ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι λέτε να είναι αυτό; (Φωτογραφίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι λέτε να είναι αυτό; (Φωτογραφίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Icebox31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AnounakisΜέλος
24/05/2004, 16:37:47
Οι φωτογραφίες πάντως από την πρώτη μελέτη φαίνονται γνήσιες...
Δεν είναι επανάληψη (copy) αφού και τα περιθώρια αλλάζουν και
το zoom είναι διαφορετικό , καθώς και ο φωτισμός....

Στην πρώτη μάλιστα φωτο , υπάρχουν 2 κουκίδες...

ουυυυ...
gepallΝέο Μέλος
24/05/2004, 17:20:32
quote:

Στην πρώτη μάλιστα φωτο , υπάρχουν 2 κουκίδες...

Δηλαδη ηταν 2 UFΟ?

Απο τοσο μακρυνη αποσταση και τοσο χαμηλη αναλυση μπορει να ειναι καλλιστα οτιδηποτε

Ποτε το αγνωστο θα γινει γνωστο?

AnounakisΜέλος
24/05/2004, 17:27:49
Το να φτιάξεις πάντως μια φώτο είναι το πιο απλό...

ουυυυ...
agiogditisΝέο Μέλος
24/05/2004, 18:31:50
Ναι ρε,το αποκλείω.Έχεις δει πολλά πουλάκια εσύ να κινούνται με ταχύτητα φωτός?Και ποιός σου είπε οτι δεν το είδε κανείς?Τους ρώτισες έναν-έναν?Έξυπνε..τι θέλεις και μπαίνεις αφού δεν έχεις και τίποτα να πεις..

pappous_manowarΝέο Μέλος
24/05/2004, 19:07:00
Kai esy re file eisoun me conter ekei na metrhseis me poso paei kai les oti phge me thn taxhtuta tou fwtos?,dld espase to fragma tou hxou pou 8a prokalouse para polu megalo 8orubo mhpws eixe kai sigastira? HMARTON .Kai an to blepane pola atoma 8a to legane o enas ston allon ka ietsi 8a diedidotan to gegonos.KAI epishs o icebox sygnwmh pou to lew den 8ewrhte aksiopisto atomo apo thn stigmh pou exei mono ena post kai den ksanapanthse na dieukrinisei kapoia pragmata.Akoma kai egw mporei na eixa ftiaxe iauth thn fwtografia kai na ekana post me allo onoma.Giati na dimiourgoume fhmes gia UFO sthn attikh gia thn xazomara kapoiou,as elenksoume prwta tis logikes pi8anothtes kai an den bgainei akrh tote na apodektoume kapoio UFO

-------------------------
Α_α_Β_β_Γ_γ_Δ_δ_Ε_ε_Ζ_ζ_Η_η_Θ_θ_Ι_ι_Κ_κ_Λ_λ_Μ_μ_Ν_ν_Ξ_ξ_Ο_ο_Π_π_Ρ_ρ_Σ_σ_Τ_τ_Υ_υ_Φ_φ_Χ_χ_Υ_υ_Ω_ω
τι παρατηρήτε;

Edited by - pappous_manowar on 24/05/2004 19:10:40

Edited by - pappous_manowar on 24/05/2004 19:13:49

24/05/2004, 19:57:53
pappous_manowar και agiogditis, θα πρότεινα να προσέξετε κάπως παραπάνω τον λόγο σας. Μπορείτε οπωσδήποτε να ανταλάσσετε επιχειρήματα χωρίς να περιέχουν τα μηνυματά σας ανούσιες "αιχμές"!

Επίσης pappous_manowar, θα επανέλθω στο Θέμα των Greeklish και στην μη "φιλικότητα" των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA προς αυτά.

Το ίδιο ισχύει και για τον αρχικό συγγραφέα του Θέματος, καινούργιο μας φίλο/η Icebox.

Το Θέμα αυτό μετονομάζεται προς το ελληνικότερο.
Πάντως προτίθεμαι να το απενεργοποιήσω εάν ο/η Icebox δε στείλει καινούργιο μήνυμα μέσα στο επόμενο διήμερο. Εάν υπάρχουν φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης θα ήταν καλό να μας την παραθέσει, επισυνάπτοντας άλλο αντίτυπο σε μεγένθυνση των περιοχών με τα "ύποπτα" σημάδια αφού είναι ψηφιακό το πρωτότυπο. Μπορεί να επικοινωνήσει και μέσω e-mail για να μας στείλει αντίγραφο των φωτογραφιών(στην υψηλότερη ανάλυση στην οποία υπάρχουν) εάν επιθυμεί.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει πάντως είναι εάν ο/η agiogditis έχει κάποια σχέση με τις φωτογραφίες, με τον άνθρωπο που τις τράβηξε ή με τον αρχικό συγγραφέα του Θέματος... Θα εκτιμούσα μία διαφώτιση επί του θέματος.

Πάντως, αυτά που έχουν παρατεθεί, από άποψη εικόνας, έως τώρα δεν επιδέχονται, όπως είναι φυσικό, καμία σοβαρότερη μελέτη, η από μέρους τρίτων ψηφιακή μεγέθυνση των JPEGS μέσω επεξεργασίας σε πρόγραμμα γραφικών δεν ενδείκνυται, και οποιαδήποτε υπόθεση είναι ούτως ή άλλως εντελώς παρακινδυνευμένη.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

IceboxΝέο Μέλος
24/05/2004, 22:47:16
Εγω τυνχανει να ειμαι φιλος του agiogditis ,και δεν εχω σχεδων καμια σχεση με τις φωτογραφιες απλος τις postara.Ο agiogditis εχει μεγαλητερη σχεση με τις photos.Και εμενα δεν μου αρεσαν οι φωτος και ελεγα οτι παιζει καποια μουφια (αλλα ποτε δεν ξερεις)και ετσι ειπα να το postaro εγω για να πουν την γνωμη τους και οι master του ειδους.

Admim sorry για τα greeklish αλλα δεν ηξερα.

Edited by - Icebox on 24/05/2004 22:51:12

agiogditisΝέο Μέλος
25/05/2004, 15:03:50
Τις photo τις τράβηξε ένας πολύ καλός μου φίλος(δεν είναι user στο site σας και δεν έχει καμία σχέση με τον Icebox)χωρίς να έχει διάθεση για πλάκα ή κάποια κακόγουστη φάρσα όπως πολλοί users εδώ μέσα νομίζουν..Πάντως, άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ακούς από κάποιον τρίτο.Προσωπικά εγώ και ο άλλος φίλος μου, ο Icebox θα θέλαμε μια απάντηση από κάποιον σχετικό, που να έχει ζήσει ένα παρόμοιο γεγονός και να μας πει την άποψή ή την εμπειρία του.Και όσον αφορά τον παππού_manowar, τον giftos κτλ για τις ασυναρτισίες που ούτε και 'κείνοι ξέρουν τι γράφουν, θα ήταν προτιμότερο να μην αναφέρουν τίποτα για το θέμα αυτό, καθώς δεν έχουν πει τίποτα σπουδαίο.Όσον αφορά για την ανάλυση των photos αυτή είναι η μέγιστη.Δεν ξέραμε ότι θα δούμε κάτι παράξενο στον αττικό ουρανό εκείνο το μεσημέρι.

25/05/2004, 19:54:27
agiogditis:
"Όσον αφορά για την ανάλυση των photos αυτή είναι η μέγιστη."

Πραγματικά κρίμα...

Ας επικεντρωθεί τότε η συζήτηση περισσότερο πάνω στα γεγονότα/εμπειρία.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

05/07/2004, 20:12:11
Πολλά παιδιά όταν θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων...κάνουν κολπάκια με τις φωτο και τις δημοσιεύουν στο Ίντερνετ...αν είναι πράγματι ένα μοντάζ...είναι απίστευτα γρήγορο και απλό με τα σημερινά πργράμματα!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...(το είπε και η Τατιάνα)!

ZephyrΜέλος
05/07/2004, 20:23:10
Δεν θέλω να φανώ στενόμυαλος αλλά αυτές οι φωτογραφίες δεν αποδεικνύουν την κυκλοφορία ΑΤΙΑ πάνω από την Αττική.Εδώ άλλες κι άλλες φώτο με μεγαλύτερη ευκρίνεια αποδείχθηκαν απάτη.Δεν λέω πως ο φίλος που τις παρέθεσε είχε σκοπό να εξαπατήσει αλλά μάλλον δεν πρέπει να δείχνουν κάτι τόσο εξαιρετικό.Μάλλον...