- EKΚΡΕΜΕΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑΔΕΣ-ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. trump
Κατά καιρούς έχουν υπάρξει κάποια θέματα για το εκκρεμές όμως ποτέ δεν συνδέθηκε με τον τζόγο ή έστω κάποιο τυχερό παιχνίδι.
Παρόλα αυτά, η εξέταση ενός τέτοιου θέματος από αυτή την σκοπιά δεν εντάσσεται στην θεματολογία των Συζητήσεων μας οπότε δε μπορεί και να παραμείνει ενεργό προς συζήτηση.
Η θεματολογία και το πνεύμα των Forums - αλλά και γενικότερα της όλης προσπάθειας - του Esoterica έχει να κάνει με τον εσωτερισμό, την έρευνα και την προώθηση του φιλοσοφικού και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των ανθρώπων.
Θα σε συμβούλευα να περιηγηθείς λίγο στις επιμέρους Κατηγορίες Συζητήσεων, να διαβάσεις λίγο τα θέματα τα οποία είναι ανοιχτά προς συζήτηση κι αν το επιθυμείς να καταθέσεις τις απόψεις σου σε κάποια από αυτά - κάνοντας παράλληλα έναν διάλογο με τους υπολοίπους συνομιλητές μας.
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται και μεταφέρεται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

In anticipation of my resurrection...
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ, Ο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ, Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ MAGOS.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΠΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΚΛΥΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ. ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ.
ΑΧ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΜΟ, ΝΑ ΣΦΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.
ΠΟΣΟ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΠΗΓΑΖΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΙΡΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
ΑΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕ ΣΗΓΧΩΡΕΣΕΤΕ.
With your feet in the air your head on the ground, try this trick and spin it.
You haven't collapse if there's nothing in it and you'll ask your self.
Where is my mind?

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
ΜΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ...
ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΠΑΛΙ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!![]()

Let there be Light!
Η ευαισθησία των γραφόμενών σου μου θυμίζει παλαιότερες εποχές όπου ένοιωθα και βίωνα έντονα αυτή τη δίψα για πνευματική προσέγγιση και παράλληλα έβρισκα τοίχους άυλους να ορθώνονται μπροστά μου.
Να έχεις μόνο ενα πράγμα...Πίστη στο δρόμο που διαλέγεις...
Διάλεξε ενα δρόμο με "καρδιά" και να έχεις Πίστη στο μονοπάτι του...
Χτύπα και θα σου ανοίξουν, ζήτα και θα σου δοθεί. Στη Βασιλεία του Πατρός μου, ο έσχατος θα εισέλθει πρώτος και ο πρώτος τελευταίος
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
"Do you smell what The Rock is cooking?"