- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣ ΛΟΓΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΩΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ .....
Η Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ...
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ....
ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΛΕΟΝ....
ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ AVATAR
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΒΑΔΙΖΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ.
ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΗ
ΧΤΕΣ ΚΑΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...ΒΡΗΚΑ ΓΑΛΗΝΗ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΜΕ Α Γ Α Π Η
ARCHON

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ARCHON ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ.
ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΗ
ΧΤΕΣ ΚΑΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...ΒΡΗΚΑ ΓΑΛΗΝΗ.
ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Επειδή βλέπω ότι το θέμα έχει τελματωθεί θα προσπαθήσω να το πιάσω από άλλη διάσταση.
Υπάρχουν δύο αλήθειες,η του Ανωτάτου Όντος και η του Ανθρώπου.
Για να φθάσει ο Άνθρωπος στην Αλήθεια του Ανωτάτου όντος θα πρέπει πρώτα να εξαντλήσει τα όρια των δυνατοτήτων του και αφού διαπιστώσει ότι όλες οι δυνατότητές του αδυνατούν να τον οδηγήσουν σε κάποια προσέγγιση του θείου,(παρά μόνο θεωρητική),τότε "αφήνεται" και τότε παρεμβαίνει "ο αόρατος δάσκαλος",που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε διαίσθηση και αρχίζει να του ανοίγει αργά ,αργά την πόρτα.
Θα πρέπει δηλαδή να επιτύχει καθένας το περίφημο "γνώθι σαυτόν" που στο τελικό στάδιο δεν σημαίνει (φυσικά) γνώρισε τον εαυτόν σου,αλλά γνώρισε το θείο.
Η Ανθρώπινη Αλήθεια λοιπόν είναι η "άγνοια" αυτό το περίφημο "εν οιδα ότι ουδέν οίδα" στο οποίο θα ήθελα να συμπληρώσω "και έχασα πολύ χρόνο".
Ίσως να βοηθηθούμε κερδίζοντας ΟΛΟΙ ΜΑΣ λίγο χρόνο,από αυτό το Forum και την ανταλλαγή των απόψεων του καθενός μας.Μόνο θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους να γράψουν αυτό ποι νοιώθουν ή πιστεύουν και όχι αυτό που έχουν διαβάσει.
Ας περιγράψει καθένας μας το στάδιο στο οποίο κατώρθωσε να φθάσεικαι ίσως βοηθώντας εμάς τον βοηθήσουμε κι εμείς να πάει πάρα πέρα.
Ευχαριστώ.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ....
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΗ.....
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΗΡΞΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
ARCHON

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ARCHON ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ .....
ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ... ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ......
ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ
ΑΥΤΟΣ ΝΙΩΘΕΙ
ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...
ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ......
ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.......
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Θα ήθελα να προσθέσω και κάποιες άλλες σκέψεις στα αξιοπρόσεκτα ζητήματα που δημοσιεύσατε.
Τα νοητικά οικοδομήματα δεν είναι τίποτε άλλο από μοντέλα (θεωρίες) που προσπαθούν να περιγράψουν την Πραγματικότητα-Αλήθεια και τα οποία μας εμφυτεύονται από την παιδική ακόμη ηλικία ως πραγματική απεικόνιση της Πραγματικότητας-Αλήθειας, όντας έγκυρα-αποδεδειγμένα-ελεγμένα από ανθρώπους (ή ομάδες αυτών) σοφούς και έγκυρους, μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης.
Οι μέθοδοι για την προσέγγιση της Αλήθειας υπάρχουν (και ίσως εφεύρουμε και δικές μας),κατά την αναζήτησή της όμως, συνεπεία των παραπάνω, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας και τα εξής:
Το προς μελέτη αντικείμενο θα πρέπει να προσεγγιστεί από όλες τις οπτικές γωνίες για να μας φανερώσει την Αλήθεια.
Θα πρέπει να εκριζώσουμε κάθε οικοδόμημα που σχετίζεται με αυτό και να ξεκινήσουμε σε νέα βάση ή να ερευνήσουμε τα υπάρχοντα, σχολαστικά.
Κάθε Αλήθεια που μαθαίνουμε αποτελεί μία όψη της έκφανσης του Θείου.
Επειδή πάντοτε υπάρχει ο Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος, και εμείς είμαστε δέκτες μόνο του Αποτελέσματος (είτε έχουμε τη δυνατότητα να το αντιληφθούμε είτε όχι) θα πρέπει να είμαστε σε θέση να το ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ, να το ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ, με ότι μέσο μπορεί να διαθέτουμε, να το ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ και έτσι να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ την Αλήθειά του.
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι κατά βάση και μέτρο της ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (η οποία μπορεί να εκγυμναστεί με τη συνεχή ενασχόληση).
Δεν έχει σημασία αν οι παρατηρήσεις ή οι ερωτήσεις που θέτουμε είναι "χαζές" (Θα έλεγα μάλιστα ότι όσο πιο "χαζές" είναι τόσο το καλύτερο γιατί ξεκινούν και από χαμηλότερη βάση).
Σημασία έχει, να ακολουθήσουμε μία σωστή μέθοδο μελέτης ώστε να φτάσουμε στην Αιτία-Αλήθεια.
Πιστεύω να βοηθάω κάπως, αν και έγραψα αρκετά συμπυκνωμένα αυτά που ήθελα να πω.
Με εκτίμηση,
Εχετλαίος.
ΦΙΛΕ Εχετλαίε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΟΥ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
quote:
Τα νοητικά οικοδομήματα δεν είναι τίποτε άλλο από μοντέλα (θεωρίες) που προσπαθούν να περιγράψουν την Πραγματικότητα-Αλήθεια και τα οποία μας εμφυτεύονται από την παιδική ακόμη ηλικία ως πραγματική απεικόνιση της Πραγματικότητας-Αλήθειας, όντας έγκυρα-αποδεδειγμένα-ελεγμένα από ανθρώπους (ή ομάδες αυτών) σοφούς και έγκυρους, μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης.
Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ θΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ.
ΕΝΑΣ ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ....
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ?????
ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????????
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?????
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ?????????
ΕΝΑΜΕΝΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
quote:
Φίλε Εχετλαίε, ο Καιάδας της ανθρώπινης ιστορίας είναι γεμάτος από αναμφισβήτητες αλήθειες και αλάνθαστα μοντέλα περιγραφής της Πραγματικότητας. Η αξία που έχουν σήμερα είναι μόνο ιστορική και όχι πραγματική.
Καλέ μου Φίλε Αβαταρ, θα συμφωνήσω μαζί σου. Η θεία Αλήθεια, ότι όνομα και να της δίνουμε, βρίσκεται μόνον όταν καταφέρουμε να απεγκλωβισθούμε από τις ανθρώπινες αλήθειες.
Μόνο που κατά την γνώμη μου, ακολουθεί και αυτή μία σπειροειδή πορεία. Το ιερό σύμβολο της Σπείρας, η Δίνη, είναι η πορεία μας προς την Αναζήτηση. Αναζήτηση που θα περάσει από πολλά στάδια και επίπεδα.
Στην αρχή το κάλεσμα που θα νιώθουμε, θα είναι λιγότερο ισχυρό, βλέπετε στην είσοδο της δίνης, στο στόμιο της, η απόσταση από το κέντρο της είναι πολύ μεγάλη. Οσο όμως θα διαγράφουμε του κύκλους γύρω από το κέντρο της και θα πλησιάζουμε προς την κορυφή της, την έξοδό της, αυτή η απόσταση θα μειώνεται. Το κάλεσμα θα γίνεται πιο ισχυρό. Οταν θα φθάσουμε πλέον στην έξοδο της, θα έχουμε απαλλαγεί από τα μέταλλά μας. Ενας νέος άνθρωπος θα έχει γεννηθεί, με άλλες πλέον ιδιότητες.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Μου ήρθε μια ιδέα αυτές τις μέρες και πιστεύω να σας αρέσει.
Θα ήθελα όποιος ασχολείται με καλλιτεχνικά όπως ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ και οτιδήποτε άλλο, να πάρει μέρος στην Έκθεση Δημιουργίας με θέμα το περιβάλλον και στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την αξία του και το μέγεθος της καταστροφής που συμβαίνει σήμερα.
Μπορούμε να πάμε σε μια πλατεία π.χ. Πλατεία συντάγματος και να εκθέσουμε τα έργα μας πάνω σε καβαλέτα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω αν θα χρειάζεται να πάρουμε άδεια αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας το πει.
Να βάλουμε και αφίσες παντού και ανακοινώσεις σε κανάλια για να ‘ρθει περισσότερος κόσμος.
Πως σας φαίνεται η ιδέα??? Περιμένω ιδέες σας και ποια ημερομηνία να την κάνουμε. Έχω προτείνει τον Σεπτέμβρη σ’ ένα άλλο φόρουμ όπου ανήκω.
Όποιος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Φιλάκια σε όλους