ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΙΓΥΠΤΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΙΓΥΠΤΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

nikos_eirini33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
nikos_eiriniΝέο Μέλος
12/01/2004, 03:46:49
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Η'ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΕΙΡΗΝΗ
thothΙδρυτικό Μέλος
12/01/2004, 11:47:31
Γεια σου Ειρήνη

Στα ελληνικά, καλά στοιχεία υπάρχουν στα παρακάτω:

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΚΕΡΑΜΙΚΗ

ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ

Και στα αγγλικά υπάρχει και το παρακάτω:
ANCIENT EGYPTIAN ART

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

silverwhisperΜέλος
18/07/2006, 15:35:26
σας αρεσει?
οσοι το εχουν δει εχουν κολλησει.σε λιγο κοσμο δεν αρεσε και πιστευω οτι αν γυριστει ταινια,θα κανει πολυ μεγαλη επιτυχια.

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

20/07/2006, 19:32:02
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ .
silverwhisperΜέλος
20/07/2006, 20:11:02
krima pou exei vgei mono h 1h season se dvd

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

23/07/2006, 11:09:54
Φίλοι μου, η σειρά προβαλλόταν και από την Ελληνική τηλεόραση κάθε βράδυ στις 22:00 από τη ΝΕΤ.
Αυτή την Τετάρτη τελειώνει μάλιστα ο πρώτος κύκλος.
Η σειρά μάλιστα ήταν και στις προτεινόμενες στο topic:

Εβδομαδιαία τηλεοπτική ενημέρωση ESOTERICA.gr

Ξέρετε αν υπάρχει κι άλλος κύκλος επεισοδίων?

In anticipation of my resurrection...

silverwhisperΜέλος
24/07/2006, 20:47:22
υπαρχει β' κυκλος επισοδειων,αλλα δεν ξερω αν θα προβληθει απο τη νετ.ξερει αλλος?

25/07/2006, 18:36:18
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
26/07/2006, 00:13:27
Χμμμ!
Κάτι μου λέει οτι από το φθινόπωρο θα προβάλλεται ο β' κύκλος των επισοδίων αυτής της, ομολογουμένως, πολύ καλής σειράς...

26/07/2006, 09:41:49
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Dying_Incubus
cultΜέλος
27/07/2006, 15:07:41
Εαν εχετε καλη συνδεση(dsl),μπορειτε να βρειτε τα 2 seasons σε ελληνικο λευκογαλαζο tracker,με gt γκαζια
27/07/2006, 15:48:36
Αλήθεια, ξέρει κανείς πόσα seasons έχουν γυριστεί ως τώρα?

cultΜέλος
28/07/2006, 02:59:11
2 αλλα παει για τριτη
revilΝέο Μέλος
15/08/2006, 05:56:31
το κατέβασα πριν καιρό από το ελληνικο λευκογαλαζο tracker,με gt γκαζια(Θεός φίλε!!)
τα σπάει ρε παιδιά είναι πάρα πολύ καλή η σειρά αν εξαιρέσουμε ότι πάντα σαφήνει με το μπίιιιιιπ στο χέρι :P

Μην πέρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά.Ετσι και αλλιώς δε πρόκειτε να βγείς απαυτή ζωντανός

user10Νέο Μέλος
16/08/2006, 10:46:03
Η 1η σεζόν ήταν πολύ καλή, η 2η από ένα σημείο και μετά βαλτώνει σε σημείο που λέγαμε οτι "μάλλον είναι καιρός να τους βρουν..."

Για όσους έχουν δει τη 2η σεζόν (μην ανησυχείτε δεν έχει ιδιαίτερες αποκαλύψεις):

• Δεν είναι λίγο χαζό το σενάριο σε κάποια σημεία;; Δηλαδή πόσα επισόδεια χρειάζονται μέχρι να αποφασίσει ο σεναριογράφος τι κάνει το κουμπί; Αυτό δεν είναι η κλασική 'ανατροπή των γεγονότων', αλλά κάτι το τελείως βλακώδες... Εγώ πιστεύω πως του "έβαλαν χέρι" και γύρισε τα γεγονότα όπως όπως....

• Πολλά υπερφυσικά δε γίνονται ρε παιδιά;; Στον 1ο κύκλο υπήρχε μεν το μυστήριο με το τέρας, και τους άλλους, αλλά οι 'δικοί μας' ήταν φυσιολογικοί... Αναφέρομαι στα επισόδεια με τον Εκο και τον αδερφό του που του αποκαλύπτει τα πάντα. Στο φορουμ του καναλιού που έχει τη σειρά στην αμερική είχα διαβάσει ένα σχόλιο του στυλ: "Δε χρειάζεται να δούμε όλη τη σειρά, αφού στο τελευταίο επισόδειο θα εμφανιστεί ο νεκρός αδερφός και θα τους καθοδηγίσει σε μια σπηλιά, που θα οδηγεί σε άλλο πλανήτη, και από εκεί άλλος με ότοστόπ, άλλος με διακτινισμό, θα πάνε όλοι σπίτια τους και μάλιστα ΠΡΙΝ το ατύχημα, ώστε να μη διακοπεί το χωροχρονικό συνεχες!!! (λέμε τώρα..)

Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά θέμα γούστου βέβαια, αλλά ευχή πολλών είναι να κοπεί η κακιά συνήθεια που το τελευταίο επισόδειο κάθε κύκλου τελειώνει με "to be continued..."
(βλ μάγισσες, largo winch, prison break κτλ)

Hope is only thing you must never lose!

CommanderXΝέο Μέλος
24/08/2006, 00:10:54
Παιδια καλησπερα... Πρωτη μου φορα στο site...
Η σειρα ειναι τελεια, το θεωρω αδυνατο να μην ενδιαφερθει κανεις εστω για να παρει μια ιδεα ;-) Εχω πωρωθει έχοντας τελειωσει το 2ο κυκλο... :)

Deny ignorance...

14/10/2006, 12:46:25
Λέω και γω... δεν μπορεί να μην υπάρχει σχετικό θέμα!

Ξεκίνησε λοιπόν ο δεύτερος κύκλος και χτες έδειξε τα δύο καινούργια επεισόδια. Δεν έχω δει όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου αλλά αυτά τα δύο μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα! Αυτό το ψυχαναγκαστικό με το κουμπί είναι τρομερό αν το σκεφτείτε. Πόσοι άνθρωποι δεν πέφτουν σε αυτή την λούμπα που τους βάζουν κάποιοι άλλοι;

Το περιμένω βέβαια να το @$%$ στο τέλος. Δυστυχώς έτσι γίνεται με τις περισσότερες αμερικάνικες σειρές.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

14/10/2006, 18:22:54
ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕ ΧΤΕΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.
17/10/2006, 22:06:04
Απο ότι κατάλαβα θα δείχνει δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή βράδυ... για να δούμε αν θα το κρατήσει αυτό το πρόγραμμα η ΝΕΤ και δεν θα ψαχνόμαστε κάθε βδομάδα να βρούμε πότε το δείχνει...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

18/10/2006, 08:56:46
Πάντως μέχρι στιγμής τα επιεσόδια του Β κύκλου είναι πολύ καλύτερα από τα επεισόδια του Α κύκλου.
Είναι η μοναδική ξένη σειρά που παρακολουθώ και πραγματικά αυτή την φορά οι παραγωγοί κατάφεραν να κάνουν κάτι πραγματικά καλό, μακριά από ερωτικές δακρυβρεχτες ιστορίες.