- σατανας ποιος ειναι ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καλημερα φιλε EL ELYON δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω που να μην σεβεται τον χριστιανισμο η των ιουδαισμο εφοσον ομως και αυτοι σεβονται τους υπολοιπους.Εσυ φιλε γνωριζεις την θεολογια του χριστιανισμου.Συγγνωμη αλλα εμενα δεν μου εδωσες να καταλαβω κατι τετοιο.Αυτο που κανεις παντα ειναι να απαντας σε καθε ερωτηση με κατεβατα τα οποια δεν μας αναλυσες ποτε δεν ειπες τι κατανοεις απο ολα αυτα.Επισης για τον σεβασμο στον χριστιανισμο που λες εσυ σεβεσαι τις αλλες θρησκειες η τους αθρησκους η τους αθεους?Νομιζω οτι εσυ σκαλισες παλια θεματα που δεν εκαναν πολεμο στον χριστιανισμο και αρχισες ερωτησεις ξεκαρφωτες με τα θεματα και καποιοι βρεθηκαν να υπερασπιζουν τον εαυτο τους χωρις να εχουν κανει κατι.Επισης μια ερωτηση.Χριστιανισμος και ιουδαισμος για σενα ειναι μαζι η υπαρχει εχθρα γιαττι η επισημη εκκλησια νομιζω οτι καταφερεται εναντιον του και πολλοι ιερεις λεν πως οι Εβραιοι πιστευουν στον διαβολο.Περιμενω σχολια σου και το υφος μου δεν ειναι επιθετικο γιατι δεν θα ηθελα παρεξηγησεις ενω δεν υπαρχει τετοια προθεση.
Φίλε Lusipan καλημέρα.
Τίποτα, από όλα αυτά που γράφεις, δεν αναιρεί το συμπέρασμα μου. Δύστυχος όταν γίνεται ταύτιση εκ μέρους σας του Αρχιεπισκόπου και του Πάπα με τον Σατανά δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για τον Χριστιανισμό. Αντί να υπάρχει θεολογικός διάλογος και αντίλογος ισοπεδώνεται τα πάντα. Άρα για ποιο σεβασμό μου μιλάς? Αν γνωρίζεις την Χριστιανική Θεολογία τότε εν γνώση σου είπες για την Σατανική Τριάδα. Και όχι μόνο αυτό αλλά ζητάς και “ρέστα”. Δεν μου υποσχέθηκες ότι θα συζητούσαμε για τους Δελφικούς Χρησμούς, δεν το έκανες. Εγώ δεν σου είπα τίποτα.
Δεν είμαι τέλειος και ούτε αλάθητος. Αν κάποιος θεώρει ότι δεν τον σέβομαι ας μου το πει και θα ζητήσω συγνώμη. Απλά είναι τα πράγματα. Όταν τα θέματα είναι ενεργά τότε είναι το χρέος μου να είμαι ενεργός μέλος και όχι κυνηγός. Άλλοι κυνηγάνε τους Χριστιανούς ακόμα και το ύπνο θυσιάζουν για το κυνήγι! Σαφώς και ο κυνηγός σέβεται το θύμα πριν την εκτέλεση.
Για άλλη μια φόρα θα πω ότι δεν εκπροσωπώ κανένα δόγμα.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Όταν οι ερωτήσεις θεωρούνται Σταυροφορία και οι φωτογραφίες γίνονται ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ, όταν οι ερωτήσεις θεωρούνται ανούσιες επειδή κάποιοι δεν θέλουν να απαντήσουν αλλά ότι λέγετε εις βάρος του Χριστιανισμού γίνεται ΑΠΟΔΕΧΤΟ ως Αλήθεια, όταν κοροϊδεύουν και γελάνε με την θεολογία του Χριστιανισμού χωρίς να γνωρίζουν την θεολογία του Χριστιανισμού και αποφεύγουν να πούνε την Αλήθεια τους! Σαφώς η αρχή είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ….. αλλά όχι στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ……
Αγαπητέ, όταν οι ερωτήσεις τίθενται σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν τις θεωρώ απλά ερωτήσεις.
Δεν είδα να γίνεται αποδεκτό ως Αλήθεια κάτι που να αντιτίθεται στον Χριστιανισμό.
Ο καθένας έχει την δική του αλήθεια κι αυτήν εκφράζει.
Επίσης, δεν είδα κανέναν να αποφεύγει να πει την Αλήθεια του.
Είδες εσύ κανέναν?
Όσον αφορά τον σεβασμό προς όλες τις θρησκείες, έχω ήδη αναφερθεί ξανά σ' αυτό και το θεωρώ ως δεδομένο.

In anticipation of my resurrection...
quote:quote:
Όταν οι ερωτήσεις θεωρούνται Σταυροφορία και οι φωτογραφίες γίνονται ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ, όταν οι ερωτήσεις θεωρούνται ανούσιες επειδή κάποιοι δεν θέλουν να απαντήσουν αλλά ότι λέγετε εις βάρος του Χριστιανισμού γίνεται ΑΠΟΔΕΧΤΟ ως Αλήθεια, όταν κοροϊδεύουν και γελάνε με την θεολογία του Χριστιανισμού χωρίς να γνωρίζουν την θεολογία του Χριστιανισμού και αποφεύγουν να πούνε την Αλήθεια τους! Σαφώς η αρχή είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ….. αλλά όχι στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ……Αγαπητέ, όταν οι ερωτήσεις τίθενται σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν τις θεωρώ απλά ερωτήσεις.
Δεν είδα να γίνεται αποδεκτό ως Αλήθεια κάτι που να αντιτίθεται στον Χριστιανισμό.
Ο καθένας έχει την δική του αλήθεια κι αυτήν εκφράζει.
Επίσης, δεν είδα κανέναν να αποφεύγει να πει την Αλήθεια του.
Είδες εσύ κανέναν?Όσον αφορά τον σεβασμό προς όλες τις θρησκείες, έχω ήδη αναφερθεί ξανά σ' αυτό και το θεωρώ ως δεδομένο.
Αγαπητέ Συντονιστή όταν οι φωτογραφίες του Αρχιεπισκόπου και του Πάπα τα παρουσιάζουν και τα ταυτίζουν με τον Σατανά, όταν εσύ ταυτίζεις τον Γιαχβέ με το κακό αλλά αυτό που θεωρείται Σταυροφορία είναι οι ερωτήσεις μου τότε τι να πω…..αφού αυτός είναι ο Σεβασμός προς το Χριστιανισμό και το Ιουδαϊσμό, τι να πω για το Σεβασμό σας …..Ευχαριστώ!
Δεν είδα την Αλήθεια σου αγαπητέ μου….
Οι περσότεροι έχουν μόνο μια αλήθεια, ότι ο Χριστιανισμός είναι Ψέμα. αυτό εκφράζουν αλλά δεν μας λένε αφού ο Χριστιανισμός είναι Ψέμα ποια είναι η Αλήθεια?
Ας σταματήσω εδώ γιατί θα θεωρηθεί και αυτό το μήνυμα ως Σταυροφορία…..
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Οι περσότεροι έχουν μόνο μια αλήθεια, ότι ο Χριστιανισμός είναι Ψέμα. αυτό εκφράζουν αλλά δεν μας λένε αφού ο Χριστιανισμός είναι Ψέμα ποια είναι η Αλήθεια?
η αληθεια ειναι οτι ολα οσα λενε οι θρησκειες ειναι ψεματα
δεν υπαρχει δημιουργος δυναμη που να εκατσε καποια στιγμη και να ειπε
"ρε συ δεν εχω τι να κανω δεν φτιαχνω ενα συμπαν να περναω την ωρα μου;"
ολα αυτα ειναι μπουρδολογιες για μικρα παιδια
οχι δεν υπαρχει τιποτα μετα θανατον
οχι δεν υπαρχει θεος
ολα ειναι κατασκευασματα απο ανθρωπους για να δικαιολογουν τις ανωμαλιες τους και τις επεκτατικες τους ορεξεις
οσοι χρειαζονται εναν παραδεισο και μια κολαση για να φοβουνται η να περιμενουν "μεταλειο" και ετσι πρατουν αναλογα στην ζωη τους ειναι χειροτεροι και απο τα ζωα
ειναι υποαναπτικτα οντα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν σέκτες που οδηγούν στον σατανισμό.
Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν θρησκείες - σεκτες οι οποίες είναι επικίνδυνες.
Ξέρεις πολύ καλά επίσης ότι υπάρχουν θρησκείες – σεκτες οι οποίες με πλύση εγκεφάλου κάνουν τους οπαδούς τους να πιστεύουν ένα σωρό ανοησίες.
Οφείλουμε να σεβόμαστε τις θρησκείες συμφωνώ αλλά έχουμε και χρέος να ενημερώνουμε τον συνάνθρωπο μας προκειμένου να μην πέσει θύμα των όποιων τυχοδιωκτών, αυτόκλητων σωτήρων ΚΑΙ απατεώνων.

Υγ:
quote:Έχεις δίκιο.
el.elyon
Αγαπητέ Συντονιστή όταν οι φωτογραφίες του Αρχιεπισκόπου και του Πάπα τα παρουσιάζουν και τα ταυτίζουν με τον Σατανά, όταν εσύ ταυτίζεις τον Γιαχβέ με το κακό αλλά αυτό που θεωρείται Σταυροφορία είναι οι ερωτήσεις μου τότε τι να πω…..αφού αυτός είναι ο Σεβασμός προς το Χριστιανισμό και το Ιουδαϊσμό, τι να πω για το Σεβασμό σας …..Ευχαριστώ!
Edited by - GreenLantern on 09/06/2007 13:53:23
Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν σέκτες που οδηγούν στον σατανισμό.
ναι ναι λες γι αυτες που κινηγουσαν και καιγανε ανθρωπους
οχι οχι λαθος αυτα τα εκανε ο χριστιανισμος
Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν θρησκείες - σεκτες οι οποίες είναι επικίνδυνες.
σαν αυτη που στο μοναστηρι της σταυρωσαν μια κοπελα για να της φυγουν τα δαιμονια;
οχι οχι και αυτο χριστιανοι το εκαναν
Ξέρεις πολύ καλά επίσης ότι υπάρχουν θρησκείες – σεκτες οι οποίες με πλύση εγκεφάλου κάνουν τους οπαδούς τους να πιστεύουν ένα σωρό ανοησίες.
ναι ναι ξερω λες για το οτι θα ξαναπαρουν τα σωματα τους πισω και ας εχουν καει,λιωσει,εχουν παει στον πατο της θαλασσας
οτι θα γινουν καλα αν τριψουν πανω τους πανια με ιδρωτα ουρα και οτι αλλο αρκει να ειναι εκρησεις αποστολων
λες για το κρασι που γινετε αιμα και για το ψωμι που γινετε σαρκα για το φτερο που εχουν κρατησει και ανοικει σε καποιον αρχαγγελο
για την εγκυμοσυνη με τον κρινο
για....
οχι ρε γαμωτο και αυτα ο χριστιανισμος τα λεει
Οφείλουμε να σεβόμαστε τις θρησκείες συμφωνώ αλλά έχουμε και χρέος να ενημερώνουμε τον συνάνθρωπο μας προκειμένου να μην πέσει θύμα των όποιων τυχοδιωκτών, αυτόκλητων σωτήρων ΚΑΙ απατεώνων.
συμφωνω
την Παύλο-Μυθεια σαν αλήθεια,
το Σατανά και την ιεραρχία του για εκφοβισμό,
εξακολουθείτε να θέλετε να διατηρήσετε ότι επιβάλλατε σε λαούς με το ζόρι, (καθόλου δημοκρατικοί εσείς και ο Θεός σας)
γιατί σας πειράζει όταν στο παιχνίδι του ΠΑΠΑ, προβάλουμε σαν κίνηση, το ποιος είναι ποιος?
Αν είσαστε από τη μεριά της αλήθειας και του σωστού, γιατί αυτή η ανησυχία σας?
Αγαπητέ μας, μπορείς να διαβιβάσεις τις καλύτερες ευχές στον προκαθήμενο (εκ μέρους μου), πεστου πως η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, (όχι για τη Δευτέρα παρουσία, μα για τα δικά σας παραμυθία, και πως ο Σατανάς (ΑΓΝΟΙΑ), θα βρίσκει πάντα έδαφος σε όσους δεν αγαπούν, σε οσους διαχωρίζουν τους ανθρώπους, και σε όσους φοβούνται, και όταν έχει ώρα, αν το θέλει, ας διαβάσει και ας σκεφτεί, όσα γράφει κάποιος άνθρωπος που σκέφτεται!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9254
Ψτ…πεστου και ένα ψεματάκι του!
7 χρόνια διδακτορίας, διάβαζε ο προκαθήμενος?
Κατά τα αλλά, οι Ναζιστές είναι αλλού, όχι στο σπίτι μας!
Μωρέ Μπράβο ειλικρίνεια!8)]
quote:
gigenis:
οσοι χρειαζονται εναν παραδεισο και μια κολαση για να φοβουνται η να περιμενουν "μεταλειο" και ετσι πρατουν αναλογα στην ζωη τους ειναι χειροτεροι και απο τα ζωα
ειναι υποαναπτικτα οντα
Ακόμα περισσότερο βέβαια, είναι αυτοί που κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις...
(Κατά τη δικιά σου λογική των γενικεύσεων φυσικά

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Ακόμα περισσότερο βέβαια, είναι αυτοί που κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις...
(Κατά τη δικιά σου λογική των γενικεύσεων φυσικά )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Όταν οι ερωτήσεις θεωρούνται Σταυροφορία και οι φωτογραφίες γίνονται ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ, όταν οι ερωτήσεις θεωρούνται ανούσιες επειδή κάποιοι δεν θέλουν να απαντήσουν αλλά ότι λέγετε εις βάρος του Χριστιανισμού γίνεται ΑΠΟΔΕΧΤΟ ως Αλήθεια, όταν κοροϊδεύουν και γελάνε με την θεολογία του Χριστιανισμού χωρίς να γνωρίζουν την θεολογία του Χριστιανισμού και αποφεύγουν να πούνε την Αλήθεια τους!
Παν μέτρον άριστον, αγαπητέ!
Όσον αφορά την δική μου Αλήθεια, έχω εκφράσει πάρα πολλές πτυχές της αρκετές φορές σε διάφορα θέματα.
Αγαπητέ GreenLantern, αναφέρεις:
quote:
Δεν θεωρώ αντίθετες έννοιες τον σεβασμό και την ενημέρωση ή τουλάχιστον, δεν βρίσκω το λόγο που δε μπορούν να συμπορευτούν.
Και πιστεύω ότι δεν έχω αναφέρει και το αντίθετο από αυτό που λες.

quote:
Άλλοι κυνηγάνε τους Χριστιανούς ακόμα και το ύπνο θυσιάζουν για το κυνήγι!
Εγώ δεν είμαι παπάς να δουλεύω τις κυριακές και όλες τις νύχτες να κοιμάμαι.
Είσαι ο μοναδικός που δεν έπρεπε να το πεί αυτό.
Ότι ώρα και να ανοίξω τον υπολογιστή στη δουλειά μου, το δικό σου όνομα μοστράρει σαν τελευταία απάντηση στην άκρη δεξιά σε όλα τα θέματα. Κι αυτό, κάθε μέρα.
Απαντάς άμεσα, κάθε στιγμή.
Την δυνατότητα αυτή την έχουν μόνο οι παπάδες και οι άνεργοι.
Διάβασε το δικό μου νούμερο απαντήσεων και κάνε μια σύγκριση με το δικό σου.
Εγώ έχω 120 απαντήσεις σε 9 μήνες που γράφω στο Φόρουμ.
Τώρα πες κι εσύ στον κόσμο, πόσες απαντήσεις έχεις δώσει εσύ κι από πότε...
Είναι 700 και..;
Πότε άρχησες να γράφεις στο Φόρουμ;
Επειδή όμως εσύ, δεν έχεις δουλέψει στη ζωή σου, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και δουλειές που απαιτούν βάρδιες.
Εκτός των άλλων είσαι πολύ αφελής...
Συκοφαντείς, λες ψέμματα και υποκρίνεσαι, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.
Αυτός είναι και ο λόγος, που στο δικό μου θέμα (Ο τελευταίος των χριστιανών), δεν είχα αντιδράσει σε κάποιους χαρακτηρισμούς που είχες κάνει είς βάρος μου.
Αφού αδυνατείς να εκτιμήσεις καταστάσεις και γεγονότα.
Δεν μπορείς να συγκροτήσεις μια ολοκληρωμένη σκέψη.
Δεν μπορείς να εκφράσεις συγκροτημένο λόγο.
Δεν φταίω εγώ, που εσύ έχεις αυτά τα κενά.
Όλοι, σου έχουν κάνει αυτή την παρατήρηση, όχι μόνο εγώ.
Εσύ νομίζεις το λέμε για να σε μειώσουμε.
quote:
είμαι ενεργός μέλος και όχι κυνηγός
Η δική σου τακτική, είναι γνωστή σε μένα.
Παναγίτσα θα το παίζεις, μόνο, όπου σε παίρνει.
quote:
Αν κάποιος θεώρει ότι δεν τον σέβομαι ας μου το πει και θα ζητήσω συγνώμη.
Καλύτερα είναι, να προσπαθείς να σκέφτεσαι τι γράφεις και να μην χρειάζεται να ζητάς συγνώμη
quote:
είμαι ενεργός μέλος και όχι κυνηγός
Είσαι σκακιστής το ξέχασες;
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς έχεις πεί...
Επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να σε κυνηγάω (κυνηγός γαρ) από θέμα σε θέμα σαν σπουργίτι, όταν μιλάς για μένα, σου προτείνω να τα λές σε μένα κι όχι στους άλλους.
Και για να τελειώνουμε, σου δηλώνω αυτή τη στιγμή, ότι από σένα θα εξαρτηθεί η συνέχεια.
quote:
Μα αγαπητέ Ελ Ελιών, αφου παίζεται μαζί μας Σκάκι, και εσύ προσωπικά αρέσκεσαι να παίζεις σε φιλοσοφικού περιεχομένου προβλήματα, προβάλλοντας,την Παύλο-Μυθεια σαν αλήθεια,
το Σατανά και την ιεραρχία του για εκφοβισμό,
εξακολουθείτε να θέλετε να διατηρήσετε ότι επιβάλλατε σε λαούς με το ζόρι, (καθόλου δημοκρατικοί εσείς και ο Θεός σας)
γιατί σας πειράζει όταν στο παιχνίδι του ΠΑΠΑ, προβάλουμε σαν κίνηση, το ποιος είναι ποιος?
Αν είσαστε από τη μεριά της αλήθειας και του σωστού, γιατί αυτή η ανησυχία σας?
Αγαπητέ μας, μπορείς να διαβιβάσεις τις καλύτερες ευχές στον προκαθήμενο (εκ μέρους μου), πεστου πως η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, (όχι για τη Δευτέρα παρουσία, μα για τα δικά σας παραμυθία, και πως ο Σατανάς (ΑΓΝΟΙΑ), θα βρίσκει πάντα έδαφος σε όσους δεν αγαπούν, σε οσους διαχωρίζουν τους ανθρώπους, και σε όσους φοβούνται, και όταν έχει ώρα, αν το θέλει, ας διαβάσει και ας σκεφτεί, όσα γράφει κάποιος άνθρωπος που σκέφτεται!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9254
Ψτ…πεστου και ένα ψεματάκι του!
![]()
7 χρόνια διδακτορίας, διάβαζε ο προκαθήμενος?
Κατά τα αλλά, οι Ναζιστές είναι αλλού, όχι στο σπίτι μας!
Μωρέ Μπράβο ειλικρίνεια!8)]
ΠΛΑΤΩΝΑΣ για άλλη μια φόρα θα πρέπει να πω ότι είμαι μόνος μου στο Esoterica άρα όταν μιλάς μαζί μου δεν χρειάζεται ο πληθυντικός αριθμός. Αν εσύ δεν θέλεις να σεβαστείς το Χριστιανισμό και το Ιουδαϊσμό εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αυτό που μπορούσα να κάνω και το έκανα ήταν να σας πω ευχαριστώ για το σεβασμό σας! Αν το Esoterica δέχτηκε την κίνηση σου να ταυτίζεις τον Πάπα και τον Αρχιεπίσκοπο με τον Σατανά αυτό είναι πολύ σοβαρό! Θα πρέπει το Esoterica να πάρει θέση στο θέμα. Ο αγαπητός Συντονιστής Dying Incubus θεώρει ότι δεν υπάρχει θέμα σεβασμού άρα δεν πειράζει αν ταυτίζεται ο Πάπας και ο Αρχιεπίσκοπος με τον Σατανά! Ο λόγος στο Esoterica!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
gigenis: οχι δεν υπαρχει τιποτα μετα θανατον
οχι δεν υπαρχει θεος
ολα ειναι κατασκευασματα απο ανθρωπους για να δικαιολογουν τις ανωμαλιες τους και τις επεκτατικες τους ορεξεις
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ??
Στο ρωτάω γιατί σε έχω δεί επαννειλημένα να υποστηρίζεις όλες τις επιστημονικές έρευνες.
quote:
gigenis: οσοι χρειαζονται εναν παραδεισο και μια κολαση για να φοβουνται η να περιμενουν "μεταλειο" και ετσι πρατουν αναλογα στην ζωη τους ειναι χειροτεροι και απο τα ζωα
ειναι υποαναπτικτα οντα
Εγώ θα έλεγα οτι υποανάπτυκτοι, χειρότεροι και απο τα ζώα είναι όσοι σκυλοβρίζουν τόσο χυδαία συνανθρώπους τους ή συνομιλητές τους απρόκλητα χωρίς να δεχτούν καμιά αφορμή.
Αποκλειστικά και μόνο για κάποια πιστεύω τους που δέν τους αρέσουν ...
quote:
el.elyon:
Αν το Esoterica δέχτηκε την κίνηση σου να ταυτίζεις τον Πάπα και τον Αρχιεπίσκοπο με τον Σατανά αυτό είναι πολύ σοβαρό! Θα πρέπει το Esoterica να πάρει θέση στο θέμα.
el.elyon
σκέψου και την περίπτωση, ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ να έβαλε τις φωτογραφίες με χιουμοριστικό σκοπό!
Δες και το χαμογελάκι δίπλα από τη φράση του:
"Που ειναι ο Σατανάς????
Εν τω μεταξύ και οι ίδιες οι φωτογραφίες έχουν ένα πολύ πετυχημένο σατανικό χαμόγελο! (εκτός από την τελευταία, που έχει κάπως περήφανα βλοσυρό βλέμμα
Θέλω να πω, ας μην προσπαθούμε να πιαστούμε από το οτιδήποτε. (Μπορεί το συγκεκριμένο να μην είναι "οτιδήποτε" για σένα βέβαια, αλλά προσπάθησε να το δεις και από μια άλλη σκοπιά). Δεν είμαστε εχθροί, μία συζήτηση κάνουμε.
Τι θα λένε και τα θεϊκά όντα που μας βλέπουνε από πάνω;
Ότι είμαστε εντελώς ξενέρωτοι;![]()

Ψυχή μου,
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ??
Στο ρωτάω γιατί σε έχω δεί επαννειλημένα να υποστηρίζεις όλες τις επιστημονικές έρευνες
αποδειξεις πρεπει να φερουν αυτοι που εισαγουν μια θεωρια οχι αυτοι που δεν την δεχονται
ποσο μαλιστα οταν η θεωρια που εισαγουν μπαζει απο παντου
πχ αν εγω πω οτι εισαι η μερλιν μονροε οφειλω να φερω αποδειξεις
και οχι να ζηταω αποδειξεις για το οτι δεν εισαι απο τα ατομα που δεν δεχονται τον ισχυρισμο μου
quote:
Εγώ θα έλεγα οτι υποανάπτυκτοι, χειρότεροι και απο τα ζώα είναι όσοι σκυλοβρίζουν τόσο χυδαία συνανθρώπους τους ή συνομιλητές τους απρόκλητα χωρίς να δεχτούν καμιά αφορμή.
Αποκλειστικά και μόνο για κάποια πιστεύω τους που δέν τους αρέσουν ...
εσυ το θεωρεις υβρη εγω πολυ απλα λεω την αληθεια
ας το δουμε σε αλλη βαση
γιατι ας πουμε δεν βιαζεις οποια κοπελα γουσταρεις;;
α)γιατι υπαρχει νομος που το απαγορευει και φοβασε οτι θα πας φυλακη
β)γιατι θεωρεις οτι ειναι λαθος να επιβαλεις δια της βιας της οποιες ορεξεις σου
εσυ τι απο τα δυο θα διαλεγες σαν απαντηση;
quote:
Συνοδινός: Εγώ δεν είμαι παπάς να δουλεύω τις κυριακές και όλες τις νύχτες να κοιμάμαι.
Ούτε και εγώ είμαι παπάς και δεν δουλεύω τις κυριακές αλλά κοιμάμαι τις νύχτες.
quote:
Συνοδινός: Είσαι ο μοναδικός που δεν έπρεπε να το πεί αυτό.
Συγνώμη, ξέχασα ότι παίζουμε κυνήγι και το θύμα δεν μιλάει….
quote:
Συνοδινός: Ότι ώρα και να ανοίξω τον υπολογιστή στη δουλειά μου, το δικό σου όνομα μοστράρει σαν τελευταία απάντηση στην άκρη δεξιά σε όλα τα θέματα. Κι αυτό, κάθε μέρα.
Υπερβάλεις, ο αγαπητός Συντονιστής Dying Incubus είναι πρώτος.
quote:
Συνοδινός: Απαντάς άμεσα, κάθε στιγμή.
Εδώ μπερδεύτηκες, θες να πεις ότι ρωτώ άμεσα, κάθε στιγμή!
quote:
Συνοδινός: Την δυνατότητα αυτή την έχουν μόνο οι παπάδες και οι άνεργοι.
Λάθος, και εγώ έχω αυτή την δυνατότητα . Δεν είμαι ούτε παπάς και ούτε άνεργος!
quote:
Συνοδινός: Εγώ έχω 120 απαντήσεις σε 9 μήνες που γράφω στο Φόρουμ.
Είσαι σταθερός!
quote:
Συνοδινός: Τώρα πες κι εσύ στον κόσμο, πόσες απαντήσεις έχεις δώσει εσύ κι από πότε...
Είναι 700 και..;
Πότε άρχησες να γράφεις στο Φόρουμ;
Ότι πεις κ. Αστυνόμε! Είμαι στο Φόρουμ από 10 / 11 / 2006. Και με το μήνυμα που γράφω θα γίνουν σύνολο 713 μηνύματα! Κάτι άλλο κ. Αστυνόμε?
quote:
Συνοδινός: Επειδή όμως εσύ, δεν έχεις δουλέψει στη ζωή σου, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και δουλειές που απαιτούν βάρδιες.
Μάλλον με μπερδεύεις μα κάποια άλλη ανάκριση κ. Αστυνόμε. Δουλεύω από 14 ΧΡΟΝΩΝ! Έχω δουλέψει και σε φούρνο, όλη τη νύχτα!
quote:
Συνοδινός: Εκτός των άλλων είσαι πολύ αφελής...
Συκοφαντείς, λες ψέμματα και υποκρίνεσαι, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.
Συγνώμη κ. Αστυνόμε υπάρχει κάτι που να μη το γνωρίζεται?
quote:
Συνοδινός: Αυτός είναι και ο λόγος, που στο δικό μου θέμα (Ο τελευταίος των χριστιανών), δεν είχα αντιδράσει σε κάποιους χαρακτηρισμούς που είχες κάνει είς βάρος μου.
Μάλιστα!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!
quote:
Συνοδινός: Αφού αδυνατείς να εκτιμήσεις καταστάσεις και γεγονότα.
Δεν μπορείς να συγκροτήσεις μια ολοκληρωμένη σκέψη.
Δεν μπορείς να εκφράσεις συγκροτημένο λόγο.
Δεν φταίω εγώ, που εσύ έχεις αυτά τα κενά.
Όλοι, σου έχουν κάνει αυτή την παρατήρηση, όχι μόνο εγώ.
Εσύ νομίζεις το λέμε για να σε μειώσουμε.
Γνωρίζω την αδυναμία μου αλλά και την δύναμη μου. Σωστός, χτυπάς στο αδύνατο σημείο μου και αυτό είναι μείον μου! Μπορείς να συνεχίζεις δεν θα αντισταθώ στα πυρά σου….
quote:
Συνοδινός: Η δική σου τακτική, είναι γνωστή σε μένα.
Δεν έχω τίποτα να κρύψω κ. Αστυνόμε!
quote:
Συνοδινός: Καλύτερα είναι, να προσπαθείς να σκέφτεσαι τι γράφεις και να μην χρειάζεται να ζητάς συγνώμη
Θα κάνω πρώτα το καλό και μετά το καλύτερο!
quote:
Συνοδινός: Είσαι σκακιστής το ξέχασες;
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς έχεις πεί...
Είπαμε του δημοτικού…..
quote:
Συνοδινός: Επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να σε κυνηγάω (κυνηγός γαρ) από θέμα σε θέμα σαν σπουργίτι, όταν μιλάς για μένα, σου προτείνω να τα λές σε μένα κι όχι στους άλλους.
Δεχτή η πρόταση σου απλά να σου πω ότι δεν είμαι σπουργίτι για αυτό αν θες να κυνηγάς σπουργίτια ψάξε να τα βρεις!
quote:
Συνοδινός: Και για να τελειώνουμε, σου δηλώνω αυτή τη στιγμή, ότι από σένα θα εξαρτηθεί η συνέχεια.
Τέλος η ανάκριση, ευχαριστώ. Καλή συνέχεια κυνηγέ!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Edited by - el.elyon on 09/06/2007 18:54:13
quote:
gigenis:αποδειξεις πρεπει να φερουν αυτοι που εισαγουν μια θεωρια οχι αυτοι που δεν την δεχονται
ποσο μαλιστα οταν η θεωρια που εισαγουν μπαζει απο παντου
ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ ... κάτι που δέν το ξέρει κανένας γιατί κανένας δέν έχει επιστρέψει να μας πεί τις εντυπώσεις του ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ?
quote:
gigenis: ας το δουμε σε αλλη βαση
γιατι ας πουμε δεν βιαζεις οποια κοπελα γουσταρεις;;
α)γιατι υπαρχει νομος που το απαγορευει και φοβασε οτι θα πας φυλακη
β)γιατι θεωρεις οτι ειναι λαθος να επιβαλεις δια της βιας της οποιες ορεξεις σου
εσυ τι απο τα δυο θα διαλεγες σαν απαντηση;
Εγώ για τον εαυτό μου ακολουθώ το δεύτερο ...
quote:quote:
el.elyon:
Αν το Esoterica δέχτηκε την κίνηση σου να ταυτίζεις τον Πάπα και τον Αρχιεπίσκοπο με τον Σατανά αυτό είναι πολύ σοβαρό! Θα πρέπει το Esoterica να πάρει θέση στο θέμα.
el.elyon
σκέψου και την περίπτωση, ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ να έβαλε τις φωτογραφίες με χιουμοριστικό σκοπό!
Δες και το χαμογελάκι δίπλα από τη φράση του:
"Που ειναι ο Σατανάς????"
Εν τω μεταξύ και οι ίδιες οι φωτογραφίες έχουν ένα πολύ πετυχημένο σατανικό χαμόγελο! (εκτός από την τελευταία, που έχει κάπως περήφανα βλοσυρό βλέμμα)
Θέλω να πω, ας μην προσπαθούμε να πιαστούμε από το οτιδήποτε. (Μπορεί το συγκεκριμένο να μην είναι "οτιδήποτε" για σένα βέβαια, αλλά προσπάθησε να το δεις και από μια άλλη σκοπιά). Δεν είμαστε εχθροί, μία συζήτηση κάνουμε.
Τι θα λένε και τα θεϊκά όντα που μας βλέπουνε από πάνω;
Ότι είμαστε εντελώς ξενέρωτοι;
Ψυχή μου,
Σαφώς μια συζήτηση χωρίς σεβασμό! Αφού Amalia το Esoterica θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ πετυχημένες και αφού δεν θέλετε να σέβεστε το Χριστιανισμό, εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Μπράβο σας!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ ... κάτι που δέν το ξέρει κανένας γιατί κανένας δέν έχει επιστρέψει να μας πεί τις εντυπώσεις του ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ?
φανταστικη λογικη
οποτε υπαρχει η πιθανοτητα να εισαι η μερλιν μονροε
quote:
Εγώ για τον εαυτό μου ακολουθώ το δεύτερο ...
και πολυ καλα κανεις αν ακολουθουσες το πρωτο (φοβος τιμωριας)τοτε θα εισουν υπανθρωπος
οπως ειναι και οι περισοτεροι που οτι κανουν το κανουν για να μην πανε στην κολαση και οχι γιατι ειναι λαθος