ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

Katrina30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/04/2006, 00:04:34

19/04/2006, 01:02:21
SNOOPY

PINK PANTHER SHOW CHARACTERS

SUPERMAN

SPIDERMAN

BATMAN

TRUE LOVE

BELOVED CHARACTERS

TARZAN

SESSAME STREET

THOMAS AND FRIENDS

MAPPET SHOW FULL CAST

FRAGGLE ROCK

dj8raundΝέο Μέλος
19/04/2006, 16:17:34
Καλησπερα παιδια

Mηπως μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο torrent για να κατεβασω τις περιπετειες του Nils Holgerson?

Παιδικα cartoons ! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!

20/04/2006, 13:24:53
Φαντάζομαι οι πιο πολλοί θα έχετε δει το επος του Walt Disney - Fantasia με την καταπληκτική μουσική
Για να το θυμηθούμε λίγο αυτό το αριστου΄ργημα...

Με θυμάμαι να το βλέπω τρώγωντας τα λαχταριστά σοκολατομπαλάκια Μαλτίζες...ωραία χρόνια...ρε πο**τη...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

kalinaΝέο Μέλος
29/04/2006, 15:46:44
Παιδιά καταπληκτικό το topic!!!
Όταν ξεκίνησα να ψάχνω για αγαπημένα κινούμενα σχέδια δεν περίμενα ότι είμαστε τόσοι πολλοί!!!! Θύελα αναμνήσεων... έχω συγκινηθεί παρα πολύ...

ρώτησε και κάποιος άλλος για το λαγουδάκι που έμενε σε μια ψηλή πολυκατοικία και έκανε τα αυτιά του έλικα για να πετάξει. Αν θυμάμαι καλά το εσωτερικό απο τα αυτιά του ήταν καρό άσπρο και κόκκινο. Επίσης νομίζω ότι όταν άρχιζε το παιδικό το λαγουδάκι έβγαινε από ένα κοιτί με παιχνίδια και όταν τελείωνε έμπαινε πάλι εκεί. δεν το θυμάται κανέις άλλος;;;

θυμάμαι κι ένα άλλο κινούμενο με ένα κοριτσάκι στο δάσος που το έπερνε στο μάρσιπο ένα καγκουρώ. Νομίζω ότι συνδύαζε καρτούν και αληθινές εικόνες.

Αυτά τα θυμούνται και κάποιοι φίλοι μου. αυτό που δεν θυμάται κανείς, μάλλον γιατί δεν μπορώ εγώ να το εξηγήσω καλά είναι το εξής:
1. δύο αδέρφια αγόρι και κορίτσι
2. νομίζω ότι΄δεν είχαν γονείς
3. νομίζω ότι τα φιλοξενούσε ή, αν ισχύει το 2, τα είχε αναλάβει ένας θείος τους.
4. ο θείος ήταν επιστήμονας
5. νομνίζω ότι υπήρχε μία θεία στριμένη.
6. θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα φυτό στην ταράτσα του σπιτιού ή σε κάποιο θερμοκήπιο, που είχε κάτι το ιδιαίτερο και το πρόσεχαν πολύ. τώρα μιλούσε; προερχόταν από το διάστημα; θα σας γελάσω

και κάτι άλλο... θυμάται κάνείς ένα παιδικό που στους τίτλους αρχής κυλούσε ένα αυγό, έσπαγε και έβγαινε ένα κοτοπουλάκι ή ένα παπάκι; έπαιζε ένα χαρακτηριστικό τραγούδι που έλεγε: "Η κότα έκανε τ'αυγό ή το αυγό την κότα;

01/05/2006, 19:45:27
BEVERLY HILLS 90210

Σειρά με φανατικό κοινό...

Θυμάστε ότι όλοι οι μαθητές τότε είχαμε το ίδιο ακριβώς look??

Μπλουζάκι μακό, συνήθως μονόχρωμο, τζην, μαύρη ζώνη και παπούτσια σαν αυτά που φοράει ο Ντύλαν στην παρακάτω εικόνα, για να μην πω μάρκα:

neos26Νέο Μέλος
02/05/2006, 01:32:11
Παιδια αν δεν βρω κάποιο απο αυτα τα παλια παιδικα cartoon στα ελληνικα στο ιντερνετ θα σκασω!!!Ειδικα την Καντυ Καντυ.. Μα ειναι δυνατον να μην υπαρχουν πουθενα τα τραγουδια των τιτλων ρε γαμωτο?
02/05/2006, 11:57:54
Σου ξαναείπα νομίζω Νέε 26 ότι στη σελίδα 16 του forum αυτού,
σε ένα post δικό μου θα βρείς τους τίτλους από το τραγούδι
της Κάντυ Κάντυ, εννοώ τα λόγια...
neos26Νέο Μέλος
03/05/2006, 01:51:12
Ναι Candy White τους ειδα τουσ στιχους και τους θημηθηκα thanx!! Εγω αναφερομαι στο αν υπαρχει καπου mp3 για να το ακουσουμε... :)
PurpleΝέο Μέλος
03/05/2006, 15:28:06
Θέλω κι εγώ πολύ να βρω τα επεισόδια της Κάντυ. Μέχρι τώρα έχω βρεί μόνο κάποιες φωτογραφίες και τους τίτλους αρχής και τέλους στα γαλλικά δυστυχώς...! Θα συνεχίσω την προσπάθεια όμως !