ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΛΛΑΝΙΑ45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
_Μέλος
13/10/2003, 20:18:58
μέσα από μεγάλα βύσματα ανακάλυψα συνταρακτικές πληροφορίες, πρέπει να έχουν UFO......... σε πιο σημείο ακριβoς το (έχουν) δεν ξέρω.

EhetlaiosΜέλος
14/10/2003, 04:39:33

Δηλαδή?????????
Γίνεσαι λίγο πιο κατανοητός????????

prometheasΜέλος
14/10/2003, 09:11:48
quote:

μέσα από μεγάλα βύσματα ανακάλυψα συνταρακτικές πληροφορίες, πρέπει να έχουν UFO......... σε πιο σημείο ακριβoς το (έχουν) δεν ξέρω.

Νομίζω οτι θα ηταν καλό οταν αναφέρουμε τόσο σημαντικές πληροφορίες να αναφέρουμε και στοιχεία προς τεκμηρίωση. Φαντάσου φιλε μου ο καθενας να λεει εδώ μέσα οτι εχει ακούσει. Προσωπικά λόγω καποιων διαύλων επικοινωνίας που έχω με επιστήμονες στις ΗΠΑ σε διαφορες υπηρεσίες, έχω ακούσει ΟΤΙ μπορεί να περάσει από το μυαλό σας (και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ), αλλά δεν αναφέρω τίποτα εφόσον δεν ειμαι σε θεση να έχω αποδείξεις. Φαντάζομαι οτι σε κάποιους μπορεί να φαίνομαι σπαστικός αλλά εαν αρχίσουμε να δεχομαστε οτιδήποτε στα τυφλά θα γυρίσουμε πάλι στο Μεσαίωνα

Εαν λοιπόν μπορείς πες μας περισσότερα αρκει οι πληροφορίες σου να ειναι αξιόπιστες

snikolaidisΜέλος
14/10/2003, 15:17:37
quote:

"Η υποδούλωση της Ελλάνια στούς Τούρκους, είχε σαν αποτέλεσμα τη διασπορά των Ελλήνων σ`όλη τη Γαία και περισσότερο στην Ευρώπη είτε σαν φυγάδες, είτε καταδιωκόμενοι,είτε σαν μετανάστες και σκλάβοι.
Όλοι αυτοί λειτούργησαν σαν απόστολοι του Ελληνισμού.
Σας υπενθυμίζουμε οτι η αποστολή του Ελληνισμού είναι η παγκόσμια βοήθεια και δέν περιορίζεται σε στενά γεωγραφικά όρια.
Όλοι οι διασπαρθέντες Έλληνες συντέλεσαν στην Αναγέννηση της Ευρώπης με δική σας ορολογία μετά απο τον πνευματικό αφανισμό του μεσαίωνα.
Μόνο οι Ελλάνιοι μπορούν να ανταποκριθούν σε μιά τέτοια δοκιμασία. Είχαν υποχρέωση να ξαναφέρουν το φώς στον κόσμο και θυσιάστηκαν γι`αυτό.
Εάν δέν ελέγχαμε την πορεία των Ελλάνιων λόγω των τεραστίων πνευματικών τους αποθεμάτων, θα είχαν κυριαρχήσει σ`ολόκληρη τη γαία όπως έγινε και στο παρελθόν και όλοι οι άλλοι λαοί θα ήταν κάτω απο πνευματική καθοδήγηση και δέν θα εξελίσσονταν μόνοι τους
Όλη η πορεία των Ελλάνιων είναι ελεγχόμενη. Ο έλεγχος αυτός θα αμβλυνθεί προκειμένου να απελευθερωθούν οι πνευματικές τους δυνάμεις που θα κυριαρχήσουν σε όλο τον πλανήτη."

Ε, άμα είναι έτσι, να τους ξαναφωνάξουμε τους Τούρκους, να μας υποδουλώσουν για καμιά 500αριά χρόνια ακόμα, για να είμαστε σίγουροι ότι η Ελλάδ- εε.. Ελλάνια ήθελα να πω, θα αποτελεί (μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς) μια παγκόσμια παντοκρατορία! Pax Ellania!!

Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται..

Έτσι από περιέργεια.. θα μπορούσε κανείς να το στείλει και σε μένα, να του ρίξω μια ματιά;

--
Στράτος. Ετσι απλά.

14/10/2003, 15:24:03
Αγαπητέ Προμηθέα,

Κι εσύ θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες εφόσον οι πηγές σου είναι αξιόπιστες...

Φιλικά, Εχετλαίος

bladerunnerΜέλος
14/10/2003, 23:20:52
Θα σας παρακαλέσω, όποιος το έχει λάβει το αρχείο, να σβήνει το μήνυμα του από το forum. Όπως έχω ξαναπεί δεν κρατώ κιτάπια......

Α... ναι!

Το μήνυμα σας μπορείτε να το σβήσετε αφού κάνετε login και πατήσετε το εικονίδιο με τον σκουπιδοτενεκέ, πάνω από το εν λόγω μήνυμα.

Ευχαριστώ.....

Edited by - bladerunner on 14/10/2003 23:24:13

_Μέλος
15/10/2003, 00:18:48
Κοιτάξτε, είναι απόρρητα όλα αυτά, δεν μπορώ να σας δώσω παραπάνω πληροφορίες, κινδυνεύει η ζωή μου.

(πλάκα κάνω ρε) Επειδή είδα ότι όλοι ψάροσαν και το θέλουν τόσο πολύ, ήθελα να δώσω λίγο χρωματάκι στην γενική εικόνα που παρουσιάστηκε.

prometheasΜέλος
15/10/2003, 08:44:05
quote:

Αγαπητέ Προμηθέα,

Κι εσύ θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες εφόσον οι πηγές σου είναι αξιόπιστες...

Φιλικά, Εχετλαίος

Εφόσον εγώ δεν εχω αποδείξεις για τα λεγόμενα των ανθρώπων αυτών (ανεξαρτητα με το βαθμό αξιοπιστίας τους) δεν νομίζω οτι θα βοηθούσε κατι τέτοιο. Προσφατα συνομιλούσα με ένα συγγενή μου α' βαθμού που εργάζεται στο JPL (Jet Propulsion Laboratory) στις ΗΠΑ, ο οποιος συνταξιοδοτείται στο τέλος του χρόνου και μου εξομολογήθηκε οτι θα προσπαθήσει να βρεί τρόπους να "περάσει" καποια πράγματα προς τα έξω μεσα από υλικό που έχει συγκεντρώσει. Ο ιδιος δεν μπορεί να πεί τίποτα λόγω διαβάθμισης ασφάλειας που κατέχει (και την οποια υποχρεούται να τηρεί για ολη τη ζωή του).

Τωρα πες μου, εαν εγώ βγαίνω και λέω αυτά τα πράγματα έτσι χωρίς αποδείξεις δεν θα με περάσετε για παλαβό (τουλάχιστον) ??

Γιαυτό δεν θα προχωρήσω σε περαιτέρω αναφορές παρά μονο εαν και οταν έχω τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν την ορθότητα των λεγομενων μου.

GEORGE DΜέλος
16/10/2003, 00:00:26
και εγω με την σειρα μου θα προτοτυπισω.αν γινετα και θελει καποιοσ μπορει να το στειλει και σε μενα σασ παρακαλω.

σαα ευχαριστω προκαταβολικα.

βροτω δε πιστον ουδεν

XaraughΜέλος
16/10/2003, 07:43:54
Twra an pw kai egw opoios thelei as kanei ton kopo na mou to steilei kai se mena, tha ginei, h tha me kunhghsete?
Euxaristw prokatabolika!

27/01/2013, 18:08:31
gewkwn για να μη χαλάμε αυτό το θέμα, μόλις γράψω την απάντηση θα την παραθέσω εδώ: Χριστιανισμός: "ο μη μεθ'εμού... φωτιά και τσεκούρι"

(την παρέθεσα)

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/01/2013 20:47:57

gewkwnΜέλος
27/01/2013, 21:52:46
quote:

gewkwn για να μη χαλάμε αυτό το θέμα, μόλις γράψω την απάντηση θα την παραθέσω εδώ: Χριστιανισμός: "ο μη μεθ'εμού... φωτιά και τσεκούρι"

(την παρέθεσα)

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/01/2013 20:47:57

θα το κοιταξω εκει που εγραψες.

EumenisΜέλος
03/02/2013, 13:23:17
quote:

Και όταν εσύ κρυβόσουν πίσω από τη φούστα σου, και κορόιδευες τον χριστιανισμό χωρίς να αποκαλύπτεις οτι είσαι πολυθεϊστής, τότε ήταν ωραία...

Είμαι ότι γουστάρω.

Εσύ τι ρόλο παίζεις εδώ;

Του ιεροεξεταστή;

Τόλμησες και πρόσβαλες την θρησκεία μου;

Σου απαντώ όπως σου αξίζει.

03/02/2013, 15:40:02
quote:
Είμαι ότι γουστάρω.

Εσύ τι ρόλο παίζεις εδώ;

Του ιεροεξεταστή;

Για δείξε πού σου την προσέβαλα....

..και θα σου δείξω και εγώ πού προσέβαλες τη δικιά μου
..έτσι για να πάρουμε μια εικόνα

EumenisΜέλος
09/02/2013, 14:07:07
quote:

quote:
Είμαι ότι γουστάρω.

Εσύ τι ρόλο παίζεις εδώ;

Του ιεροεξεταστή;

Για δείξε πού σου την προσέβαλα....

..και θα σου δείξω και εγώ πού προσέβαλες τη δικιά μου
..έτσι για να πάρουμε μια εικόνα

Όχι μόνον προσβάλεις την ιερή και πάνσεπτη θρησκεία των Ελλήνων, αλλά προσβάλεις και εμένα προσωπικά.

πάρε μια εικόνα:

09/02/2013, 14:58:43
quote:
Όχι μόνον προσβάλεις την ιερή και πάνσεπτη θρησκεία των Ελλήνων, αλλά προσβάλεις και εμένα προσωπικά.
Εσένα όντως σε προσβάλλω (και καλά σου κάνω). Αλλά τη θρησκεία σου την προσβάλλεις εσύ ο ίδιος.
EumenisΜέλος
10/02/2013, 10:45:20
quote:

quote:
Εσένα όντως σε προσβάλλω (και καλά σου κάνω). Αλλά τη θρησκεία σου την προσβάλλεις εσύ ο ίδιος.

Μπορώ να συνεχίσω.

Δεν θα το κάνω.

Γιατί σαν κοινός γαλιλαίος χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια, θα ζητάς βοήθεια απο την διαχείρηση να με φιμώσουν.

Εσύ τώρα προσκύνησε την "ιεράν περιτομήν".

Παράλληλος πρός τήν Κυριακή τοῦ Θωμᾶ εἶναι ἡ ἑορτή τῆς Περιτομῆς τοῦ Χριστοῦ, κατά τόν μωσαϊκό νόμο, πού ἑορτάζομε τήν 1η Ἰανουαρίου,

Εδώ βλέπουμε μία ακόμη Χριστιανική πρωτοτυπία:

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ!

EumenisΜέλος
10/02/2013, 10:47:47
Όπως γνωρίζεις η περιτομή είναι γνησία Ελληνική παράδοσις!

Γι αυτό και οι "Ορθο"-δοξοι την εορτάζουν!

10/02/2013, 15:08:54
quote:
Εσύ τώρα προσκύνησε την "ιεράν περιτομήν".
Συνέχισε να ανεβάζεις το επίπεδό σου

10/02/2013, 16:54:12
quote:
Γιατί σαν κοινός γαλιλαίος χωρίς τιμή και αξιοπρέπεια, θα ζητάς βοήθεια απο την διαχείρηση να με φιμώσουν.
Όπως βλέπεις δε σε φιμώνουν, γιατί δεν υπάρχει λόγος να φιμώσεις κάποιον που λέει βλακείες