλλιώς μπορεί να πεθάνεις. Τότε σκέφτηκα ότι θέλω να ζήσω και κούνησα το κεφάλι μου και τοτε μπορούσα να κουνηθώ. Μετά από τον φόβο μου δεν με έπαιρνε ο ύπνος και πήγα στο σαλόνι και άνοιξα την τηλεόραση μήπως νυστάξω. Τελικά με πήρε ο ύπνος τότε είδα ένα όνειρο ότι καποιος μου κρατούσε τα χέρια και δε με άφηνε και άκουγα έναν περίεργο ήχο. Μετά ξύπνησα και είχα πάθει το ίδιο πράγμα και δε μπορούσα να κουνηθώ μόνο που αυτή τη φορά δεν είχα δει τη σκιά αλλά ήμουν σίγουρη ότι καποιος μου κρατούσε τα χέρια!! Πάλι κατάφερα να κουνηθώ και επανήλθα!!!!

Τι μου συμβαίνει?
Είναι η γνωστή Μόρα? Αλλά εγώ δεν είδα καμια γριά!!!
Μήπως είναι καθαρά ψυχολογικό αφού το σκεφτόμουν όλο το βράδυ? Βοηθήστε με δεν θέλω να μου ξανασυμβεί!!!