- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Στα Καμπαλιστικά γραπτά η Λίλιθ αναφέρεται κυρίως ως σύντροφος του Σαμαήλ δηλ. του Σατανά και ως η θηλυκή έκφρασή του. Αναφέρεται επίσης και ως η προσωποποίηση του πειρασμού καθώς και ως το πρώτο Succubus που επιτιθόταν στον Αδάμ ενώ αυτός κοιμόταν βλ. κείμενο σχετικά με τα Incubi Succubi.
Την ξανασυναντάμε στην Μεσαιωνική θρησκευτική ζωγραφική, όπου αναπαριστάται ως ο πειρασμός του Αδάμ και της Εύας ο απαγορευμένος καρπός είτε ως φίδι με γυναικείο κεφάλι είτε ακόμα μερικές φορές ως κανονική γυναίκα που τους προσφέρει τον καρπό. Αυτό είναι κάτι που μας οδηγεί στο να συνδέσουμε τον Όφι του κήπου της Εδέμ με την Λίλιθ.
αυτοι οι δυο παραγραφοι φωτιζουν καμποσο το θεμα...στην πραγματικοτητα η Λιλιθ οχι μονο δε λειπει απο τη βιβλικη διηγηση αλλα ειναι εκ των πρωταγωνιστων της...
Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 19/12/2010 23:05:31
quote:
Φτάνοντας στον 19ο αιώνα, η Λίλιθ απολαμβάνει για άλλη μια φορά την διασημότητα μέσω του ψυχολόγου Κάρλ Γιούγκ, που την χρησιμοποιεί ως έκφραση και προσωποποίηση του αρσενικού άνιμους, δηλαδή την καταπιεσμένη θηλυκή πλευρά του κάθε άνδρα.
Γεια σου φίλε Δήμο!
Και το συγκεκριμένο κομμάτι θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε και εδώ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10413&whichpage=3&ARCHIVE=
Για την ακρίβεια απορώ λίγο με την καταπιεσμένη γυναικεία πλευρά του άνδρα...πώς θα μπορούσε να περιγραφεί;
quote:quote:
Φτάνοντας στον 19ο αιώνα, η Λίλιθ απολαμβάνει για άλλη μια φορά την διασημότητα μέσω του ψυχολόγου Κάρλ Γιούγκ, που την χρησιμοποιεί ως έκφραση και προσωποποίηση του αρσενικού άνιμους, δηλαδή την καταπιεσμένη θηλυκή πλευρά του κάθε άνδρα.Γεια σου φίλε Δήμο!
Και το συγκεκριμένο κομμάτι θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε και εδώ. http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10413&whichpage=3&ARCHIVE=
Για την ακρίβεια απορώ λίγο με την καταπιεσμένη γυναικεία πλευρά του άνδρα...πώς θα μπορούσε να περιγραφεί;
Καλησπέρα Γιάννη , τι κάνεις φίλε μου..???
Ασφαλώς και μπορούμε ... ![]()
Όχι όμως απόψε...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Εαρινοςquote:
Στα Καμπαλιστικά γραπτά η Λίλιθ αναφέρεται κυρίως ως σύντροφος του Σαμαήλ δηλ. του Σατανά και ως η θηλυκή έκφρασή του. Αναφέρεται επίσης και ως η προσωποποίηση του πειρασμού καθώς και ως το πρώτο Succubus που επιτιθόταν στον Αδάμ ενώ αυτός κοιμόταν βλ. κείμενο σχετικά με τα Incubi Succubi.
Την ξανασυναντάμε στην Μεσαιωνική θρησκευτική ζωγραφική, όπου αναπαριστάται ως ο πειρασμός του Αδάμ και της Εύας ο απαγορευμένος καρπός είτε ως φίδι με γυναικείο κεφάλι είτε ακόμα μερικές φορές ως κανονική γυναίκα που τους προσφέρει τον καρπό. Αυτό είναι κάτι που μας οδηγεί στο να συνδέσουμε τον Όφι του κήπου της Εδέμ με την Λίλιθ.αυτοι οι δυο παραγραφοι φωτιζουν καμποσο το θεμα...στην πραγματικοτητα η Λιλιθ οχι μονο δε λειπει απο τη βιβλικη διηγηση αλλα ειναι εκ των πρωταγωνιστων της...
Απο κεί βγήκε το "Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν"???![]()
![]()

Όποτε ευκαιρείς φίλε μου.Εύχομαι να είσαι και συ καλά
quote:
Καλά είμαστε...Απουσίαζα σχετικά αυτές τις μέρες ήμουν ψιλοάρρωστος.
Όποτε ευκαιρείς φίλε μου.Εύχομαι να είσαι και συ καλά
Περαστικά σου Γιάννη...δεν είναι θέμα ευχέρειας αλλα διάθεσης , θέλω επειγόντως διακοπέςςςςςς...με Θέα βουνό και χιόνι , ασφαλώς τζάκι και κοψίδια με συνοδεία κόκκινου ξηρού Οίνου...Νεμέας κατα προτίμησιν...

quote:
Αν το σκεφτεις με βαση τα σημερινα δεδομενα και το γεγονος οτι η ιστορια του Παραδεισου ειναι μια αλληγορια ουσιαστικα ειναι πιθανοτερο η Λιλιθ να αντιπροσωπευει την παθιασμενη γυναικα η οποια υποκυπτει σε οποιαδηποτε επικειμενη ηδονη, η οποια εχει μια αυρα μυστηριου και αυτο την κανει ποθητη..Και η Ευα θα μπορουσε να αντιπροσωπευει την απλη,καθημερινη γυναικα, που υποτασσεται στα πρεπει και τα θελω των αλλων και που διαμορφωνει τη ζωη της βαση κανονων...Συνεπως, με βαση το γεγονος οτι οι αντρες ελκυονται απο τις περιπετειωδεις γυναικες και τους πειρασμους, αλλα μολις τα βρουν σκουρα μαζι τους,γυριζουν στην ασφαλη επιλογη, τοτε ισως θα μπορουσε να ειναι Αδαμ-Λιλιθ και μετα Ευα...
Ολόκληρο θέμα για συζήτηση αυτό "Κυρία Chess"...![]()

quote:
Περαστικά σου Γιάννη...δεν είναι θέμα ευχέρειας αλλα διάθεσης , θέλω επειγόντως διακοπέςςςςςς...με Θέα βουνό και χιόνι , ασφαλώς τζάκι και κοψίδια με συνοδεία κόκκινου ξηρού Οίνου...Νεμέας κατα προτίμησιν...
Ευχαριστώ!Κατανοώ
.Ελπίζω να τον βρεις το χρόνο μέσα στις γιορτές.Πάντως οφείλω να σου αναγνωρίσω τα γούστα σου,και τα τοπικά και τα γευστικά![]()
Edited by - promitheus90 on 19/12/2010 23:30:31
Αν το σκεφτεις με βαση τα σημερινα δεδομενα και το γεγονος οτι η ιστορια του Παραδεισου ειναι μια αλληγορια ουσιαστικα ειναι πιθανοτερο η Λιλιθ να αντιπροσωπευει την παθιασμενη γυναικα η οποια υποκυπτει σε οποιαδηποτε επικειμενη ηδονη, η οποια εχει μια αυρα μυστηριου και αυτο την κανει ποθητη..Και η Ευα θα μπορουσε να αντιπροσωπευει την απλη,καθημερινη γυναικα, που υποτασσεται στα πρεπει και τα θελω των αλλων και που διαμορφωνει τη ζωη της βαση κανονων...Συνεπως, με βαση το γεγονος οτι οι αντρες ελκυονται απο τις περιπετειωδεις γυναικες και τους πειρασμους, αλλα μολις τα βρουν σκουρα μαζι τους,γυριζουν στην ασφαλη επιλογη, τοτε ισως θα μπορουσε να ειναι Αδαμ-Λιλιθ και μετα Ευα...Ολόκληρο θέμα για συζήτηση αυτό "Κυρία Chess"...
Ισχύει αυτό αγαπητοί μου φίλοι.(Chess,γεια σου!).Και είναι ένα από τα βασικά που παρατήρησα όταν διάβασα το αρχικό post του azael που καιρό είχε να εμφανιστεί και χαίρομαι που ξαναμιλάει.Ίσως είναι από προκατάληψη δική μου και των περισσοτέρων αλλά η θρησκεία καταδικάζοντας τη Λίλιθ ως ανθρώπινο ον αυτοδύναμο χωρίς την εξάρτησή της-για να πω καλύτερα υποταγή της-στον άνδρα,καταδικάζει κάθε γυναίκα που έχει αυτόν τον αέρα θα έλεγα.Και νομίζω ότι σε τέτοιες νοοτροπίες έγγυται και η άποψη που έχει επικρατήσει στο σήμερα για τις ατίθασες γυναίκες...ότι μια κλωστή τις χωρίζει από την ανηθικότητα και την "πορνεία" με την κακή έννοια ακόμα.
Εαρινοςquote:
Την ξανασυναντάμε στην Μεσαιωνική θρησκευτική ζωγραφική, όπου αναπαριστάται ως ο πειρασμός του Αδάμ και της Εύας ο απαγορευμένος καρπός είτε ως φίδι με γυναικείο κεφάλι είτε ακόμα μερικές φορές ως κανονική γυναίκα που τους προσφέρει τον καρπό. Αυτό είναι κάτι που μας οδηγεί στο να συνδέσουμε τον Όφι του κήπου της Εδέμ με την Λίλιθ.αυτοι οι δυο παραγραφοι φωτιζουν καμποσο το θεμα...στην πραγματικοτητα η Λιλιθ οχι μονο δε λειπει απο τη βιβλικη διηγηση αλλα ειναι εκ των πρωταγωνιστων της...
Απο κεί βγήκε το "Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν"???
συνδεσε το οτι οι Καβαλιστες στο κειμενο που παρεθεσες τη θεωρουσαν προσωποποιηση του πειρασμου και πως στο Μεσαιωνα την αναπαριστουσαν σαν τον απαγορευμενο καρπο η σαν φιδι με γυναικειο κεφαλι η σαν γυναικα που προσφερει τον απαγορευμενο καρπο και ισως καταλαβεις οτι στη Γεννεση ειναι εντελως παρουσα...
Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 19/12/2010 23:39:11
Λες αν δεχθουμε οτι οι Νεφελιμ υπαρχουν και αναπτυσεις καποιες σκεψεις.Θα σου πω κι εγω τις δικες μου ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.Δεν ξερω αν υπαρχουν η οχι στα σιγουρα.Ολα ειναι πιθανα:
αν ομως υπαρχουν,αναρωτιεσαι τοσοι ανθρωποι που γεννηθηκαν και πεθαναν δεν επηρεαστηκαν καθολου,απο αυτους.Μα αυτο συνεβη,επειδη δεν τους γνωρισαν.Η γενια που θα την ακουσει,θα ειναι αυτη που θα υπαρχει οταν ανοιξουν οι πυλες της αβυσσου.
Λες οτι μας φοβουνται.Δεν το νομιζω.Οι νεφελιμ ειναι προιοντα ενωσης Θεων και ανθρωπων,κατα συνεπεια κατα τι ανωτεροι ημων.
Παντως,αν υπαρχουν,βγαινουν και κανουν καμμια αρπακτη για μεζε.Συμφωνα με στοιχεια του ΟΗΕ 10.000.000 ανθρωποι εξαφανιζονται καθε χρονο,στην πλειοψηφια τους παιδια.Που πανε ολοι αυτοι?Μετοικοι στον Αρη?Μηπως πανε στα υπογεια του πλανητη μας?
Για σκεψου,μια Ελλαδα εξαφανιζεται ετησιως.
Τι θα αλαζε αν ξεραμε στα σιγουρα οτι υπαρχουν?Πολλα.Πρωτα-πρωτα η αμυνα μας.Δεν ξερουμε ποτε θα σκασουν μυτη.Μπορει να αλαζε και ο τροπος λειτουργιας των μεγαλων κρατων εν οψη κοινου εχρου ανωτερου.Θα ηταν και μια αποδειξη για τις θρησκειες οτι οι θεοι τους δεν ειναι αλανθαστοι και θα περιοριζοταν η θρησκοληψια με τα γνωστα της αποτελεσματα.Και αλλα πολλα οφελη μπορω να αραδιασω,μεχρι του σημειου να σε κανω να πεις.Μακαρι να ειναι αληθεια.
Και γιατι αυτη η αληθεια μενει κρυμενη χιλιετιες τωρα?Μηπως εχω δικιο οταν λεω οτι ο καλυτερος τροπος να τους αντιμετωπισουμε ειναι να γνωριζουμε για αυτους?
Αν οι ανθρωποι μαθουν για τους Νεφελιμ,ο πρωτος που θα χασει ειναι ο θεος και ο δευτερος ο διαολος.Εμεις θα κερδισουμε.
Αυτα πιστευω για τους Νεφελιμ,υπο το πρισμα παντα οτι δεχομαστε υποθετικα την υπαρξη τους,για να μην παρεξηγηθω.Απαντησα υποθετικα σε υποθετικη ερωτηση.
2233
quote:
Azael Υπαρχει και εκτη συνομωσιολογια.Αυτη του Λιακοπουλου,που λεει οτι οταν ο πρωτος ελοχιμ πηρε την οδηγια απο τον θεο να φτιαξη τον ανθρωπο,εφτιαξε πρωτα την Λιλιθ,η οποια δεν ηταν απο καλο καλουπι και δεν εδενε με τις οδηγιες του θεου.Λες αν δεχθουμε οτι οι Νεφελιμ υπαρχουν και αναπτυσεις καποιες σκεψεις.Θα σου πω κι εγω τις δικες μου ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.Δεν ξερω αν υπαρχουν η οχι στα σιγουρα.Ολα ειναι πιθανα:
αν ομως υπαρχουν,αναρωτιεσαι τοσοι ανθρωποι που γεννηθηκαν και πεθαναν δεν επηρεαστηκαν καθολου,απο αυτους.Μα αυτο συνεβη,επειδη δεν τους γνωρισαν.Η γενια που θα την ακουσει,θα ειναι αυτη που θα υπαρχει οταν ανοιξουν οι πυλες της αβυσσου.
Λες οτι μας φοβουνται.Δεν το νομιζω.Οι νεφελιμ ειναι προιοντα ενωσης Θεων και ανθρωπων,κατα συνεπεια κατα τι ανωτεροι ημων.Παντως,αν υπαρχουν,βγαινουν και κανουν καμμια αρπακτη για μεζε.Συμφωνα με στοιχεια του ΟΗΕ 10.000.000 ανθρωποι εξαφανιζονται καθε χρονο,στην πλειοψηφια τους παιδια.Που πανε ολοι αυτοι?Μετοικοι στον Αρη?Μηπως πανε στα υπογεια του πλανητη μας?
Για σκεψου,μια Ελλαδα εξαφανιζεται ετησιως.Τι θα αλαζε αν ξεραμε στα σιγουρα οτι υπαρχουν?Πολλα.Πρωτα-πρωτα η αμυνα μας.Δεν ξερουμε ποτε θα σκασουν μυτη.Μπορει να αλαζε και ο τροπος λειτουργιας των μεγαλων κρατων εν οψη κοινου εχρου ανωτερου.Θα ηταν και μια αποδειξη για τις θρησκειες οτι οι θεοι τους δεν ειναι αλανθαστοι και θα περιοριζοταν η θρησκοληψια με τα γνωστα της αποτελεσματα.Και αλλα πολλα οφελη μπορω να αραδιασω,μεχρι του σημειου να σε κανω να πεις.Μακαρι να ειναι αληθεια.
Και γιατι αυτη η αληθεια μενει κρυμενη χιλιετιες τωρα?Μηπως εχω δικιο οταν λεω οτι ο καλυτερος τροπος να τους αντιμετωπισουμε ειναι να γνωριζουμε για αυτους?
Αν οι ανθρωποι μαθουν για τους Νεφελιμ,ο πρωτος που θα χασει ειναι ο θεος και ο δευτερος ο διαολος.Εμεις θα κερδισουμε.
Αυτα πιστευω για τους Νεφελιμ,υπο το πρισμα παντα οτι δεχομαστε υποθετικα την υπαρξη τους,για να μην παρεξηγηθω.Απαντησα υποθετικα σε υποθετικη ερωτηση.2233
θα συμφωνήσω με την άποψή σου φίλε μου εκτός ενός σημείου. Βέβαια εγώ την έχω δώσει την δική μου απάντηση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να την ξάνα αναλύσω. Στο σημείο που δεν συμφωνώ είναι στο ότι πιστεύω ότι ο Θεός δεν χάνει ποτέ και να είσαι σίγουρος για αυτό! Αυτοί που χάνουν είναι οι άνθρωποι και θα σου πω, πως τελικά τον Θεό λίγο τον ενδιαφέρει τελικά για αυτούς που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και τους αφήνει στην μοίρα και στις συνέπειες αυτών. Πάντως δεν νομίζω ότι αν ο κόσμος γνώριζε περί νεφελιμ θα έχανε την πίστη του! εγώ είμαι της άποψης ότι θα γινόταν το αντίθετο.
Σε ένα άλλο σημείο που θα σταθώ και μπράβο που το έθιξες είναι οι εξαφανίσεις , είναι τεράστιο θέμα και το γνωρίζω καιρό. Ο Λιακόπουλος ισχυρίζεται περί αυτού, ότι απλά μεταβιβάζονται μέσω αστρικών πυλών άνθρωποι, προς άλλους πλανήτες και συγκεκριμένα στον πλανήτη Αλντέμπαραν, όπου εκεί μάλιστα ζουν άνθρωποι υπό συνθήκες δουλείας από τους μπαχομέχ, δηλαδή του υιούς της Λίλιθ. Άλλη άποψη ή προσθετικά με αυτήν είναι ότι μερικοί άνθρωποι μεταβιβάζονται στην κοίλη γη.Μερικά σημεία μεταβίβασης είναι το τρίγωνο των βερμούδων και στα λοιπά μέρη του κόσμου όπου υπάρχουν αυτές οι μαγνητικές ανωμαλίες, αλλά όμως και άλλα πιο απόκρυφα.
Ουσιαστικά είναι και αυτό μια συνομοσιολογία
Edited by - azael on 20/12/2010 14:23:55
Edited by - azael on 20/12/2010 14:25:25
θυμηθειτε πως οταν εφαγαν το μηλο οι Πρωτοπλαστοι ντραπηκαν για πρωτη φορα που ηταν γυμνοι...
τωρα την εννοια της λιμπιντο την εκανε δημοφιλη ο Φρουντ λεγοντας οτι προκειται για το ενστικτο η τη δυναμη που κατοικοεδρευει στο Id, στην ασυνειδητη περιοχη του ανθρωπινου ψυχισμου...
ο Γιουνγκ θεωρησε πως η λιμπιντο ειναι ψυχικη ενεργεια που δημιουργειται απο τη δυαδικοτητα της φυσης των οντων...
τωρα υπαρχει το ζητημα γιατι οι αρχαιες παραδοσεις περιεγραψαν τη Λιλιθ με δαιμονικα η τερατωδη χαρακτηριστικα, για δυο λογους, πρωτον γιατι ειναι υπευθυνη για την αναπτυξη της εγωικοτητας του ανθρωπου που ετσι κι αλλιως ειναι η πηγη για ολα τα παθη και δευτερον γιατι η σεξουαλικη δυναμη πολλες φορες ειναι ανεξελεγκτη και αν δεν συνδυαζεται με την αγαπη προς τον ερωτικο συντροφο δημιουργει συναισθηματα βιαιης κτητικοτητας που οδηγουν στη ζηλεια, στους καυγαδες και στα εγκληματα παθους...απο την αλλη αν η ενεργεια αυτη καταπιεζεται μπορει να εκδηλωθει με εντελως καταστρεπτικους τροπους που οδηγουν σε παραλογες και βιαιες συμπεριφορες η σε σεξουαλικες διαστροφες, γενικοτερα ειναι κατι που φερνει μπελαδες μαζι με τα δωρα του...
η Ευα τωρα ειναι η ιδια η ψυχη και εχει διπλη ταση, αφενος κοιταζει προς τον Αδαμ ο οποιος ειναι εκτος των αλλων και συμβολο του πνευματος, αφετερου κοιταζει προς τον Οφι που της προσφερει το Μηλο που ειναι η Λιλιθ...ο Αδαμ τωρα ως συμβολο του πνευματος εκφραζει και την ενοποιηση των αντιθετων ενω ο Οφις ως συμβολο του εγωισμου εκφραζει τη δυαδικοτητα και την ατερμονη παλη των αντιθεσεων...ο Αδαμ στην προ της πτωσης κατασταση δεν αισθανοταν σαν Εγω που ειναι κατι διαφορετικο απο τα οντα του περιβαλλοντος του, αλλα αισθανοταν ως μερος του συνολου, δεν γνωριζε το Εγω αλλα το Εμεις...οταν αυτη η αισθηση της ενοτητας κατακερματισθει απο την επεμβαση του Οφι τοτε εμφανιζεται η δυαδικοτητα, η αισθηση της δυαδικοτητας οδηγει στην επιθυμια της υπερβασης της και ουσιαστικα η σεξουαλικη επιθυμια ειναι επιθυμια να σμιξεις με το Αλλο το οποιο προσωρινα θα σου κλεισει την πληγη του πρωταρχικου διχασμου...
Το ερώτημα παραμένει όμως , ποιά εκδοχή είναι η πρωτότυπη???

Η Γενέσση της Παλαιάς διαθήκης του Μωυσή μιλάει σίγουρα για την δημιουργία του υλικού σύμπαντος μετά την πτώση. Μετέπειτα η δημιουργία των φυτών στον κόσμο μας, πριν όμως ξεχώρισε η γη από το νερό και μετέπειτα έγινε η δημιουργία των ανθρώπων ή μάλλον ξάνα έγινε αφού στο πρώτο κεφάλαιο της Γένεσης η δημιουργία περιγράφετε δυο φορές κατά έναν μυστήριο τρόπο. Πιστεύω (άκρως παραποιημένα) ότι η πρώτη αναφέρεται στον άυλο κόσμο των 7 σφαιρών, όπου εκεί υπάρχει το χρώμα , το σχήμα ή μορφή, ο ήχος, αλλά λείπει η λοιπή αίσθησης, (για την δημιουργία των 7 σφαιρών κόσμων του Θεού μιλάει ο Τρισμέγιστος, που συντελέστηκε φυσικά πριν από την Δημιουργία του υλικού). Ενώ την δεύτερη φορά μιλάει για την δημιουργία του υλικού κόσμου, μετά την πτώση. Οπότε εαν η λιλιθ συμβολίζει την αμαρτία και για αυτό εξέπεσαν οι άνθρωποι τότε αυτή η αμαρτία ήταν η περιέργεια των ανθρώπων και καθώς και ο εγωισμός τους. Αυτό λέει περίπου και ο Τρισμέγιστος.
Παρόλα αυτά όπως υπάρχουν όλα τα εκτρώματα, τα ατελή, στον κόσμο μας και τα λοιπά μυστήρια που δεν έχουν εξηγήσει, όλα οδηγούν στην εύνοια της πιθανότητας της ύπαρξης αυτών των όντων.
Edited by - azael on 20/12/2010 15:17:59
Αν αποδειχθει η υπαρξη τους,το πρωτο που θα σκεφθω ειναι,πως επετρεψε ο θεος να γινει κατι τετοιο?Εκανε λαθος και το εκρυψε κατω απο το χαλι?{τη γη εν προκειμενω}
Και ο διαβολος θα χασει,επειδη θα αποτυχουν τα σχεδια του.
Αυτο ενοουσα λεγοντας οτι θα χασουν και οι δυο.
Αν βγουν και ερθει ο καβαλαρης με τη χατζαρα και τους ξηγηθει αναλογα
τοτε,απλα ο θεος εξαφανισε το λαθος του.Εμενα ομως θα μου μεινει η αμφιβολια του παναγαθου και θα κραταω πισινη.
Δεν θα ηθελα να επεκταθη η συζητηση αυτη,περι θεου και ετσι να ξεφυγει απο το θεμα.Απλα ανακατευεται και αυτος.
2233