- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

PINK PANTHER SHOW CHARACTERS
SUPERMAN![]()
SPIDERMAN
BATMAN
TRUE LOVE

BELOVED CHARACTERS

TARZAN
SESSAME STREET
THOMAS AND FRIENDS
MAPPET SHOW FULL CAST
FRAGGLE ROCK
Mηπως μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο torrent για να κατεβασω τις περιπετειες του Nils Holgerson?
Παιδικα cartoons ! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!
Για να το θυμηθούμε λίγο αυτό το αριστου΄ργημα...

Με θυμάμαι να το βλέπω τρώγωντας τα λαχταριστά σοκολατομπαλάκια Μαλτίζες...ωραία χρόνια...ρε πο**τη...
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Όταν ξεκίνησα να ψάχνω για αγαπημένα κινούμενα σχέδια δεν περίμενα ότι είμαστε τόσοι πολλοί!!!! Θύελα αναμνήσεων... έχω συγκινηθεί παρα πολύ...
ρώτησε και κάποιος άλλος για το λαγουδάκι που έμενε σε μια ψηλή πολυκατοικία και έκανε τα αυτιά του έλικα για να πετάξει. Αν θυμάμαι καλά το εσωτερικό απο τα αυτιά του ήταν καρό άσπρο και κόκκινο. Επίσης νομίζω ότι όταν άρχιζε το παιδικό το λαγουδάκι έβγαινε από ένα κοιτί με παιχνίδια και όταν τελείωνε έμπαινε πάλι εκεί. δεν το θυμάται κανέις άλλος;;;
θυμάμαι κι ένα άλλο κινούμενο με ένα κοριτσάκι στο δάσος που το έπερνε στο μάρσιπο ένα καγκουρώ. Νομίζω ότι συνδύαζε καρτούν και αληθινές εικόνες.
Αυτά τα θυμούνται και κάποιοι φίλοι μου. αυτό που δεν θυμάται κανείς, μάλλον γιατί δεν μπορώ εγώ να το εξηγήσω καλά είναι το εξής:
1. δύο αδέρφια αγόρι και κορίτσι
2. νομίζω ότι΄δεν είχαν γονείς
3. νομίζω ότι τα φιλοξενούσε ή, αν ισχύει το 2, τα είχε αναλάβει ένας θείος τους.
4. ο θείος ήταν επιστήμονας
5. νομνίζω ότι υπήρχε μία θεία στριμένη.
6. θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα φυτό στην ταράτσα του σπιτιού ή σε κάποιο θερμοκήπιο, που είχε κάτι το ιδιαίτερο και το πρόσεχαν πολύ. τώρα μιλούσε; προερχόταν από το διάστημα; θα σας γελάσω
και κάτι άλλο... θυμάται κάνείς ένα παιδικό που στους τίτλους αρχής κυλούσε ένα αυγό, έσπαγε και έβγαινε ένα κοτοπουλάκι ή ένα παπάκι; έπαιζε ένα χαρακτηριστικό τραγούδι που έλεγε: "Η κότα έκανε τ'αυγό ή το αυγό την κότα;
Σειρά με φανατικό κοινό...

Θυμάστε ότι όλοι οι μαθητές τότε είχαμε το ίδιο ακριβώς look??
Μπλουζάκι μακό, συνήθως μονόχρωμο, τζην, μαύρη ζώνη και παπούτσια σαν αυτά που φοράει ο Ντύλαν στην παρακάτω εικόνα, για να μην πω μάρκα:

σε ένα post δικό μου θα βρείς τους τίτλους από το τραγούδι
της Κάντυ Κάντυ, εννοώ τα λόγια...