- Προγνωστικά όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν ξέρω αν είσαι Χριστιανή, αλλά αν είσαι, προσπάθησες να μιλήσεις με κανέναν πνευματικό γι' αυτό που σου συμβαίνει;

fairry
ποιος ο σκοπός ? να αποτραπούν ? απ'οτι λέει η fairry οσα έχει προσπαθήσει να αποτρέψει γυρνούν σε αυτήν με καποιο τρόπο.
Επομενος ? εχουμε παλι την απο παλαιάς διαθήκης "διάθεση" του "τιμωρού" θεού ?
Απο θρησκευτικής απόψεως η αποκάλυψη ενός θλιβερού γεγονότος σκοπό έχει προφανώς να "ανατραπεί" αυτό , από την άλλη η χριστιανική πίστη διδάσκει οτι ο άνθρωπος έχει την "μοίρα" στα χέρια του (άσχετα αν ο Θεός ως Δημιουργός γνωρίζει, δεν επεμβαίνει όμως)
Που θέλω να καταλήξω,
Ίσως δεν είναι και τόσο θεόπνευστα αυτά τα σενάρια,
αλλά ίσως, λέω ίσως, μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου που έχει την ικανότητα να δεχετε αυτά τα "μηνύματα", αποτέλεσμα χωροχρονικών ανακλάσεων
(σε πειράματα της δεκαετίας του '75 στην πρώην Σοβιετική Ένωση επιλεγμένες ομάδες ανθρώπων που είχαν αυτό το "χάρισμα" κατά τη διάρκεια ύπνωσης έβλεπαν σκηνές από τη ζωή στο μέλλον, μακρινό ή κοντινό δεν θυμαμαι πάνε χρόνια που είχα δει το ρεπορτάζ στο εξωτερικό)
Και κατι τελευταίο, fairry έχεις σκεφτεί ποτέ να επιχειρήσεις αναδρομή ?

fairry
τώρα βέβαια η αλήθεια είναι οτι κι εγω που στο "πρότεινα" δεν το πιστεύω ....
Δεν νομίζω να είναι κάτι επικίνδυνο, και τα "αποτελέσματα" οχι και τοσο αξιόπιστα .
Το θέμα είναι οτι ύπνωση σαφώς και επιτυγχάνετε , τώρα το αν στους 100 οι 99 είναι τσαρλατάνοι , πιστεύω είναι σοβαρός ανασταλτικός παράγων .
Βέβαια άντε και το επιχειρήσεις , μάλλον θα ξετυλίχθει κανένα σενάριο που θα εχει πλάσει το υποσυνείδητο (γνώμη μου)
Και κατι "ασχετο"
τωρα που κοίταγα ξανά το θεμα , μου ήρθε στο μυαλό κατι που έλεγε ο παππούς μου πολλά χρόνια πίσω όταν ήταν εν ζωή :
"Αν δε γυρίσω εγώ να σας πω τι γίνετε ,μην πιστεύετε τίποτα"
εννοώντας οτι μετά το θάνατο δεν υπάρχει τίποτα
(ένας αγράμματος, πλην πανέξυπνος αγρότης ήταν βέβαια)
Δεν το καταθέτω ως προβληματισμό , απλά το αναφέρω .

fairry
quote:
AitheroVamon-Βέβαια άντε και το επιχειρήσεις , μάλλον θα ξετυλίχθει κανένα σενάριο που θα εχει πλάσει το υποσυνείδητο (γνώμη μου)
Η μπορεί και να "ξετυλιχθεί" και κανένα σενάριο όπου θα στο έχει περάσει πολύ έξυπνα στο μυαλό σου ο υπνωτιστής…![]()

fairry δεν αμφισβήτησα τα όσα λες, το περιστατικό με τον παππού μου δεν το είπα ως ένδειξη οτι δεν υπάρχει τίποτα μετά το θάνατο,

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ!!!
fairry
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΤΕΛΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΩ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ!!!fairry
Αγαπητή fairry,
Προς τι όμως αυτή η ανακάλυψη;
Σε τι θα μας ωφελήσει;
Αφού, άλλος σήμερα, άλλος αύριο, άλλος μεθαύριο ...... όλοι κάποια στιγμή θα αποτελέσουμε παρελθόν για ετούτο εδώ τον κόσμο;

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!
fairry