ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Pontios198630 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/06/2005, 14:41:25
quote:

ANtixristos

Les file Aete oti o Paisios(den kserw gia poion akrivws anaferese)leei oti o Papas einai o Antixristos. To idio kai o PAtrokosmas o Aitolos alla mhpws ayth h onomasia einai ligo lathos ermineymenh enas px mporei na einai antixristos giati polemaei thn Ekklhsia tou Xristou, Giati katastrefei bebylwnei Agia klp.

Polloi exoune milhsei gia Antixristous stis epoxes stis opoies zhsane alla akoma perimenoume ton ths Apokalypshs.
Prepei kai edw se ayto to thema na eimaste prosektikoi kai panw apo ola sta legomena Agiwn mas giati den kseroume me poia enoia ta legane ola ayta.

Σίγουρα το είπε και ο Παίσιος αυτό για τον Αντίχριστο;

Για τον Πατροκοσμά, είπε: "Ο Αντίχριστος ο ένας είναι ο Πάππας στη Ρώμη, και ο άλλος είναι αυτός που είναι στο κεφάλι μας". Αυτό έχει μεταφραστεί ως εξής: "Ο Πάππας είναι ο πρώτος αντίχριστος, και ο δεύτερος είναι ο Σουλτάνος που είναι πάνω απ΄τα κεφάλια μας με το χαράτσι" αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για τον Σουλτάνο.

Νομίζω δεν μιλάει για τον Αντίχριστο απ'την φυλή του Δαν. Συμβολικό όνομα είναι: αντί-χριστος, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι αντιχριστιανός.

Για τον Maitreya, τι να σας πω; Απάτη είναι σίγουρα ο άνθρωπος, φαίνεται ούτως ή άλλως, απ'το τι καπνό φουμάρει. Όμως και ο αντίχριστος θα είναι επίσης μια απάτη: θα εξαπατήσει όλο τον κόσμο ότι είναι ο Σωτήρας, ότι θα τους φέρει ειρήνη και θα τους οδηγήσει στην ευημερία.

Αυτό που θα πω τώρα για τον Μαιτράγια προσέξτε το, έχει σημασία:
Ο Παίσιος είχε προφητεύσει για κάποιον που θα εμφανιστεί ο οποίος θα λέει (κατά γράμμα στα Αγγλικά όπως, το βρήκα):

"A great discord will arise. In this discord everyone will clamor for a king to save them. At that moment they'll offer up their man, who'll say: "I'm the Imam, I'm the fifth Buddha, I'm the Christ whom Christians are awaiting. I'm the one whom the Jehovah's Witnesses have been waiting for. I'm the Jewish messiah."

Μετάφραση:

Μεγάλη αναταραχή θα ξεσπάσει. Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, όλοι θα επιζητούν έναν βασιλιά να τους σώσει. Εκείνη την στιγμή θα προτείνουν τον άνθρωπό τους, ο οποίος θα λέει: "Είμαι ο Ιμάμ, είμαι ο Πέμπτος Βούδδας, είμαι ο Χριστός τον οποίο οι Χριστιανοί περιμένουν. Είμαι αυτός τον οποίο περιμένουν οι μάρτυρες του Ιαχωβά. Είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων.

Και τι λέει ο Maitreya στο site του?

Who is Maitreya?
He has been expected for generations by all of the major religions. Christians know him as the Christ, and expect his imminent return. Jews await him as the Messiah; Hindus look for the coming of Krishna; Buddhists expect him as Maitreya Buddha; and Muslims anticipate the Imam Mahdi or Messiah.

Μετάφραση:
Ποιος είναι ο Μαιτράγια?
Τον περιμένουν εδώ και γενεές από τις μεγαλύτερες θρησκείες. Οι Χριστιανοί τον ξέρουν ως τον Χριστό, και περιμένουν την άμεση επιστροφή του. Οι Εβραίοι τον περιμένουν ως τον Μεσσία. Οι Ινδουιστές περιμένουν τον ερχομό του Krishna. Οι βουδδιστές τον περιμένουν ως Μαιτράγια Βούδδα. Και οι Μουσουλμάνοι περιμένουν τον Imam Mahdi ή Μεσσία.

Ελπίζω τώρα να συμμερίζεστε τον πόνο μου για τον Μαιτράγια. Έχει προφητεύσει ο Παίσιος για αυτόν, όπως φαίνεται. Αν όχι για αυτόν, τότε είναι φοβερή σύμπτωση. Είναι λες και ο Γέροντας διάβαζε το site του Μαιτράγια.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε μάγκες;

nikostheaterΜέλος
19/06/2005, 15:57:32
Εγω φιλε WWalker δεν διαφωνω και μαλιστα το θεωρω εντυπωσιακο και αν ειναι συμπτωση ειναι αυτο που λεμε σατανικη..παρολαυτα,επειδη ακριβως οι προφητειες επαληθευονται,δεν ερμηνευονται καλο ειναι να κραταμε και μια πισινι για το ενδεχομενο παραπλανησης η σφαλματος..σκεφτειτε πχ το ενδεχομενο να ειναι ο πετρεγια απλως να προπετασμα καπνου ωστε να εχουμε την προσοχη μας σε αυτον και ο αντιχριστος η ο ψευδοπροφητης να μας προκυψει αλλος..
HfaistosΜέλος
19/06/2005, 18:16:57
Re paidia den ypotithete oti prin erthei o Antixristos kapoios Agios tha mas prodopoihsh?

Mipos o Gerontas Paisios eixe akousei gia ton Maitraya? Kserete den einai xthesinos eidh apo to 1988 eixe kanei thn prwth tou emfanish sto Nairobi.

Telos pantwn egw pistevw oti den einai o Antixristos alla pistevw kalista oti mporei na einai enas prodromos tou.

Yparxei mia fwth pou me evale poly se skepsh. Sto site tou typou kapou leei ksafnika sthn Kenya se ena xwrio emfanisthke apo to pouthena kai oloi skypsan sta gonata eno ta paidia trexane konta tou. Den htan ligoi pou fovithikan kai sikwnan ton stauro.

Alla yparxei alla

Pws einai dynaton afou htan toso ksafniko sthn mia foto pou nomizw oti mperdeytikan aytoi na exei mesa 2-3 Indous tetoious typous pisw tou?
Kai aytoi apo to pouthena? Den nomizw alla kati prosxediasmeno mou myrizei eee? Den akousa?

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

HfaistosΜέλος
19/06/2005, 18:26:09
O Maitraya pantws apoti exw akousei einai gnwstos sto Agio Oros. Exw milisei me ena poly kalo Papa kai otan ton erwthsa gia ton sygekrimeno den eipe oti einai apath alla mou eipe na prosexw.

Kai entelws ksafnika mou eipe na dwsw perrisotero prosoxh se ena allo onoma pou ayth th stigmh asxoleite me poly ypsilh politikh.
Ontws me ksafniase alla epifilasome na to vgalw sthn fora.

A nai ksexasa na kalosorisoume kai to Israel se mia symaxia
http://www.haaretz.com/hasen/spages/589341.html" target="_blank"> http://www.haaretz.com/hasen/spages/589341.html

The BEAST

M
http://mindtoysrus.com/downloads/The%20Beast.wmv

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

Edited by - Hfaistos on 19/06/2005 18:28:15

Edited by - Hfaistos on 19/06/2005 18:30:56

Edited by - Hfaistos on 19/06/2005 18:32:04

kyriakopoulosΜέλος
19/06/2005, 19:41:21
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΥ ΕΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΜΑΚΑΡΙΟΥΣΙ ΜΕ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΓΕΝΑΙΑΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΟΥΔΑΣ.ΘΑΔΔΑΙΟΣ Η ΛΕΒΑΙΟΣ.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΟΥΔΑ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕ ΗΤΟ ΣΑΜΑΡΑΣ.40 ΧΡΟΝΩΝ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΛΘΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ.
kyriakopoulosΜέλος
19/06/2005, 20:11:54
ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΩ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΩΣ ΚΡΙΣΝΑ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ.ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΩΣ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΒΟΥΔΑ.ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΩΣ ΙΜΑΜ.ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΕ ΟΜΑΔΑ Ε.ΕΝΤΕΛΛΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΟΛΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
19/06/2005, 20:43:40
quote:
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ.

Φίλε Κυριακόπουλε, αυτό νομίζω ότι είναι παρατραβηγμένο. Καταρχάς, ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος απ'την φυλή του Δαν, το παιδί αυτό είναι; Είναι η μάνα του πόρνη;
Με πολύ επιφύλαξη, μια καθολική προφητεία έλεγε ότι ο πατέρας του Αντίχριστου θα είναι επίσκοπος.

Έχω πάρει και εγώ οδηγίες από έναν μοναχό εξ αποστάσεως να προσέχω πάρα πολύ στο θέμα του Μαιτράγια. Καλύτερο θα ήταν να μην διαβάζω τίποτα για αυτόν, αλλά... το επιστημονικό δαιμόνιο βλέπετε.
Δεν νομίζω και εγώ ότι είναι ο Αντίχριστος, αλλά ένας πρώτος αντίχριστος, τώρα ειδικά για την εποχή μας, μέχρι να ξαναγίνουν όλα μπάχαλο για να έρθει ο άλλος.

quote:
Mipos o Gerontas Paisios eixe akousei gia ton Maitraya? Kserete den einai xthesinos eidh apo to 1988 eixe kanei thn prwth tou emfanish sto Nairobi.

Φίλε Ήφαιστε, ο γέροντας Παίσιος τα μάθαινε όλα από... αλλού.
Ήταν φωτισμένος άνθρωπος, κάτι τέτοια τα πιάνει αμέσως.

22Μέλος
19/06/2005, 22:55:45
Και μετα ξυπνησατε! που τα ειδατε αυτα γραμμενα ρε παιδια;
εισαστε σοβαροι; Θα ερθει ο αντιχριστος πριν τον Ιωαννη; Μην τα λετε αυτα γιατι θα εκτεθητε,αφου οι προφητειες το λενε καθαρα:πρωτα θα ερθει για 36 χρονια ο Ιωαννης και μετα απο αρκετα χρονια απο αυτον θα ελθει ο αντιχριστος,συνεπως δεν εχει γεννηθει ακομα.Τι μου λετε τωρα για αντιχριστους και πρασινα αλογα;Σοβαρευτειτε λιγο γιατι σας διαβαζουν και ανθρωποι που θελουν να μαθουν.
19/06/2005, 23:20:13
Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα με αφορμή αυτά που διάβασα εδώ. Αγαπητοί φιλοι δεν χρειάζετε να είναι κάποιος προφήτης για να καταλάβει ότι θα γίνουν κάποια πράγματα. Εκτός των ανθρώπων που είναι μυστικιστές και πέρνουν πληροφορίες με κάποιους τρόπους μεταφυσικούς, υπάρχουν και διάφοροι αναλυτές που λειτουργούν με καθαρά επιστημονικές μεθόδους και έχουν πει κάποια πράγματα εδω και χρόνια.
Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας καταλαβαίνουμε ότι πολύ σύντομα πρέπει να έρθει η ώρα της κάθαρσης. Η κάθαρση αυτή θα είναι και εσωτερική για τον καθένα προσωπικά και γενικότερη. Η κατάσταση ως έχει δεν πάει άλλο. Αυτό φαίνεται και στους ανθρώπους, το διαβάζεις στα μάτια τους.
Δυστυχώς για να μπορέσει να γεννηθεί το καινούριο πρέπει το παλιό να πεθάνει. Και κάθε θάνατος και κάθε γέννηση έχει πόνο. Το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Τι μορφή θα έχει και ποια θα είναι η εικόνα του κόσμου και η θέση μας μέσα σε αυτόν.
Τώρα πιο συγκεκριμένα ως προς την Τουρκία, θα σας πω έστω και παρακινδυνευμένα, ότι ο πόλεμος στον οποίο αναφέρεστε υπολογίζουν αυτοί που τον περιμένουν και ίσως τον προγραμματίζουν κιόλας, να γίνει μέσα στην επόμενη διετία...
Κατόπιν αυτού θα υπάρχει μια παγκόσμια αναταραχή ένας πιο γενικευμένος πόλεμος ο οποίος θα φέρει την ανθρωπότητα πολλά χρόνια πίσω. Ο κόσμος με την μορφή που τον γνωρίζουμε δεν θα υπάρχει πια. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να είναι έτοιμοι να σταθούν μέσα στο καινούριο γίγνεσθαι, ήδη ακολουθούν μια πορεία τέτοια που θα τους προετοιμάσει για την καινούρια κατάσταση.
Τώρα πολλοί απο εσάς μπορεί να πείτε ότι είναι και λίγο φαντασίες αυτά. Ίσως να είναι κι έτσι... Ας πούμε ότι σας είπα ένα μικρό παραμυθάκι...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

19/06/2005, 23:29:42
Φίλε Απέρριτε, αν είχες διαβάσει ένα 40% των σελίδων, θα καταλάβαινες ότι όλα αυτά που λες να έχουνε διατυπώσει οι γεροντάδες απ΄το 1980+ (Παίσιος) ως το 2001, πολύ πριν ο κόσμος φτάσει στο απροχώρητο που είναι τώρα.

Πάντως για αυτό που λες, χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μας ότι μέσα στην επόμενη διετία θα έχουμε παγκόσμιο (αν και στενοχωριέμαι για το τελευταίο), γιατί δείχνει πως δεν έχουμε χάσει τις βίδες στο δρόμο...

quote:
Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας καταλαβαίνουμε ότι πολύ σύντομα πρέπει να έρθει η ώρα της κάθαρσης. Η κάθαρση αυτή θα είναι και εσωτερική για τον καθένα προσωπικά και γενικότερη. Η κατάσταση ως έχει δεν πάει άλλο. Αυτό φαίνεται και στους ανθρώπους, το διαβάζεις στα μάτια τους.
Δυστυχώς για να μπορέσει να γεννηθεί το καινούριο πρέπει το παλιό να πεθάνει. Και κάθε θάνατος και κάθε γέννηση έχει πόνο. Το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Τι μορφή θα έχει και ποια θα είναι η εικόνα του κόσμου και η θέση μας μέσα σε αυτόν.
Τώρα πιο συγκεκριμένα ως προς την Τουρκία, θα σας πω έστω και παρακινδυνευμένα, ότι ο πόλεμος στον οποίο αναφέρεστε υπολογίζουν αυτοί που τον περιμένουν και ίσως τον προγραμματίζουν κιόλας, να γίνει μέσα στην επόμενη διετία...
Κατόπιν αυτού θα υπάρχει μια παγκόσμια αναταραχή ένας πιο γενικευμένος πόλεμος ο οποίος θα φέρει την ανθρωπότητα πολλά χρόνια πίσω. Ο κόσμος με την μορφή που τον γνωρίζουμε δεν θα υπάρχει πια. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να είναι έτοιμοι να σταθούν μέσα στο καινούριο γίγνεσθαι, ήδη ακολουθούν μια πορεία τέτοια που θα τους προετοιμάσει για την καινούρια κατάσταση.
Τώρα πολλοί απο εσάς μπορεί να πείτε ότι είναι και λίγο φαντασίες αυτά. Ίσως να είναι κι έτσι... Ας πούμε ότι σας είπα ένα μικρό παραμυθάκι...
Φιλικά...

Φίλε Απέρριτε, έχεις κάπια έξτρα πληροφορία για αυτό που λες, ή στηρίζεσαι στις προφητείες που παραθέσαμε ως τώρα;
Φιλικά, WWalker