- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΦΙΛΕ Serge ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟ....
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Edited by - AVATARGR on 18/06/2004 22:21:18
Edited by - AVATARGR on 18/06/2004 22:22:02
Γμτ, γίνομαι δυσλεκτικός.
Edited by - _ on 26/06/2004 20:39:00
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ (4/7) ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΥΠΕΛΛΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΟΤΙ "ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ" ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΙΣ.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ: ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΩ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΛΙΓΟ). ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ "ΧΑΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ!!
ΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΕΥ" ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ "ΔΥΣ". ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
Η μηπως θεσ να σου πω γιατη μανη και τους Σαρακηνους ....
Τελοσπαντων θα παρακαλουσα αν καποιος δεν ειναι 100% σιγουρος καλυτερα να μην μιλαει ή να δηλωνει τις επιφυλαξεις του .
Αυτα τα ψεματα που διαδιδονται δεν οδηγουν σε τιποτα περισσοτερο απο το να λιγιζουν την εθνικη συνειδηση του λαου . Πανω απο 1 στους 10 κατοικους στην Ελλαδα ειναι αλλοδαποι και εμεις αντι να ενωθουμε , καθομαστε τωρα και βγαζουμε απο τους 9 κατοικους τους 8 τουρκους.Ε δε ντρεπομαστε λιγο ? Αν ειναι ετσι καλυτερα να ενωθουμε με την Τουρκια να μπει καιαυτηστη Ε.Ε. που θελει κριμα δεν ειναι ?
Α και τι βλακες που ηταν οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΚαραΪσκακης , Ανδρουτσος και λοιποι που οδηγησαν και τ'αλλα τουρκακια στην ανεξαρτησια απο τον οθωμανικο ζυγο . Για ενα καπριτσιο χαθηκαν τοσες ψυχες?
Ντροπη !Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω!Διαβαστε και λιγο Ιστορια και αφιστε τα κοσμοπολιταν....
Ad astra per Aspera
Και βλεπω γνωστα προσωπα: NITRO, AFRO, κτλ
Μα υπαρχει και αλλο τετοιο θεμα σε σχεση με το 2012...
Δεν συζητατε το ιδιο πραγμα??
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=17&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1673
Υπαρχουν και στα δυο πολυ ωραιες αποψεις. Γιατι δεν το κανουμε ενα??
Αμα ενδιαφερεστε να μαθετε πιο πολλα σας παραπεμπω στο www.labatidora.net καθως και www.kaktuz.com
alamana's bridge
Θα υποδεχτούμε το 2013...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Να μην ξεχνάμαι ότι από όλη αυτή την καταστροφολογία υπάρχουν άτομα και ομάδες από την κοινωνία που επωφελούντε όπως διάφορες παραθρησκευτικές οργανώσεις. Άρα όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ έχει καταντήσει αυτή η συζήτησε κλισέ και αυτή η καταστροφολογία εμπορεύσιμο είδος.
Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία μου να έχω δίκιο και να μην βρεθούμαι ξαφνικά μπροστά σε καταστροφές και επίθεση εξωγήινων, αλλά ο χρόνος θα δείξει...
There are more things in heaven and earth...
Το 2012 θα έρθει ένα αστρόπλοιο και θα ζητήσουν τα ποσοστά τους από τα βιβλία που πούλησαν ο Κεραμιδάς, ο Λιακόπουλος, και ο Βελόπουλος.
Μαύρο φίδι που τους έφαγε αν δεν τους τα δώσουν!!!