- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Απο τον τρόπο που μιλάς φαίνεσαι bon viver !! Εύγε και όταν ξανάρθει ο king-koko στα πράματα (θα τον φέρει ο χερι-χερι) θα αναλάβεις το υπουργείο τύπου...
Τώρα σοβαρά... τι ενοείς να δούμε το θέμα σαν εσωτεριστές ?
Αν θές εσωτερική απάντηση τότε αυτή είναι μία...
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙς ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .... θέλει πολύ δουλειά με τον εαυτό του ωστε να "κάψει" το κάρμα που δημιούργησε.
ευχαρηστιμένος κύριε ζαμπούνη μου τώρα?
ή να είμαι ευχαριστημένος που με αποκαλείς Ζαμπούνη.
Α ρε ΑΙΟΝ. Να περιμένω εγώ τον τέως ....
Μάλλον αν θα έρθει ο τέως θα φύγω και απο εκεί που είμαι.
Edited by - allzzaro on 15/09/2003 15:39:37
ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ
quote:
ΘΑ ΔΙΔΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
ΟΤΑΝ **Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Α** ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΟΥΝ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ.
ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ.
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 500.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ(ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
AΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ??????????????
ΤΟΣΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Η ΩΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ Wolffaced
quote:
<<Αν δεν είχατε κάνει εσείς την Χούντα, θα την είχα κάνει εγώ>>
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ??????????
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ
quote:
ΠΡΕΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΩΣΗ ΤΟ ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ (ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ )ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ allzzaro ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
ΣΕ ΑΥΤΗΝ (ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ )ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ allzzaro ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Ξέρεις avatargr ο λαός και μάλιστα ο Ελληνικός ξεχνά πολύ εύκολα την ιστορία του. Θυμάσαι τί ειχε πεί ο Μητσ.... για το ονομα Μακεδονία. Κάποια μέρα θα αποτελεί παρελθόν. Τα ΙΜΙΑ ... Η υπόθεση Οτσαλάν ..
Βέβαια η υπόθεση της μοναρχίας εχει αφήσει τεράστια μελανά στίγματα ώστε να μπορέσει να ξεχαστεί.
Τι δεν ξεχάστηκε σας ρωτάω. 400 χρόνια υπο την κατοχή των Τούρκων και κάναμε το παγώνι στα ΙΜΙΑ.Τώρα μιλάμε και για Ελληνοτουρκική φιλία.
Με μερικές καραμέλες λοιπόν μέχρι και ο ΑΙΟΝ θα αλλάξει γνώμη.
Σίγουρα δεν θα χρειασθεί ομως να χρησιμοποιηθούν τέτοιου είδους μέσα.
Μην κατηγορείται λοιπόν εμένα για την υπόθεση του ερχομού του.
Ούτε να με κατηγορείται επειδή ξυπνάω μνήμες.
Αναφέρεστε στην ιστορία συνέχεια. Την ξέρουμε την ιστορία. Μέχρι και ο ποιο μμ....ς την ξέρει.
Τουλάχιστον εγώ δεν την διάβασα μόνο .. την εζησα. Και μάλιστα απο κοντά.
Τώρα θα μού πείτε αφού την εζησες γιατί προσπαθείς να μας πείσεις για κάτι... με αυτά που λές.
Εσείς τί λέτε??? Γιατί προσπαθώ να σας πείσω????
Λές avatargr να μην εχει διαβάσει ιστορία η κυρία Ειρήνη.
Εντάξει μιας συγκεκριμένης παράταξης .. οπως... αλλα το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι οι πρώτοι που θα συμπράξουν θα είναι απο την αριστερή παράταξη.
Και εσεις μου μιλάτε για ιστορία.
Στην Ελλάδα ζούμε κύριοι...
avatargr δεν πιστεύω να μου κρατάς κακία για αυτά που λέω.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και το ασπάζομαι.
Τέλος για σήμερα ... αυριο πάλι.
ανέφερες ότι
quote:
Βλέπω λοιπόν τον ντε γκρέτσια να είναι αρκετά δημοφιλής στους δρόμους ακόμα και αυτοί που τον αντιπαθούν σπεύδουν να του χαρίσουν ενα πλατύ χαμόγελο και ισως και μία ``υπόκλιση`` οταν πρίν είχαν δηλώσει αυτά που εκφράζει ο ΑΙΟΝ. Και χειρότερα μάλιστα.
Γιατί αυτή η αλλαγή?
Αν όντως ευσταθεί, πως εξηγείς αυτή την συμπεριφορά;

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ;
ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Για φανταστείτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Tέως βασιλιάς
Θες φίλε μου να πεις ότι είσαι βασιλιάς? Πες είμαι πρών βασιλιάς!
Θες να το πεις επισήμως? Πες είμαι βασιλεύς...τέως βασιλεύς!
Νομίζω ότι το θέμα έχει δώσει τα μέγιστα και δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης παρά μόνο αν μπει νέο αίμα...αν συνεχίσουμε οι ήδη συμμετέχοντες τότε μας βλέπω να πληγωνόμαστε και να αναλωνόμαστε σε ύβρεις τύπου ΑΙΟΝ... ![]()
![]()

Μια χαρά ύβρεις είναι !!!!
Να προσέχεις πως μιλάς για τις ύβρεις μου άλλη φορά...