- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Χαιρομαι που ο Admin εδωσε σε ολους οσους εχουν τη στοιχειωδη λογικη να καταλαβουν ποσο αδικο-ψευτικο και υπερβολικο ηταν αυτο το θεμα.Ομως δεν καταλαβαινω απο που καταλαβε οτι τα πρωτα μελη που εγραψαν εδω εχουν την απαιτουμενη σοβαροτητα ωστε να μην κανουν λαθη και να μην παρεκτρεπονται???Αφου λεει οτι δεν τους γνωριζει προσωπικα?
Νταβελη τι ειναι αυτα που γραφεις?Καταρες?Δεν καταλαβαινω τι λες,εξηγησε αν μπορεις.
Για μια ακομα φορα....δεν ειμαστε παρεα,δεν ειμαστε φιλοι και δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας!Δεν εχουμε διπλα ψευδονυμα και δεν συνομοτουμε για να κλεισουμε το θεμα!Ετυχε να γραψουμε την ιδια περιοδο και πιστευω οτι εκπροσωπουμε πολλους που δεν μπορουν να συμετασχουν.Αλλα...ακομα και παρεα να ειμασταν...εσεις δεν ειστε παρεουλα και αδερφια και ξαδερφια και τρισμεγιστοι και πανμεγιστοι?Εμπρος λοιπον αδερφια μου 1 EYRO , SELECTED ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΛΤ καθως και αλλοι πολλοι,ας συνεχισουμε τον αγωνα στο πανιερο αυτο site για να πετυχουμε την τελεια επαγρυπνιση της ψυχογονκης μας παρουσιας,υποβοηθουμενοι απο την ζωσα ενεργεια του πληκτρολογιου!
Κατι ακουσα για μηνυση...χα!
Αρη8 δεν εισαι σε chat room!!!Παρ'ολα αυτα τι δωρο θες για τα 15 γενεθλια σου?
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΕΜΙΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ 12ΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ!Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΣ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ!
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
quote:ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ....Ο "ΑΥΤΟ"ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.....ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.....ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΒΛΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ
"...και εβλήθη ο Δράκων ο Μέγας, ο Όφις ο Αρχαίος, ο καλούμενος Νταβέλης και Σατανάς, ο πλανών το Esoterica όλον, εβλήθη είς τα βάθη του Πεντελικού, και οι Άγγελοι αυτού μετ'αυτού εβλήθησαν."
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
το νηπιαγωγείο που έχει μαζευτεί εδώ...
Συγχαρητήρια στους μη Δωδεκαθεϊστές για το επίπεδο τους!!!

Va(l)nta ......
βαρέθηκα να βλέπω αηδίες...
quote:
Va(l)nta ......
βαρέθηκα να βλέπω αηδίες...
Ε,τοτε σταματα να γραφεις...
Eυτυχώς για σας που θα κλείσει το θέμα αυτό γιατί αλλιώς δε θα πάταγε κανείς στο τόπικ σας... (μμμ..μήπως το κάνατε γι'αυτό άραγε?)
Τώρα βέβαια που θα έχει την αποκλειστικότητα δε θα μείνετε τρεις και ο soap... αλλιώς θα καθόσαστε να ανταλλάσεται φιλοφρονήσεις οι 3 σας για το ποιανού η μαμά μαγειρεύει καλύτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

H χρόνια ασχολία μου με το Δωδεκάθεο κ τον Σατανισμό μου έχει χαρίσει
αιώνια ζωή -διανύω ήδη το 666 μου έτος-, κ 18 χέρια...
H σπονδυλική μου στήλη έχει επιμηκυνθεί κ φτάνω πλέον τα 6 μέτρα.
Aυτός ο συνδυασμός μου επιτρέπει να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού
με φοβερή ευκολία κ μετά... ο χρόνος δεν περνάει με τίποτα!!!
E, γι'αυτό κάθομαι κ γράφω.. Θες να μου στερήσεις τη μοναδική χαρά της ζωής μου;
Mετανοώ!! Για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Aλλά.. είμαι καταδικασμένη.
O χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να εξιλεωθώ...
Σε ικετεύω.. Eπέτρεψέ μου να παραμείνω εσω...

Monster Va(l)nta Vs Baby Sonap
quote:
ποιανού η μαμά μαγειρεύει καλύτερα
??????????????
η μαμα του Νταβελη φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!
και ξερετε ποιο είναι το αγαπημένο φαί του Νταβέλη ![]()
Το μπαρούφ-ογλού ![]()
Πρεπει να εχεις πολλα ψυχολογικα τελικα!Τι κριμα για μια κοπελα...
Το ψευδονυμο μου ειναι sonap το αναποδο του Panos και οχι soap!Αρα αστοχο το αστειακι σου!Οσο για το θεμα μου,δε νομιζω πως δεν παταει κανεις γιατι 1)Δεν ειμαι ετοιμος αυτο τον καιρο να προσθεσω κατι 2)Εχει γινει αρκετη κουβεντα εδω ενω εκει υπαρχουν μόνο οι πραγματικες αποδειξεις 3)Το παρον θεμα χρειαστικε πανω απο χρονο για να φτασει εδω που εφτασε και δεν θα εφτανε ποτε αν δεν γλυφατε Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!Οσο για τη λεξη "μαμα" να μη την βαζεις στο στομα σου το σιχαμερο.Ειναι γνωστη η αντιπαθεια των γυναικων στις μαναδες τους,επειδη εισαστε τοσο πολυ αχρηστες και τεμπελες και τις ζηλευετε η μισειτε.Δεν ανεφερε κανεις τιποτα για καμια μητερα εσυ γιατι το λες συνεχως?Ανοιξε τα ματακια σου(κλεισε τα ποδαρακια σου)και επιτελους καταλαβε οτι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ!Γκε γκε???Αλλα μακαρι να τους γνωριζα!Αντε λοιπον γινε πρωτα γυναικα,μαθε τροπους,κανε κανενα φαγητο(αν ξερεις) και κατσε στα αυγα σου.
Σου στελνω απειρα γλοιωδη φιλακια...
ΜΩΡΑΪΤΙΚΟ
ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΤΗΓΑΝΙΑ
ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΗ
ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ
ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕΣ
ΚΟΤΟΜΠΕΙΚΟΝ
ΚΡΕΑΤΑ ΣΕΦ
ΤΣΟΠΑΝΗΣ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΠΗΛΙΟΡΙΤΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ
ΣΠΟΥΤΝΙΚ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΕΣΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ menu
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΧΑΡΑΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΗΤΕΣ
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΖΑΜΠΟΝΟΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΦΕΤΑ ΣΧΑΡΑΣ
ΤΥΡΟΜΠΟΥΚΙΕΣ
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ-ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ
ΡΟΛΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
ΚΑΒΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ
ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ (κατ' άτομο)
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟ ΚΟΤΣΙ σε φούρνο με ξύλα
ΠΙΤΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ σε φούρνο με ξύλα
ΣΙΦΝΕΙΚΗ ΠΙΤΤΑ σε φούρνο με ξύλα
ΚΡΕΜΜΥΔΟΦΩΛΙΕΣ σε φούρνο με ξύλα
???????ΚΥΡΙΑ ΠΙΑΤΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΧΑΡΑΣ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΕΣΤΟ & ΕΓΙΝΕ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ
ΚΟΨΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ menu
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΙ
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΜΑΔΕΡΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝΓΚΑΗΣ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΧΑΡΑΣ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΠΙΠΕΡΑΤΟ
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ
ΤΣΟΠΑΝΗΣ
ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΦΙΛΕΤΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ (κατ'άτομο)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΚΕΜΠΑΠ
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΡΝ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ (κιλό)
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΥΡΙΑ
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΝΤΑΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ!!!!!!!!