ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στην αρχαιότητα: Εξωγήινοι ή μήπως ένας πολύ πιο ανεπτυγμένος γήινος πολιτισμός; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στην αρχαιότητα: Εξωγήινοι ή μήπως ένας πολύ πιο ανεπτυγμένος γήινος πολιτισμός; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stanfromgreeceΜέλος
30/01/2007, 10:18:30
Τί μπορεί να μείνει μετά από μια τέτοια καταστροφή φίλε wainamoinen?
Κατεστραμένα τοπία και φύση,εξάντληση των φυσικών πόρων και μόλυνση του περιβάλλοντος (ειδικά αφού μιλάμε για πυρινική καταστροφή),
ερείπια μεγάλων κατασκευών. Ολα αυτά δεν είναι εύκολο να μην γίνουν αντιληπτά από επόμενες γενεές νοήμωνων πλασμάτων...
30/01/2007, 10:52:13
Πρώτον Troll,
Θυμάσαι την ερώτηση μου πριν από κάμποσα μυνήματα για την μυθολογία των Αζτέκων;;;
Λοιπόν το ξαναγράφω σχετικα΄με τον τάφο του Πακάλ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ της πλάκας ματαφρασμένο ΥΠΑΡΧΕΙ στο διαδίκτιο καθώς και όλη η μεταφρασμένη γλώσσα των Μάγια.
ΚΑΝΕ ένα κόπο - ψάξε και βρες την.
Δεύτερο: μαζί με τα "εξωγήινα κόλπα" τους έδωσαν και τις ανθρωποθυσίες;;;

STAN:
Όχι μόνο. Βλέπεις την κάθε καταστροφή μπορούμε να την δούμε και στα στρώματα της γης. Στα στρώματα της Γροιλανδίας μπορέσαμε να δούμε τους λόγους καταστροφής των Βιγκινκς αποίκων. Μπορέσαμε να δούμε στην Ισλανδία ακόμα και τους τύπους του ξύλου που έκαιγαν οι κάτοικοι. Ακόμα και το πότε εξεράγηκε το κάθε υφαίστειο!!!
Στην σημερινή εποχή θα δούν δύο ενδιαφέρονται σημεία.
Το πρώτο θα είναι το οξείδιο του σιδήρου και το δεύτερο το στρώμα του άνθρακα...

Α, ναι το πιο ωραίο. Μπορούν ακόμα και σεισμούς να προβλέψουν (στο περίπου ε) με αυτή την μέθοδο...

Για΄τι λοιπόν μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει κάτι στα στρώματα της γης απότ ο παρελθόν;;;

wainamoinenΜέλος
30/01/2007, 11:02:21
Βασικά αυτό που ήθελα να θίξω είναι ότι ένας πολιτισμός
μπορεί εύκολα να χαθεί στο πέρασμα των χρόνων και
το ανθρώπινο είδος να περάσει σε μια άγρια κατάσταση
που ούτε φωτιά δεν θα ξέρει να ανάψει.
Οπότε ξεκινάει από το μηδέν.
Ίσως είναι μία από τις αιτίες που ενώ έχουμε κάποια ευρήματα
εξελιγμένου πολιτισμού από κάποιες φυλές, στην νεότερη ιστορία
τις βρίσκουμε σε ημιάγρια κατάσταση ?
Αν είχε συνεχιστεί ο Μεσαίωνας πάλι η γνώση δεν θα χάνονταν
ή θα έμενε στάσιμη?
Απλά είναι κάποιοι προβληματισμοί που έχω, χαζοί ίσως, ή αυτονόητοι….
wainamoinenΜέλος
30/01/2007, 11:10:17
Βασικά αυτό που ήθελα να θίξω είναι ότι ένας πολιτισμός
μπορεί εύκολα να χαθεί στο πέρασμα των χρόνων και
το ανθρώπινο είδος να περάσει σε μια άγρια κατάσταση
που ούτε φωτιά δεν θα ξέρει να ανάψει.
Οπότε ξεκινάει από το μηδέν.
Ίσως είναι μία από τις αιτίες που ενώ έχουμε κάποια ευρήματα
εξελιγμένου πολιτισμού από κάποιες φυλές, στην νεότερη ιστορία
τις βρίσκουμε σε ημιάγρια κατάσταση ?
Αν είχε συνεχιστεί ο Μεσαίωνας πάλι η γνώση δεν θα χάνονταν
ή θα έμενε στάσιμη?
Απλά είναι κάποιοι προβληματισμοί που έχω, χαζοί ίσως, ή αυτονόητοι….
stanfromgreeceΜέλος
30/01/2007, 11:58:30
Φίλε OANNHSEA συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... ότι ίχνος "πολιτισμού" έχει περάσει από τον πλανήτη... έχει αφήσει την "υπογραφούλα" του στα στρώματα της Γής
30/01/2007, 12:07:33
quote:
Αγαπητή medtech, με τέτοια μυαλά καμιά ανακάλυψη δεν πρόκειται να κάνεις, αν είσαι καλή, πιθανόν να βελτιώσεις κάποιου άλλου την ανακάλυψη...δικιλα σου αποκλείεται...
Στα υπόλοιπα με κάλυψαν οι Troll και Open Mind, να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια...

Ετσι νομιζεις εσυ.Νομιζεις ότι αν δεν εχουμε ξεχειλωσει το μυαλο μας ώστε να δεχομαστε κάθε ατεκμηριωτη αποψη ειμαστε ανικανοι να φτιαξουμε κατι χρησιμο.Που είναι από τις πιο στενοκεφαλες αποψεις που εχω ακουσει.(αφου δεν ξερεις απο επιστημονικη μεθοδολογια δεν εκπλησσομαι καθολου ομως).

quote:
Τα παραθυράκια μου τα έχω όλα ανοιχτά!
Σε αντίθεση με φίλη medtech, που τα έχει κλίσει αεροστεγώς

Εσυ τα εχεις ανοιξεις τοσο ώστε γλυστρισε εξω το μυαλο σου και κουρνιασαν μεσα περιστερια.Μαζι τους κουρνιασε και μπολικη επιθετικοτητα εναντι οσων δεν δεχονται αμασητα καμια ιδεα.

Για τις εικονες που δηθεν δειχνουν διαστημοπλοια με προλαβε ο Stanfrom greece.Ηξερες οτι την πρωτη εικονα την εοχυμε αναλυσει εδω και κατι αιωνες σε αυτο το forum?Κομιζεις γλαυκας εις τας Αθηνας ω ανοιχτο μυαλο.

Edited by - medtech on 30/01/2007 12:11:29

30/01/2007, 12:48:07
ΟΟΟΟ, Troll,
Από πήρες την φωτογραφία που παράθεσες για την πλάκα που σκέπαζε τον τάφο του Πακάλ;
Τώρα είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει στο σκίτσο η ΣΠΑΣΜΕΝΗ γωνία που δημιούργησε προβλήματα κατά την μετάφραση του...

Τώρα μπορείς να φέρεις την εικόνα κάθετα και να ανεφέρεις κάτι για τον σταυρό της ζωής των Μάγιας και των Αζτέκων;;;;

30/01/2007, 13:13:53
Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
wainamoinen ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .
TrollΜέλος
30/01/2007, 13:58:56
quote:
ΟΟΟΟ, Troll,
Από πήρες την φωτογραφία που παράθεσες για την πλάκα που σκέπαζε τον τάφο του Πακάλ;
Τώρα είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει στο σκίτσο η ΣΠΑΣΜΕΝΗ γωνία που δημιούργησε προβλήματα κατά την μετάφραση του...

Τώρα μπορείς να φέρεις την εικόνα κάθετα και να ανεφέρεις κάτι για τον σταυρό της ζωής των Μάγιας και των Αζτέκων;;;;

Please, be my guest.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

30/01/2007, 20:23:09
Χτύπαγε……μου αρέσει.....

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!