ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

UFO30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
UFOΜέλος
26/12/2003, 23:34:18
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ E-MAIL MOY....

akpeΜέλος
27/12/2003, 01:58:56
"Παιχνίδι"... όσο παιχνίδι ειναι και ένα γεμάτο πιστόλι στο συρτάρι με τα παιδιά μόνα στο σπίτι...

Καλησπέρα και απο εμένα

Είχα σκοπό να απαντήσω πολύ νωρίτερα αλλα δεν το έκανα για πολλούς λόγους, κυρίως για το οτι δεν μπορούσα επειδή έμπαινα απο internet cafes και υπολογιστές φίλων, αλλα πιο πολύ γιατι το θέμα των επικλήσεων έχει συζητηθεί άπειρες φορές στο παρελθόν, και είναι ανούσιο να επαναλαμβάνομαι.

Δεν διάβασα όλα τα μυνήματα αλλα μπορώ να πώ οτι συμφωνώ με τα περισσότερα απο όσα λέτε στα οποία δεν έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω. Κάθε είδους επίκληση είναι άκρως επικίνδυνη και, κατ'εμέ, δεν υπάρχει τρόπος 100% προφύλαξης άσχετα με όσα λένε πως "όταν ενα μέντιουμ/κάποιος που ασχολείται είναι παρών μπορείτε να νοιώθετε ασφαλής". Εκτός του οτι επικλήσεις σπάνια πετυχαίνουν, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σιγουρευτείτε για το τί καλέσατε, και κανένας τρόπος για να το διώξετε. Και δεν μιλάμε μόνο για πνεύματα...

Μπορεί να μου πεί κάποιος που έχει διαβάσει τι έχω πεί σε άλλα topics: "είσαι απόλυτος, και μπορεί να μιλάς χωρίς να ξέρεις". Ναί, είμαι απόλυτος, και ναί, μιλάω σχεδόν χωρίς να ξέρω καθώς δέν εχω βρεθεί μπροστά ούτε έχω πραγματοποιήσει ποτε επίκληση. Απο όσα έχω μάθει όμως, το παραφυσικό και γενικά τέτοια θέματα δεν είναι για παιχνίδι, δεν ελέγχεται, και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβα.

Ίστορικό και μερικές πληροφορίες (ΟΧΙ οδηγίες) για το ouija, στο οποίο βασίζεται το "ποτηράκι" θα βρείτε στο http://proteus.remalia.com/ouija.html αλλα και με ένα απλό search στο google.

Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.gpw.cjb.net

SasaΝέο Μέλος
28/12/2003, 00:35:19

Καλησπερα σε ολους,
1. Να ζητησω συγνωμη γιατι ως τωρα εγραφα στα αγγλικα
2. Δεν ασχοληθηκα ποτε με το ποτηρακι
3. Εχω διαβασει ολες τις απαντησεις,και αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι απο καποια βιβλια που εχω διαβασει(θρησκευτικα), δεν διαχωριζεται η λευκη απο την μαυρη μαγεια. Και τα δυο δεν παυουν να ειναι μαγεια, την οποια δεν αποδεχεται η Ορθοδοξη Χριστιανικη θρησκεια. Μπορει πολλοι να μην συμφωνειτε απλα αναφερω τι εχω διαβασει.

Φιλικα

YHVHΜέλος
28/12/2003, 13:13:45
πρώτα απ'όλα, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μαγεία και μαγεία. Τα χαιμάλια της κυρα-Ευθυμίας, τα ποτηράκια, η θεουργία, τα μάντρα και τα τάλισμαν δυστυχώς κατηγοριοποιούνται κάτω από την ίδια ομπρέλα, "μαγεία", κάτι το οποίο είναι πραγματικά λυπηρό. Εγώ προσωπικά θα έλεγα ότι η λειτουργία της ορθόδοξης εκκλησίας είναι μια καθαρά (λευκή) μαγική τελετουργία, πόσο μάλλον η προετοιμασία της Μετάληψης, αφού είναι μια επίκληση του Θεού με συγκεκριμένους σκοπούς. Με το πραγματικό νόημα της μαγείας έτσι πιστεύω πως είναι, αλλά λόγω αυτού του μπερδέματος με τις έννοιες θα ήταν μάλλον περίεργο το να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο!
Όπως και να'χει, αυτό που είπες εξαρτάται από το κατα πόσο πιστεύει κάποιος ότι η εκκλησία είναι η σωστή συνέχεια της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού.
Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να πιστεύω κάτι τέτοιο.
Στην κηδεία της γιαγιάς μου πριν από μερικές εβδομάδες, οι ιερείς συζητούσαν ψιθυριστά την ώρα της λειτουργίας, μέσα στο ιερό γύρω από την αγία τράπεζα για το τελευταίο ματς του γα..ά του Ολυμπιακού! Ε, τί να πει κανείς??? Και μετά έχουμε κι εκείνον τον χείριστο ΠΟΛΙΤΙΚΟ, τον... Χριστόδουλο όνομα και πράμα, που μου θέλει να γίνει και πατριάρχης στη θέση του πατριάρχη! Ούτε ο Ιζνογκούντ!

ΥΓ: Ξέρετε το ΓΙΓΑΝΤΙΟ ποσοστό των Ελλήνων που υποστηρίζουν το Χριστόδουλο εναντίον του Βαρθολομαίου? Και μετά σου λέει ο άλλος "δεν είμαστε πρόβατα!"

Συγγνώμη για τα νεύρα μου, αλλά με αυτόν τον άνθρωπο τα παίρνω!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Crystal_tearΜέλος
28/12/2003, 15:45:19
ΦΙΛΕ UFO ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ…
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ…
ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΩΤΙΝΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ…
ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ H DION FORTUNE : ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ…

UFOΜέλος
30/12/2003, 14:11:22
Crystal_tear ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.....

UFOΜέλος
30/12/2003, 14:14:09
Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΚΩΤΩΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ [ΑΛΛΑ ΕΙΚΑΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ]..........

YHVHΜέλος
30/12/2003, 15:54:19
Aς σοβαρευτούμε... Δεν νομίζω ότι είναι σωστή σκέψη αυτή! Δηλαδή όλα αυτά που διάβασες εδώ σε έκαναν να θέλεις να δοκιμάσεις???
Αυτό μου θυμίζει "τη σιωπή των αμνών". Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ λέει
"Με συγχωρείς, αλλά δεν έχω χρόνο. Θα έρθει ένας φίλος μου για δείπνο."

Δεν είναι ανάγκη να γίνεις ο φίλος.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
YpokinitisΜέλος
30/12/2003, 23:28:24
Γεια σας…τα προηγουμενα ποστ δεν τα εχω διαβασει ακομα και γιαυτο θα απαντισω στην αρχικη ερωτηση για το ποτηρακι.
Ειχα μια κουβεντα με μια φιλη μου και μου ειπε πως η μητερα της ειχε κανει μια φορα επικληση πνευματων με αλλα 3 ατομα αμα θυμαμαι καλα. Μας ειπε πως οταν τελιωσε, μετα απο κατι ωρες αρχισε να ποναει το κεφαλι της..και οχι μονο αυτηνης αλλα και των αλλων. Μετα απο λιγο καιρο ειχε ερθει ενας ηλεκτρολογος για να επισκευασει κατι και η κουβεντα κατεληξε στην επικληση πνευματων(μην με ρωτατε δεν ξερω πως!!). Ο ηλεκτρολογος ειπε πως πρεπει να εχεις το χερι ακουμπιμενο πανω στο κεφαλι σου για να εμποδισεις το πνευμα να καταληψει το σωμα σου.

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

eViLΜέλος
31/12/2003, 09:49:15
Καλησπερα φιλοι μου...

Μολις πριν λιγο γυρισα απο το λιγοημερο ταξιδι μου στην Αθηνα..
Μπορω να πω οτι δεν ειναι για μενα αυτη η πολη...

UFO μην παιζεις με την φωτια....Το να μαθεις ειναι καλο...αλλα μην ζητας πολλες λεπτομεριες γιατι αυτοματα θα μπεις στην σκεψη να διαπραξεις αυτο το επικινδυνο πραγμα...
Δεν μπορω να καταλαβω...δεν σου φτανουν τα οσα εχουμε πει στο θεμα?
Τι παραπανω θες να μαθεις?
Και γιατι το θες οπωσδηποτε στο mail σου...

Κοιταξτε..με αυτο το θεμα οπως εχουμε ξαναπει,προσπαθουμε να ενημερωσουμε ωστε να αποφυγουμε...και..να καταλαβουμε..
Μην παιζετε με πραγματα που δεν μπορειτε να "νοησετε" λογικα...
με πραγματα δηλαδη που υπερβαινουν την λογικη του ανθρωπου..
Μπορει να ειναι μοιραιο αν "χρησιμοποιηθει" λαθος...

Φιλτατε Ypokinitis πρωτη φορα ακουω γι'αυτο το οποιο μας αναφερεις...Δεν μπορω ουτε να το διαβεβαιωσω,ουτε και να το απορριψω..Καποιος που ξερει ας γραψει πανω σε αυτο το θεμα...

Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα να εχετε ολοι...με υγεια,χαρα και τα ατομα που αγαπατε πανω απο ολα κοντα σας...

Χαρουμενο ρεβεγιον...

Χαιρετω..eViL one

...The eyes are the only truth...

Edited by - eViL on 31/12/2003 09:53:00

UFOΜέλος
31/12/2003, 16:54:10
quote:

Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα να εχετε ολοι...με υγεια,χαρα και τα ατομα που αγαπατε πανω απο ολα κοντα σας...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ............................................................

eViLΜέλος
31/12/2003, 20:23:48
Θελε....Χεχε...

Χαιρετω..eViL one

Edited by - eViL on 31/12/2003 20:26:09

eViLΜέλος
01/01/2004, 04:44:45
Καλη χρονια να χουμε..αν και το βλεπω δυσκολο με τους Ολυμπιακους που 'ρχονται...

Who knows

Χαιρετω..eViL one

Edited by - eViL on 01/01/2004 04:49:28

pappous_manowarΝέο Μέλος
01/01/2004, 16:00:03
UFO stamata na gemizeis to forum me post "skoupidia" kapoia stigmh ginete ekneuristiko.

UFOΜέλος
01/01/2004, 16:28:54
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ...ΕΕΕΕΕΕΕ....

UFOΜέλος
01/01/2004, 16:29:35
quote:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ...ΕΕΕΕΕΕΕ....

eViLΜέλος
03/01/2004, 04:23:03
Χαλαρωστε...Παιδια μολις ειδα το The Ring...Μακρια...φοβος...

Χαιρετω..eViL one

michaeldimΝέο Μέλος
04/01/2004, 19:22:51
de katalavainw giati merikoi theloun na kanoun epiklisi pneymatwn....

afou de tha exeis kapoio simferon apo ayto UFO oute tha kerdiseis kati, giati epimeneis;

twra tha peis apo periergia, alla periergia mporei na exeis ki gia tin metathanatia zwi, de simainei oti tha aytoktonisis....

kali xronia se olous....

Michail Dimitriou
http://www.dimitriou.tk

almaΜέλος
05/01/2004, 20:45:34
θα ηθελα πω, αφου διαβασα περιπου το 40% των μηνυματων, οτι εντυπωσιαστηκα απο το ποσοι εχετε πειραματιστει με το συγκεκριμενο θεμα.
Επισης εντυπωσιακο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν γνωριζετε ουτε καν τα στοιχειωδη για το τι ακριβως κανετε και μονον εκ των υστερων αναζητατε να μαθετε κατι παραπανω (αφου επιζησετε του πειραματισμου βεβαια..)

YHVHΜέλος
06/01/2004, 16:54:07
quote:

quote:
Οσοι δεν ξερετε θα σας πω λιγα λογια...Μαζευεστε νυχτα μια παρεα πανω απο 3-4 ατομα...Βαζετε στο τραπεζι γραμματα και αριθμους και σχηματιζετε ενα κυκλο.Στην μεση τοποθετειτε ενα ποτηρι γυρισμενο αναποδα

Αν το ποτηρακι ειναι μπύρας θα πιασει το κολπο?
Ρε δε ντρεπομαστε λιγακι!!!!
Οι συντονιστες που ειναι να τον κοψουνε?
Σας διαβαζουν και ανηλικοι ρε καραγκιοζηδες!!
Πες μας και για το Δημητροκαλη τον Κατσουλα, πως βιαζαν και σκοτωναν?
Μηπως εκμεταλλευονταν την ηλιθιοτητα ορισμενων για να περνανε καλα?
Μηπως και αυτοι ηταν βλαμμενοι?
Και αυτοι ρε ηλιθιοιαπο ποτηρακι ουζου ξεκινησαν!
Και υποψιν, δεν ειδα στην αρχικη σελιδα να αναφερεται πουθενα οτι η ιστοσελιδα αυτη απευθυνεται σε ενηλικους!
Παρακαλω πολυ να προσεχουμε με ποια θεματα διαπραγματευομαστε σε φορουμ με ανοιχτη προσβαση.
Κανενας δεν προκειται να σε σωσει!
Κανενας δεν εχει ματζουνια για να σε κανει ανθρωπο!
Κανεναν μην εμπιστευεσαι!

Προτείνω να ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ γιατί μάλλον αποσυντονιστήκαμε....
Αγαπητέ Κανένα, αυτή μου η παρατήρηση δεν έχει καμμία σχέση με το πρόσωπό σου, ούτε με το γεγονός ότι στο profile σου γράφεις ότι το hobby σου είναι το ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ, απλά πρόκειται για τους ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ κανόνες του φόρουμ, τους οποίους μάλιστα επικαλείσαι! (με ή χωρίς ποτηράκι...)
Αυτάααα...

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula