- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
του αστρικού ταξιδιού.Η απόλυτη χαλαρότητα.Αφου φθάνεις
μέχρι εκεί δεν είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις το σημείο
αυτό και να φθάσεις στο τράνταγμα,απ όπου έφυγες στο αστρικό.
Απλά μη σκέφτεσαι οτι πρόκειται να βγείς απο το σώμα σου και
πάψε να φοβάσαι μήπως πάθεις κάτι.Ο φόβος είναι φρένο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Διαβαζα αυτο το φορουμ πριν πολλα χρονια ψαχνοντας για την αστρικη προβολη. Επειδη προσφατα μου ηρθε ξανα στο μυαλο ενα βραδυ που δεν ειχα τι να κανω και διαβαζα περι της Α.Π
Μια πρωτη εμπειρια που ισως να ειχε σχεση ηταν πριν 2-3 χρονια που ειχα στο μυαλο μου οτι θελω να πετυχω Α.Π Αλλα φοβομουν πολυ.
Υπηρξαν καποια βραδυα που ελεγα σημερα θα το δοκιμασω αλλα μιας και εμενα μονος στο σπιτι που φευγαν οι γονεις με επιανε μια φοβια και ελεγα αστο.Δεν ενιωθα καλα.
Μια μερα λοιπον χωρις να το επιδιωξω απλα ενιωσα ολο το σωμα μου να δονειται και αμεσως ξυπνησα απο τον φοβο! Ετρεμα ολοκληρος σαν αυτο που αποκαλουν πολλοι σεισμο.
Το πιο προσφατο λοιπον ηταν προχτες που παρολο καποιες εγνοιες κ καποιες σκεψεις γενικα που περιτριγυριζουν το μυλαο μου ειπα θελω τωρα να το πετυχω. Δεν το εβαλα πραγματικα σκοπο οτι ΤΕΛΟΣ θα γινει με το ετσι θελω..
Απλα διαβαζωντας παλι τελευται για το πως γινεται διαβασα απο καποιον ψαχνωντας στο google, δεν υπαρχει συγκεκριμενη συνταγη για την σταση του σωματος η για το πως θα πετυχουμε την Α.Π και οτι το συγκεκριμενο ατομο τον βολευει να ειναι ξαπλωμενος π.χ μπρουμιτα.
Το μονο που εκανα λοιπον ξαπλωνωντας απλα χαλαρωσα, αφησα το σωμα μου τελειως ελευθερο και το ενιωσα οτι πραγματικα δεν εχω επαφη με το σωμα ειμαι ξυπνιος και απλα προσπαθω να κοιμηθω. Αδειασα το μυαλο μου ακομα και απο την σκεψη οτι θελω να πετυχω την Α.Π
Ειχα διαβασει επισης οτι υπαρχει μια τεχνικη για ανασες που δεν την εψαξα καν. Απλα εκανα καποιες ανασες που με εκαναν εμενα να νιωσω πιο ανετα. Επισης ειχα διαβασει για καποιες σκεψεις οτι για να ξεκινησει να σκεφτουμε ποσο ελαφρυ ειναι το σωμα,η οτι μας βολευει, για αιωρηση η διαφορα πραγματα που θα μας κανουν να αισθανθουμε οτι αιωρουμαστε.
Αυτο που συνεβει ειναι οτι καποια στιγμη πανω που αρχισα να αποκοιμαμαι ενιωσα ενα βοητο στο αυτι σαν δονηση χωρις καμια κινηση του σωματος απλα αρχισε να ακουγεται αυτο το βουητο και να γινεται πιο εντονο. Αμεσως ηρθε η σκεψη οτι μαλλον συμβαινει και απο φοβο ειπα ΣΤΟΠ και ξυπνησα.
Ισχυει αυτο το βουητο που λεω? Πηγε να ξεκινησει η Α.Π ?
Ειχα διαβασει διαφορα απλα επειδη πραγματικα ειμαι και τεμπελης στο διαβασμα δεν εχω διαβασει και τα παντα που αφορουν την Α.Π καθωτι ειδα οτι ο καθενας λεει και την δικη του αποψη για το πως κλπ...
Υπαρχουν πραγματα που θα με κανουν να τρομαξω παρα πολυ?
Υπαρχει κατι που θα πρεπει να φοβαμαι και καλυτερα να το αφησω?
Πιστευω οτι απο φοβο και μονο δεν μπορω να το πετυχω η ο φοβος γενικα δεν θα με αφησει να το πετυχω...
Γιατι?απλα γιατι?
quote:
vicery
Κατ αρχην θελω να ζητησω συγνωμη απο τον gianipseftis αν τον προσεβαλλα και να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας
Φίλε μου δεν σε παρεξήγησα, γιατί ήταν φανερό πως δεν κατάλαβες αυτά που σου είπα.
Θέλω να πιστεύω πως έπειτα από κάποια χρόνια που θα κλείσουν οι “πύλες της φαντασίας σου”, θα καταλάβεις τι ακριβώς σου είπα, και θα διαπιστώσεις πως δεν σε είχα ειρωνευτεί
Να είσαι καλά και αν συναντήσεις κάποιον στα ταξίδια σου, προσπέρασε τον.
Μην τρέξεις από πίσω του, σε λάθος πύλη θα οδηγηθείς.
Γιαυτό σου λεω φίλε
Μείνε Ελλάδα
quote:
πωπω τι λέτε τώρα... δηλαδή αυτη την εμπειρία που έγραψα στο θέμα μώρα ότι κάποιες φορές μου έχει συμβεί να νιώθω να τραντάζεται το στρώμα παρα πολύ γρήγορα σαν σεισμος, να υπάρχει θόρυβος σαν ελικόπτερο είναι η αρχή για να μπω στο αστρικό??? μα δεν το προσπάθησα δεν ήξερα καν πως γίνεται και ακόμα δεν έχω καταλάβει καν τι ειναιείναι πάντως τρομακτικό...και σίγουρα θα διαβάσω παραπάνω για αυτό... αλλά δεν επιχειρώ τίποτα συνειδητα.. αν και πες βγω απο το σώμα μου αν δεν καταφέρω να γυρίσω τι γίνεται???????????
Εχεις πλάκα mis.
Αποκλείεται να μην γυρίσεις.Στην ουσία δεν αποχωρίζεσαι ποτέ
εντελώς το φυσικό σου σώμα.Λένε οι ανατολικοί ειδήμονες,οτι
υπάρχει μια κλωστή που δεν σπάει με τίποτα,η ασημένια χορδή,
που είναι συνεχώς ενωμένη με το αστρικό σου και σε τραβάει
πίσω και σε βάζει πάλι μέσα στο σώμα σου,ακόμη και να μη θέλεις
να μπείς.
Μη φοβάσαι λοιπόν,είναι εντελώς ανώδυνο και ακίνδυνο.
Μάλλον είναι και επιμορφωτικό,θα έλεγα.
Ηρεμία λοιπόν,χαλαρότητα και ξεκίνα το συνειδητά.
Και να ξέρεις οτι όλοι οι άνθρωποι,συνειδητά ή μη κάνουν
αστρικά ταξίδια.Αλλοι τα ερμηνεύουν ώς όνειρα,άλλοι ως θεικό
κάλεσμα,άλλοι σαν παιχνίδια του μυαλού και άλλοι σαν ταξίδια.
Μη μη ρωτήσεις τι νομίζω εγω.Δεν έχω ιδέα τι είναι.
Ξέρω μόνο οτι συμβαίνει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αποκλείεται να μην γυρίσεις.Στην ουσία δεν αποχωρίζεσαι ποτέ
εντελώς το φυσικό σου σώμα.Λένε οι ανατολικοί ειδήμονες,οτι
υπάρχει μια κλωστή που δεν σπάει με τίποτα,η ασημένια χορδή,
που είναι συνεχώς ενωμένη με το αστρικό σου και σε τραβάει
πίσω και σε βάζει πάλι μέσα στο σώμα σου,ακόμη και να μη θέλεις
να μπείς.
Ναί καλά!!
Αυτά τα λένε στην ανατολή, εμείς όμως “ανήκομε εις την δύσιν”.
Δεν είπες όμως και το άλλο που πρέπει να λάβει υπόψιν.
Ας πούμε πως βρει το δρόμο να γυρίσει.
Θα γυρίσει σωστά ή άλλος άνθρωπος?
Εκεί απ' έξω τριγυρνάνε πολλά παράξενα άγνωστα όντα.
Για μένα είναι καθαρά και θέμα τύχης, το που και πως.
Συμφωνείς?
Δεν είπες όμως και το άλλο που πρέπει να λάβει υπόψιν.
Ας πούμε πως βρει το δρόμο να γυρίσει.
Θα γυρίσει σωστά ή άλλος άνθρωπος?
Εκεί απ' έξω τριγυρνάνε πολλά παράξενα άγνωστα όντα.
Για μένα είναι καθαρά και θέμα τύχης, το που και πως.
Συμφωνείς?
===================================================================
Πως να ξέρω φίλε μου τι ακριβώς θα συμβεί?
Εσύ ξέρεις?
Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έπαθε ποτέ κανείς τίποτα.
Αλλοιώς θα το ξέραμε.Θα έλεγαν οι Σοφοί μακρυά,κάνει τζίζ,
αλλά δεν λένε τίποτα.Αντιθέτως υποβιβάζουν και γελοιοποιούν
το θέμα,ώστε να μην ασχολείται κανείς σοβαρά.
Το γιατί...δεν ξέρω!! Κάτι υποψιάζομαι...όμως αλλά είναι
μυστικό,δεν το λέω!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.