- ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ & ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
όταν μπαίνεται σαυτή παρτε μαζί σας όλο τον εαυτό σας
(κάντε click στη φωτογραφία του)
So,do you believe now (in God)?
http://www.thezodiac.com/jungsound.htm
Αυτό το ταπεινό 'I know' πόσο σπουδαίο ακούγεται απο κάποιον που πράγματι ξέρει...
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ
ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ο ΕΞΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ
ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ
ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ
ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ Η ΠΑΓΚΑΚΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ.
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ -Ο ΧΡΙΣΤΟΣΤΟΜΟΣ
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Ω ξείν, αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κοίμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.....
(Σιμωνίδης - Θερμοπύλες)
(Ξένε πήγαινε πες στους Σπαρτιάτες ότι εδώ είμαστε θαμμένοι, υπακούοντας στους νόμους τους)
Χωρίς σχόλιο και.......καλή μέρα να έχετε........
ΚΑΡΛ ΚΡΑΟΥΣ.
HIGHLANDER
"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".
ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ.
HIGHLANDER
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.
HIGHLANDER
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ.
HIGHLANDER
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Τα πουλια δεν μπορουν να τραγουδησουν στις σπηλιες
Οι γυναίκες και ο Θεός…
Γιώργος![]()
σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη την ενέργεια, την αγάπη και το φως που μου χαρίσατε σε μέρες πραγματικά δύσκολες. Τυχαία (;) έπεσα πάνω στην συλλόγη με τα αποφθέγματα και ένιωσα γαλήνη και ηρεμία.
Είθε η έμπνευσή Του να σ ακολουθεί antonios1997, να δημιουργείς και να ακτινοβολείς φως.
ΦΟΣ φωτός, με συγγινείς βαθύτατα
Ολοι σας αγγίξατε την ψυχή μου, ο καθένας με τον τρόπο του,
σας ευχαιριστώ ξανά
θα επανέλθω σύντομα βάζοντας κι εγώ το μικρό μου λιθαράκι σ αυτή την ομολογουμένως μοναδική συλλογή και συλλογική προσπάθεια
Υγεία!
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν antonios1997, το αρχείο με όλη αυτή την συλλογή. ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?
Η ΥΨΗΛΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ
ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΨΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΞΙΩΜΑ - Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ.
ΘΕΛΕΙ ΓΙΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΗ ΥΨΗΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΩΝ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ-ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ.