- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Ενώ την δεύτερη φορά μιλάει για την δημιουργία του υλικού κόσμου, μετά την πτώση. Οπότε εαν η λιλιθ συμβολίζει την αμαρτία και για αυτό εξέπεσαν οι άνθρωποι τότε αυτή η αμαρτία ήταν η περιέργεια των ανθρώπων και καθώς και ο εγωισμός τους. Αυτό λέει περίπου και ο Τρισμέγιστος.
Παρόλα αυτά όπως υπάρχουν όλα τα εκτρώματα, τα ατελή, στον κόσμο μας και τα λοιπά μυστήρια που δεν έχουν εξηγήσει, όλα οδηγούν στην εύνοια της πιθανότητας της ύπαρξης αυτών των όντων.Edited by - azael on 20/12/2010 15:17:59
Θα με συγχωρήσεις για την έκφραση που θα χρησιμοποιήσω φίλε μου αλλα θα πώ τούτο :"Παραμύθια της Χαλιμάς"....
Αν εμφανίσθηκαν ως εγωϊστικά όντα οι άνθρωποι ή ως οτιδήποτε , αυτό οφείλεται στην χαρτογράφισή τους και μόνο , η οποία προήλθε απο τον προγραμματιστή τους ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...!!!
Το έχω ξανα-πεί πολλές φορές...ούτε σύ , ούτε γώ..ούτε κανένας σε τούτο τον κόσμο δεν δημιούργησε τον εαυτό του αλλ του ΠΡΟΕΚΥΨΕ και ακολουθεί πιστά τα όσα του επιτάσσει αλλα και του επιβάλλει το ίδιο το είναι του...
Ωστόσο , απάντηση δεν πήρα...ποιά εκδοχή είναι η πρωτότυπη και έγκυρη..???
Αδάμ και Λίλιθ ή Αδάμ-Λίλιθ και μετά μας προέκυψε και η Εύα..???
Και το ρωτάω αυτό , διότι αν υποθέσουμε ότι όντως υπήρχε στο όλο "στόρυ" κι η Λίλιθ , τότε η επικρατούσα άποψη περί Αδάμ και Εύας αποδεικνύεται λανθασμένη και ενδεχομένως παραποίηση της "πραγματικότητας"....με όλα όσα αυτό συνεπαγεται ...
Αν ήμουν λίγο επιθετικός , δεν ηταν απέναντί σου αλλα ως "φυσιολογικό προκύπτον" απο τα όσα κάθε φορά ακούω , που εμφανίζουν και μια ακόμα εκδοχή και τελικά μας δείχνει ότι η αλήθεια είναι σαν την κινούμενη άμμο...![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...