ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- δαιμονολογια-πνευματολογια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- δαιμονολογια-πνευματολογια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SHAMAN-KING10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
27/03/2009, 18:49:19
θα ηθελα να ξερω τι ειδη δαιμονων και πνευματων υπαρχουν υπαρχουν
28/03/2009, 02:00:34

SHAMAN-KING επειδή η ερώτηση που κάνεις είναι πολύ «αόριστη» για τον λόγο ότι κάθε πολιτισμός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα έχει πλάσει την δικιά του (μυθολογία) πάνω σε δαιμονικές και πνευματικές οντότητες…, είναι λίγο δύσκολο να γίνει μια αναφορά πάνω σε αυτό .
Βέβαια επειδή ξέχασες να κάνεις κάποιο πρόλογο, έχεις στο μυαλό σου κάτι συγκεκριμένο; …

Το θέμα αυτό βέβαια ταιριάζει περισσότερο στην θεματολογία «ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ»

Αν μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα λινκ, ρίξε τους μια ματιά .

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

28/03/2009, 09:22:24
Κοιτα.. απ όσο ξέρω καθε διάσταση έχει κ τα δικά της.
Στις χαμηλές διαστάσεις στις οποίες μπορούμε να έχουμε κ πρόσβαση τα πνεύματα μπορείς να τα χωρίσεις σε τρεις ενεργειακές κατηγορίες.
Τα θετικά(φωτεινά όντα)
Τα ουδέτερα(τα στοιχειακά ή πνεύματα της φύσης)
Τα αρνητικά(σούκουμπους, και άλλες δαιμονικές οντότητες)

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές.Κάποιος άλλος μπορει να τα ξέρει καλύτερα κ να σου πει κ λεπτομέρειες πάνω σε αυτά. Αλλα όπως είπε κ ο Έλο είναι κ θέμα παράδοσης. Ο καθένας τα ονομάζει διαφορετικά, εμείς μόνο μπορούμε να κάνουμε συσχετίσμους και χονδρικά να πούμε τι ονομάζει τι ο καθένας.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
28/03/2009, 10:43:47
δηλαδη δεν υπαρχουν καπια ιδια πνευματα η δαιμονεσ σε ολεσ τισ παραδωσεισ η τελοσ παντων καπια βασικα πνευματα η δαιμονεσ
lousipanΜέλος
28/03/2009, 17:35:02
Φιλε SHAMAN-KING οι δαιμονες ειναι χωρισμενοι σε 9 ταξεις σε αντιστοιχια με τις 9 βαθμιδες των Αγγελων.1)οι ψευτικοι θεοι με αρχηγο των Βεελζεβουθ που σημαινει ενας αρχαιος θεος.2)τα πνευματα της ψευτιας με αργηγο των Πυθων,3)τα σκευη της ανομιας η σκευη της οργης με αρχηγο τον Θειτο,4)οι εκδικητες του κακου με αρχηγο των Ασμοδαιο,5)Οι απατεωνες με αρχηγο τον Σατανα,6)οι αερινες δυναμεις με αρχηγο τον Μεριριμ,7)οι στριγγλες με αρχηγο των Απολλυων η Αβαδδων,8)οι κατηγοροι η κοσκινιστες με αρχηγο των Ασταρωθ η Διαβολο,9)Οι πειρασμοι η παγιδευτες με αρχηγο των Μαμμωνα.Ολοι η αρχηγοι εχουν τον τιτλο του πριγκηπα.
30/03/2009, 17:14:55
Το θέμα αυτό θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία .-= Η ΨΥΧΗ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
03/04/2009, 14:30:52
KAI OI ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

maira1204Νέο Μέλος
21/04/2009, 21:12:55
δεν υπαρχουν δαιμονες υπαρχουν απλα οντοτητες σε διαφορετικες μορφες ακομα και τα ονειρα μας ειναι ενα περασμα σε μια αλλη διασταση του νου...

μην πιστευεται οτι ακουτε και οτι βλεπετε...η μονη αληθεια ειναι αυτη που δεν μπορει να αντιληφθει ο φτωχος ανθρωπινος νους!!!

help1Νέο Μέλος
04/05/2009, 04:53:43
Δεν θέλω κανω νεο topic για να μην χαλάσω το forum.
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
προσπαθώ να προσευχηθώ τα ματια μου δακρύζουν και τρέχει(μύξες) η μύτη μου η τουλάχιστον έχω ρίγος ξαφνικά απο το πουθενα.
προσπαθω να πω προσευχές και ειναι σαν να μην μπορώ να τις πω σαν κατι να με δυσκολεύει.

πχ Ευχή εις τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν,Ευχή εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον,πατερ ημόν

θα ηθελα οτι μπορει να πει ο καθενας.
και τι να κανω.
μπορει να ειναι μαγεια?
μπορει να ειναι αυθυποβολή?

εχω υποψιες πως μια κοπελα κατι εχει κανει στο παρελθον η προσπαθει να κανει στο παρον.
ευχαριστω για οποια απάντηση απο τώρα

05/05/2009, 00:52:31
Κοίταξες μήπως έχεις κανένα παράθυρο ανοιχτό και κάνει ρεύμα …