ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες θεραπείες... (Joao de Deus) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες θεραπείες... (Joao de Deus) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/03/2004, 01:57:56
Ναι,πιστεύω στη δύναμη αυτού του ανθρώπου.
Είμαι της άποψης πως η πίστη σώζει.
Αν πάω απλά για να δω τι τρέχει,έτσι χωρίς να πιστεύω πως θα έχω κάποιο αποτέλεσμα,τότε ούτε ο Joao μπορεί να με βοηθήσει.
Θα παρότρυνα δικούς μου ανθρώπους να πάνε.
Κι εγώ θα πήγαινα.
Έχω σχηματίσει την άποψη,πως στις περιπτώσεις που δεν υπήρξε ίαση,δεν έβλαψε κιόλας!Μάλιστα θα πίεζα τον εαυτό μου,το μυαλό μου,την ψυχή μου,να πιστέψει ακόμη περισσότερο πριν φτάσω εκεί.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

04/03/2004, 17:51:33
Αγαπητέ Άρη. Σε ευχαριστώ ειλικρινα για την παρέμβασή σου. Ήταν συγκλονιστική. Χαίρομαι όταν γνωρίζω ανθρώπους οι οποίοι έχουν βοηθηθεί. Ξέρεις στην επίσκεψη του Ζοάο στην Ελλάδα έκανα και εγω πνευματικό χειρουργείο. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι που δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα πάντως και τίποτα να μην γίνει εγω χαίρομαι που βοηθήθηκαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι και χαίρομαι που αποδεικνύεται ότι αυτά τα πράγματα υπάρχουν και λειτουργούν. Θέλω να σου πω ότι για το τεύχος που ζητάς θα ψάξω και όταν το βρω (γιατί μου το έχουν ζητήσει και άλλοι φίλοι) δεν χρειάζεται να πας να το αγοράσεις. Θα σου σκανάρω τις σελίδες και θα στις στείλω με μειλ. Να είσαι πάντα καλά και εύχομαι ποτέ ξανά να μην ξαναπαρουσιάσεις πρόβλημα...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

ElanorΝέο Μέλος
14/04/2004, 22:45:57
Καλησπέρα σε όλους.
Το περιοδικό ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ έχει ένα αφιέρωμα στον Ζοάο ντε Ντέους, αρκετά εμπεριστατωμένο, και σωστά παρουσιασμένο. Θα εξηγούσε διάφορα πράγματα σε όσους έχουν απορίες σχετικά με τον Ζοάο, υπάρχουν επίσης και φωτογραφίες. Επίσης καλός τόπος για ενημέρωση είναι η εξής σελίδα : http://www.friendsofthecasa.org η οποία περιέχει σχεδόν όλα όσα θα ήθελε κανείς να μάθει και να ρωτήσει.
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να δω τον Ζοάο όταν είχε έρθει στην Ελλάδα…και να σκεφτείτε πως είχα την δυνατότητα. Απλώς αδιαφόρησα. Μου το πρότεινε μια φίλη, εκείνη την ώρα όμως ήμουν πνιγμένη στην δουλειά και στο άγχος και δεν έδωσα την απαιτούμενη σημασία. Δεν είχα καν γνώση για το ποιος ήταν ο Ζοάο ντε Ντέους και τι έκανε. Κι έτσι αρνήθηκα την πρόσκλησή της. Από κείνη τη στιγμή και μετά, λες και συμβαίνει επίτηδες, όπου στραφώ κι όπου βρεθώ, πέφτω επάνω σε πληροφορίες για τον Ζοάο…Άρθρα, σελίδες, φόρουμς, εδώ στο Εσωτερικά…. Φυσικά και χτυπάω το κεφάλι μου για την ανοησία μου και για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισα τότε το θέμα… Όμως ίσως ήταν καλύτερα έτσι. Δεν πήγα εγώ στον Ζοάο, κι ήρθε εκείνος σε μένα (οι πληροφορίες για το άτομό του εννοώ!). Κι έτσι έχω βρεθεί τελευταία να ψάχνω μανιωδώς για το θέμα.
Φίλε ΆΡΗ, διάβασα και το παλιότερο ποστ σου στο θέμα, και διάβασα κι αυτά που γράφεις τώρα. Είσαι πραγματικά τυχερός. Γράφεις πως το γραφείο που διοργάνωνε ταξίδια στην Βραζιλία δεν το κάνει πια. Μπορείς παρόλα αυτά να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για το ζήτημα; Εννοώ το χρηματικό κόστος, την μετακίνηση, κλπ; Οτιδήποτε κι αν ξέρεις, θα με βοηθούσε σημαντικά. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων…Βλέπεις, μπορεί να μην μπόρεσα να τον δω εδώ, ξέρω όμως πως κάποια στιγμή τα βήματά μου θα με οδηγήσουν σε κείνον, θα παω στην Βραζιλία, κι αυτό το νιώθω με μια σιγουριά εντελώς αλλόκοτη.
Τέλος πάντων, ελπίζω να μην σας κούρασα…
May the light be with you,
so mote it be!
Elanor/Giteana.
Υ.Γ. Αρη, αν δεν μπορείς να μου απαντήσεις εδώ, πες μου να σου δώσω το μέιλ μου. Σ' ευχαριστώ και πάλι.

Πίστευε και μή, ΕΡΕΥΝΑ!

astral-projectΜέλος
15/04/2004, 18:19:59
για τις μυρμηγκιες, θυμαμαι η γιαγια μου εβαζε ζαχαρονερο και μετα ακουμπουσε πανω τους ενα σπιρτο. μια χαρα φευγανε.

θα ρωτησω τον πατερα μου σχετικα και θα σας πω λεπτομερειες.

για τα υπολοιπα θαυματα κλπες θεραπειες, εχουν γινει αρκετα και σε πιστους της δικης μας θρησκειας, οποτε γιατι να τραβιομαστε μπραζιλ?

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

aris24Μέλος
18/04/2004, 18:04:05
αγαπητη elanor

εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που κατι τους οδηγει ανεξηγητα στον joao de deus.τους τραβαει θα ελεγα προς τα εκει.πιστευεται μαλιστα οτι οι οντοτητες του θεραπευτηριου γνωριζουν οταν καποιο ατομο προκειτε να βρεθει κοντα τους και το προετοιμαζουν πριν ακομα ξεκινησει το ταξιδι.πριν το αποφασισει καν.
η περιπτωση σου μου θυμιζει την περιπτωση της συγγραφεας josie ravenwing.εμαθε τυχαια για τον joao απο ενα περιοδικο που επεσε στα χερια της.συνεχως τυχαινε να βλεπει αρθρα για αυτον.εψαξε να βρει την abadiania,το μερος οπου ειναι το θεραπευτηριο αλλα δεν υπηρχε σε κανεναν χαρτη.τελικα μεσα σε μια βιβλιοθηκη βρηκε ενα παλιο σκονισμενο βιβλιο χωρις χαρτες.εκει αναφερονταν ποσες μοιρες βορεια και ποσες μοιρες δυτικα απο την πρωτευουσα της βραζιλιας βρισκονταν και ποσα χιλιομετρα μακρυα.απο την στιγμη που αποφασισε να παει μεχρι την ημερα που εφτασε εκει ειχε ασυνιθιστα συναισθηματα.ενιωθε ενα κυμα ενεργειας να την διαπερνα χωρις να ξερει απο που προερχονταν.τελικα ταξιδευσε ως εκει και αυτο το ταξιδι αλλαξε την ζωη της για παντα.
ισως και για σενα λοιπον ειναι γραμμενο καποια στιγμη να βρεθεις εκει.εγω θα σου προτεινα να διαβασεις το βιβλιο της συγγραφεα που ανεφερα πριν γιατι θα σε βοηθησει και θα σε προετοιμασει αρκετα.λεγεται 'τελικα υπαρχει θεος' απο τις εκδοσεις power publishing
οσον αφορα τις περισοτερες πληροφοριες που θελεις μπορω να στις στηλω με ενα εμαιλ.
απλα θελω να επιβαιβεωσω αν το email σου ειναι το elanor lady@yahoo.gr
το αφιερωμα για τον joao στο ανεξηγητο ειναι του απριλιου?

20/04/2004, 20:56:39
Καλησπέρα σε όλους!

Ο αγαπητός aris24 είχε ανοίξει το τόπικ: ο βραζιλιανος θεραπευτης joao de deus πριν λίγο καιρό και εκεί αναπτύχθηκε εκτεταμένη συζήτηση σχετικά.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ElanorΝέο Μέλος
20/04/2004, 22:05:31
Φίλε Άρη,
Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου. Αν μπορείς, σε παρακαλώ, γράψε μου περισσότερες πληροφορίες στο εξής email: giteana@yahoo.gr. Το προηγούμενο, για έναν μυστήριο λόγο δεν μου ανοίγει πια.
Αλήθεια, το βιβλίο που μου αναφέρεις, μήπως γνωρίζεις αν κυκλοφορεί και μεταφρασμένο στα ελληνικά; Η power publishing δηλαδή είναι ελληνική η αγγλική εκδοτική εταιρεία; Γιατί δεν την έχω ακουστά.
Αν ξέρεις κάτι να με διαφωτίσεις θα ήμουν ευγνώμων.
Λοιπόν, περιμένω email σου, και πάλι σε ευχαριστώ πολύ…
Τελικά δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε, πως όποιος ψάχνει βρίσκει…
so mote it be!
Elanor/Giteana.

Πίστευε και μή, ΕΡΕΥΝΑ!

ElanorΝέο Μέλος
20/04/2004, 22:29:04
Υ.Γ.
Άρη, ναι είναι το Ανεξήγητο του Απριλίου που έχει το άρθρο.
so mote it be!
Elanor/Giteana.

Πίστευε και μή, ΕΡΕΥΝΑ!

aris24Μέλος
21/04/2004, 02:10:11
φιλε απεριττε που εχεις χαθει?η elanor αναφεροντας το αφιερωμα gia ton joao στο ανεξηγητο μου θυμισε και αυτο που ειχες αναφερει εσυ.στο τριτο ματι αν δεν κανω λαθος αλλα πρεπει να ηταν πολυ πιο παλια.μηπως εχεις βρει κατι πανω σε αυτο?

KOIΝέο Μέλος
05/05/2006, 17:20:12
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ......
ΕΧΩ ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΜΑΛΟΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΣΗ.
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΡΤΟ-ΒΟΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΣΑΝ "ΜΥΡΜΗΓΚΟΧΟΡΤΟ"...Η ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΤΕΜΑ..
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
ΔΕΣ.

DEPPYS TOUCH

KOIΝέο Μέλος
07/05/2006, 23:50:28
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ...............
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ......
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΒΟΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ(ΚΑΡΝΑΒΙΤΣΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΤΕΜΑ...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ "ΣΠΥΡΑΚΙΑ".ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΛΗ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΣΗ.
ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

DEPPYS TOUCH