ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μεταγενέθλια μετενσάρκωση (parakaya pravesha) και Λόμπσανγκ Ράμπα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μεταγενέθλια μετενσάρκωση (parakaya pravesha) και Λόμπσανγκ Ράμπα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Λουκάς Αυγερινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/06/2019, 15:21:34
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ξέρεις παλιάτσε το πρόβλημα είναι ότι δεν μας έχεις πει τίποτα για το θέμα σου, την μεταγενέθλια μετενσάρκωση. Πηγές δεν μας έχεις δώσει, ούτε καν αποδείξεις ότι έχει συμβεί κάποτε.
Περιμένω ακόμα τις πηγές για τους βουδιστές που τα έκαναν αυτά.
Α και πού σαι παλιάτσε, "Μεγάλος Δάσκαλος" ο Λομπσάγνκ Ράμπα έτσι;

Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

Το να με αποκαλείς απρόκλητα "παλιάτσε" δείχνει το ποιον σου και την ψυχική σου κατάσταση. Αν δεν αντιμετωπιστεί αγκαίρως είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει σε προβλήματα υγείας αν δεν τα έχεις ήδη με πρώτο τη φαλάκρα. Ο Λόμπσαγκ Ράμπα ήταν αυτός που ήταν και δε χρειάζεται να είναι δάσκαλος κάποιος για να πει κάτι χρήσιμο.

Ω μεγάλε δάσκαλε! Ο Λόμπσαγκ Ράμπα είχε κάτι χρήσιμο να πεί;; Για πες για πες να δούμε τι ΑΝΟΗΣΙΕΣ θα ξεστομίσεις πάλι για να γελάσουμε!
Λέγε ρε, τί είπε σωστό ο τύπος που ήταν δικό του και όχι λογοκλοπή από αλλού;
Άντε γιατί γέλασα πολύ σήμερα το πρωί με τα γραφόμενά σου και με καλόμαθες! Θέλω και άλλες μπούρδες!

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

Πολλά χρήσιμα είχε πει αλλά δεν κάνω διάλογο με όντα που θέλουν να με προσβάλλουν. Άλλαξε συμπεριφορά αν θέλεις διάλογο.

Γιατί να κάνω διάλογο με κάποιον που δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα; Εσυ δεν ξερεις καν οτι το αρχαιοελληνικό και το ρωμαϊκό ημερολόγιο δεν συνάδουν με την θεωρεία σου.
Άσε που αγνοείς σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

Τρία πουλάκια κάθονταν... εσύ με ρώταγες και τώρα επαναλαμβάνεις τα λεγόμενά μου; Σε χαλάει το εσωτέρικα μην ασχολείσαι ...

PeronosporosΜέλος
21/06/2019, 15:27:44
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ξέρεις παλιάτσε το πρόβλημα είναι ότι δεν μας έχεις πει τίποτα για το θέμα σου, την μεταγενέθλια μετενσάρκωση. Πηγές δεν μας έχεις δώσει, ούτε καν αποδείξεις ότι έχει συμβεί κάποτε.
Περιμένω ακόμα τις πηγές για τους βουδιστές που τα έκαναν αυτά.
Α και πού σαι παλιάτσε, "Μεγάλος Δάσκαλος" ο Λομπσάγνκ Ράμπα έτσι;

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

Το να με αποκαλείς απρόκλητα "παλιάτσε" δείχνει το ποιον σου και την ψυχική σου κατάσταση. Αν δεν αντιμετωπιστεί αγκαίρως είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει σε προβλήματα υγείας αν δεν τα έχεις ήδη με πρώτο τη φαλάκρα. Ο Λόμπσαγκ Ράμπα ήταν αυτός που ήταν και δε χρειάζεται να είναι δάσκαλος κάποιος για να πει κάτι χρήσιμο.

Ω μεγάλε δάσκαλε! Ο Λόμπσαγκ Ράμπα είχε κάτι χρήσιμο να πεί;; Για πες για πες να δούμε τι ΑΝΟΗΣΙΕΣ θα ξεστομίσεις πάλι για να γελάσουμε!
Λέγε ρε, τί είπε σωστό ο τύπος που ήταν δικό του και όχι λογοκλοπή από αλλού;
Άντε γιατί γέλασα πολύ σήμερα το πρωί με τα γραφόμενά σου και με καλόμαθες! Θέλω και άλλες μπούρδες!

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

Πολλά χρήσιμα είχε πει αλλά δεν κάνω διάλογο με όντα που θέλουν να με προσβάλλουν. Άλλαξε συμπεριφορά αν θέλεις διάλογο.

Γιατί να κάνω διάλογο με κάποιον που δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα; Εσυ δεν ξερεις καν οτι το αρχαιοελληνικό και το ρωμαϊκό ημερολόγιο δεν συνάδουν με την θεωρεία σου.
Άσε που αγνοείς σαφείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

Τρία πουλάκια κάθονταν... εσύ με ρώταγες και τώρα επαναλαμβάνεις τα λεγόμενά μου; Σε χαλάει το εσωτέρικα μην ασχολείσαι ...

Είδες τι εννοώ; Δεν μπορεί να σου μιλάω για στοιχειώδη πράγματα στην τεκμηρίωση του δικού σου θέματος και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο μένα να βρώ τις πηγές! Σημαίνει οτι ή προκλητικός είσαι ή ηλίθιος. Διάλεξε και πάρε

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

kangaroΜέλος
22/06/2019, 07:06:52
quote:
Είναι αυτοί οι λεγόμενοι "δάσκαλοι της σοφίας" που κινούνται με αυτό τον τρόπο παντού αθέατοι;

Ε, ναι, αυτοί είναι, εννοείται. Μπας και περνιέσαι κι εσύ σαν δαύτους ; Κοίτα, τώρα που ήρθε η ζώνη της Παναγιάς στην πόλη σου μαζί με τις σαγιονάρες του Παϊσιου, βγες στην κεντρική πλατεία και ρώτα τους μπάτσους εκεί που θα περιφρουρούν την περιφορά : ρώτα τους "είμαι αθέατος ρε;", να δούμε τι θα σου απαντήσουν ... πεταμένε ...

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

22/06/2019, 08:32:00
quote:

quote:
Είναι αυτοί οι λεγόμενοι "δάσκαλοι της σοφίας" που κινούνται με αυτό τον τρόπο παντού αθέατοι;

Μπας και περνιέσαι κι εσύ σαν δαύτους ;

Υπάρχει κάποια υπόνοια για αυτό, ίσως γι' αυτό και η αναφορά στα φούμαρα που είχε αμολήσει ο πρώην υδραυλικός "Τρίτη" (Tuesday) Λόμπσανγκ Ράμπα. Λίγη συγγραφή ρύπων ακόμα και θα βγει ο λαγός από το καπέλο οτι ανώτερη οντότητα εισήλθε στο σώμα του φίλου Λ.Α και εκείνος έσπευσε στο esoterica για μετάδοση ανώτερης διδασκαλίας.

Προτείνω δε, μιας και γράφτηκε 28/4/19 στο φόρουμ, ημέρα Κυριακή δηλαδή, να τον βαφτίσουμε τιμητικά Sunday. Αν ήταν γένους θηλυκού θα πρότεινα να αποκαλείται Κυριακή, αλλά πιστεύω πως το Sunday σκέτο για δάσκαλο τέτοιου μεγέθους, είναι το πλέον κατάλληλο.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

kangaroΜέλος
22/06/2019, 09:37:44
Heretic, έχεις p.m.

"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."

PeronosporosΜέλος
22/06/2019, 09:52:01
Λομπσανγκ Ράμπα.....
Δάσκαλος....

Αυτοπαρατήρηση....

Διαχείριση αντιθέτων....

Η στύση του γιόγκι....

Έρευνα....

Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!

kangaroΜέλος
22/06/2019, 09:56:17
quote:
Προτείνω δε, μιας και γράφτηκε 28/4/19 στο φόρουμ, ημέρα Κυριακή δηλαδή, να τον βαφτίσουμε τιμητικά Sunday. Αν ήταν γένους θηλυκού θα πρότεινα να αποκαλείται Κυριακή, αλλά πιστεύω πως το Sunday σκέτο για δάσκαλο τέτοιου μεγέθους, είναι το πλέον κατάλληλο.

Του το 'καψες εντελώς ...

22/06/2019, 23:54:51
quote:

quote:

quote:

Μπας και περνιέσαι κι εσύ σαν δαύτους ;

Υπάρχει κάποια υπόνοια για αυτό, ίσως γι' αυτό και η αναφορά στα φούμαρα που είχε αμολήσει ο πρώην υδραυλικός "Τρίτη" (Tuesday) Λόμπσανγκ Ράμπα. Λίγη συγγραφή ρύπων ακόμα και θα βγει ο λαγός από το καπέλο οτι ανώτερη οντότητα εισήλθε στο σώμα του φίλου Λ.Α και εκείνος έσπευσε στο esoterica για μετάδοση ανώτερης διδασκαλίας.

Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)

Δεν είχα προσέξει ότι ήταν Κυριακή. αφού το θέλετε μπορείτε να με αποκαλείτε και Κυριακή δεν έχω πρόβλημα.

22/06/2019, 23:57:41
quote:

quote:

Ε, ναι, αυτοί είναι, εννοείται. Μπας και περνιέσαι κι εσύ σαν δαύτους ; Κοίτα, τώρα που ήρθε η ζώνη της Παναγιάς στην πόλη σου μαζί με τις σαγιονάρες του Παϊσιου, βγες στην κεντρική πλατεία και ρώτα τους μπάτσους εκεί που θα περιφρουρούν την περιφορά : ρώτα τους "είμαι αθέατος ρε;", να δούμε τι θα σου απαντήσουν ... πεταμένε ...

"Πεταμένε"; Πόση ευγένεια κρύβει η καρδιά σου για να χρησιμοποιήσεις τέτοια έκφραση χωρίς να σου έχει απευθυνθεί με τέτοιο τρόπο ο άνθρωπος προς τον οποίο την απευθύνεις;
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη ζωή μου,ευτυχισμένος μπορώ να πω, για να ταραχτώ από οτιδήποτε και αν μου πεις ή πείτε. Συνεχίστε αν νομίζετε ότι θα κερδίσετε κάτι. Φοβάμαι ότι για σας δεν ισχύει το ίδιο αν χρειάζεστε τέτοιους τρόπους εκτόνωσης των ψυχικών σας κατακαθιών.

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 00:02:11

PeronosporosΜέλος
23/06/2019, 08:17:41
quote:

quote:

Κάτι τέτοιο θα παίζει σίγουρα. Απλώς μιλά για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο όπως ο Ιούλιος Καίσαρας. Τυχαίο είναι οτι μας παρέχει δωρεάν ψυχολογικές αναλύσεις; Δεν νομίζω!

Edited by - Peronosporos on 23/06/2019 08:18:31

kangaroΜέλος
23/06/2019, 08:24:37
Αυγερινέ, αν δεν μπορείς να συνηθίσεις τον τρόπο που μιλάω και γράφω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έτσι μιλάω. Αν σου αρέσει καλώς, αν όχι, πάλι καλώς. No problem

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Edited by - kangaro on 23/06/2019 08:25:47

kangaroΜέλος
23/06/2019, 09:56:11
quote:
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη ζωή μου,ευτυχισμένος μπορώ να πω, για να ταραχτώ από οτιδήποτε και αν μου πεις ή πείτε. Συνεχίστε αν νομίζετε ότι θα κερδίσετε κάτι. Φοβάμαι ότι για σας δεν ισχύει το ίδιο αν χρειάζεστε τέτοιους τρόπους εκτόνωσης των ψυχικών σας κατακαθιών.

Και γιατί κάνεις αυτήν την περιττή αναφορά ; Σε ρώτησε κανείς μας αν είσαι ικανοποιημένος ή ευτυχισμένος από την ζωή σου ;

23/06/2019, 21:06:01
quote:

quote:

Και γιατί κάνεις αυτήν την περιττή αναφορά ; Σε ρώτησε κανείς μας αν είσαι ικανοποιημένος ή ευτυχισμένος από την ζωή σου ;

Για να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να πετύχεις αυτό που προσπαθείς.

kangaroΜέλος
23/06/2019, 21:09:25
quote:

Φίλε θα σου πω ένα μόνο πράγμα τελευταίο : Έχει ενημερωθεί και η διαχείριση και η Δίωξη για την πάρτη σου. Τίποτε άλλο.

23/06/2019, 21:14:13
quote:

quote:

Φίλε θα σου πω ένα μόνο πράγμα τελευταίο : Έχει ενημερωθεί και η διαχείριση και η Δίωξη για την πάρτη σου. Τίποτε άλλο.

Η διαχείριση ; Για ποιο λόγο; Και η Δίωξη για ποιο λόγο; Ποιο είναι το αδίκημα;

PeronosporosΜέλος
23/06/2019, 22:05:33
quote:

quote:

quote:

Βλακεία κολλητικής μορφής.
Προφανώς αν είσαι ο filosofos3, θα έχει κάποια ράμματα για την γούνα σου.

23/06/2019, 22:17:15
quote:

quote:

quote:

quote:

Τι σας έχει κάνει αυτός; Θα μείνει με τα ράμματα αν έχει για τον άνθρωπο αυτόν. Εμένα δε με αφορά.
Η βλακεία δεν τιμωρείται από το νόμο. Επιβραβεύεται. Αλλιώς θα είχατε πάει όλοι μέσα.

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 22:19:08

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 07:02:16
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Τι σας έχει κάνει αυτός; Θα μείνει με τα ράμματα αν έχει για τον άνθρωπο αυτόν. Εμένα δε με αφορά.
Η βλακεία δεν τιμωρείται από το νόμο. Επιβραβεύεται. Αλλιώς θα είχατε πάει όλοι μέσα.

Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 23/06/2019 22:19:08

Μιλάς εκ πείρας βλέπω!

Για το αν είσαι το συγκεκριμένο άτομο ή όχι δεν ξέρω και δεν είναι δικό μου θέμα. Αλλα φίλε αν είσαι ο filosofos3.... μιλάμε είσαι για δέσιμο!

24/06/2019, 15:29:48
Ελπίζω να τύχει της προσοχής των διαχειριστών το υβρεολόγιό σου και η επίθεση που εξαπέλυσες εναντίον μου, εξ αρχής, απρόκλητα...

PeronosporosΜέλος
24/06/2019, 19:57:03
quote:

Ελπίζω να τύχει της προσοχής των διαχειριστών το υβρεολόγιό σου και η επίθεση που εξαπέλυσες εναντίον μου, εξ αρχής, απρόκλητα...

Ενώ η ειρωνία σου, Βαγγέλη, θα περάσει απαρατήρητη ε;

Edited by - Peronosporos on 24/06/2019 19:57:28