ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

BARLOG_DRAGON30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SergeΝέο Μέλος
18/06/2004, 12:36:25
Παιδια αν και λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω,αλλα δεν βρηκα αναλογο θεμα προς συζητηση αλλου.Υπαρχει καποια αναφορα απο την αρχαιοτητα που να μιλαει για το πως συμπεριφερονταν οι απλοι αρχαιοι Ελληνες και πως ηταν αυτοι εξωτερικα?Εννοω χαρακτηρηστικα προσωπου και αν εμεις οι νεοτεροι μαζουμε εξωτερικα με τους αρχαιους.Τουρκος δεν ειμαι με τιποτα και κανενας απο μας δεν ειναι σιγουρα.

18/06/2004, 22:14:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Serge ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟ....
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Edited by - AVATARGR on 18/06/2004 22:21:18

Edited by - AVATARGR on 18/06/2004 22:22:02

_Μέλος
26/06/2004, 20:31:07
Παντός αν έρθει η Ε το 2012 να μας σώσει, σίγουρα εμένα θα με σπάσουν στο ξύλο με τα φάηζερ λαηζερ τους για αυτά που έχω σατιρίσει.

Γμτ, γίνομαι δυσλεκτικός.

Edited by - _ on 26/06/2004 20:39:00

Odysseus_nemoΜέλος
05/07/2004, 17:05:53
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ (4/7) ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΥΠΕΛΛΟ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΟΤΙ "ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ" ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΙΣ.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ: ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΩ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΛΙΓΟ). ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ "ΧΑΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ!!

ΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΕΥ" ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ "ΔΥΣ". ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

TwilightfairyΜέλος
06/07/2004, 01:47:17
Νομιζω πως αυτο για τα επτανησα και για τη μανη, οτι δηλαδη υπαρχουν περισσοτερο ελληνικες οικογενειες απο οτι στην υπολοιπη ελλαδα , σορι κι ολας , ειναι μεγαλη βλακεια . Στα επτανησα δεν εχεις ακουσει για ενετους και φραγκους , αγαπητη afro ?Εκει μιλαγανε και ακομη μιλανε μερικοι Ιταλικα ! Ε?
Η μηπως θεσ να σου πω γιατη μανη και τους Σαρακηνους ....
Τελοσπαντων θα παρακαλουσα αν καποιος δεν ειναι 100% σιγουρος καλυτερα να μην μιλαει ή να δηλωνει τις επιφυλαξεις του .
Αυτα τα ψεματα που διαδιδονται δεν οδηγουν σε τιποτα περισσοτερο απο το να λιγιζουν την εθνικη συνειδηση του λαου . Πανω απο 1 στους 10 κατοικους στην Ελλαδα ειναι αλλοδαποι και εμεις αντι να ενωθουμε , καθομαστε τωρα και βγαζουμε απο τους 9 κατοικους τους 8 τουρκους.Ε δε ντρεπομαστε λιγο ? Αν ειναι ετσι καλυτερα να ενωθουμε με την Τουρκια να μπει καιαυτηστη Ε.Ε. που θελει κριμα δεν ειναι ?
Α και τι βλακες που ηταν οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΚαραΪσκακης , Ανδρουτσος και λοιποι που οδηγησαν και τ'αλλα τουρκακια στην ανεξαρτησια απο τον οθωμανικο ζυγο . Για ενα καπριτσιο χαθηκαν τοσες ψυχες?
Ντροπη !Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω!Διαβαστε και λιγο Ιστορια και αφιστε τα κοσμοπολιταν....

Ad astra per Aspera

15/07/2004, 11:38:20
Μολις σημερα ειδα αυτο το ΘΕΜΑ στο forum.
Και βλεπω γνωστα προσωπα: NITRO, AFRO, κτλ

Μα υπαρχει και αλλο τετοιο θεμα σε σχεση με το 2012...
Δεν συζητατε το ιδιο πραγμα??

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=17&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1673

Υπαρχουν και στα δυο πολυ ωραιες αποψεις. Γιατι δεν το κανουμε ενα??

fellaciusΝέο Μέλος
04/08/2005, 02:11:39
Καλησπερα σας,γενικα πρεπει να γνωριζετε οτι το 2012 δεν προκειται να συμβει αυτο που περιμενετε.Το πιο πιθανο αν δεν εχετε πεθανει ειναι να ειστε 7 χρονια μεγαλυτεροι.Αμα καταφερετε παρολα αυτα να ζησετε 19 χρονια θα βιωσετε την καταστροφη του συγχρονου κοσμου...Τα σημεια ειναι ηδη ορατα.Ο αργεντινος στοχαστης Ναβαα στο τελευταιο του συγγραμμα "lapirus A.T." εκδ.Calla Publications δινει εξηγηση στο σκεπτικο μου -και να μου συγχωρεσετε τη μακαβρια εισαγωγη μου αλλα συντομα θα καταλαβετε τι εννοω - ερμηνευει τα λογια του Hunab Ku περι της αναβαθμισης-αναπροσαρμογης του DNΑ. Αυτη η "αναβαθμιση" θα ειναι συνεπεια της διχοτομησης της Ασιας απο σεισμο, ο οποιος υπολογιζεται χρονολογικα περιπου στο 2023 ( συμφωνα με το προσφατα αποκρυπτογραφημενο ημερολογιο των Σκυθιανων-Scythians ) και μεχρι το τελος του ετους με τσουναμι θα αλλαξει η ταχυτητα με την οποια περιστρεφεται η γη γυρω απο τον αξονα της. Αυτο θα εχει επιπτωσεις στη χλωριδα - πανιδα της ηπειρου. Οι πληθυσμοι που θα γεννιουνται και θα μεγαλωνουν εκει αναγκαστικα θα υποστουν μεταλλαξη του DNA τους, αλλα οι συνθηκες που θα επικρατουν θα καταστησουν αδυνατη την επιβιωση τους , οποτε θα αναγκαστουν να μεταναστευσουν στις υπολοιπες ηπειρους με οτι αυτο συνεπαγεται...
Αμα ενδιαφερεστε να μαθετε πιο πολλα σας παραπεμπω στο www.labatidora.net καθως και www.kaktuz.com

alamana's bridge

04/08/2005, 02:42:03
Εγώ πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα απολύτως το 2012.
Θα υποδεχτούμε το 2013...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

kalieΝέο Μέλος
04/08/2005, 02:59:28
Εγώ για να σας πω την πικρή μου αλήθεια δεν έχω ακούσει τίποτα για την επικείμενη καταστροφή του 2012 αλλά άκουσα και έζησα μια παλαιότερη του 1999-2000 ή αλλιώς millennium. Αυτό που έχω να πω και είναι η καθαρά δική μου άποψη είναι ότι όλα αυτά είναι ενα μάτσο ψέματα που έχουν σαν σκοπό να στείλουν τον κοσμάκι που τα πιστεύει στους ψυχιάτρους αλλά και μερικές φορές να τους οδηγήσουν στον θάνατο όπως συναίβει και παλαιότερα με τις ομαδικές αυτοκτονίες. Έχουν σαν αποτέλεσμα λοιπόν τον θάνατο ανθρώπων και την ψυχολογική διαταραχή τους.
Να μην ξεχνάμαι ότι από όλη αυτή την καταστροφολογία υπάρχουν άτομα και ομάδες από την κοινωνία που επωφελούντε όπως διάφορες παραθρησκευτικές οργανώσεις. Άρα όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ έχει καταντήσει αυτή η συζήτησε κλισέ και αυτή η καταστροφολογία εμπορεύσιμο είδος.
Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία μου να έχω δίκιο και να μην βρεθούμαι ξαφνικά μπροστά σε καταστροφές και επίθεση εξωγήινων, αλλά ο χρόνος θα δείξει...

There are more things in heaven and earth...

ARISTEASΝέο Μέλος
04/08/2005, 03:03:06
Λάθος, μεγάλο λάθος.
Το 2012 θα έρθει ένα αστρόπλοιο και θα ζητήσουν τα ποσοστά τους από τα βιβλία που πούλησαν ο Κεραμιδάς, ο Λιακόπουλος, και ο Βελόπουλος.
Μαύρο φίδι που τους έφαγε αν δεν τους τα δώσουν!!!