- Κώδικας Da Vinci: Ήταν ο Ιησούς παντρεμένος με τη Μαρία Μαγδαληνή; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ gigeni ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ;
πολυ σωστα εγραψες μπερδεψα τον εναν αξιο με τον αλλον
αλλα εχουν κανει τοσα καλα πραγματα ολοι τους που οσο να ειναι καπου τους μπερδευεις
quote:
ΦΙΛΕ gigeni ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ;
πολυ καλη
quote:
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;
οχι βεβαια τετοια χριστιανικα πραγματα δεν κανω
σε σκοπευτικο συλογο ειμαι γραμενος
quote:
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ;
συνεχιζω αλλα πανω στους στοχους που εμαθα
ξερεις ειναι κατι ορθογονια πραγματα που τοποθετουνται σε καποια αποσταση απο τον σκοπευτη
με τα κεφαλια εχουν μαθει να παιζουν οι χριστιανοι κατα την "ειρηνικη"εξαπλωση της θρησκειας τους
quote:
Φίλε Γηγενή το έχω ακούσει αυτό για την κόρη και για τη Μαγδαληνή που πήγε στη Γαλλία αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι ακριβή.
ειναι τοσο σωστη οσο και η ιστορια των τριων μαγων και τα δωρα που πηγαν
quote:
Πάντως, Αυτό που αναφέρω παραπάνω περί Καρλομάγνου και Βασιλιάδων της Γαλλίας δεν συγκρούεται καθόλου με αυτά που λες στο προηγούμενο μήνυμά σου.
καθολου ισα ισα που πανω εκει πατησε ο καρλομαγνος για να παρει το στεμα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:quote:
ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ gigeni ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ;πολυ σωστα εγραψες μπερδεψα τον εναν αξιο με τον αλλον
αλλα εχουν κανει τοσα καλα πραγματα ολοι τους που οσο να ειναι καπου τους μπερδευειςquote:
ΦΙΛΕ gigeni ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ;πολυ καλη
quote:
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;
οχι βεβαια τετοια χριστιανικα πραγματα δεν κανω
σε σκοπευτικο συλογο ειμαι γραμενοςquote:
ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ;
συνεχιζω αλλα πανω στους στοχους που εμαθα
ξερεις ειναι κατι ορθογονια πραγματα που τοποθετουνται σε καποια αποσταση απο τον σκοπευτη
με τα κεφαλια εχουν μαθει να παιζουν οι χριστιανοι κατα την "ειρηνικη"εξαπλωση της θρησκειας τους
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΦΙΛΕ gigeni ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΚΑΙΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ!
Edited by - el.elyon on 22/12/2006 14:57:01
================================================
Αγαπητέ Nostron, καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορούμε να υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που επιθυμούμε.
Αν επιλέξουμε να μας εμφανιστούν τα αποτελέσματα μόνο για τίτλους θεμάτων τότε θα βρούμε όλα τα σχετικά θέματα που έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς.
Αυτό είναι χρήσιμο ώστε να αποφεύγονται τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.
Σχετικά με τη Μαρία Μαγδαληνή, τον Ιησού κτλ θα μπορούσες να συνεχίσεις σε κάποιο από τα παρακάτω topics (κλίκαρε στους τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
Κώδικας Da Vinci και απορίες..
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...