- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Επειδή εγώ την καταβρίσκω με τους παραλληλισμούς και την κβαντομηχανική με το ζόρι την ακουμπάω, μπορείς να υποδείξεις στα γραφόμενα της ΜΥΘΗΡΑ που ακριβώς ανιχνεύεις κάτι τέτοιο;
Αφού δεν ακουμπάς την κβαντομηχανική και να σου το υποδείξω, δεν θα το καταλάβεις.
Αν όμως επιμένεις, "ακούμπησε" την κβαντομηχανική και θα το δείς, όχι σε ένα, αλλά σε 200 σημεία!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:
Παιδιά ας ηρεμίσουμε λίγο να αφήσουμε τη ΜΥΘΗΡΑ να εκφραστεί...
Μα δεν είναι θέμα ηρεμίας.
Όταν γράφεις κάτι τέτοιο:
quote:
Μια νέα θρησκεία, η οποία δεν πρεσβεύει πλέον πρόσωπα και Θεία ονόματα, αλλά χρησιμοποιεί σκοπίμως και δολίως, τα "σκοτεινά" σημεία, της κβαντομηχανικής και της εξελικτικής αστρο-βιολογίας!
Το οποίο μάλιστα το ακολουθεί αυτό:
quote:
Εκτός κι άν τεκμηριώσεις τα λεγόμενά σου, με ακλόνητα στοιχεία, τα οποία δεν επιδέχονται ουδεμία αμφισβήτηση.
Ε, το να το ζητάς μόνο χωρίς να το κάνεις όταν σου ζητηθεί, είναι ένα θεματάκι!
MΥΘΗΡΑ
Σε ένα από τα λινκ που έδωσες, παρατήρησα ότι ο λογαριασμός σου έχει μπαναριστει, μπορώ να μάθω γιατί; (δεν είναι κουτσομπολίστικοι οι λόγοι, απλά θέλω να δω αν ανιχνεύονται οι τότε αιτίες τώρα)
Edited by - Osmosis on 07/06/2013 12:34:28
Ας κάνουμε λίγο υπομονή να απαντήσει η ΜΥΘΗΡΑ.
quote:Ε, το να το ζητάς μόνο χωρίς να το κάνεις όταν σου ζητηθεί, είναι ένα θεματάκι!
Αν εσυ δεν έχεις την αντιληπτική ικανότητα, να διαπιστώσεις το προφανές, δια τίνα λόγον, να υποχρεωθώ σε "μετάφραση"?
Osmosis
Μπορείς σε παρακαλώ να προσκομίσεις πληρεξούσιο υπογεγραμμένο απο την ΜΥΘΗΡΑ, δια του οποίου σε καθιστά, εκπρόσωπό της στο φόρουμ?
Αν όχι, σταμάτα να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου και αντι να στηλιτεύεις δικά μου κείμενα και ρήσεις, ζητώντας εξηγήσεις, να αναρτήσεις δικά σου με τις όποιες αντιρρήσεις σου.Αν έχεις, βέβαια.
Να σχολιάσεις, όπως κι εγω, με δικά σου λόγια και σκέψεις και όχι με "τσιμπολογήματα" απο την τοποθέτηση άλλων!!!
Μπορείς?
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το...πήδημα!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ας περιμένουμε τη ΜΗΘΥΡΑ να επιστρέψει να απαντήσει σε κάθε μία τις ερωτήσεις σας. Μέχρι τότε ο,τι και να πειτε δεν έχει αξία.
Έχω την αίσθηση, πως δεν έχεις καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα fora. Ακριβώς άλλωστε, όπως και η ΜΗΘΥΡΑ.
Κανείς δεν πρόκειται να περιμένει κανέναν. Ούτε τον Μωυσή να κατέβει από το βουνό, ούτε τη ΜΗΘΥΡΑ να επιστρέψει από τον εν ερήμω και προς χάριν μας διαλογισμό της.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΕ, κούλαρε.
Ας περιμένουμε τη ΜΗΘΥΡΑ να επιστρέψει να απαντήσει σε κάθε μία τις ερωτήσεις σας. Μέχρι τότε ο,τι και να πειτε δεν έχει αξία.
Πύρινε
Αν έχει αξία ή όχι, δεν είσαι αρμόδιος να κρίνεις, επειδή εκφράζεις μόνο τον εαυτό σου.Οπως κι εγω τον δικό μου.
Επομένως, αν για σένα δεν έχει αξία, δεν σημαίνει ότι δεν έχει και για τους άλλους.
Να διαβάζεις προσεκτικότερα σε παρακαλώ και μετά να προβαίνεις σε "νουθεσίες".Δεν υπέβαλλα ερωτήσεις στην ΜΥΘΗΡΑ, αλλά ορθές κοφτές επισημάνσεις.Αλλο ερώτηση και άλλο επισήμανση.
Προσωπικά δεν δέχομαι, την προσβολή της νοημοσύνης δια δογμάτων, είτε αυτα αφορούν παρούσα θρησκεία-φιλοσοφία, είτε μελλοντικές!
Και αυτον ακριβώς τον τρόπο χειραγώγησης, πολεμώ.
Αν η ΜΥΘΗΡΑ επιθυμεί διάλογο, είμαι εδώ.
Αν όχι, δεν είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ του διακιώματός μου, καταπολέμησης των δογματικών και εξ'αποκαλύψεως, "αληθειών", διαταραγμένων νοών!
Αν επιθυμείς να γίνεις οπαδός της ΜΥΘΗΡΑ, υπάρχουν και τα p.m.
Στο δημόσιο όμως βήμα, θα ακούσεις όλες τις απόψεις.
Εντελώς φιλικά και ειλικρινά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:Ε, το να το ζητάς μόνο χωρίς να το κάνεις όταν σου ζητηθεί, είναι ένα θεματάκι!
Αν εσυ δεν έχεις την αντιληπτική ικανότητα, να διαπιστώσεις το προφανές, δια τίνα λόγον, να υποχρεωθώ σε "μετάφραση"?
Osmosis
Μπορείς σε παρακαλώ να προσκομίσεις πληρεξούσιο υπογεγραμμένο απο την ΜΥΘΗΡΑ, δια του οποίου σε καθιστά, εκπρόσωπό της στο φόρουμ?
Αν όχι, σταμάτα να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου και αντι να στηλιτεύεις δικά μου κείμενα και ρήσεις, ζητώντας εξηγήσεις, να αναρτήσεις δικά σου με τις όποιες αντιρρήσεις σου.Αν έχεις, βέβαια.
Να σχολιάσεις, όπως κι εγω, με δικά σου λόγια και σκέψεις και όχι με "τσιμπολογήματα" απο την τοποθέτηση άλλων!!!
Μπορείς?
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το...πήδημα!!!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πας καλά ρε φίλε, γράφεις κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε ζητάω να το τεκμηριώσεις και αρχίζεις τις μπούρδες!
Οκ,