- Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
ας δουμε ομως τι θα πει και η φιλη Αμαλια, αν πεσει στην αντιληψη της ενα "δηθεν θεμα"..
quote:
Ποιά λοιπόν όντα εννοείς;
Οντα??
quote:
Τι ειναι τα διαβολακια????Αυτα ειναι μικρα σχετικα σε υψος ..περιπου οσο ενα παιδι 6-8 χρονων...
Ειναι μαυρα χωρις να μπορει κανεις να ξεχωρησει το φυλο τους.
Βασικα δεν εχουν φυλο...!!
διαολακια υπαρχουν.τα εχω δει σοβαρα.
κσθε φορα που πεφτει η νυχτα....και καθομαι στο κρεββατι....και κοιμαμαι!!!!!![]()
αν εννοας και τον μεγα-διαολο.τον αρχηγο ολων των μικρων διαολακιων τοτε ειναι αλλο θεμα.
mega-diaolus ιζ εβριγουεαρ

santaclaws is coming tonight
quote:
allzzaro μην βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο καλάθι, δεν είναι δίκαιο. Δεν μπαίνουν όλοι σε κάποιο topic για να πετάξουν υπονοούμενα, ούτε μπαίνουν όλοι σε ένα forum για να δημιουργήσουν αναστάτωση.
Για να το λές.. εσύ.. θα έχεις δίκιο.. πάω πάσσο λοιπόν..
quote:
Κάνεις λάθος νομίζω όταν λες ότι ο aries δεν έχει γνώσεις, εγώ έχω διαπιστώσει το αντίθετο. Ξέρεις είναι πολύ εύκολο να δεις εάν ο άλλος έχει γνώσεις ή όχι. Αργά ή γρήγορα πέφτει σε πράγματα που δεν γνωρίζει, προσπαθεί να διαβάσει κάτι για να ενημερωθεί αλλά όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν την ελλειπή ή επιφανειακή γνώση.
Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να περάσει τα βιώματα του.. είναι λανθασμένος...Γνώσεις εχουμε ολοι μας.. αλλοι περισσότερο αλλοι λιγότερο... Στο esoterica ομως .. είναι ενας χώρος .. που πρέπει να σέβεσαι πολύ περισσότερο απο αλλα φόρουμς.. τις γνώσεις .. των αλλων...
quote:
allzzaro ..μιλησα εγω οτι εχω δυναμεις??? ειπα τιποτα σχετικο..? απλα ειπα μεταφερω μια και συγκεκριμενη εμπειρια,,,εσεις φαγωθηκατε ...για τις εξεχουσες δυναμεις...μια και περνατε...κατα τα δικα σας λεγομενα ...τα 10.000 χρονια...
Πρόσεχε φίλε μου.. τρέχεις με υπερβολική ταχύτητα .. σε μεγάλη κατηφόρα.. ελπίζω να εχεις καλά φρένα...
quote:
Υπαρχει πραγματι καποιος αληθηνος αποκρυφιστεις...που να λεει τετοιες...μαλ...ιες....Κανενας σοβαρος ...δεν λεει ποτε οτι εχει γνωσεις και εχει δυναμεις...
Λυπάμαι ..που εχεις τέτοιες απόψεις.. και περισσότερο λυπάμαι που σε υποστηρίζει και η pyramid.. Ας είναι.. εγώ θα πάω πάσο και δεν θα σχολιάσω τα γραφόμενα σου.. ελπίζω ομως να επανανορθώσεις...![]()
Μιλατε για σκοπιμότητες, για φτειαχτά θέματα,για άτομα απο αλλα sites πουέρχονται για να δημιουργήσουν πρόβλημα.............μα καλα ειναι δυαντόν να κατατίθεται τόση καχυποψία και τόση επιθετικότητα.Ειναι περαν των δικών σας σκέψεων δηλαδή να τέθει ένα θεμα γιατι καποιος κατι θελει να πει απο όσα γνωριζει, και να τα μοιράσει με τους υπόλοιπους?
Λυπαμαι γιατι δεν το περίμενα απο συγκεκριμένους σνδιαδύκτιους που θαυμάζω για την γνώση τους και την πνευματικότητα τους....
Τι συμβαίνει αληθεια.....?Καλλιόπη
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Επιτελους ας ασχοληθουμε με το θεμα...!!!!
allzzaro ...παντα τρεχω ...δεν μπορω να περιμενω τους αλλους να φτασουν...καποτε το εκανα αλλα εχανα εγω.....πρεπει να παω παρακατω...
Απο φρενα δεν τα χρειαζομαι ειληκρινα....δεν το λεω για πλακα η οτι αλλο....
Οσο ...για να επανορθωσω....σε τι ???? δεν απολογουμε για κατι που εχω κανει σφαλμα...δεν εχω κανει....!!!!!!!
ΑΠΛΑ μεταφερω μια εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα...και δεν το λεω για να δειξω κατι...απλα ΛΕΩ τι συμβαινει...!!!!!
Αν ειναι καποιος που εν σεβεται το esoterica ... δεν ειμαι εγω...πεσατε να με " φατε" !!! γιατι ...????
Μηπως πειραξε σε τιποτα το θεμα μου ???? γιατι οι τοσες επιθεσεις ???ποιος εχει λογους..???? και στο κατω κατω ...γιατι...!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ......ΕΛΠΙΖΩ.....
Εχω κανει απειρα τετοια πειραματα...εχω πραγματικα κανει εξισου απειρες μαχες...< ΤΑ εχω ξαναπει,,,να μην επανερχομαι...>
Ειναι τοσο δυσκολο...??? δεν θελω να περασω κατι ..!!! απλα το λεω...και επειδη τυχαινει πολλοι ανθρωποι να εχουν αναλογες εμπειριες...το εκανα γενικα πιο γνωστο...!!!
Αν εγω λοιπον λεω Μαλ...κιες και αρλουμπες δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να με ακολουθησει...
Και αν η Pyramid < που τις επιτιθεστε αδικα > με υποστηριζει...δεν ειναι ουτε κολλητη μου!! και εχουμε πει με την κυρια καποια πραμματα!!!...απλα ειχαμε τηλεφωνηθει.....γιατι ειχε καποια σχετικα προβληματα...και απο εκει σκεφτηκα να μεταφερω αυτες τις εμπεριες μου...για να "δουν " και αλλοι τι μπορει να συμβαινει ...οταν συμβαινει κατι περιεργο ξαφνικα στη ζωη μας....!!!!
Αυτα λοιπον που τις ελεγα απο το τηλ. ειναι σαν να τις περιγραφα...< χωρις να ξερω βεβαια > τι της συμβαινει ...!!!!
amalia σε χαιρετω... δεν εχω καμμια μα καμμια αντιρηση να μπει το θεμα οπου νομιζεις ....εξηγησα πως και γιατι μπηκε το θεμα ετσι...
Το μονο πριν το κανεις ενημερωσε μεσα απο εδω να μην το χασουμε....!!
Κατι αλλο...το "δηθεν θεμα " τι ειναι ????
Τωρα... ρωτας...τι οντα ειναι αυτα???
Δεν μπορω να τα βαλω σε καμμια κατηγορια...ο καθε ενας εχει τις αποψεις του...και δεν θελω να τα βαλω καπου ..που θα αρχισουν παλι οι αντιπαραθεσεις....!!!! δεν εχει σημασια που θα πρεπει να μπουν η πως θα τα ονομασουμε....!!!
Το σημαντικο ...και εκει μενω..!! να πω ..ειναι τι μπορουν να κανουν και πως λειτουργουν και πως επεμβαινουν στην ζωη μας.
Κατα τις δικες μου παντα αποψεις και πληροφοριες ειναι ψυχες που δεν περασαν ....η ολοκληρωσαν τον κυκλο των ζωων τους " ανεπιτυχως " και επεσαν ..στο κατωτερο πεδιο...και εγιναν " διβολακια" < ετσι τα ονομασα εγω >
Το τι κανουν...!!!! δεν θα το ξαναπω για να μην μακρυγορω....!!!
Διαβαστε πιο πισω....
Τωρα πως προστατευομαστε απο αυτα ???? ειναι μια πολυ δυσκολη περιπτωση γιατι θελει συνεχει προσπαθεια απο εμας ...αλλα δεν φτανει ...!!!! γιατι...πρεπει να ειμαστε με το < ντουφεκι> στο χερι..!! θελει συνεχη "επαφη" να μπορουμε να τα "βλεπουμε" και να τα πολεμαμε...κατι που στην πραξη ειναι εξαιρετικα δυσκολο και κουραστικο..!!!
Κατα την δικη μου εκτιμηση δεν μπορει να εφαρμοστει αυτο ..που αναφερει ο Μορφεας...δεν παιρνουν χαμπαρι απο τετοια...και αν τα πιασεις στο φιλοτιμο...ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ...ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ... ειναι απειρα....!!!!
Πρακτικα δεν μπορεις να απαλλαγεις απο αυτα...γιατι δεν ξερεις απο που θα ερθουν και ποτε....
Το μονο που μπορεις ειναι να εχουμε εγρατεια ,,,,και οταν πανε να σε πειραξουν...να μην πεσεις στο " λουκι" που και αυτο πρακτικα δεν ειναι εφικτο γιατι δεν ειμαστε μονοι μας...< εννοω τους γυρω μας ανθρωπους>
Αυτα προς το παρον.
Sunrise zero
quote:
πεσατε να με " φατε" !!! γιατι ...????
μα είσαι "αχώνευτος"!!! ![]()
![]()
λοιπόν, σοβαρά τώρα....
καταρχήν καλησπέρα και πάλι
,
όλο το πρόβλημα αγαπητέ aries0 δημιουργείται όταν λες πράγματα του τύπου :
quote:
απλα ΛΕΩ τι συμβαινει...!!!!!
αυτό δυστυχώς σε απλά ελληνικά, παρόλο που στην προηγούμενη φράση σου διευκρινίζεις ότι μεταφέρεις προσωπική σου εμπειρία, σημαίνει ότι αυτό που λες αυτό και συμβαίνει...
και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο...
επιτείνεται δε, αυτή η άποψη όταν, σε όλες τις υπόλοιπες οπτικές που προσφέρουμε στο θέμα αντιδράς λέγοντας ότι αφού εσύ το είδες έτσι μόνο έτσι μπορεί να είναι και με κανέναν άλλο τρόπο....
πολύ φοβάμαι, πως μαζί με την ανορθογραφία και τα λάθη πληκτρολόγησης ίσως έχεις κάποια αδυναμία στην διατύπωση των σκέψεων σου... το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις από αντιδράσεις...
σ'αυτή την περίπτωση, προσπάθησε λίγο περισσότερο
θα το εκτιμούσαμε όλοι πολύ...
σε αντίθετη περίπτωση (που αυτό δεν είναι πρόβλημα διατύπωσης) απλά θερίζεις ό,τι σπέρνεις....
Galadriel

in God we trust
quote:
Αν ειναι καποιος που εν σεβεται το esoterica ... δεν ειμαι εγω...πεσατε να με " φατε" !!! γιατι ...????
Τι πάει να πεί γιατί???
Ετσι γίνεται πάντα..
Εσύ τι νόμιζες οτι θα σε περιμέναμε μετα βαϊων και κλάδων...
quote:
Μηπως πειραξε σε τιποτα το θεμα μου ???? γιατι οι τοσες επιθεσεις ???ποιος εχει λογους..???? και στο κατω κατω ...γιατι...!!!!!!!
Καλά μην κάνεις ετσι.. μπές στο θέμα σου.. αλλά γίνε πιο συγκεκριμένος...
quote:
Και αν η Pyramid < που τις επιτιθεστε αδικα > με υποστηριζει...δεν ειναι ουτε κολλητη μου!! και εχουμε πει με την κυρια καποια πραμματα!!!...απλα ειχαμε τηλεφωνηθει.....γιατι ειχε καποια σχετικα προβληματα...και απο εκει σκεφτηκα να μεταφερω αυτες τις εμπεριες μου...για να "δουν " και αλλοι τι μπορει να συμβαινει ...οταν συμβαινει κατι περιεργο ξαφνικα στη ζωη μας....!!!!
Οχι βρε αδερφέ.. δεν είναι ανάγκη μας λές τέτοια πράγματα.. ελα ηρέμησε και να ηρεμήσουμε και εμείς.. και να δούμε τα πράγματα.. πιο αναλυτικά...