- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ALFA BANK 157865421586542
ΜΟΝΟ ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ
Τι βλέπω ????
Αυτός είναι ο λογαριασμός του Ινστιτούτου ΑΝΑΣΑ !!!
Δεεεε πάμε καλά....
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
quote:quote:
ΜΟΝΟ ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕΤι βλέπω ????
Δεεεε πάμε καλά....
ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ Δεεεε πάμε καλά....ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ
quote:hendrix
Ωραία ως εδώ, λοιπόν,
τόσο χρόνο μετά, τόσα τόπικ, μηνύματα, αντιπαραθέσεις, εξομολογήσεις, και..., και..., και..., με κάποιους να εξακολουθούν να ποστάρουν... ακόμα!...
τι έχετε αφαιρέσει και τι έχετε προσθέσει στην ιστορία τής Σπηλιάς τού Νταβέλη;
αν το διαβασεις το τοπικ φιλε μου, θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα στοιχεια
και απο την επομενη εβδομαδα τυπωνεται και διατιθεται σε οποιον το θελει σε χαρτι (γιατι στο δικτυο ηδη υπαρχει) το βιβλιο "Πεντελη - το φαινομενο πισω απο το πειραμα" συνοδευομενο απο CD με εγχρωμες φωτογραφιες
κατι προσθεσα μ αυτο νομιζω - εσυ τι λες?
οσο για το τι εχουμε αφαιρεσει καποιοι απο την σπηλια... σκουπιδια φιλε μου, πολλα σκουπιδια, ειτε πραγματικα, ειτε παραμυθοειδη ![]()

Δεεεε πάμε καλά....
Tι βλέπω εδώ;
Κάποιος εσυνελήφθη κλέπτων οπώρας!
Κοινώς: άσε κάτω τα σύκα ρε!!!
Δημήτρης
Κοινώς: άσε κάτω τα σύκα ρε!!!
Δημήτρης
Πόσοι πιστεύεις οτι υπάρχουν τέτοιοι ?
Άλλο πάλι. Σε αυτό το τόπικ. Γέμισε κοντά 40 σελίδες πιά. "Τρέχει" εδώ και 2 χρόνια. Πόσα πράγματα έχεουν ειπωθεί και πόσα "πάνω" και "κάτω" πέρασε αυτό το τόπικ. Παρότι το διαβάζουν, και το διαβάζουν πολλοί και εκλεκτοί, απ ότι αποδικνύεται και φάνηκε
, πόσοι νομίζεις ότι πράγματι παρακολουθούν αυτά που γράφονται ? Πάει κάποιος πραγματι σελίδα πίσω, να δεί τι γράφτηκε από την τελευταία φορά που μπήκε ?
Ανοίγει, βλέπει, "α, μιλάνε για τη Φέτα, κάτσε να πώ και γω καμιά μαλακία πώς πήζει η Γραβιέρα" και αυτό ήταν. Για να κάτσεις και να ψάξεις, θέλει πολύ μεράκι.
Και εκεί ακριβώς πιστεύω ότι κολάει η "κουβέντα" που έπιασα το πρωϊ με τον "Hendrix".
Πιστεύω οτι η κινητήριος δύναμη είναι το μεράκι.
quote:Πέρα από τις έρευνες. Καποιοι που ασχοληθήκαμε, αλλάξαμε. Μας άλλαξε η ενασχόληση με το θέμα.
αυτο δεν το ειπα εγω, αλλά ο βριλ
για όποιον με πιανει και καταλαβε τι ειπε... ![]()

Δεεεε πάμε καλά....
μα γιατι απορεις βριλη μου?
φθειρονται τα καραβοσχοινα και τα μαχαιρια στομωνουν - πρεπει να τα αναπληρωνει ο ανθρωπας, για το καλο της ερευνας... ![]()
κοαν: τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι?

quote:
Άντε, ότι κάποιος και πρόσεξε ΤΙ έγραψες, γιατί είναι παρατηρητικός. Και το πάτησε, έτσι από μαγκια ή περιέργεια. Και άντε ότι το καταλαβε...
Πόσοι πιστεύεις οτι υπάρχουν τέτοιοι ?
Τουλάχιστον ένας!
Η Αvallon... βέβαια επειδή λειτουργώ και γω καμμιά φορά με χρονοκαθυστέρηση το έκανα αφού είχε περάσει καιρός και αφού ήταν ήδη πολύ αργά για το Βίντεό μου...![]()
![]()
![]()
dim.kar... H κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη...
Περίμενε και συ σε λίγο καιρό το κύκνειο άσμα του βίντεό σου...![]()
![]()
![]()

Ξεκίνησε ο Τζώνη και εξελίχθηκε και καταγράφηκαν τα διάφορα βήματα που πήγαμε πρός τη μιά ή άλλη κατεύθυνση. Στη διάρκεια της πορείας, είναι τελείως φυσικό να άλλαξε κάτι ή να πήγε αλλού. Ε, λοιπόν, όλα αυτά είναι γραμμένα εδώ...
Σε αυτό το τόπικ, είναι γραμμένα αρκετά σημαντικά πράγματα, που δυστυχώς όμως βλέπω ότι πέφτουν εύκολα κατω από το τραπέζι. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τους διάφορους διάττοντες αστέρες, που στο κάτω-κάτω ορμόμενοι είτε από το σύνδρομο του "εξυπνακισμού" είτε από τη διάθεσή τους απλά "να μπούν να κάνουν πλάκα", φουσκώνουν το τόπικ με διάφορες άχρηστες ανοησίες. Θα μου πείτε, χρειάζονται και αυτά, δε γράφουμε διατριβή, αλλά εγώ είμαι από το χαρακτήρα αντίθετος στο στύλ "έλα μωρέ, όλους τους χωράει η βάρκα". Βάρκα παραφορτωμένη πάει στον πάτο. Βάρκα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, πάει στο πέλαγος δεξά-αριστερά και στο τέλος μένει από ... πετρέλαιο. Βάρκα με σχέδιο και σκοπό, ξεκινάει από δώ, πάει εκεί, άντε και λίγο παραπέρα, και λέει έκανα ωραίο ταξίδι και είδα και πολλά.
Ξαναλέω άμεσα, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι πράγματι υπάρχουν πολλοί που το παρατήρησαν, σε αυτό το τόπικ έχουν γραφτεί και έχουν κατατεθεί αρκετά σοβαρά πράγματα. Έρευνα κάνουμε και αυτή κρατά κάποιο χρόνο. Μην περιμένετε "αποκαλύψεις" όπως αυτές που κάποτε κράξαμε και τελικά πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ευφάντασης χρονικογραφίας. Παέι το χρονικογράφημα και πάει και ο χρονικογράφος. Μπάι-μπάι...
Εδώ μέσα υπάρχουν αναφορές, που κάποια μέρα θα τις δείτε γραμμένες κάπου, και θα λέει "να, το είπαμε στο Εσωτέρικα το 2004" ή το 2005, ή το 2006 και ού το καθεξής. Δεν ξέρω άν αυτό το έχει αντιληφθεί το ίδιο το Εσωτέρικα, και άν ναι, αν ξέρει και να το εκτιμήσει !
Που ξέρετε εσείς, το σπηλαιάκι στο νησάκι που ανέφερεα εγώ πρίν μερικέ ς μέρες, στα πλαίσια μιας εξιστόρησής μου, φαινομενικά άσχετης με το θέμα της Πεντέλης (ανεξήγητες εμπειρίες), που μπορεί να φτάσει ! Πιστεύετε ότι το έβαλα εδώ, έτσι επειή άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω ? Ποιός μπορεί να πέι με σιγουριά, ότι αυτά που είδα και βίωσα εγώ εκεί μέσα, είναι τοσο ... άσχετα με το θέμα της Πεντέλης ?
Σας είπα, η εποχή που ασχολούμασταν με τα σκουπίδια της Σπηλιάς, και δε μιλάω γι αυτά που βρίσκουμε κάτω και τα μαζεύουμε, είναι έτη φωτός πίσω μας. Αφήστε τους ευφάνταστους και τους μυθοπλάστες να τριγυρνούν και να μαζεύουν τα ποντίκια. Θυμάστε που είχα βάλει πρίν αρκετό καιρό, ίσως και μήνες, μια εικόνα, από κείνο το παραμύθι, που ο Αυλητής ξετρυπώνει παίζοντας το Μαγικό Αυλό τα ποντίκια, τα αρούρια ? Θυμάστε τι κάνει ο Αυλητής ? Τον ακολουθούν μαγεμένα, τα πάει έξω από την Πόλη και τα πνίγει όλα στο ποτάμι.
Για θυμηθείτε το και συγκρατήστε το.
(με τις χατζάρες του Πάλμολίβ θα ασχολούμαστε ??? Φτάσαμε στο σημείο να μας ζέψει ο Πάλμολίβ στο Άρμα της Τρέλας του ??? Άλλο μέσο να προωθήσει τις παλαβομάρες του δε βρήκε ? Ήμαρτον Κύριε !!!)
quote:
Σε αυτό το τόπικ, είναι γραμμένα αρκετά σημαντικά πράγματα, που δυστυχώς όμως βλέπω ότι πέφτουν εύκολα κατω από το τραπέζι. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τους διάφορους διάττοντες αστέρες, που στο κάτω-κάτω ορμόμενοι είτε από το σύνδρομο του "εξυπνακισμού" είτε από τη διάθεσή τους απλά "να μπούν να κάνουν πλάκα", φουσκώνουν το τόπικ με διάφορες άχρηστες ανοησίες. Θα μου πείτε, χρειάζονται και αυτά, δε γράφουμε διατριβή, αλλά εγώ είμαι από το χαρακτήρα αντίθετος στο στύλ "έλα μωρέ, όλους τους χωράει η βάρκα". Βάρκα παραφορτωμένη πάει στον πάτο. Βάρκα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, πάει στο πέλαγος δεξά-αριστερά και στο τέλος μένει από ... πετρέλαιο. Βάρκα με σχέδιο και σκοπό, ξεκινάει από δώ, πάει εκεί, άντε και λίγο παραπέρα, και λέει έκανα ωραίο ταξίδι και είδα και πολλά.
ΓΙΑΣΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ESOTERICA.
ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΗ ΕΣΥ ΤΟΠΙΚ…………… ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΑΛΑ ΟΠΟΣ ΛΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Στο νησάκι Ηρακλειά που ανήκει στην άγονη γραμμή Σχοινούσα-Δονούσα-Κουφονήσια υπάρχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σε ομορφιά σπήλαιο...
Η είσοδός του δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής ούτε μεγάλη... Για να μπεις μάλιστα μέσα πρέπει να αφήσεις τον εξοπλισμό απέξω και να μπεις έρποντας μόνο με τον φακό!
Τίποτα δε σε προϊδεάζει για αυτό που θα δεις!
Κι αυτό γιατί μπαίνοντας έρποντας βρίσκεσαι ξαφνικά σε μια τεράστια και πανέμορφη αίθουσα γεμάτη σταλακτίτες!! Και πρέπει να είναι και μεγάλο... και με νερό γιατί η παρουσία νερού ήταν έντονη πριν από 10 χρόνια που πήγα...
Δυστυχώς δεν είχα τον κατάλληλο φακό για να το εξερευνήσω περαιτέρω... Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το συγκεκριμένο σπήλαιο θα χαρώ να τις ακούσω ή αν δεν θέλετε να εκτροχιάσουμε το θέμα στείλτε μου mail...

quote:
quote:
Σε αυτό το τόπικ, είναι γραμμένα αρκετά σημαντικά πράγματα, που δυστυχώς όμως βλέπω ότι πέφτουν εύκολα κατω από το τραπέζι. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τους διάφορους διάττοντες αστέρες, που στο κάτω-κάτω ορμόμενοι είτε από το σύνδρομο του "εξυπνακισμού" είτε από τη διάθεσή τους απλά "να μπούν να κάνουν πλάκα", φουσκώνουν το τόπικ με διάφορες άχρηστες ανοησίες. Θα μου πείτε, χρειάζονται και αυτά, δε γράφουμε διατριβή, αλλά εγώ είμαι από το χαρακτήρα αντίθετος στο στύλ "έλα μωρέ, όλους τους χωράει η βάρκα". Βάρκα παραφορτωμένη πάει στον πάτο. Βάρκα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, πάει στο πέλαγος δεξά-αριστερά και στο τέλος μένει από ... πετρέλαιο. Βάρκα με σχέδιο και σκοπό, ξεκινάει από δώ, πάει εκεί, άντε και λίγο παραπέρα, και λέει έκανα ωραίο ταξίδι και είδα και πολλάΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ESOTERICA.
ΕΧΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΗ ΕΣΥ ΤΟΠΙΚ…………… ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΑΛΑ ΟΠΟΣ ΛΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Άλλος για τη βάρκα μας!!! Άλλος για τη βάρκα μας!!!

quote:
Aσχετο ... όπως και τόσα άλλα εδώ μέσα, πλην όμως ενδιαφέρον για dim.kar και Βριλ:Στο νησάκι Ηρακλειά που ανήκει στην άγονη γραμμή Σχοινούσα-Δονούσα-Κουφονήσια υπάρχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σε ομορφιά σπήλαιο...
Η είσοδός του δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής ούτε μεγάλη... Για να μπεις μάλιστα μέσα πρέπει να αφήσεις τον εξοπλισμό απέξω και να μπεις έρποντας μόνο με τον φακό!
Τίποτα δε σε προϊδεάζει για αυτό που θα δεις!
Κι αυτό γιατί μπαίνοντας έρποντας βρίσκεσαι ξαφνικά σε μια τεράστια και πανέμορφη αίθουσα γεμάτη σταλακτίτες!! Και πρέπει να είναι και μεγάλο... και με νερό γιατί η παρουσία νερού ήταν έντονη πριν από 10 χρόνια που πήγα...
Δυστυχώς δεν είχα τον κατάλληλο φακό για να το εξερευνήσω περαιτέρω... Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το συγκεκριμένο σπήλαιο θα χαρώ να τις ακούσω ή αν δεν θέλετε να εκτροχιάσουμε το θέμα στείλτε μου mail...
Αχ, ένα από τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μέρη που θα ήθελα να πάω, αλλά θα τα τινάξω πολύ πριν τα καταφέρω...
Νάσαι καλά...
Και μακάρι να ενδιαφερθεί να πάει και κανείς άλλος κι ας μην είναι ούτ ο Vrilης, ούτε η αφεντομουτσουνάρα μου...
Δημήτρης
Σιγά μην περιμένω να μου δώσετε έτοιμη τροφή για μάσημα...
Δε θα το πιστέψετε λοιπόν!
Ενα τόσο μικρούλι νησάκι της άγονης γραμμής έχει μια καταπληκτική ιστοσελίδα για τα ελληνικά δεδομένα: www.iraklia.gr
Kαι τι λέτε ανακάλυψα εκεί?
Σε ένα από τα νησάκια των Ανατολικών Μικρών Κυκλάδων, στην Ηρακλειά, βρίσκεται το σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη. Είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο των Κυκλάδων, με πλουσιότατο και εντυπωσιακό σταλακτιτικό στολισμό που συμπεριλαμβάνει και το ''σπηλαιόγαλα'' (σπάνια σταλαγμιτική ύλη σε υδαρή κατάσταση). Το σπήλαιο βρίσκεται σε περίβλεπτη θέση με θέα προς τη θάλασσα και απέχει από αυτή μισή ώρα με τα πόδια. Από τον οικισμό Παναγία απέχει περίπου σαράντα λεπτά με τα πόδια.
Σύμφωνα με την παράδοση γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα ένας βοσκός είχε ξαπλώσει για να προφυλαχθεί από τη βροχή κάτω από έναν θάμνο. Όταν επέστρεψε στο χωριό οι συγχωριανοί του είδαν αποτυπωμένη στο πουκάμισό του τη μορφή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Ζήτησαν από το βοσκό να τους πάει εκεί που είχε ξαπλώσει και όταν πήγαν ανακάλυψαν την είσοδο του σπηλαίου. Μπαίνοντας μέσα βρήκαν την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και από το γεγονός αυτό πήρε το όνομά του το σπήλαιο της Ηρακλειάς. Η άλλη εκδοχή είναι ότι ο βοσκός κάθε μέρα έχανε έναν τράγο ο οποίος εμφανιζόταν κατά την επιστροφή του κοπαδιού στη στάνη. Κάποια μέρα τον παρακολούθησε και τον είδε να μπαίνει κάτω από έναν μεγάλο σχοίνο. Μπαίνοντας κάτω από το σχοίνο ανακάλυψε πού βρισκόταν ο τράγος του, όπου και ανακάλυψε την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Δεν ξέρω αν σας «έφτιαξα» αλλά εγώ ψήνομαι για Σεπτέμβρη να πεταχτώ με τον κουμπάρο μου για να τον ξεναγήσω…
Τώρα αν σας πω ότι το νησί από τις φωτογραφίες μου μοιάζει αγνώριστο από την οικιστική παρέμβαση? Όταν πρωτοπήγα πριν από 12 ακριβώς χρόνια μόνο σε sleeping bag μπορούσες να την βγάλεις ή στην καλύτερη σε σκηνή (για όσους είχαν!!)

quote:
Ελπίζω να τα καταφέρω πάντως κάποτε και να πάω στη σπηλιά της Avallon!!!
Aκου εκεί της Avallon!!!![]()
Toυ Αη Γιάννη είναι καλέ!!![]()
![]()
Τέλος της "παρένθεσης". Ζητώ συγνώμη από το συγγραφέα του θέματος επειδή καταχράστηκα το χώρο του για άσχετο θέμα...
Τζώνυ... ![]()
![]()

ΓΙΑΣΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ESOTERICA.
Μπήκε το καλοκαιράκι, και ελλείψη φρέσκων ανταποκρίσεων αρχίσαμε τις επαναλήψεις ![]()
Edited by - Βρίλ on 06/07/2006 22:22:51
quote:Aκου εκεί της Avallon!!!
Toυ Αη Γιάννη είναι καλέ!!
Τέλος της "παρένθεσης". Ζητώ συγνώμη από το συγγραφέα του θέματος επειδή καταχράστηκα το χώρο του για άσχετο θέμα...
Τζώνυ...
κι ομως, το σπηλαιο ειναι σχετικο με την Πεντελη γιατι σ αυτο πηγαινε ο Νταβελης την δουκισα για μπανια, οπως αποδεικνυουν τα αρχαιολογικα ευρηματα - πχ βρεθηκε η αντιηλιακη λοσιον της δουκισας και ο νυχοκοπτης του Νταβελη συσσωματωμενα στο σπηλαιοαποθετικο υλικο!
κι αν το περπατησει κανεις ολο, θα βρεθει σε ενα στενο ανοιγμα που βγαζει κατευθειαν στην ομορφοκκλησια (που αλλού?
)
μην ανησυχεις καλη μου, δεν εισαι εκτος θεματος μιας και σ αυτο το τοπικ συχναζουμε σπηλαιοδιφες ![]()
γλυκυτατο το σπηλαιακι!

Κάπου σε άλλο τόπικ σε προσκάλεσα αγαπητή Άβαλλον για καλοκαιρινό σπηλαιάκι -γιατί εγώ βαριέμαι μέχρι θανάτου το σκηνικό να πασαλέιβομαι με λάδια και να ξεροτηγανίζομαι σε παραλίες- και είπες ότι "ξαναγεννήθηκες" βγαίνοντας από το λαγουμάκι της Σπηλιάς της Πεντέλης ![]()
Αχ και βάχ...
Άμα ασχοληθείς σοβαρά με τη Σπηλαιολογία, δε θα σου φτάνουν τα 200 που έχεις κάνει. Θα θές ολοένα περισσότερα, μεγαλύτερα και βαθύτερα και μάλιστα πρώϊ-μεσημέρι-βράδυ. Όποτε έχουμε κάνει σπηλιά ή φαράγγι κοντά σε θάλασσα, πήγαμε μετά για ΒΟΥΤΙΑ και αυτό ήταν. Ξεροτηγάνισμα... ? Ααα-πα-πα-πα-πα !
(Μετά τη Σελίνιτσα, μπανιο στα καταγάλανα νερά της Μάνης. Να πώ κι άλλα ? Άσε, δουλεύουμε κιολας!
)
Όταν το διάβασα αυτό, ότι γουστάρετε να πάτε σε σπηλαιάκι, γέλασα πονηρά. Άμα ασχοληθείτε με τη Σπηλαιολογία και το πάρετε ζεστα το θέμα, έιναι σα να ανοίγεται μπροστά σας ένας Ωκεανός. Και άμα λουστείτε σε αυτόν, η μπανιέρα σας μετά δε θα σας χωρά... ! ![]()
quote:
Aνοίγεται μπροστά σας ένας Ωκεανός.
Και άμα λουστείτε σε αυτόν,
η μπανιέρα σας μετά δε θα σας χωρά... !
Όπα και Κοάν ο Vrilης!!!
Ηρακλεία προς Σεπτέμβρη;
Για να τσεκάρω το ημερολόγιο μου...
Δημήτρης
Kαλά εσύ μην δουλεύεις τόσο πολύ!!
quote:
Ξεροτηγάνισμα... ? Ααα-πα-πα-πα-πα !
Ξεροτηγάνισμα? ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!
Εχει και αυτό τη χάρη του πως να το κάνουμε...
Για να μην πω ότι μετά το μαύρισμα φαίνομαι τουλάχιστον 5 κιλά πιο αδύνατη!
Είμαι ασπρουλιάρα εκ του φυσικού μου να'μαι όμως και το καλοκαίρι αυτό για μένα είναι το πλέον μεταφυσικό φαινόμενο!!!
Λοιπόν παιδιά από αύριο εξαφανίζομαι στο εξωτικό νησί της Σαλα-Μίνας!!! Θα τα πούμε σε 15 μέρες
Εύχομαι λοιπόν ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...
Φροντίστε να ηλιοκαείτε (γιατί είπαμε...)
... να ερωτοχτυπηθείτε...
και να συν....τε!!!
Φιλάκια!![]()